תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
יש לי מארז Hec compucase 6a21, בו יש מקום לשני מאווררי 120mm כרגע יש בו רק אחד האחורי. האם כדאי להשקיע ולקנות גם אחד נוסף ? האם זה משנה סוג מאורר חברה ? מתח ? או שהסטנדרטי זה טוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בעעע...רציתי לדעת אם הטמפרטורות של המחשב שלי הן בסדר בעיקרון יש לי צג דיגיטלי על המארז שמציג את מצב המאווררים כל הזמן,ואת הטמפרטורות של המחשב[בדיוק רב ביותר] יש לי: Amd Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V Se Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce6800NU 128MB 256Bit עכשיו,לטמפרטורות: כשהחדר ממש קר והמחשב במנוחה,אז הטמפרטורות הן: 35 לCPU 35-36 לMPU ו30 לSYSTEM וברוב המקרים,כשהחדר חם והמחשב במנוחה,הטמפרטורות הן: 42-44 לCPU 42-44 לMPU ו35 לSYSTEM בזמן מאמץ,הטמפרטורות בד"כ הן: 49-52 לCPU 49-52 לMPU ו40 לSYSTEM לרוב הCPU והMPU קבועים על 49-50 בזמן מאמץ. זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
המחשב שלי לוח אם asus P5v800-MX מעבד Pentium 4-Prescott זכרון 1G DDR כ.מסך leadtek nvidia geforce 7600gt סביר ביותר. הבעיה היא שבזמן האחרון אני מקבל נפילות fps במשחקים לא כבדים במיוחד כמו CS. עברתי על כל האופציות ושללתי את הכרטיס מסך,ניקיתי את המחשב עם שואב אבק+שפדלים לגוף קירור ולמאוורר של המעבד אבל זה לא עזר. לבסוף פירקתי את המאוורר(בעזרת המדריכים שיש פה) וראיתי שהמשחה התרמית הפכה לקשה ואבקתית. אני בדילמה אם להחליף את כל המאוורר ולקנות משחה חדשה או רק להחליף את הקודמת באחת יותר יעילה.(דרך אגב,אחרי שפירקתי את המאוורר והחזרתי אותו הטמפ' של המעבד עלתה מ39 ל46 בממוצע ובמזמן מאמץ היא עולה ל63-65) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה, מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני מספר ימים, המחשב פשוט נתקע, ברמה כזאת שכלום מלבד ריסט לא עזר. אז ביצעתי ריסט, ומאז אותו ריסט הוא מסרב לעלות. הוא פשוט נתקע בשלב של "VERIFYING DMI POOL DATA" וזהו, קופא. עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי לא מעט אשכולות שמדברים על בעיה כזו או דומה לה...אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל, מצאתי כל מיני פתרונות..לא עוזר. במקומות מסויימים הציעו לנסות להעלות את המחשב בעזרת דיסקט MS-DOS. ניסיתי, אבל המחשב בכלל לא ניגש לכונן ומנסה לעלות ממנו (למרות שההגדרה בביוס היא שהכונן הראשון ממנו יעלה הוא הפלופי) הצעות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני בודק אם המחשב מזהה את הכרטיס מסך שלי ואם התקנתי אותו טוב?(XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי כנראה נשרף ואני צריך לדעת איזה חלק נשרף או התקלקל, הלוח אם עושה ביפים ארוכים ואני לא יודע מה זה אומר, אני יודע שיש כל מיני סוגים של ביפים שאומרים את הבעיה אבל הסוג הזה לא אומר לי כלום ובמיוחד לא בלוחות ישנים (אם זה בכלל השתנה מאז..) בבקשה חברה איך אני יכול לזהות מה הצפצוף אומר? לא כתוב בחוברת של הלוח אם מה כל צפצוף אומר ואני גם לא יודע איזה לוח זה (משום מה הם לא הזכירו את זה בחוברת) זה לוח שכתוב עליו AWARD ויש לו צ'יפסט של אינטל ועל החוברת כתוב MS - 6119 בבקשה חברה אני זקוק לעזרה, (ועוד שאלה קטנטנה ולא ממש קשורה וחשובה ניתן לעשות ללוח הזה OC?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי בהוספה הסרה הרבה התקנות של [h=1]microsoft visual c++[/h] האם זה משהו שיכול לגרום למסך כחול? האם אפשר למחוק את הכל? מה זה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני כשנה קניתי מחשב חדש, ובחודשים האחרונים יש לי בעיה שהוא לא מצליח לזהות לי כונני DOK שיש לי בבית - המדובר בשני כוננים שונים, שעובדים במחשבים אחרים אך לא עובדים במחשב שלי. כשאני מחבר או שלא קורה כלום או שהוא מודיע את השגיאה הזו של חיבור USB שהוא לא מזהה. ניסיתי מספר יציאות שונות של USB - אותו הדבר בכולם. לצד זאת, יש לי כונן קשיח חיצוני חדש שמחובר אליו ועובד תקין, כמו גם כונני USB אחרים של חברים שניסיתי שעובדים. כאילו יש בעיה רק עם 2 הכוננים האלה. שניהם עבדו בעבר על המחשב הזה, ואז קרה משהו שפשוט מסיבה כלשהי גרמה למחשב להפסיק לזהות אותם (שוב: הם כן עובדים במחשבים אחרים). יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום קניתי את הכרטיס למחשב הישן (AGP) המפרט של המחשב: לוח אם - ABIT NF7S, מעבד - ATHLON XP 2600, זיכרון פנימי - 512. הכל מעודכן כמו שצריך... המשחקים פשוט לא רוצים לעלות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
קניתי את הWD 250G יותר נכון שלחתי את אחי הקטן לקנות מ KSP והם הביאו לו את הארד דיסק סגור בשקית מבודדת כזאת אבל בלי כבל SATA ובלי דיסק או אפילו הוראות הפעלה אין לי זמן בגלל עבודה לגשת לשם, אבל מקרה פירטמתי אותו דרך דיסק בוט של ווינדוס והוא מזהה לי אותו כ 150 איך הופכים אותו ל 250 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, המחשב שלי מלא בוירוסים, וכבר אי אפשר לעלות את הווינדוז ולכן ברצוני לפרמט מאחר ומערכת ההפעלה לא עולה אני רוצה להבין איך עושים פורמט מבלי להיכנס לווינדוז? יש לי דיסק התקנה של ווינדוז 7 וניסיתי להתקין עלי ידי דריסה של העותק הקיים , אך באמצע ההתקנה יש בעיה והיא נפסקת ולכן ברצוני לפרמט מראש. תודה עמרי
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית... אני צריך להרכיב צורב DVD ממחשב ישן על מחשב חדש. הצורב הוא עם חיבור IDE, והלוח כמובן חדש לגמרי. האם אני צריך להרכיב את הפין שמסמן שהצורב הוא SLAVE כדי שההארד דיסק יזוהה ככונן C הראשי, או שזה יקרה אוטומטית ? (ההארד דיסק מחובר כמובן בחיבור SATA 2).
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי SSD כונן C אחד שאליו מותקנת מ.הפעלה ויש לעוד HDD כונן D , עד היום הכל המחשב היה עובד ומתנהג ללא דופי וכמצופה , לאחרונה אני שומע רעשים של כאילו המחשב קם ממצב שינה גם כשאיני נוגע בכלום(המחשב דולק אצלי קבוע) אם הזמן הבנתי רוב הסיכויים מדובר בסוג של שינה והתעוררות של כונן D כי כשאני עובד או גולש באינטרט ומנסה לעשות איזושהי פעולה על כונן D אז אני שומע רעש "התעוררות" של המחשב וגם לאג או השתהות כמה שניות לפתיחת החלון של כונן D שיתעורר... זה מצב שלא היה לי לפני כן ,מצב די מעצבן תוך כדי עבודה גם הרעשים וגם ההשהייה יש מושג למישהו איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
המשחק למחשב הנוסע השמיני 2014 משחק טוב? איך המשחק? ויש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram, i5 6400 skylake יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי טונר מקורי עבור המדפסת שברשותי מדגם hl2130 של חברת brother. טרם החלפת הטונר כיביתי את המדפסת וזאת בניגוד להוראות (עשיתי זאת בטעות). לאחר שהחלפתי את הטונר והדלקתי את המדפסת, המדפסת מודיעה לי כי הטונר ריק. כיבתי והדלקתי את המדפסת מספר פעמים, ובנוסף הוצאתי והכנסתי מחדש את הטונר, אך דבר לא השתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כיום הדיסק המקורי מחובר לשקע סאטא1 וכונן סי-די לסאטא2. האם לחבר את הדיסק הנוסף לסאטא3 או עדיף להעביר לשם את הסי די, ואת הדיסק הנוסף לחבר לסאטא2?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני צריך דריברים למצלמת רשת של FHILIPS חיפשתי בגוגול ולא מצאתי אני צריך את האתר שלהם או אתר של דריברים שבו אני יוכל להשיג את הדריבירם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
לפי הדרייבר האחרון של אינטל, אפשר כרגע להשתמש בקוויק סינק עם כ.מסך בלי לחבר מסך לכרטיס המובנה, תחת ווינדוס 8 בלבד. ניסיתי את זה ואני לא רואה בתוכנות שנוסף לי קוויק סינק באפשרויות. כשאני מנסה את השיטה הישנה של להוסיף מסך מדומה שמחובר ללוח, זה עובד ואני רואה את הקוויק סינק בתוכנה ויכול להכנס לקונטרול פאנל של אינטל. אבל זה נותן קראשים בBF3. איך שאני מבטל את המסך הזה, הקונטרול פאנל של אינטל לא עובד ואי אפשר להשתמש בתוכנות בקוויק סינק. מישהו יודע איך להפעיל את זה ? התקנתי ווינדוס 8 פחות או יותר רק בגלל זה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מהבוקר קופצות לי הודעות בצד של נורטון אנטי-וירוס שהוא חוסם כול פעם משהו בשם bitcoinminer activity 6 לפי מה שאני הבנתי זה תוכנה שמישתמשת לך במשאבים של המחשב לצורך כריית ביטקוין הוא משתמש כול הזמן ב50% מהCPU ובגלל זה אני לא יכול לשחק שום משחק וגם כול פעם שאני מכבה אותו הווינדוס מראה הודעת שגיאה ומהתחל את עצמו לפי מה שהצלחתי לעקוב אחריב הוא יושב לי ב C:\Windows\SysWOW64 על קובץ בשם svchost אני לא יכול למחוק אותו משום מה וג אם אני ימחק זה כנראה יפגם בווינדוב והוא לא יעבוד כבר וגם היא אפשר להפסיק אותו כי אז המחשב קורס יש עכשיו התקנתי ESET וכול פעם שאני פותח אותו הוא קורס אחרי שנייה ואני חושב שזה בגלל הוירוס והנורטון לא מוצא כלום לא משנה איזה סריקה אני עושה ראיתי תוחנה לא…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-