עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. משהו קרה לי ואין לי מושג או קצה חוט במה מדובר ומה יכול להיות הפתרון. יש לי את הבורד הנ"ל מחובר עליו דיסק SATA וזכרון. בזמן אתחול המחשב הוא מעלה את הביוס......... כותב CHECKING NVRAM וקופא לבערך 5 דקות. רק לאחר 5 הדקות יש אפשרות להכנס ע"י DEL לביוס או לאתחל את מערכת ההפעלה. רציתי רק לומר שכבר נתקתי את כל הדיסיקים, החלפתי כרטיס מסך, ואין לי חוץ מהכרטיס מסך שום דבר מחובר ב-PCI אחרי שהמחשב עולה הכל מתפקד 100%. אבל זה מ ש ג ע אותי! חיפשתי אולי לעדכן את הביוס באתר של אסוס אך אני לא מוצא באף מקום את תוכנת "ASUSLiveupdate" בכל לינק שאני מוצא אין שום דבר. אולי למישהו יש פתרון . המון תודות לכם.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום רציתי להעביר חומר שיש לי בדיסקט 1.44 לעבודה - והנה הכונן התקליטורים טוען שאין דיסקט בכונן ודורש ממני "הכנס דיסקט לכונן :A " מה הסיבה לכך - ומה אני צריך לבדוק כדי לתקן. תודה.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  3. אהלן המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט.. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב.. בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת: אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר.. מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לוח אם תקול יכול לפגוע בתמונה במשחקים? יכול לגרום לריצודים וארטיפקטים? בלי קשר לכרטיס מסך, אם לוח אם תקול הוא יכול לגרום לבעיות האלה? ^

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dorviper,

יש לי כרטיס מסך 6600GT עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה ההודעה הבאה http://img124.imageshack.us/img124/2032/untitled22wd1.jpg יש לי בעיה של FPS ממש נמוך במשחקים ונראה לי שזה הגורם... עכשיו פתחתי את המחשב כדי לראות אולי לא חיברתי משו שהכרטיס צריך כדי לקבל כוח וראיתי את הדבר הבא.. המאוורר הזה: http://img124.imageshack.us/img124/4926/p10205800ds.jpg מחובר דרך החיבור הזה: http://img147.imageshack.us/img147/4568/p10205825yg.jpg לכונן הFLOPPY ז"א המאורר מקבל את החשמל מספק הכוח דרך הFLOPPY עכשיו ראיתי שהחלק שיוצא מהFLOPPY למאורר מתחבר גם לכרטיס מסך: http://img124.imageshack.us/img124/7708/p10205794uq.jpg השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להתחבר לFLOPPY או לכל דבר אחר כדי …

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by joni223,

שלום יש לי בעיה עם המחשב....הוא לא עולה...אפילו לא מגיע לחלון הביוס.אני מפעיל את המחשב המאבררים מופעלים...ויש צפצוף ארוך אחד וזהו.ניסיתי כבר להוציא זכרונות,כרטיס מסך,איפוס ביוס ע''י הוצאת סוללה..שום דבר לא עזר...הלוח אם שלי הוא של DFI סוקט AM2. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. שלום....יש לי בעיה.. במחשב שלי קיימים שתיי כוננים לאחר שאחד מהם עשה לי בעיה להתחבר כמה פעמים ניתקתי אותו....עכשיו אני צריך את המידע שיש בו ולכן ניסיתי לחבר אותו אבל הוא מסרב להתחבר אני לא יודע מה הבעיה...הנה תמונה למה שרושם הביוס.... תודה מראש לעוזרים.. נ"ב זה IDE http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_EACDF05556864317B150226C9D1AF39E.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/7B2BB5B0D430401DB8945F609F72B136/norm_A8167E9B3E334D57ACBC3432D7C54C60.JPG

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. חברים... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך להיכנס להוצאה כפולה, אבל יש סיכוי גדול שזה מה שיקרה... יש לי שני מחשבים...אחד תקין ואחד מושבת (מחכה ללוח אם) שניהם פחות או יותר דומים, בשניהם זה P4 1.7GHZ (מסביר מדוע אני צריך לוח בסוקט 478) ההבדל העיקרי ביניהם הוא הלוח (במחשב התקין זה INTEL ובמושבת זה DFI) שלב ראשון: לקחתי את המעבד של המחשב המושבת ושמתי אותו במחשב התקין... הדלקתי את המחשב ושוב אותה הבעיה שקיימת במחשב המושבת... המחשב נדלק אך המנורה הירוקה (POWER LED) אינה דולקת, המסך אינו דולק, המערכת הפעלה גם לא עולה (אני יודע כי חיכיתי מלא זמן ולא שמעתי תווינדוס עולה), ורק המנורה האדומה של ה Hard Disk Activity דולקת... שלב שני: לקחתי את המעבד מהמחשב התקין ושמתי אותו במחשב …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני לא יודע מה יש למחשב הוא השתגע לי מאז ה OC שעשיתי לו (והורדתי אותו!, עכשיו אני ללא OC! ) המחשב מתרסק לי במשחקים. ואני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה... זה . 1. לוח. 2 מעבד. 3. כרטיס מסך ( קשה לי להאמין שהוא גורם לזה ) נגיד אני משחק איזה 20-30 דקות לפעמים יותר... ובום המחשב נתקע יוצא לחלון שחור, עם צלילים תקועים ברגע ואז אני צריך לעשות RESTART והכל חוזר . :'( האם יש דרך לעלות על התקלה ? שחכתי גם זיכרונות.. 4. זיכרונות.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. Started by VL,

תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. אז היה לי 1024sm 128B GT430 קניתי RX550 4GB GDDR5 ואחרי החלפה ומחיקה של הדרייברים הישנים, חיברתי את הRX550 מדליק תמחשב ויש אור ומסתובבים המאווררים אבל האור במקלדת לא נדלק ובעכבר המסך עצמו לא עולה. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by יוני777,

שלום חברים. בכל פעם שאני מחפש ב'מסמכים' שלי ב'שורת החיפוש' של ווינדוס, [השורה העליונה עם סימון זכוכית מגדלת]. הוא נותן לי תוצאות חיפוש קודמות שחיפשתי רציתי לדעת אם למשהו יש מושג איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים בשורות החיפוש, ניסיתי לפעול לפי ההוראות של וינדוס אבל לא הולך לי, עוד משהו מוזר, עשיתי שיחזור מערכת והחיפושים של שורת החיפוש שוחזרו גם כן לנקודת הזמן של השחזור, מה זה אומר, שהחיפושים בקבצים ובתקיות רשומים ללא יכולת מחיקה.. תודה על העזרה... לילה טוב..

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. בשרותי אקספי כשניסיתי להתחבר גיליתי להפתעתי איקון חמוד בטריי שאומר לי שהקאבל של הכ רשת אינו מחובר למזלי יש לי עוד כ רשת חיברתי את אותו הקאבל ולהפתעתי הכל עובד עכשיו השאלה האם הכרטס רשת המובנה נידפק ככה פתאום או שזה העיה אחרת? תודה לעוזרים :

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by Matan107,

אז ככה: לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב והמחשב לא עלה המסך שחור (יש הבהוב של אור כחול שמראה שהוא מחובר לחשמל וכנראה שעובד ) והמחשב פועל עושה רעש (רעש של עוצמה שבעצם הוא עובד אולי קצת חזק מהרגיל ) אך בנוסף לזה שהמסך שחור ולא רואים כלום פשוט כלום המקלדת והעכבר גם לא מוארים וכאילו לא קיבלו את החשמל שהם אמורים לקבל. יום למחרת עדיין הייתה הבעיה הוצאתי תמחשב ניקתי,העברתי פאן בצורה עדינה וטובה חיברתי תמחשב הדלקתי והמחשב עבד לאחר שעה וחצי כיביתי אותו והלכתי לעשות סיבוב ושחזרתי ניסיתי להדליק אותה ושוב אותה הבעיה. פתחתי תמחשב והפעלתי אותו כדי להבין תבעיה וראיתי שהמאוורים עובדים שלושתם ויש בו מעין רעש טיפלה חזק מעניין אותי למה ואמרתי אולי הוא מתחמם אז השארתי חלק אחד פתוח תוך…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום... לא הייתי בבית מס' שבועות והמחשב בכל התקופה הזאת היה מנותק מהחשמל כשחזרתי הדלקתי אותו ולא רואים פשוט כלום... המסך פשוט שחור ונותן הודעה של NO SIGNAL. חשבתי שאולי זו בעיה במסך/הכבל המחבר וחיברתי את המחשב למסך אחר עם כבל אחר אבל כלום לא השתנה... ניקיתי אותו מאבק לפני הניסיון הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אמרו לי משהו בקשר לציפצופים אז: בהתחלה אני מדליק ויש צפצוף בודד ונראה לי שהוא נורמאלי תמיד כשמדליקים את המחשב ויש את המסך של המעבד.. ואחרי מס' שניות יש 3 צפצופים מהירים כלומר" טה-טה-טה" תודה

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by david1882008,

שלום יש לי בעיה במסך מחשב, כשאני מדליק אותו הוא נידלק לשנייה מראה לי תמסך וישר ניכבה יש לציין שהמנורה שלו ממשיכה לעבוד הוצאתי וחיברתי את הכרטיס מסך החלפתי כבלים ולא הישתנה כלום, המחשב עובד כרגיל בחיבור לטלווזיה בלי בעיה מה יכולה ליהיות הבעיה במסך ואם זה אפשרי לתקן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום זאת הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום הזה ושמעתי רק דברים טובים ממנו אם זאת אם אני עובר על אחד החוקים בבקשה אנא סליחה. המחשב נייד dell מחיר 3500 3 שנים אחריות למשחק רשת קומבט ארנס ולשרטוט solidworks המחשב שווה תמחיר 3500 ₪ תודה על עזרה וסליחה על חפירה:)

20. אורח YANIV
    Started by אורח YANIV,

כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. [table][tr][td]יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם. היום רציתי להפעיל שיר מסויים על המחשב, אך לא היה סאונד. חשבתי שהרמקולים התקלקלו, אבל לא בדקתי אותם על נגן פלש. והם תקינים. שאלתי היא ככה: 1-האם אפשרי להחליף את הכרטיס קול שמובנה על הלוח האם? 2-יש לי מס' סלוטיים פנויים על המחשב, אולי אפשר להוסיף כרטיס קול חדש אל אחד מהם? צילמתי תמונות מסך, אשמח אם תוכלו לסייע לי. תודה לעוזרים! התמונה הזאתי מתוך המחשב (מבפנים) הריבוע המחבר הורוד הוא הכרטיס קול. התמונה ה-2 מחוץ למחשב, החיבור הירוק הוא לרמקולים: והתמונה ה-3 מתוך המחשב אלו הם סלוטיים פנויים, האם על אחד מהם אפשרי להרכיב כרטיס קול? [/t][/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. יש ברשותי דיסק קשיח ישן שמחובר בIDE (כן יש כאלו עדין) ורציתי לפרמט אותו אבל הוא עושה לי מלא בעיות. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7, ניסיתי דרך "ניהול דיסקים" אך הוא לא נותן לי אופציות לפרמוט אמצעי אחסון, היינה תמונות: http://img259.imageshack.us/img259/588/68592577.jpg http://img806.imageshack.us/img806/4113/71127277.jpg http://img194.imageshack.us/img194/3270/44187639.png ניסיתי גם דרך תוכנה בשם Paragon Hard Disk Manager™ 11 Server והוא בכלל משתגע ממנו. ניסיתי את EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition בגרסה ניסיונית משהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. אנא עזרה דחופה!!! היום בבוקר המחשב כתב את ההודעה הזו, ניסיתי לכבות ולהדליק שוב וזה מראה מסך שחור מה עושים?????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק) אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה. ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה? בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו? לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל? אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן.. תודה רבה על העזרה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by danirdd92,

הודעה ראשונה שלום לכולם! אני חייב לציין שאני לא מומחה גדול בכל הנושא הזה אבל ברגע שאני ניתקל בבעיה אני מתחיל לחקור דברים יותר לעומק, לא מצאתי את התשובות ברחבי גוגל אז פניתי אליכם אני מקווה לימצוא פה את הפיתרון! אני משתמש בווינדוס 8 X64 שמותקן על SSD וכמובן יש לי עוד כונן לכל הקבצים שלי. כשרק התקנתי את המערכת הפעלה אז מן הסתם עברתי והתקנתי דרייבר דרייבר בלי באמת לדעת במה מדובר. עכשיו אחרי שהעמקתי טיפה וגיליתי כמה שווה לי להשתמש ב IRST ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל אני ניתקל ב FETAL ERROR אני גם לא יכול למחוק את הדרייבר הקודם של IRST שמשום מה בכלל לא מופיע לי בדרייברים ובכללי לא באמת עובד. Uploaded with ImageShack.com חשוב לציין שהיום הפעלתי בBIOS את האפשרות להשתמש בIR…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים