תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
של ום, הוספתי לפני מספר ימים 2 זיגרונות DDR 256 266 MHz אחרי שהמחשב עולה לרוב הוא עושה Reset וגם סתם שאני מצוטט ב אי סי קיו בבקשה יש לכם איזה תשובה?[ יש לי לוח אם Shuttle Socket 478 DDR Based Main board ו Pentium 4 1700 אתר החברה http:\\WWw.spacewalker.com
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום , קניתי ארד דיסק SSD ושמתי עליו WIN10 , עכשיו על ארד דיסק הרגיל שניתקתי כרגע מ SATA יש WIN7 , עכשיו אני מעוניין לחבר את SATA אך אני לא רוצה שיתן לי לבחור בין WIN אלה שישים לי את ארד דיסק הרגיל כארד דיסק עם כל המידע ללא WIN7 ושיעלה אוטומטי עם WIN10 על SSD , הכוונה WIN10 עם SSD יעלה ובכוננים בWIN10 אני יראה את הכונן ארד דיסק הרגיל כמו כל כונן אחר . איך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי את הדבר הזה , SD-110E , והוא רק לZONE 2 , מה שלא ממש מתאים לי . מישהו אולי יודע מה צריך לעשות לו כדי שהוא ינגן לי את הכל ?
-
היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב עבר פירמוט והתקנה מחדש לאחר החלפת לוח אם, מאז כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצריבה אני מקבל את ההודעה הנ"ל (מצ"ב תמונה) וכאשר אני מנסה לצרוב מהמדיה פלייר (שעד לפני הפירמוט עבד מעולה) אני מקבל הודעה כאילו הוא לא מזהה את הכונן של הצורב (מצ"ב תמונה 2) מה עושים ??? (מערכת הפעלה vista hp) תודה לעונים אמיר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל עזרה בג'ימפור כולל ציור !!! הבנתי למשל שיש מאסטר עם שתי סוגי גימפור מאסטר בודד ומאסטר מחובר עם סלב !!! גימפור של CD וצורב אם אפשר לראות ויזואלית אני אשמח !!! בכל מקרה אני צריך עזרה לגבי גי'מפור !!! ועוד שאלה נגיד וגימפרתי לא טוב אני יכול להרוס HDD ? או CD ? למשל גימפרתי HDD כאילו היה מאסטר בלי סלב ויש לו בפועל סלב זה הורס ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד הדו-ליבתי (הישן) שלי נראה כאילו יש לו ליבה אחת, וכך גם מזהה אותו הווינדוס שלי. יש לכם מושג למה? (האם המעבד מזוייף/פגום, או שזה יכול לנבוע מהגדרות מוטעות בלוח אם?) תודה מראש! מצורפת תמונת מסך של CPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , הלך לי כנראה הכרטיס רשת..הוא לא מזוהה אחרי הפסקת חשמל...ניסיתי להתקין מחדש וכאלה לא עזר. בכל מקרה יש לי לוח אם gigabyte ga-ma770 ds3. הכרטיס רשת שם מובנה..הנה תמונה : http://www.fastup.co.il/images/2405850.jpg איך אני מחליף אותו? או שאני פשוט מוסיף כרטיס נפרד לחריץ שנמצא למטה? ---סבבה הבנתי...ערב טוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מה המצב אני צריך עזרה לגבי המחשב שלי המחשב שלי דווקא בנוי בצורה טובה הוא דיי חדש יחסית לדור הזה של המחשבים [אבל לא על זה אני מדבר אלה על זה שהוא ניהיה איטי וקופצני בזמן האחרון] כול פעם שאני מפעיל תוכנה או סרט או משחק [ממש שלו צריך הרבה FPS כמו TACTICAL OPS או CS הוא מתחיל ולעשות בלאגן כמו תקיעות קטנות של מספר שניות כול כמה זמן וזה מאוד מעצבן .. הינה תמונ שעשיתי עכשיו זה המאווררים שלי .. אם יש בעיה תסבירו לי אותה ומה אפשר לעשות ..? והינה כול המחשב שלי [חומרה ] Everest http://www.planetnana.co.il/harelzh/Report.htm
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קודם כל שלום המליצו לי על הפורום הזה ואני כבר התייאשתי מלחפש תשובה לבעיה הזאת אז אתם תקוותי היחידה חחחחח אז אני יסביר: יש לי מחשב נייד מסוג acer ויש לי מערכת קולנוע בייתי מסוג lg 5 רמקולים וסאב עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת למחשב אבל שהשמעו בה סטריו של 5 רמקולים ולא של 2 אני מחבר את המערכת למחשב בקבל של 2 בננות לרסיבר וחיבור aux למחשב עכשיו אני שומע בכל ה5 רמקולים אבל במחשב יש לי רק אופצייה של סטריו 2 רמקולים אז הוא לא יכל לבצע אפקטים של 5 רמקולים ואין לי אפשרות אחרת לשנות מ 2 רמקולים מה שכן יש לי באפשרויות שמע יש 2 סוגים רמקולים digital output ברמקולים יש לי רק אפשרות של סטריו 2 רמקולים בדיגיטל הזה יש לי אפשרות ל 5.1 הבעיה זאת שאני מגדיר את הדיגיטל אני לא שומע כלום אנ…
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אני הייתי רוצה לדעת לגבי הנושא של חיבור שני כרטיסי מסך או אפילו 3 על אותו לוח אם. עכשיו השאלה שלי היא כזו לדוגמא אני קונה לוח אם שיש עליו חיבורים ל 3 כרטיסי מסך האם אני צריך ששלושתם היו אותו דגם & RAM ו MHZ ? והשאלה השניה שלי האם אני יצטרך לקנות ספק יותר חזק כרגע יש לי 550W תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש הרבה מדריכים שיסבירו לי העם המחשב שלי עובד על טמפ' נכונה כמו כן רציתי לדעת עד איזה גבול אפשר להגיע בטמפ' אני לא מבין כל כך בזה ולך אני יכתוב כאן מה הוא רושם לי בתוכנה שמראה טמפ' במחשב motherboard -43c(109 f) aux - 41 c (106f gpu 67c (153 wd 38c (100f cpu 2941 משתנה כל שניה שאני לא יודע מזה תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכרטיס המסך הזה תומך ב sli ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E תודה לעוזר
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מדגם Gigabyte GA-H81M-S1 לאחר הרכבה המחשב לא עולה נידלק הכל אך לא עולה למסך הוינדוס מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני כשבוע קיבלתי את מסך הLCD שלי Hyundai 17Q, אבל יש בעיה אחת....אני לא מצליח (פיזית ) לייצב אותו, אני מתכוון, ליישר את המרקע עצמו, אני מפחד להשתמש בכח כדי לא להזיק ולא מצאתי שום כפתור או משהו שומדע ממנו להיות במצב ורטיקלי ולא הוריזנטלי ולא רשום כלום באתר וההוראות שבאו עימו. מישהו נתקל בבעיה הפטטית הזו או שמע עליה ויכול לעזור לי ? כרגע החזרתי אותו לקופסא בינתיים חח תודה רבה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הצורב הותיק שלי. ללא סיבה נראית לעיין הצורב הפסיק לצרוב ורק משמש כ - CD. יש דרך לבדוק אותו אולי ע"י תוכנה מסוימת כדי לקבוע אם הבעיה בתוכנה,דרייברים או אולי ב WIN עצמו (יש לי XP+SP2). תודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה שלי התחילה לפני בערך כמעט 4 חודשים הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא: Radeon HD 4670 1GB PCIE 2.0 DDR3 של חברת SAPPHIRE ויש לו קירור של מאורר עכשיו הבעיה שלי היא כזו בזמן מאמץ הוא מתחמם ממש אני רואה את החום שלו דרך הדרייבר שלו הוא מגיע ל 108C ואז המחשב עושה ריסט ואני נסיתי כבר הכול משחה טרמית ניקוי בלחץ אויר אני נסיתי הכול לפני שפניתי לפה. אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בלי שהוא יעשה לי צוואר בקבוק למעבד זו החומרה של המחשב שלי. המחירים שאני יכול זה מי 200 עד 1000 והייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות? ואיזה קירור יותר מומלץ מאוור או צלעות קירור? Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הבאתי מחשב חדש עם מסך של DELL 23 אינץ' ושמתי בו את הרזולוציה המקסימלית 1920X1080 וכששמתי ברקע שולחן עבודה תמונה שהייתה במחשב הישן התמונה הופיעה בחצי מסך למה זה ככה ואיך ניתן לשנות? תמונה אמורה להתאים את עצמה לכל מסך.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי כונן ssd פנימי שעליו מותקן מערכת הפעלה win10 עכשיו בכל פעם שעשיתי עדכון דאגתי לנקות עדכונים קודמים מניקוי דיסק אני לא מבין איך הגעתי למצב שטח פנוי של 40gb אין לי שום סרט או משחק או תוכנה מותקן על הכונן c ובכל זאת יותר מ80gb חסרים לי זה משגע אותי! יכול להיות שמערכת לוקחת ככ הרבה תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני מנסה להפעיל את גוגל כרום הוא רושם this application was unable to start correctly 0xc00007b ובנוסף לכך יש נגיד משחקים שאני מנסה לפתוח והם פשוט לא עושים כלום ( מופיעים כפעילים במנהל המשימות ולא באמת מופעלים) . אודה לעזרה .