עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AFIK10000,

יש לי מעבד פנטיום 4 עכשיו איזה 3 מהברזלים האלו למטה שמתחברים ללוח אם התהקמו התעקמו עכשיו אני לא יודע מה לעשות תתנו עצות ז\ה נורא דחוף

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by yaniv.s,

הה לי לוח אם מסוים עם מעבד 3.0 לפני כמה ימים הבאתי מחבר שלי לוח אם יותר טוב משלי עם מעבד 2.6 ושמתי אותו אצלי במחשב.. המחשב עבד טוב.. אחרי זה ניסיתי להכניס את המעבד שלי ה3.0 והמסך לא נדלק המחשב עובד חלק המאווררים פועלים והכל ניסיתי להחזיר את ה2.6 למחשב והמסך עבד מה יכולה להיות הבעיה ?

3. Started by SyLeR,

שלום. יש לי כונן DVD דגם NEC_DVD_RW_ND-3550A. ליפעמים הכונן לא קורא לי דיסקים של DVD. זה קורא בדרך כלל בדיסקים מקוריים, אבל לפעמים גם בצרובים. לא מדובר בסרטים, אלה בדיסקים של משחקים או בדיסקים שמכילים מידע מסויים.(DATA). כאשר אני מחבר כונן חיצוני אחר, הדיסקים שלא עלו לי בכונן הפנימי (שציינתי למעלה), עובדים מצויין בכונן החיצוני! עידכנתי את הפיירוואל של הכונן דרך האתר של היצרן, והבעיה לא ניפתרה. אני רוצה לציין שזה לא תמיד הייה כך, בעבר לא היתה לי בעיה בכונן. תודה מראש לעונים!

4. Started by ORrrr,

אז ככה יש לי ספק hec 350 והמפרט בצד. רציתי לדעת האם המתחים שהוא נותן תקינים, היות והם לא מדוייקים. בדגש על ה 5V שהוא נראה לי הכי משונה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Dubek,

שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by kreeki,

המקלדת פשוט לא עובדת היא מחוברת לPS/2 ופשוט לא מראה מנורות ולא כלום הבעיה היא לא במקלדת, קניתי מקלדת חדשה ועדיין לא עובד מה עושים?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  7. ניסתי לחבר את ההארדיסק לכמה מחשבים שונים והווינדוס לא רוצה לזהות אותו,זה נותן את השגיאה הבאה http://img521.imageshack.us/my.php?image=74117952jl8.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=60682134it2.jpg ניסתי להחליף את ההארדיסק עם הארדיסק אחר שעובד תקין (לקחתי ממחשב שעובד), ניסתי להחליף גם את הכבל SATA,אני בטוח שהבעיה היא מהלוח של המארז אבל מה כבר יכולה להיות הבעיה? זה ההארדיסק http://img143.imageshack.us/my.php?image=68372320vk4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?image=10914574jx5.jpg אני מצטער שלא רואים ישירות את התמונות,אני יותר מחצי שעה מנסה ולא מצליח.. תודה רבה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. המחשב בזמן האחרון מתחיל לקרטע. הוא נתקע מידיי פעם ולפעמים שאני מדליק אותו, אחרי שניה הוא מצפצף צפצוף אחד ונכבה ואז נדלק מחדש ועולה כרגיל. אני כמעט בטוח שמשהו עומד לגמור בקרוב, אבל לא בטוח מה. שהייתי אצל הטכנאי מחשבים בפעם האחרונה הוא אמר שההארדיסק של הטארה לא במצב טוב. יש דרך לדעת מה עומד לגמור?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by אופיר עלוש,

שלום. יש לי מחשב נייד , ולפעמים הוא פשוט קורס, הוא מקרטע המחשב ממשיך להיות דלוק אבל כשאני לוחץ על דברים הוא פשוט לא מגיב. מישהו יודע איך לסדר את זה ? אני לא יודע הרבה על המפרט אבל זה משהו כמו : I7 דור שני 12 ראם 256 ssd וכרטיס מסך עם ג'יגה אחת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by itcoh,

יש לי כמה שאלות: 1.למה הווינדוס מזהה רק 256 זיכרון ram למרות שיש לי 1024 2.באתחול המחשב (לפני windows) יש ריצודים של המסך לכל האורך. יש לי מסך viewsonic va912 מה הסיבה האם זה נפוץ ? 3.יש לי hard disk wd 250 gb למה ב windows הוא מראה שיש לי רק 236 gb ? 4.יש לי בעיה בהגדרת טלויזיה כמסך משני יש לי כרטיס ati radeon x1600 pro לא הצלחתי להגדיר ואין לי מושג מה לעשות

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by K_D,

שלום יש לי בעיה ממש אבל ממש מביכה,קיצר נגרמו לי הדפים אז מדפסת אומרת לי לשים עוד אני שם לוחץ עוד פעם על ההדפסה אבל מדפסת לא שואבת דפים רק עושה בכאילו אבל לא שואבת...המדפסת חדשה אז החלפתי את הדפים רק פעמיים,פעם ראשונה היית ממש מזמן ואז זה כן עבד,אני פשוט לא זוכר מה עשיתי בהודעה של HP כותבים REMOVE TOP COVER OF INPUT TRAY...איזה TOP COVER בדיוק? קיצר בעיה דפוקה לגמרה,אבל אולי מישהו נתקל במשהו דומה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by d pro,

Windows Vista Ultimate Final 2007 Windows.Vista.Ultimate.32bit.(x86).Final.English.DVD.Image vista_6000.16386.061101-2205_x86en_client-Ultimate_EN_DVD ?????? כרגע אני עם ביל והיא לא יציבה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by mokisho,

יש לי וינדוס XP מחשב בעל לוח P5W DH ומעבד E6600 ברגע שאני לוחץ על כיבוי אז המחשב מתחיל להסגר אבל ברגע שהוא נסגר הוא ממתין 3 שניות ונדלק שוב רק לחיצה ארוכה של 4 שניות מכבה את המחשב איך אני יכול לשנות את הוינדוס או בביוס את ההגדרה הזאת של כיבוי (ניסיתי להתקין ביוס חדש 1407 וגם זה לא עזר )

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  16. כפי שאני מבין זאת ...הדיסק הקשיח יעבוד כאילו הוא sata1 ולא כ-sata2....ומה קורה בקשר לבאפר...הדיסק הקשיח שאני רוצה לקנות הבאפר שלו 16M במה זה תלוי?(התמיכה של הבאפר) אשמח לקבל תשובה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by rtr,

אני פשוט לא מצליח להבין ממה... אין לי בעיה לשחק גם שעות המישחקים הכבדים ביותר וללא שום בעיה, אין לי בעיה להשאיר אותו דולק לילה כש ביטורנט פועלת למשל, אבל בשימוש של מס' אתרים או תוכנות (בקיצר עבודה יום יומית רגילה ) הוא פשוט קופא ולאחר כדקה עושה ריסט.. ניסיתי מספר דברים שגרמו לבעיות בעבר. לדוגמא: שינוי סלוטים של הזיכרון , עבודה עם סטיק אחד , שינוי מיקום חיבור הSATA .. הוצאת כל כרטיסי ה PCI .. ועוד כל מיני דברים.. אבל הבעיה ממשיכה.. נציין רק שבאופן מפתיע הבעיה מחמירה דווקה על מהירויות סטוק .. אשמח לקבל הצעות חברה ? מישהו ? הצעות ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by yaron1000,

קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים (כפי שכתוב למעלה)התקנתי את ה FIX החדש של של AMD ואת ה DRIVER שלהם ולא מזמן עדכנית את ה WIN XP יש לי כל כמה זמן ביחוד שאני מתחבר לרשת ויוצא מרשת המחשב נתקע ואני לא מצליח לעשות שום דבר רק להזיז את עכבר ולגלוש בעמוד הנוכחי שהייתי בו ולא מסגול להגיע מנהל המשימות אני חושב אבל אחרי שזה משתחרר ואפשר שוב לשלוט במחשב הוא מראה שניצלות של המעבד היתייה על 100% אם אני צריך להוריד את ה FIX מאתר של מיקרוספט אוו אם לזה אולי יש קשר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240142,00.html(טלאי של מיקרוספט שעושה בעיות) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  19. [Thu Sep 29 19:10:01 2005] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. מזה אומר??

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by Mike_b,

יש לי בעיה חדשה שלא נתקלתי בה במחשבי אף פעם עד עכשיו. המחשב שלי נהיה מאד איטי ובקושי מגיב,בעיקר כאשר אני נכנס לסרטים או מוזיקה ולמשל ברקע עובד האימיול או איזושהי תוכנה אחרת שצורכת טיפה משאבים. המוסיקה מקרטעת ולא שומעים אותה חלק(אפילו באיטיות מסויימת) והסרטים גם הם נתקעים כל מספר שניות. דבר זה ניכר פחות כאשר אני מכבה מספר processes אשר אין בהם צורך להמשך פעילותו של הווינדואס.יש לציין שעד כה לא הייתה לי לא כזאת בעיה ולא אחת שדומה לה.יש לי מחשב יחסית טוב,512MB ddr333 ,כרטיס מסך ATI RADEON 9550 , פנטיום 4 1.8GHZ וכונן קשיח- WDC WD307AA-00BAA0, 30.8 GB וירוסים במחשב אין לי WINDOWS XP PRO (בדקתי עם קספרסקי) והכל על פניו נראה טוב. אמרתי לעצמי שזוהי יכולה להיות בעיה עם הכונן …

21. Started by tryf,

יש ללוח האם שלי 2 מאווררים: 1 עבור מעבד ושני עבור מאיץ הגרפי (על גבי הלוח). המאוורר של הכרטיס הגרפי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולא שמתי לב לזה במשך 4 ימים. תיקנתי את המאוורר והכל עובד. יש לי מודם ADSL שמחובר דרך כרטיס רשת. פתאום בימים האחרונים המחשב התחיל להתקע לי (הכל קופא ואי אפשר אפילו להזיז את העכבר). זה קורה בד"כ אחרי שרואים סרט ארוך (לפחות כך נדמה לי). אני מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כשהדפדפן מנסה להעלות את הגרפיקה של העמוד, המחשב קופא. המחשב עובד בצורה נהדרת ולא קופא עד שאני מתחבר ומפעיל את הדפדפן. ניסיתי לעבור לדפדפן אחר וגם שם זה קורה. (נטסקייפ ואקספלורר) ההתקעות קוראת כשהדפדפן מנסה להציג את התמונה של האתר (את האתר עצמו). כלומר, יש איזו שהיא בעייה עם כרטיס הגרפי או …

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך X1950XTX. לא הצלחתי למצוא בשום מקום מדריך כיצד לחבר אותו מהמחשב לממיר ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לראות כבלים במחשב. תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by ELiA,

אני עושה הפעלה ואז מכניס את הפקודה command ולוחץ אנטר ואז אני מקליד ipconfig והוא רושם לי: ipconfig is not recognized as a internal or external command, operable program or batch file

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש במארז הנ"ל. הבעיה שיש שם (בקידמת המארז) חלונית שאמורה להציג טמפרטורה ואינה עובדת. אין שום חומר מודפס (מדריך) לחיבור הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by eliXir,

לבן דוד שלי פתאום הופיעה בעיה שהמסך כזה מטושטש והכתב לא ברור כאילו הוא שבור כזה.. אי אפשר לתת תמונה כי זה רק בעיה במסך אז זה לא עובר בתמונת מסך. הסיבה היחידה שיכלה לגרום לזה שהיה מחובר GF4 שלא עבד על הלוח אם, אבל הוא לא היה מחובר למסך או משהו, הוא סתם היה מחובר ללוח אם אפילו אין לו חשמל.. בן דוד שלי הזמין טכנאי והוא טען שזה ה-GF4 שלא עבד גרם לזה.. מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים