עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by King Kong,

קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:

2. יש לי מחשב עם חיבור של כרטיס רשת אלחוטי דרך ה-USB וכרטיס רשת onboard רגיל. אני עובד רק עם הכרטיס האלחוטי אז כל הזמן ה-LAN היה במצב של disabled. לפני מספר חודשים רציתי להפעיל אותו (לצורך העברת קבצים, לא קריטי לצורך מה) וכאשר אני בוחר ב-enable הוא מקפיץ חלון שבהתחלה רשום "enabling..." ולאחר מספר שניות רושם "connection failed!". חשבתי שאולי מרב התקנות וכו' משהו דפק את ההגדרות של כרטיס הרשת או שמדובר בבעיית חומרה. עשיתי פרמוט ושחזרתי עם GHOST את המחשב (היה מעודכן עד לפני חצי שנה), ואכן כרטיס הרשת עבד (מה שהוריד את האופציה במדובר בבעיית חומרה). לאחר ביצוע העדכונים של microsoft של חצי השנה האחרונה שוב חזרה אותה הבעייה (לא התקנתי תוכנות מיוחדות או משהו כזה, רק עדכנתי את ה-XP). מ…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. שלום לחברי הפרורום. ברשותי מחשב קצת למעלה משנה. יש לי במחשב צורב של LG מדגם GSA-4163B, עד התקופה האחרונה הכל עם הצורב היה חלק לחלוטין. בתקופה האחרונה (כחודש) ברגע שאני מכניס דיסק לצורב (ריק לצריבה או מלא לקריאה) המחשב עושה איתחול... זה לא קורה כל הזמן, לפעמים הכונן מצליח לקלוט את הדיסק ואז הכל פועל כרגיל, קריאה מהדיסק תקינה וצריבה (NERO) עוברת ללא שום בעיה. כשהמחשב מאתחל את עצמו והדיסק עדיין בצורב, אזי גם לפעמים הוא עולה מחדש ומזהה את הדיסק ולפעמים הוא שוב מאתחל את עצמו... ברצוני לציין שיש לי כונן אופטי נוסף במחשב (DVD-ROM - גם של LG) שכאשר מכניסים את הדיסקים אליו, הוא אמנם לא תמיד מזהה ולוקח לו יובל עד שניתן לקרוא מהדיסק (כונן ישן מאוד, קרוב ל- 5/6 שנים) אבל אף פעם לא גו…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. Started by alex15,

שלום הבאתיי מחשב חדש עכשייו אני יודע איך להרכיב אותו אבל אני צריך שתיעצו לי איך כי אני לא כל כך טוב בזה ...

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by poma,

הוצאתי כרטיס תקין! ממחשב ישן, אני מנסה להתקין במחשב אחר הוא מפעיל את עצמו עם הכנסת הכרטיס לחריץ המתאיםוכמובן לא מזוהה. ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by oz12,

כאשר אני לוחץ על לינק של איזהשהוא אתר . נגיד אני מקבל במייל כתובת אתר ואז לוחץ על הלינק מתקבלת השגיאה הבאה :"פעולה זו בטולה עקב מגבלות החלות על מחשב זה .נא פנה אל מנהל המערכת" מה אני צריך לעשות ?! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. Started by hichcock,

התקנתי סוף סוף את הכרטיס טלוויזיה שלי מדגם leadtek tv2000xp expert ההתקנה עברה סבבה כשאני מנסה להפעיל את אחת התוכנות שהתקנתי מהדיסק, כל תוכנה, המחשב עושה לעצמו ריבוט. ולא מופיעה אחרכך כשאני מעלה את הווינדוז שום התראהעל קריסת מערכת או כל דבר שהוא והווינדוז גם לא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב על safe mode. מישהו...? תודה.

9. Started by BandiT,

עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  10. Started by dolphine,

לאחר ניקיון המחשב התחילה תופעה מוזרה במחשב: -המחשב לא מדליק את המסך (אין סנכרון) הכרטיס נוסה במחשב אחר ועבד. -המקלדת לא מגיבה. -לא שומעים ציפצוף (למרות שלא בטוח שהרמקול עובד). -ה-h.d מתנהג בצורה מוזרה משום שכאשר ה-IDE מחובר ללוח האם הוא לא עובד וכשמחובר רק לחשמל כן. -נורת ה-POWER נדלקת לאחר לחיצה על כפתור ה-POWER המאווררים של ה-CPU וכן של הכרטיס מסך עובדים, -הוחלף לוח אם. -נבדקו כל האופציות של ניתוק כל הרכיבים וחיבור כל אחד בנפרד, אחד אחרי השני. האם ייתכן שהמעבד נשרף? אם כן האם יש אחריות למעבד PENTIUM 4 478? למה לא עולה ה-BIOS ולאחר מכן אומר שישנה בעיה במעבד? תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. Started by RX7,

הבעיה התחילה לי היום בבוקר המחשב פתאום נכבה ונדלק לבד באמצע שאני עובד איתו מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by Nahum2,

חבר שלי התקשר אלי. והוא אומר שהמחשב שלו פתעום עשה ציפצופים של ה ביוס וכבה. הוא הצליח להדליק אותו ב עזרת LAST KNOWEN CONFIG ושם לב לקבצים 01.EXE ו 02.EXE על שולחן העבודה. רגע או שתים אחר כך המחשב כיבה את עצמו. מה לעשות?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. Started by Tango007,

שלום לכולם!! יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן והיא נעשית יותר יותר מטרידה ואף אחד לא יודע מה זה יכול להיות. כאשר אני משחק משחקים( כמעת כולם בזמן האחרון) המחשב פתאום עושה רעש (כאשר הרמקולים מחוברים אני שומע את הרעש דרכם כשהם לא אז אין רעש) של מקדחה כזה מין טרררררר , נתקע לאיזה 10 שניות ככה ועושה רסטרט ככה זה קורה לי כבר כמה חודשים ובזמן האחרון קרה לי גם כאשר ראיתי סרטים . האם למישהו זה קרה? ומה זה יכול להיות? תודה רבה!!

14. שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב קופץ לי פופ אפ של האתר: click.vnn.bz/?hide=1& המיקום של סקייפ בפרוגרם פייל. ובנוסף כשאני רושם משהו בשורת כתובת של IE והוא לא כתובת זה שולח אותי ל:click.vnn.bz/?hide=1&מה שרשמתי במקום לחיפוש בMSN יש למישהו רעיון לפתור (אולי איך מגדירים את החיפוש האוטומטי) נ.ב. חבר שלי העביר לי משחק שכנראה בא מהאתר הזה. אז אולי זה יעזור לכם לפתור?? :s05:

15. Started by shoomil,

כל הזמן עושה לי שגיאה כזאת things to check when having direct problem video cars comtible -- ויש לי ג'יפורס 4 והמשחק היה עובד לי פעם directs 8.1 installed properly ויש לי directs 9 retry running stup or video card detection - contact techincal support מה עושים עם זה ?!?!? בבקקשה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by solo53,

לאחר חיפושים ואני יודע שדובר על כך. איזה חוטים יש לחבר בפלג ה 20 או 24 פינים לצורך הפעלת הספק מחוץ למחשב ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור

20. היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74 עכשיו עוד דבר עם אתם יכולים לענות לי במשחק אמריקס ארמי למי שמכיר כשאני בודק את ה FPS שלי הוא מופיע לי בצבע אדום ובמינוס ובערך כ 70 80 הוא כל פעם קופץ כזה המשחק עצמו זז לי טוב אבל לא יודע מוזר הבאג הז…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. Started by יהונתן,

היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.

22. Started by yotamavi,

אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. ראיתי בטסק מנג'ר מחשב עם ליבה אחת (P4 3.0ghz) גרף של שתי ליבות. הלוח אם הוא עם צ'יפסט 915 כך שאין שום מצב שהמעבד הוא ליבה כפולה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהTask Manager מציג שתי ליבות??

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. בזמן האחרון כאשר אני עובד עם פאור-פוינט (XP) או פוטושופ (7) יש מעין הבהוב, ריצוד או גל כזה שעובר על המסך לחלקיק שנייה וגורם לתקיעה רגעית (לחלקיק שנייה). לדוגמה, אם בדיוק סימנתי מלבן בפוטושופ אז הקו המקווקו של המלבן נשאר כאילו צרוב על התמונה ולא ניתן להזזה והוא נמחק רק כאשר אני עובר עליו עם מלבן חדש. על המסך יש כל כמה שניות מעין ריצוד או גל כזה במיוחד בעבודה עם פוטושופ ורק מדי פעם זה גורם לתקיעת יצירת המלבן. בפאור-פוינט התופעה פחות חמורה וגורמת לאיזו תקיעה מוזרה של התפריט שבדיוק נפתח (קורה אחת להרבה פעמים). צירפתי תמונת מסך להדגמה. מכיוון שהתפריט מתנהג מוזר הסקתי שזו לא בעיה של המסך עצמו בלבד. אלא כנראה בעיית חומרה כלשהי יש לי כרטיס מסך נוסף על הלוח והבעיה קיימת גם איתו. כ…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. שלום רב, לפני כשבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכל מחדש, כפי שעשיתי פעמים רבות לפני. במשך השבוע הרגשתי האטה משמעותית במחשב. ועכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני רואה במסך הראשון שמופיע (שהזיכרון נספר) שהמעבד עובד ב1100MHz במקום ב1.83Ghz כמו שהוא תמיד עבד. איך ניתן לסדר זאת ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים