עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by shaks,

היום קיבלתי מחשב חדש והרכבתי תחלקים ובלה בלה בלה עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס XP PRO ואני עושה שכל BOOTים יהיו לסידירום אי מגיע לקטע שבו צריך להתקית את הSATA (F6) ואני לוחץ S ועכשיו זה מבקש להכניס תדיסקט אני מכניס ולוחץ אנטר וזה לא עושה כלום זה פשוט מעלה לי את אותה ההודעה וככה אני לא יכול להתקין תהארדיסק=>וכך אני גם לא יכול לעבוד על המחשב הדיסקט הגיע יחד עם הלוח אם מפרט DFI LANPARTY NF4 ULTRA D WD SATA 80GB וצורב וכונן DVD ופלופי (זה לפחות מה שניראה לי שנוגע לעניין) למי שלא הבין, הבעיה קצת יותר בפשטות: זה נותן לי את ההודע שמבקש ממני להכניס דיסקט לכונן A עם הדרייבר של הSATA ואז ללחוץ אנטר אני מכניס, לוחץ מחכה כמה שניות ואותה ההודעה עולה שוב והדרי…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?[br]פורסם בתאריך: 9.07.2010 בשעה 15:58:55 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by hardgore1,

עשיתי ניקיונות למחשב ישן, בינהם כיווץ דיסק. עשיתי ריסט והמחשב לא עולה בכלל. כתוב bootmgr is compressed press Ctrl alt del to restart תודה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by dandul3,

שלום, אני חווה לאחרונה הרבה קריסות ובעיות לכן התחלתי להסיר דרייברים ולהתקינם מחדש. מכיוון שראיתי כי אני מקבל שגיאה קריטית במצג האירועים בבדיקה שגרתית לאחר כמה ימים פתאום האנטי וירוס הפסיק לעלות (NOD 32) הסרתי אותו וניסיתי להתקין מחדש אבל נתקלתי בשגיאות רבות. הורדתי אנטיוירוס חדש וכאשר אני מנסה להתקין אותו המחשב קורס ומופיע מסך כחול או שהמחשב קופא ועושה ריסטרט. לא יודע מתי עוד זה קורה בדיוק כי רק זה לאחרונה גורם לקריסה אבל לפי הרישומים בחשב כבר פברואר השגיאה מופיעה לעיתים רחוקות ולאחרונה יותר. אז ככה המסך הכחול לא תמיד מופיע אבל השגיאה תמיד מופיעה במציג האירועים: מקור Kernel-Power מזהה אירוע 41 קטגורית משימה (63) כמובן חיפשתי פתרנות באינטרט אמרו למחוק דרייברים של כרטיס קו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by lader,

כשהווינדוס עולה המחשב מאוד איטי והתהליך SVCHOST תופס את כל ה-CPU ואי אפשר להכנס אפילו לדפדפן. מה אני יכול לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by UchihaItachi,

אהלן,יש לי שתי כרטסי מסך HD 6950. איך אני מפעיל את ה-CROSSFIRE ומוודא שזה עובד?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום יש לי בעיה בתצוגה בכרטיס מסך 240gt grforce הוא מציג מין פסים כאלו על המסך בצבעים שונים וגם שאני נכנס לבדוק על איזה כרטיס מסך אני מחובר הוא לא מזהה כלום הוא רושם לא מזוהה... בתחילה חיברתי את המסך ללוח אם לכרטיס מסך מובנה ועבד אבל פתאום שאני מחובר ללוח אם זה לא נותן לי תצוגה "no signal" לא משנה אם זה dvi או vga .. אז עכשיו אני גם לא יכול להיות מחובר ללוח אם וגם שאני מחבר לכטיס מסך התצוגה על הפנים ועם פסים בצבעים ... איך אני מסדר את זה שהכרטיס מסך יסתדר ויזוהה או איך אני עושה שאני יוכל להפעיל תצוגה מלוח האם מהכרטיס מסך מובנה ושלא יהיה לי "no signal" הכול מחובר כמו שצריך ובדקתי מספר מסכים ויציאות... תמונה זה לא נותן לי להעלות אותה ישירות ... העלתי דרך אפשריות …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי חברתי כבל מהמחשב נייד לטלויזיה עשיתי ככה כמו שאני עושה בנייח: http://prntscr.com/mqz50m רק השורה האחרונה ולא עובד. כמו כן לחצתי במקלדת יונדוס+P

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by shaifbisss,

שלום בהמשך לנושא הקודם שלי החלטתי להחליף את המאוררים המקרטעים בחדשים הראשון הלך לי טוב והחלפתי אותו ציק צק יש לו חיבור לוח אם והכנסתי אותו פשוט אבל השני מסובך חבל על הזמן הוא מחובר לאיזה כבל מתח כזה שאי אפשר לנתק אותו ממנו מישהו יודע איך עושים את זה תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by D.X,

חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sils,

לפני חודשיים קניתי מחשב חדש. הכל היה בסדר עד שלפני כמה שבועות המחשב קרס כתוצאה מהרד דיסק דפוק. ההארד דיסק היה של Maxtor עם חיבור SATA. החזרתי אותו ליצרן ובינתיים קיבלתי הארד דיסק חלופי של WD בחיבור רגיל. אותו הארד דיסק נדפק גם הוא לפני כמה ימים. כאן הבנתי שמשהו לא בסדר. שלשום קיבלתי הארד דיסק חדש, אותו סוג כמו שהיה בהתחלה. אתמול כשאני משתמש במחשב קופץ לי מסך כחול עם הודעה DRIVER_NOT_LESS_OR_Equal. אחרי שחיפשתי מידע על הבעיה גיליתי שהוא יכולה לקרות כתוצאה מספק כח לא תקין או חלש מידי. לדעתי מה שגרם לבעיות עם ההארדדיסק היה הספק כח. אצלי במחשב יש Radeon 9800XT של הרקולס (שמחובר לספק) וכל נקודות החשמל שלי תפוסות. רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות? איך לבדוק את הבעיה? הרדיסקים נדפק…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  15. תשמעו,המחשב עובד לאט,לאט לאט,בצורה שמרגישים זאת אני לא יודע איך לתאר את זה,המחשב עובד אבל כל כל כל הפעולות שהוא עושה לוקחות 20 שניות יותר ממה שהיה קודם אני לוחץ לפתוח סרטון במדיה פלייר,לפתוח תדפדפן,עד שהמחשב עולה זה עוד דקה בערך(הטעינה של הווינדוס) בקיצור,זה מה שקרה לו לפני שפירמטתי תמחשב,הוא התחיל לעבוד ממש לאט,פירמטתי ועכשיו עוד פעם אחרי שבוע בערך אני חושב שזה בגלל שהתקנתי פלאשגט 2.013 משו כזה,מאז המחשב ממש לא זז אני מבקש שתציעו כל פתאון אפשרי למה אני כבר מיואש...ובלי סריקות למה פירמטתי לפני שבוע ובלי שום קשר עשיתי בכל מקרה סריקות ואני לא חושב שזה וירוס או משו כי עשיתי כל סריקה אפשרית יש למישו רעיון?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by chelsky26,

שלום, יש לי לפטופ אסוס שקניתי לאחרונה, קניתי שני מסכי HP על מנת לחבר אותם ללפטופ. המסכים עם יציאות של HDMI ו-VGA הבעיה שבלפטופ שלי כניסת VGA ממש סמוך לHDMI כך שאין אפשרות לחבר 2 כבלים(מ 2 מסכים שונים) חיפשתי קצת בגוגל ראיתי אנשים שמחברים את מסך אחד ל HDMI רגיל והשני דרך USB 3.0 או דרך type C, קניתי גם USB 3.0 וגם type C, ובשני המקרים הלפטופ לא מזהה את המסך ונכון לעכשיו רק המסך של HDMI TO HDMI עובד. אני מעוניין בהצגה נפרדת ולא בשכפול מסכים. אשמח לעזרה, אולי צריך דרייבר או משהו(ניסיתי לחפש הורדתי המון דרייברים, עדיין לא מזהה). תודה מראש.

17. Started by shaks,

יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום שיחקתי במשחק מחשב דרך מערכת הפעלה dos ומאז שסגרתי המחשב עולה רק בsafemode יש לי windows 10 איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש

19. לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו . כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי. לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה. הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה . בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה, הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק. ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפת…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by adark,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח להבין למה היא קשורה. בזמן משחקים רציניים כמו GODFATHER2 או DAMNATION וכדומה המחשב קורס- המסך נהיה שחור אבל המחשב כאילו ממשיך לעבוד מבחינת חשמל ומאווררים למרות שהWINDOWS קורס גם כן. הקטע המוזר זה שרק כיבוי מאולץ מאפשר לי לחזור למצב הקודם. חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך ולכן שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי חדש במקום והבעיה חזרה. נתוני המחשב: AMD Phenom 9500 quadcore MA78GM-S2H 780G 4GB RAM Nvidia 8800GT 512 MB יש למישהו רעיון לפתרון?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, הרכבתי היום מחשב חדש, המחשב עולה אך אחרי כמה שניות הוא נכבה לי, כאשר אני מנסה להיכנס לביוס -נכבה אני מריץ דיסק התקנה של OS, אחרי מס' שנוי - נכבה לוח G965P-DS3 מעבד - E6300 ספק ליברטי 400W אני מיואש, בבקשה עזרה תודה

24. Started by klifOrd,

אני מנסה להתקין וינדוס על מחשב חדש לגמרי מdok ונתקלתי בבעיה, מסך ההתקנה של הוינדוס עולה, הוא נותן לי לבחור שפה אבל ברגע שהוא מנסה לטעון את הקבצים הוא מעלה את ההודעה הזאת: A required CD/DVD drive device driver is missing" or "A media driver your computer needs is missing ניסיתי כמה דברים שהועלו לאחר גיגול קצר אבל לצערי ללא הצלחה. כמו כן ניסיתי עם 3 dokים שונים וקיבלתי את אותה הודעה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ilan Taub,

היי, יש לי מודם d-link g225 ונתב xiaomi 3gs. איך אני גורם לשניים לעבוד ביחד? כרגע מצליח להתחבר רק עם המודם, הwifi שלו על הפנים ולכן מנסה להתקין את השיאומי, ללא הצלחה. לא מצאתי מדריכים שמסבירים את העניין, ניסיתי להגדיר את המודם כbridge לפי הגדרות היצרן אבל זה לא עזר. תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים