תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב חדש (מינוס כ"מ וssd שהיה לי ממחשב קודם ועבדו מצוין יום לפני), ומהרגע שהוא אצלי הוא לא מפסיק לקפוא, לקרוס עם bsod או אפילו בלי שום הודעה. המחשב קופא בהתקנה ווינדוס 10, בעדכונים של הווינדוס, בביוס, בsplash screen של לוח האם ובערך בכל מקום אחר שניתן לדמיין. הואיל ורכשתי אותו מחנות מוכרת עם מוניטין טוב פה בפורום, אני מנסה לשלול באופן חד משמעי בעיות תוכנה או גורם צד שלישי אחר (קשה לי להאמין שלא נעשתה שום בדיקה לפני שמסרו לי את המחשב) הערות השגיאה במסכים הכחולים הצביעו על בעיה בזיכרון אך מהבדיקות שהרצתי נראה שהוא תקין (memtest86 וwindows memory diagnostic) ניסיתי 3 הפצות שונות של חלונות 10, על hdd ועל ssd, וגם הטמפרטור…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז יש מחשב חדש הכל טוב ויפה, עד שאחי בטעות בעט בדלת המארז כשהמחשב היה סגור ומאז לא מפסיק רעש של מאוורר.. זה לא רעש חזק אבל שומעים שהמאוורר מתקתק, אני לא יודע באיזה מאוורר מדובר. אין מאוורר על דלת המארז.. וגם כשמפעילים את המחשב מחדש, אז בהתחלה שומעים רעש ממש חזק מהמחשב ולאחר שהוא עולה זה מפסיק.. לפי מה שאני יודע זאת בעיה מוכרת במחשבים מאוד ישנים. אבל למה כאן זה קרה אחרי בעיטה מקרית? מה אני יכול לבדוק בפנים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב... יש לי את הזיכרונות האלה: https://www.tms.co.il/thrd416g3200hc16cdc01 וברצוני לשלוט על האור שלהם(מגיעים בצבע אדום בלבד) ככה שהם לא יהבהבו אלא יהיו סטטיים כמו שאר הסטאפ... חיפשתי איזה תוכנה או משהו ולא מצאתי....אשמח אם תשימו פה קישור תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לעזרה בקשר להודעה שעולה כל פעם שאני מפעיל את המחשב(מצורף צילום מסך)
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך TV המחובר למחשב ב-HDMI בנוסף למסך הרגיל. לפני ששדרגתי ל-WIN 10 הוא היה מופיע ב"צלילים" ומאפשר לי לבחור את להשתמש ברמקולים שלו. אחרי השדרוג האופציה הזו נעלמה. הורדתי מהאתר של יצרן לוח האם, את הדרייברים של כרטיס הקול המובנה על הלוח. (ובחרתי בגרסת 64ביט המתאימה) כשהתקנתי ולחצתי על התוכנה של הדרייבר, קפצה הודעה שהתוכנה לא תומכת ב-64bit. למישהו יש רעיון מה עושים? והאם זה בהכרח קשור לדרייברים? (נראה לי שwin10 מתקין אוטומטית את הדרייברים הנדרשים) תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
צהריים טובים חברים יקרים. חברה טובה, התחדשה לאחרונה במדפסת, מיצובישי, דגם: D90 להדפסת מגנטים, על ניר טרמי... הספק שמכר לה את המדפסת אמר: שהיא חייבת לכייל את המסך עם המדפסת, (לציין שיש לה מחשב של Lenovo) וידוע שהצבעים שם לא תואמים כלל, למה שיוצא בדף, בפועל, מה שעלול לגרום: אי נעימויות מצד הלקוח, במקרה הטוב... אם מישהו יודע כיצד לכייל אשמח לקבל עזרה בוואטסאפ שמספרו: 053-8812787 תודה מראש:
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של asus דגם zenbook ux510ux-cn135t מידע חומרה בלינק ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית אשמח לעזרתכם תודה
-
- 5 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
שלום ,הוספתי מודול נוסף עם 8GB סך הקיבולת של הלוח אם 16 והיה לי כבר 8. ווידאתי שקניתי זיכרון תואם - בדיקה עם CPU-Z וחיפוש על הדגם שמופיע שם . נעשתה אתמול בדיקה עם +memtest86 על שני המודולים מחוברים יחד ו0 שגיאות היו בכל ארבעת הpasses הבעיה : אחרי ריסטרת של המחשב והופעת הלוגו של חלונות 10 יש השהיה של מסך שחור למשך כסביבות 20-30 שניות . המחשב לפני השדרוג עלה תוך 9-10 שניות (מותקן SSD) אשמח לפיתרון בבקשה. המחשב: https://www.asus.com/Laptops/N550JV/ הזיכרון : https://www.amazon.com/gp/product/B00N46M5D2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 כמובן תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ללא כל הודעה מוקדמת המחשב לא מוכן לעלות באמצע ההפעלה הוא מקפיץ מסך כחול עם שגיאה הנ"ל בכיבוי מחדש הוא מנסה לעלות את הrepair ונכשל, גם תיקון של האיתחול כושל, מה יש לעשות? יפוש באינטרנט לא עזר לי הרבה...
-
- 28 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אהלן, מדובר במחשב שעבד על Windows 7 בלי בעיות. ניסתי לפרמט אותו לוינדוס 8 (כדי לראות איך זה...), הפרמוט הצליח. כשראיתי ש- Windows 8 גרוע כמו שציפיתי מראש, החלטתי לפרמט חזרה ל- Windows 7. בשני המקרים ביצעתי התקנה נקיה, כולל אתחול ומחיקה של כונן מערכת ההפעלה (SSD) והשתמשתי ברשיונות חוקיים של Windows. כשהפעלתי את ההתקנה של Windows 7, הכל נראה תקין וההתקנה המשיכה. (המחשב קצת ישן, אז לקח לו זמן) בשלב שההתקנה מתקדמת באחוזים, הפסקתי את קשר העין עם המסך ולאחר כמה דק' קלטתי שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש. חשבתי שההתקנה סיימה אבל לצערי קרה משהו אחר. המחשב על כרגיל עם המסך הצבעוני והלוגו של לוח האם, ואז עבר להודעת שגיאה מוזרה שאין לי מושג מה היא או…
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב שלי שיריץ לי משחקים קלים טוב 120-200 fps לא צריך יותר (משחקים קלים, cs,fort.pubg מהסגנון האלה לא cod,battlefield... בנוסף גם שהמחשב עצמו ירוץ לי חלק ומהר. המחשב שלי די ישן מ2012 אבל הוא שורד ומחזיק טוב ואני שומר עליו ומנקה אותו גם אז כך שאין צורך. זה המפרט שלי:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש (דרך מחשבים ממולצים כאן ) , אני רוצה להתקין win 7 דרך דיסק און קי אך עולה מסך כחול עם ההודעה bios is not fully acpi compliant מה אני עושה לא נכון? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חייב את עזרתכם....המחשב קורס לי בזמן משחקים (בעיקר בפאר קרי 5 ובפורטנייט) הטמפרטורות של המעבד והכרטיס בסדר.... אני אובד עצות כבר. המפרט: מעבד i7 8700k קירור corsair h150 pro לוח אם gigabyte aorus z370 gaming 7 ראם t force 16gb ddr4 3200hz כרטיס מסך gigabyte aorus 1080ti extreme edition ספק כוח corsair hx750 platinum אולי יש איזה הגדרה שצריך לשנות או דרייבר מסויים? בתכלס הורדתי את הדרייבר של נבידיה וממנו הורדתי דרייבר לכרטיס ובנוסף לזה יש לי את AORUS GRAPHICS ENGINE
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי , היום ניסיתי לראות סדרה בטלוויזה כהיא מחוברת בHDMI למחשב הנייד יחד עם אוזניות בלוטוס. התיישבתי בספה , מרחק של 2-3 מטרים והיו קיטועים אחרי ניגון רציף של כמה דקות . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, שלום! קניתי כרטיס מסך GEFORCE GTX 1070 WINDFORCE. אני מרכיב אותו למארז של corsair. השאלה היא כזו- הרכבתי את הכרטיס. אך אני לא בטוח שדחפתי אותו עד הסוף- בסרטונים שראיתי נראה היה שזה מתחבר להם הרבה יותר חלק ושיש קליק. אני מתייעץ כי אני מפחד לעשות נזק- מצרף תמונה להמחשת המצב- ניתן לראות מעט מהפינים הזהובים של הכרטיס. המצב תקין לדעתכם? תודה בכל אופן :)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאוורר אחד לא הסתובב בכלל והשני הסתובב לאט... החלטתי לנסות ולפתור את הבעיה והבנתי שאפשר לשים וזלין בסליל של המאווררים וזה אמור להסתדר, ולא חייב שמן שאין בכל בית... האמת היה קשה לפרק את המאוורר עצמו והבנתי שאפשר לפרק אותו בלי לפתוח את גוף הקירור כמו שראיתי בסרטון יוטיוב, משכתי את המאווררים (היה די קשה להוציא) ושמתי וזלין והחזרתי, היה קליק והוא נאחז בחזרה... אבל הבעיה היא שעכשיו שניהם לא מסתובבים, לא מבין למה. גם מאוורר אחד קצת עקום ולא יושב בדיוק במקום שלו והשני כן... עדיף אולי להזמין קירור חדש או שאפשר לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את ויזואל סטודיו ובחרתי באפשרות של אוניברסל-להתקין את כל השפות, אבל כשפתחתי את התוכנה, גיליתי שהותקנו רק כמה שפות בודדות-האפשרויות הכלליות הן C++, ויזואל בייסיק, ו"OTHER". אפילו בשפת C אי אפשר לעבוד. הורדתי את גירסת קומיוניטי. גם בשפת C++, התוכנית הראשונה שמופיעה אוטומטית-HELLO WORLD- אי אפשר להריץ אותה, מתקבלת שגיאה בקמפול. כשאני פותח את האינסטולר כתוב לי שההתקנה הושלמה עם שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב נייד thinkpad e480 https://www.pc365.co.il/product-16626-Lenovo_ThinkPad_E480_20KN004VIV_ללא_מערכת_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי ושמתי לב שהיה רעש מהמעבד של חשמל, מין תיקתוקים והם קורים שיש עלייה במאמץ במחשב. בדקתי את הדבר הזה וגיליתי שזה נקרא coil whine וזה למעשה פגם בהנדסה של המחשב באיזורים מסויימים. אז פניתי לתמיכה ובמסגרת ה14 יום החליפו לי את המחשב בלי יותר מידי שאלות. בכל אופן למרבה הפלא המחשב החדש הגיע גם עם רעשים דומים. עכשיו אני שואל אותכם קהל המומחים בגדול אין לי בעיה עם הרעש השאלה האם זאת התחלה של בעיה יותר רצינית ואחרי כמה חודשים של שימוש אני התחיל להשתמש באחריות? או שזה רק פגם הנדסי והמחשב…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר מה אני מפסיד אם אני בוחר להתקין מעבד 8600K על לוח מבוסס צ'יפסט H310?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אתמול עשיתי פרמוט למערכת חלונות 10 פרו 64 ביט המחשב לא עלה לי לאחר שכיבתי אותו אז התעסקתי איתו קצת אני מבין כעת שהמחשב אננו עולה מביוס אגב במחשב יש כונן ASSD ולכן אני רוצה לשאול משהו היות והתעסקתי איתו קצת יותר בנסיון שהמערכת הפעלה תעלה 1 אז האם יש מצב שעשיתי למחשב נזק 2 במידה ויש נזק יש אפשרות לאפס או לשחזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מתנה לפטופ שנרכש באוקראינה. דגם acer swift 1. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה endless os 3 שזו מן גרסא ללינוקס. אני לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הזו ורוצה לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי לעשות בוט דרך הusb אך אין אפשרות כזו בכלל ב bios. יש לי רק אופציה לבחור את מערכת הלינוקס. ניסיתי את כל 3 כניסות ה usb אך ללא הצלחה. האם למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-