עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Proww,

אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by DilayD,

לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור ‎3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Ori Haham,

היי, לאחרונה הזזתי את המחשב והוא נכבה לאחר מכן ניסיתי להדליק אותו הוא נדלק ל2 שניות ומתכבה I5 4460 Gigabyte h77 Geforce 660GTX 4GB x 4 1000GB + 120GB SSD ביצעתי ניקוי אבק פירקתי את כל החלקים, השארתי רק את המעבד המחשב נדלק ומצפצף ציפצופים קצרים, כעבור דקה נכבה ושוב. (כנראה בגלל שאין זיכרון) התחלתי להרכיב שמתי סטיק זיכרון אחד נדלק 2 שניות נכבה.. הוצאתי את הסטיק חיברתי כרטיס מסך נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה המשכתי להרכיב הארד דיסקים מאווררים הכל נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה חיברתי את הצורב גם נדלק 2 שניות נכבה ללא צפצופים בקיצור כאשר הצורב מחובר או כרטיס…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by woodk1d,

אי אפשר ככה יותר המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק אני לא יודע מאיפה זה מגיע אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box thermaltake wingrs 100 זה מארז בקיצור מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…

8. ברשותי טלויזיה פוג'קום 42" מדגם LC42G72-SD, יש בה 3 חיבורי HDMI, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב HD6870, וכשאני מחבר את המחשב לאחד מחיבורי ה-HDMI אני מקבל הודעה "לא נתמך" ומסך שחור. עוד אציין כי כאשר אני מחבר את אותו המחשב לטלויזיה פנסוניק 32" הכל עובד תקין כך שברור שאין בעיה במחשב מצד אחד, ומצד שני אין בעיה גם בשלושת חיבורי ה-HDMI שבטלויזיה. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של התצוגה במחשב אך ללא הועיל. מה עושים? תודה, גיל.

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. אני החלטתי לאפס את המחשב ולהתקין מחדש את Windows 10 כאשר הגעתי להתקנה מופיע איזה שפה תרצה להמשיך וכאשר ניסיתי לבחור העכבר המקלדת לא עבדו אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dlogan,

http://www.fps.co.il/Files/1168010762.JPG שמישהו בבקשה יסביר לי למה ההרד דיסק מתנהג כמו גוש חרא? אפילו ההרד דיסק הישן שלי שקניתי לפני 4 שנים 80GB של WD עובד במהירות של 50MB/s זה שקשור לזה שבביוס רשום להתייחס ל SATA בתור IDE? ד"א CPU: Intel E6600 M\B: Asus P5B DLX Wifi-AP

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום יש לי פה משהו מוזר ואקווה שתוכלי לעזור קצת הקדמה - היה לי מחשב ומסיבות כלשהם החלטתי לשדרג --> לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך ומעבד. היה מותקן לי XP על דיסק SATA והמידע עליו חשוב לי. קניתי חלקים חדשים, כולל דיסק חדש 120GB SATA2 WD חיברתי הכל ללוח האם. ב BIOS זוהה לי כונן DVD וצורב DVD ו2 הדיסקים. boot sequence שיקרא מהDVD הדלקתי המחשב והתחיל לעשות SETUP אבל אחרי שהעתיק קבצים נאמר שווינדוס לא יכול להמשיך, ההודעה: STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) חשבתי שאולי הדיסק החדש דפוק, ניתקתי אותו מהלוח אם ורציתי לראות מה יהיה על הדיסק השני, ואכל עלה לי הווינדוס (כמובן שזיהה חומרה חדשה) אבל מה שמוזר לא ראיתי כלל את ה DVD גם כונן גם צורב (רציתי שייקרא ד…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Eliko Matan,

שלום מחפש המלצה לספריי למניעת קורוזיה עקב שפיכת מים במחשב נייד באזור העכבר העכבר לא לא מגיב האם אלכוהול 70% יעזור תודה

13. היי, יש לי פה איזה מחשב ישן שאני צריך מידע מהHD שלו.. הוא החליט לא לעבוד פתאום. כשאני אני מדליק אותו יש תצוגה במסך ל3-4 שניות והוא נכבה. (בדרך כלל איך שמתחילה הטעינה של הווינדוס). ניסיתי לגשת לBIOS אבל גם שם , תוך 2-3 שניות נעלמת התצוגה .(הודעת NO SIGNAL על המסך). ניסיתי להחליף כבל , ולהשתמש במסך אחר והבעיה עדיין קיימת. האם מדובר בכרטיס מסך תקול? או שישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bisly,

שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. הכל עובד טוב ויפה. אבל נכון כהווינדוס מתחיל לטעון שניה לפני שרואים את הWelcome/ברוכים הבאים. כשהוא בדיוק עובר ממצב דוס למצב של הווינדוס. אתם יכולים לראות אפילו במנורה של המקלדת שכאילו זה נכבה שניה ונדלק שוב? אין לי מושג מה התהליך הזה אבל יש את זה בכל מחשב. בכל מקרה כשזה קורה אז שומעים מהרמקולים שלי כמו פאק חזק כזה חשמלי... לא יודע איך לתאר לכם את זה אבל אתם בטוח מכירים את זה. נגיד כשאתם רק מחברים את הרמקול למחשוב (לא חיבור USB אלא חיבור רגיל של סאונד ירוק) אז אתם שומעים כמו כל מני ריחשושים כאלה חשמליים שהחיבור לא מאה אחוז עדיין בפנים? אז ככה זה קורה כשמחשב עולה. השאלה למה זה קורה? משהו בספק? או בלוח אם? או ברמקולים?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. Started by Holography,

היי, יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים...,המעבד קבוע על 100% ניצול אפילו סתם ככה בזמן הגלישה או שסתם הFXP פועל כמה שעות... המפרט: AMD Athlon 64 3000 ClawHammer EPoX 8KDA3J nVidia nForce3 250Gb GeIL 512MB DDR PC3200 400MHZ 2.5'3'3'6 Leadtek A400TDH (6800NU) 128Mb 256BIT Westren Digital 80GB 8Mb 7200RPM SerialATA Thermaltake Silent PurePower 420W ActivePFC יש לציין שהטמפ' של המעבד לפני התקרית הייתה 43 מעלות בלבד... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

17. רשמתי תוכנה אבל זה אותו דבר בביוס, יש לי ארבעה מאווררים במחשב (קדמי, אחורי, ספק ומעבד) אבל משום מה גם בתוכנה וגם בביוס אני רואה רק את של המעבד. הסיבה ששמתי את זה בפורום תמיכה זה בגלל שזה נראה לי מוזר מדי. מצרף תמונה של speedfan:

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. התקנתי וינדוס אחר וזה לא שינה איפסתי ביוס ידנית וזה לא שינה יש למשהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by nati88,

יש לי מחשב מיני פיסי של אסוס עם חיבורי HDMI וDP ומסך סמסונג עם חיבורי VGA וDVI יש לי שני כבלים: HDMI TO DVI DP TO DVI ניסיתי את שני הכבלים, ואף אחד מהם לא עובד. יש משהו נוסף שצריך לעשות? מה יכול להיות הפתרון?

20. המחשב יחסית ישן ושוכב כבר איזה שנתיים אצלי בחדר ומעלה אבק.. הוא נשאר תעלומה בעיניי ואני ממש רוצה לדעת מה בדיוק קרה לו שהוא הפסיק לעבוד... המפרט אני אפילו לא זוכר בדיוק מהו, אבל זה משהו כזה Asus m2n-sli Deluxe AMD Athlon 64 x2 כלשהו... אני כבר לא זוכר מה הדגם המדוייק 4GB ראם Nvidia 8500 מה שקורה הוא שפשוט כלום לא קורה המאווררים נדלקים, המנורה על הלוח אם נדלקת, אבל לא מופיע כלום על המסך, אין צפצופים ואין כלום. ספק, כ. מסך וזיכרון לקחתי ממחשב אחר שכן עובד (אלה אותם רכיבים מהמחשב הנ"ל, שכרגע מותקנים על מחשב אחר) מה שאין ביכולתי לבדוק זה הלוח אם והמעבד שאין לי עוד כאלו עם אותו הסוקט חשבתי לרכוש אחד מהמכשירים לבדיקת POST שמתחברים לPCI (כמו זה), אבל זה יכול להגיד לי א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by manticore,

שידרגתי את המערכת שלי בשבוע האחרון והמחשב שלי לפעמים קופא לגמרי ולא מגיב... זה קרה לי פעם כשהייתי באינרנט, פשוט הפסיק להגיב... מה יכולה להיות בעיה?!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by hichcock,

יש לי כרטיס מסך מדגם hercules radeon 9800xt 256mb. בזמן האחרון המחשב עושה רעש של מאוורר שעומד לשבוק חיים, פתחתי את המארז הדלקתי את המחשב וראיתי שזה המאוורר של הכרטיס מסך. הוא לעיתים מסתובב חלק אבל לפעמים עוצר למאית השניה וממשיך ועושה המווווווווווווון רעש (שלא אמור לעשות) ולעיתים נדירות מפסיק לעבוד מה שגורם למחשב לקרוס (כדי להגן על הכרטיס). הוצאתי את הכרטיס, פירקתי אותו לגורמים, ניקיתי את כל האבק, גם ניקיתי את המעבד של הכרטיס ושמתי משחה טרמית חדשה - לא עזר בכלום. למישהו יש רעיון? :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ilanb0,

לא יודע מה קרה, פתאום התכנה שלי (Foxit pdf creator) הודיעה לי שאני במסלול של שבועיים שתמו היום. החלופה החינמית של foxit - 150 מגה גודל קובץ. איפה הימים שהיית צריך רק פותח קבצים קל משקל? היש אחד כזה בנמצא?

24. Started by mtfl,

התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by ENROLL,

שלום, בעקבות קניית מחשב נייח חדש אני מעוניין לשדרג את הסביבה האלחוטית הביתית. חיבור של נייח, נייד ומדפסת והכל באופן אלחוטי כאשר חשוב שיהיה חיבור בין הנייח והנייד למדפסת. כיום הנייח שלי מחובר לאינטרנט (ADSL) עם ראוטר ומודם שמחוברים יחדיו ליציאת האינטרנט במחשב. אני לא רוצה את הראוטר ואת המודם מחוברים עוד לנייח החדש. אני יודע שאהיה עליי לרכוש מדפסת אלחוטית וכמו כן כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השאלה היא אם כן: האם ניתן לחבר את המודם לראוטר ואת שניהם ליציאת טלפון בלבד וככה בעצם אקבל רשת אלחוטית ? באם התשובה היא לא, האם יש דרך לקבל רשת אלחוטית ללא חיבור המודם והראוטר לנייח?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.