עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moranbra,

שלום לכל ! קניתי צורב DVD-R NEC ND-2510A מישהו מכיר מדריך להתקנה או יכול להסביר לי איך מתקינים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחשב ניד LENOVO 330s עם דיסק קשיח 265GB SSD אני מנסה להתקין מדיסק או קי מגיע למסך שבו צריך לבחור היכן להתקין (ראה תמונה) ושם לא מצליח מה הסיבה? אם צריך לפרמט, איך עושים זאת במחשב ללא מערכת הפעלה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Amit Shani,

אהלן חבר'ה... יש לי בעיה... לא מזמן קניתי SSD והתקנתי עליו בהתחלה WIN 8 ואחכ WIN 7... הכל היה נפלא, עשיתי גם OC (המפרט הוא: X58A-UD7 GIGABYTE MOTHERBOARD INTEL CPU CORE I7 920 @ 3.8GHZ 3 סטיקים של G SKILL 2GB כל אחד.. כרטיס מסך HD5870 NOCTUA NH-D14.. HAF X.. SEAGATE BARRACUDE 500GB SAMSUNG F3 SPINPOINT 1TB וSSD חדש SAMSUNG 840 120GB.) קיצר בימים האחרונים מתחילות לי בעיות... הווינדוס פשוט עומד דום, נתקע. אין BSOD ואין שום דבר אחר, נתתי לו זמן להיות תקוע ושום דבר לא קורה, פשוט נשאר ככה. עריכה (הרחבה): אני מדליק את המחשב, נכנס לאינטרנט וכעבור איזה 5 דקות אני פותח איזה סרטון והמחשב נתקע. או למשל אני משחק BF3 הכל מעולה, יוצא וצופה בטריילר בIMDB ונתקע... לחילופין, פותח ממצב …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה קניתי מחשב נייד לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתקין כמה תוכנות ומשחקים מסויימים, זה מה שהוא נותן לי אחריי שאני מנסה להתקין:

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Zambar,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, זכרון 2G , לוח של ABIT כשאני עובד עם אימיול יותר מ24 שעות רצוף, המחשב פשוט נחנק, זה מגיע למצב שאי אפשר להריץ שום דבר בנוסף לאימיול, אפילו לא לשמוע מוסיקה.. המחשב פשוט "קופא", העכבר זז לאט וכו'.. איך זה יכול להיות שהמעבד לא מסוגל לסחוב את האימיול? משהו לא בסדר , השאלה מה, כי אני משתגע.. תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. Started by yambtz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד טושיבה L645D שנקנה בארה"ב לפני שנתיים וקצת. בתקופה האחרונה הוא התחיל לכבות ספונטנית. פירקתי אותו וניקיתי עם אוויר דחוס. אמנם לא הפרדתי את הלוח אם והגוף קירור אבל לא נראה לי ששם הבעיה. הורדתי HWmonitor ובהמשך Speedfan ושתיהן אומרות שהמעבד נע בין 80C במנוחה ל 100 במאמץ ובאמת שהוא קורס הוא מאוד חם, בגלל זה הורדתי אותן. לפני שהתקנתי את SpeedFan חיפשתי ב BIOS איפה ההגדרות של המאווררים אבל לא מצאתי (כנראה שאין) והתוכנה אמנם יודעת לתת טמפ' של המעבד ודיסק קשיח, אבל לא מצליחה לשלוט במאוורר, ואמורת שהוא על 0 סל"ד. הייתי חושב שהלך המאוורר אבל מיד עם ההדלקה של המחשב הוא כן פועל, ואלא עם אני שומע את ההרדיסק מה שלא נראה לי, הוא עובד בסל"ד מאוד נמוך כל הזמן,…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gilka,

לפני חודשיים הווידאו הפסיק לעבוד ורק המיקרופון מתפקד במערכת הפעלה W10 ...בדקתי במחשב עם W7 ושם היא עובדת מצויין. אני לא מצליח לפתור את הבעיה...ניסיתי להדכין מחדש דרייוורים וזה לא עוזר. יש למישהו ניסיון או רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Benny770,

לפעמים כשאני פותח תיקיות הם נראות לי ככה. ממה זה נגרם? אציין שגם בהודעות מסוימות של וינדוס יש פשלות כאילו שהאייקון לא במקום והטקסט הפוך

11. Started by Babber Nhoray,

יש לי מחשב נייד מסוג דאייל לאחרונה לוקח לו זמן רב לעלות ממצב של כבוי להפעלה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  12. Started by Proww,

אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by DilayD,

לפני כמה זמן עשיתי איפוס למחשב שלי והוא מחק לי הרבה דברים שהגיעו עם המחשב ביחד,ניסיתי להתקין חלק מהדברים שהגיעו עם המחשב ולא הצלחתי. ניסיתי לחפש פתרונות אך נשארתי ללא פתרון. אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שידעו לעזור לי בבעיה ולמצוא לי פתרונות,האם אני צריך לעשות מחדש איפוס למחשב וחלק מהדברים יחזרו?. אני אכניס לכאן את הדברים שנמחקו לי מהמחשב: NVIDIA מנהל ההתקן עבור ‎3D Vision 376.54 NVIDIA מנהל ההתקן עבור שמע בתקן HD 1.3.34.17 NVIDIA מנהל התקן עבור נתונים גרפיים 376.54 מסייע העדכון ל- Windows 10 Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB4023057) K-Lite Codec Pack 13.5.5 Basic Intel(R) Processor Graphics Microsoft Visual C++ 2008 …

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Ori Haham,

היי, לאחרונה הזזתי את המחשב והוא נכבה לאחר מכן ניסיתי להדליק אותו הוא נדלק ל2 שניות ומתכבה I5 4460 Gigabyte h77 Geforce 660GTX 4GB x 4 1000GB + 120GB SSD ביצעתי ניקוי אבק פירקתי את כל החלקים, השארתי רק את המעבד המחשב נדלק ומצפצף ציפצופים קצרים, כעבור דקה נכבה ושוב. (כנראה בגלל שאין זיכרון) התחלתי להרכיב שמתי סטיק זיכרון אחד נדלק 2 שניות נכבה.. הוצאתי את הסטיק חיברתי כרטיס מסך נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה המשכתי להרכיב הארד דיסקים מאווררים הכל נדלק מצפצף נכבה אחרי דקה חיברתי את הצורב גם נדלק 2 שניות נכבה ללא צפצופים בקיצור כאשר הצורב מחובר או כרטיס…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by woodk1d,

אי אפשר ככה יותר המחשב אצלי רק חצי שנה הוא חדש ואיזה חודשים כשרק קניתי אותו בחיים לא היה עושה רעש הוא רועש 24/7 לא משנה עם אני במשחק או ב פיירפוקס אפילו כשאני לא נוגע במחשב הוא רועש כל כך חזק אני לא יודע מאיפה זה מגיע אני גם לא יכול לפתוח תמארז כי זה KSP ועם אני יפתח לא תהיה לי אחריות עליו אחרי זה GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box thermaltake wingrs 100 זה מארז בקיצור מה הבעיה? אחד המאוורים פה מרעשים בצורה מוגזמת... אנלא יכול לישון חברה D : באמת שזה עד כדי כך מפריע

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. המחשב מחובר כך כבר מספר שנים ללא שום תקלה. לפתע,התמונה כבר לא ברורה. מה שמוזר הוא שהבעיה ניתנת לפתרון ורואים חלק רק כאשר מחברים גם את הכבל של הסאונד לכרטיס הקול בחיבור האנלוגי (כבל מהמחשב לרסיבר) ! ברגע שמוציאים את הכבל התמונה שוב לא ברורה. אין קשר בעליל בין הכבלים! כמו שאין קשר בין כרטיס הקול (אודיגי 2) לכרטיס המסך! הכרטיס מסך הוא של ATI 9800XT. הבעיה מגבילה אותי כי ברגע שאני מחבר כבל ביציאה הדיגיטלית לכרטיס הקול התמונה שוב משתבשת. בנוסף,הוצאתי את כרטיס הקול ואז בכלל לא היתה תמונה, המחשב לא מזהה את הטלוויזיה. ניסיתי כמעט הכל, אם יש לכם רעיונות או ניתקלתם בבעיה כזו אשמח לעזרה. דרך אגב,החיבור הוא ב S-VIDEO , האם יש מתאם מיציאת ה DVI שלא ניצלתי לכניסת הווידאו של הט…

19. ברשותי טלויזיה פוג'קום 42" מדגם LC42G72-SD, יש בה 3 חיבורי HDMI, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב HD6870, וכשאני מחבר את המחשב לאחד מחיבורי ה-HDMI אני מקבל הודעה "לא נתמך" ומסך שחור. עוד אציין כי כאשר אני מחבר את אותו המחשב לטלויזיה פנסוניק 32" הכל עובד תקין כך שברור שאין בעיה במחשב מצד אחד, ומצד שני אין בעיה גם בשלושת חיבורי ה-HDMI שבטלויזיה. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של התצוגה במחשב אך ללא הועיל. מה עושים? תודה, גיל.

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  20. אני החלטתי לאפס את המחשב ולהתקין מחדש את Windows 10 כאשר הגעתי להתקנה מופיע איזה שפה תרצה להמשיך וכאשר ניסיתי לבחור העכבר המקלדת לא עבדו אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dlogan,

http://www.fps.co.il/Files/1168010762.JPG שמישהו בבקשה יסביר לי למה ההרד דיסק מתנהג כמו גוש חרא? אפילו ההרד דיסק הישן שלי שקניתי לפני 4 שנים 80GB של WD עובד במהירות של 50MB/s זה שקשור לזה שבביוס רשום להתייחס ל SATA בתור IDE? ד"א CPU: Intel E6600 M\B: Asus P5B DLX Wifi-AP

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום יש לי פה משהו מוזר ואקווה שתוכלי לעזור קצת הקדמה - היה לי מחשב ומסיבות כלשהם החלטתי לשדרג --> לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך ומעבד. היה מותקן לי XP על דיסק SATA והמידע עליו חשוב לי. קניתי חלקים חדשים, כולל דיסק חדש 120GB SATA2 WD חיברתי הכל ללוח האם. ב BIOS זוהה לי כונן DVD וצורב DVD ו2 הדיסקים. boot sequence שיקרא מהDVD הדלקתי המחשב והתחיל לעשות SETUP אבל אחרי שהעתיק קבצים נאמר שווינדוס לא יכול להמשיך, ההודעה: STOP: 0x0000007B (0xF7c8263c, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000) חשבתי שאולי הדיסק החדש דפוק, ניתקתי אותו מהלוח אם ורציתי לראות מה יהיה על הדיסק השני, ואכל עלה לי הווינדוס (כמובן שזיהה חומרה חדשה) אבל מה שמוזר לא ראיתי כלל את ה DVD גם כונן גם צורב (רציתי שייקרא ד…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Eliko Matan,

שלום מחפש המלצה לספריי למניעת קורוזיה עקב שפיכת מים במחשב נייד באזור העכבר העכבר לא לא מגיב האם אלכוהול 70% יעזור תודה

24. היי, יש לי פה איזה מחשב ישן שאני צריך מידע מהHD שלו.. הוא החליט לא לעבוד פתאום. כשאני אני מדליק אותו יש תצוגה במסך ל3-4 שניות והוא נכבה. (בדרך כלל איך שמתחילה הטעינה של הווינדוס). ניסיתי לגשת לBIOS אבל גם שם , תוך 2-3 שניות נעלמת התצוגה .(הודעת NO SIGNAL על המסך). ניסיתי להחליף כבל , ולהשתמש במסך אחר והבעיה עדיין קיימת. האם מדובר בכרטיס מסך תקול? או שישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bisly,

שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים