תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לצרוב את התוכנה Gparted כboot disk (משהו כזה). עשיתי את זה עם NERO על ידי כך שצרבתי אותו ככה (יש אפשרות כזו), הבעיה היא שזה לא עובד. זה פשוט רושם רק זכויות יוצרים ואח"כ לא זז... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום קניתי את הכרטיס למחשב הישן (AGP) המפרט של המחשב: לוח אם - ABIT NF7S, מעבד - ATHLON XP 2600, זיכרון פנימי - 512. הכל מעודכן כמו שצריך... המשחקים פשוט לא רוצים לעלות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
קניתי את הWD 250G יותר נכון שלחתי את אחי הקטן לקנות מ KSP והם הביאו לו את הארד דיסק סגור בשקית מבודדת כזאת אבל בלי כבל SATA ובלי דיסק או אפילו הוראות הפעלה אין לי זמן בגלל עבודה לגשת לשם, אבל מקרה פירטמתי אותו דרך דיסק בוט של ווינדוס והוא מזהה לי אותו כ 150 איך הופכים אותו ל 250 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, המחשב שלי מלא בוירוסים, וכבר אי אפשר לעלות את הווינדוז ולכן ברצוני לפרמט מאחר ומערכת ההפעלה לא עולה אני רוצה להבין איך עושים פורמט מבלי להיכנס לווינדוז? יש לי דיסק התקנה של ווינדוז 7 וניסיתי להתקין עלי ידי דריסה של העותק הקיים , אך באמצע ההתקנה יש בעיה והיא נפסקת ולכן ברצוני לפרמט מראש. תודה עמרי
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית... אני צריך להרכיב צורב DVD ממחשב ישן על מחשב חדש. הצורב הוא עם חיבור IDE, והלוח כמובן חדש לגמרי. האם אני צריך להרכיב את הפין שמסמן שהצורב הוא SLAVE כדי שההארד דיסק יזוהה ככונן C הראשי, או שזה יקרה אוטומטית ? (ההארד דיסק מחובר כמובן בחיבור SATA 2).
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי SSD כונן C אחד שאליו מותקנת מ.הפעלה ויש לעוד HDD כונן D , עד היום הכל המחשב היה עובד ומתנהג ללא דופי וכמצופה , לאחרונה אני שומע רעשים של כאילו המחשב קם ממצב שינה גם כשאיני נוגע בכלום(המחשב דולק אצלי קבוע) אם הזמן הבנתי רוב הסיכויים מדובר בסוג של שינה והתעוררות של כונן D כי כשאני עובד או גולש באינטרט ומנסה לעשות איזושהי פעולה על כונן D אז אני שומע רעש "התעוררות" של המחשב וגם לאג או השתהות כמה שניות לפתיחת החלון של כונן D שיתעורר... זה מצב שלא היה לי לפני כן ,מצב די מעצבן תוך כדי עבודה גם הרעשים וגם ההשהייה יש מושג למישהו איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
המשחק למחשב הנוסע השמיני 2014 משחק טוב? איך המשחק? ויש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram, i5 6400 skylake יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי טונר מקורי עבור המדפסת שברשותי מדגם hl2130 של חברת brother. טרם החלפת הטונר כיביתי את המדפסת וזאת בניגוד להוראות (עשיתי זאת בטעות). לאחר שהחלפתי את הטונר והדלקתי את המדפסת, המדפסת מודיעה לי כי הטונר ריק. כיבתי והדלקתי את המדפסת מספר פעמים, ובנוסף הוצאתי והכנסתי מחדש את הטונר, אך דבר לא השתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
כיום הדיסק המקורי מחובר לשקע סאטא1 וכונן סי-די לסאטא2. האם לחבר את הדיסק הנוסף לסאטא3 או עדיף להעביר לשם את הסי די, ואת הדיסק הנוסף לחבר לסאטא2?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד, פתאום שהדלקתי את המחשב, הכרטיס רשת לא רוצה לקבל אינטרנט יותר!! הוא נדלק והמחשב מזהה אותו ובביוס הוא מופעל וכל השטויות האלה, בקיצור פעם הוא פעל ועכשיו הוא לא פועל, שמתי אחר ופועל, אבל אני לא מוכן לסחוב לוח מקולקל.. זה על לוח8RDA+ וזה קרה לי בעבר על ABIT NF7 סתם מת, מישהו מכיר את זה ויודע מה לעשות? הוא מתחבר לסוויץ' ברשת ביתית
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני צריך דריברים למצלמת רשת של FHILIPS חיפשתי בגוגול ולא מצאתי אני צריך את האתר שלהם או אתר של דריברים שבו אני יוכל להשיג את הדריבירם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
לפי הדרייבר האחרון של אינטל, אפשר כרגע להשתמש בקוויק סינק עם כ.מסך בלי לחבר מסך לכרטיס המובנה, תחת ווינדוס 8 בלבד. ניסיתי את זה ואני לא רואה בתוכנות שנוסף לי קוויק סינק באפשרויות. כשאני מנסה את השיטה הישנה של להוסיף מסך מדומה שמחובר ללוח, זה עובד ואני רואה את הקוויק סינק בתוכנה ויכול להכנס לקונטרול פאנל של אינטל. אבל זה נותן קראשים בBF3. איך שאני מבטל את המסך הזה, הקונטרול פאנל של אינטל לא עובד ואי אפשר להשתמש בתוכנות בקוויק סינק. מישהו יודע איך להפעיל את זה ? התקנתי ווינדוס 8 פחות או יותר רק בגלל זה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מהבוקר קופצות לי הודעות בצד של נורטון אנטי-וירוס שהוא חוסם כול פעם משהו בשם bitcoinminer activity 6 לפי מה שאני הבנתי זה תוכנה שמישתמשת לך במשאבים של המחשב לצורך כריית ביטקוין הוא משתמש כול הזמן ב50% מהCPU ובגלל זה אני לא יכול לשחק שום משחק וגם כול פעם שאני מכבה אותו הווינדוס מראה הודעת שגיאה ומהתחל את עצמו לפי מה שהצלחתי לעקוב אחריב הוא יושב לי ב C:\Windows\SysWOW64 על קובץ בשם svchost אני לא יכול למחוק אותו משום מה וג אם אני ימחק זה כנראה יפגם בווינדוב והוא לא יעבוד כבר וגם היא אפשר להפסיק אותו כי אז המחשב קורס יש עכשיו התקנתי ESET וכול פעם שאני פותח אותו הוא קורס אחרי שנייה ואני חושב שזה בגלל הוירוס והנורטון לא מוצא כלום לא משנה איזה סריקה אני עושה ראיתי תוחנה לא…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג דאייל לאחרונה לוקח לו זמן רב לעלות ממצב של כבוי להפעלה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה! אני מפעיל אותו,וכשהוא טוען הוא פתאום עושה ריסטארט יש לי WINDOWS7 ניסיתי להכנס לsafe mode אבל גם כשהוא מנסה להעלות אותו אז גם הוא עושה ריסטרט ניסיתי repair you'r computer אבל גם זה לא עבד.. אני לא יודע מה לעשות... הדבר האחרון שהתקנתי זאת תוכנה magic partition 8 והווינדוס אמר לי שהיא לא מותאמת או משהו כזה יכול להיות שזאת הבעיה?? איך אני יכול לפתור אותה? אני כבר מיואש... תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא נכבה לי דרך הווינדוס והוא גם לא עושה ריסט. וגם אם אני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן על המארז שאמור לכבות אותו הוא לא נכבה. מפסיקים לראות במסך אבל עדין כל המאווררים עובדים ויש אור במארז. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב ועכשיו הוא לא מזהה את כרטיס קול יש לי win nt workstation וכרטיס הקול הוא על הלוח איך אפשר לזהות את כרטיס הקול ולהתקין לו דריבר מתאים ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום אנשים אשמח לקבל עזרה בהרכבת יציאות אודיו (מיקרופון ואזניות) בפאנל קדמי של המארז הלוח של אסוס p4s533-mx החלפתי מארז והרישום המסמן את חיוט האודיו של המארז אינו תואם את הסימון אליו אמור להתחבר חיוט זה כפי שהוא מוכנה בספר ההדרכה של הלוח. בסה"כ קיימם קב' של 7 חוטין לאודיו היוצאים מן הפאנל הקדמי של המארז: לשם הנוחיות אכנה כל חוט בספרה. MIC - IN -1 MIC BIAS - 2 SPK IN L -3 SPK IN R -4 SPK OUT L -5 SPK OUT R -6 G -7 החוטים יוצאים מפאנל המארז בקבוצה אחרת אך מפוצלים ל- 7 ראשים נפרדים (לא מדובר בפלאג) להלן תמונה מצורפת מספר הלוח אפשט את התמונה למקרה שהיא אינה ברורה: MIC2/ AGND MICPWR/+5VA LINE OUT R/ BLINE OUT R NC/ 0 LINE OUT L/ BLINDE OUT L סה"כ 9 פינים ( 0- אין פין) השאלה…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
דוד שלי נכנס במחשב שלו לאיזה אתר ולא יודע מה הוא עשה... עכשיו יש איזה פופס אפ שעולה לו כל הזמן שהוא באינטרנט ואי אפשר לצאת ממנו רק דרך סיים משימה איך אני מעיף לו את זה... יש איזה תוכנה שמנקה מהדברים או שזה נמצא באיזה מקום ספציפי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי איטיות בדפדפן הכרום שלפעמים חלק מהאתרים לא עולים או לוקח להם מלא זמן לעלות. כשבדקתי את אותם האתרים על אותו המחשב עם דפדפן אחר(OPERA) לא נראה שהייתה בעיה כלשהיא והכל עלה מהר. בנוסף אתמול פעם בכמה זמן דפדפן הכרום התחיל "לשתות" לי את כל ארבעת הCORES כך שהCPU שלי היה כמעט על מאה אחוז, זה קורה לדקה שתיים ואז מפסיק. לא ברור למה. יכול להיות שזה באמת בעיה עם כרום? איך מטפלים בזה? (אני אבדוק אם יש עידכונים)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-