עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Enable,

אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. אז ככה מדובר על מחשב ישן (166MHZ) שיש לו כונן סקזי על בקר. (מהבקר יוצא גיד אחד שמתחבר לאחד ערוצי ה IDE שיושבים על הלוח אם (מתחבר לפין אחד בלבד , אין לי מושג למה) ) בכל אופן אני מנסה לחבר בערוץ IDE השני כונן IDE רגיל, ולא משנה באיזו קונפיגורציה של הכונן IDE (מסטר או סליב) הוא לא מזהה לי את הכונן החדש (ומדליק את LED של הכונן באופן קבוע). למישהוא יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. Started by Benz0rz,

שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter במקרה שאי אפשר להגדיר וצריך דרייברים אפ אפשר הנחיות התקנה ומאיפה אני משיג אותם.. נ.ב סידרתי בביוס שהבוט סיקוונס יהיה שהSCSI יהיה ראשון... מצטער על האשכול הכפול רק עכשיו שמתי לב שיש עזרה טכנית :\ מצאתי תדרייברים!! והנה פרטים על הכרטיס.. אני עכשיו ינסה לקרוא תהוראות התקנה.. מי שיש לו משהו להוסיף או לעזור בבקשה שיכתוב! htt…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. שלומות לכם, לפני כשבועיים הייתה לי בעייה שהמחשב ביצע reset ככה פתאום לאור יום, ואז הופיעה הודעה שחסר קובץ NTLDR וכו' אחרי טיפול התברר כי הHD לא מזוהה ע"י ה BIOS... אחרי שניתקתי את החיבורים של הכונן והחזרתי אותם - הוא כן זוהה ע"י המערכת, ובסופו של יום - הכל חזר לקדמותו (אחרי כמעט התקף שעברתי). אתמול הבן-ז... עשה זאת שוב!!! שוב משחק בחיבורים סידר את הבעייה. עכשיו אני מנסה להבין מה לא בסדר. ה HD הזה הוא בערך בן 4 (WD120GB SATA) לוח האם הוא חדש (בן חצי שנה אולי) M2A-VM HDMIוAsus מעבד AMD 4800X2 יש מצב שהסוס של ה HD מת? יש לי עוד HD במחשב (HITACHI 350GB) שלא עושה בעיות...

6. Started by יוספי,

בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. Started by RazorJunior,

אהלן באחד מהמחשבים הניידים שלי בזמן האחרון התחילה בעיה... המחשב נהיה ממש ממש ממש איטי, וכל המאווררים עובדים בעוצמה מלאה 24/7. ההיגיון שלי אומר שמדובר בבעיית התחממות שנובעת מהצטברות אבק. אבל איך בכלל פותחים לאפטופ בשביל לנקות אבק? הלאפטופ הוא של DELL אחד הדגמים עם ה 1800 מה"ז(אני לא יודע איזה בדיוק). צירפתי דו"ח של CPUZ - אולי הבעיה שם. (שימו לב שהמעבד רץ משום מה על 1200 מה"ז - זה בסדר[כי זה לאפטופ] או שצריך להתערב ולשנות את זה חזרה ל 1800 מה"ז?) תודה, דקל CPU-Z version 1.28.6. CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4-M Code Name Northwood Specification Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 - M CPU 1.80GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. Started by mei_tal,

ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. היי, ברשותי מסך חדש (4 חודשים) של אסוס. כבר ארבע פעמים שהמחשב באמצע שימוש עובר למסך שחור לבן מרצד ומשמיע רעשים צורמים, רק כאשר אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה זה פוסק. האם ידוע ממה זה נובע? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mebuldani,

יש לי כונן מסוג כונן optiarc DVD RW AD-5170A יכול לצרוב DVD , יכול לקרא DVD מקורי - סרט, יכול לקרא CD-rom אבל לא DVD צרוב, ואפילו לא משאני צרבתי בעצמי. האם חסר לי דרייבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eli.elfasi,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש והתקנתי אותו במחשב 1 וכשהעברתי אותו למחשב 2 הווינדוס לא מוכן לעלות הוא מראה לי startup repair עכשיו בעליה של המחשב הוא מראה לי בממסד נתונים שקיים רק 1 גיגה זיכרון ראם ובסלוט יושב כרטיס של 2 גיגה אולי זה קשור לא יודע.. המחשב נקנה מאיבורי לפני שנתיים אין לי מושג איזה חומרה יש בפנים מחשב זול כזה לשימוש ביתי לא יותר במחיר של 1500 שח. אשמח לעזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  12. Started by Haviv Atias,

שלום לכולם חברתי את הכרטיס מסך החדש RTX 2070 למחשב והמסך לא נדלק, כאילו הכרטיס לא קורא את ה HDMI שמחבר את המסך לכרטיס. אולי החיבור לספק לא נכון? (ה rgb של הכרטיס כן עבד) חיברתי עם חיבור 4 פינים שיוצא מהפסק לכרטיס, בכרטיס עצמו יש 4 פינים ובנוסף עוד 3 פינים ליד. תודה מראש לכל העוזרים חג שמח

13. Started by shalev buaron,

המחשב שלי פתאום התחיל להיות איטי ולהשתמש ביותר CPU פירמטתי אותו לפני חודש ומאז עד אתמול לא הייתה שום בעיה. אני הייתי מריץ משחקים בלי בעיה ולא מגיע ל90 CPU אבל עכשיו המחשב שלי פשוט מגיע למאה ומקריס את המשחק או שפשוט מחזיר אותי ללובי וכותב הודעה על שגיאה. זה קורה מלא ופשוט אי אפשר להשתמש בו

14. Started by kfirbep,

ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!

15. Started by reyrey_200,

שלום קיבלתי מהעבודה של אבי מחשב שאין בו צורך, אז חשבתי אולי אני אוכל לשים אותו בסלון כסטרימר,מכיוון שהוא קטן ובעל מראה נחמד המחשב הוא של ב COMPAQ מדגם D51S הנה דף הסבר קטן על המחשב(זה המחשב הראשון בעמוד) :http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11349_na/11349_na.HTML בקיצור כפי שהבחנתם בכותרת כאשר אני מפעיל סרט HD על המחשב הזה הוא קורס ועושה ריסטרט,או שלעיתים הכרטיס מסך משתגע הוא מחליף את התצוגה ל4 סיביות ואז הוא מאתחל את המחשב..... השאלה שלי היא אם אני יחליף לכרטיס מסך חדשני יותר,זה יפתור את הבעיה !? אם לא אז מה הפתרון ?!....

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. יש לי מחשב Lenovo T60 ורציתי לדעת האם וכיצד אני יכול לשעבד את המסך שלו לצורת תצוגת מסך שני למשחק שרץ ב PC שלי. יש לי כרטיס מסך חזק עם שתי יציאות DVI. תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  17. שלום רב לגולשי פורום תמיכה הבעיה היא כזאת: כאשר אני מכניס דיסק DVD לכונן שלי - הוא מזהה אותו אבל כאשר אני פותח אותו לראות את התוכן שבו אני מגלה שהוא לא מציג לי שום דבר, כאילו שהדיסק ריק... זה עושה לי את זה ברוב הדיסקים הצרובים שלי דיסקים מקוריים הוא מזהה מצויין בעבר השתמשתי באותם הדיסקים שפעלו בסדר גמור. בנוסף אני רוצה לציין שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הצורב DVD שלי הצורב הוא של חברת NEC מדגם ND-3540A האם מישהו מכם נתקל בעבר בבעיה זו? בבקשה תעזרו תודה

18. Started by UnwiZ,

לאחרונה הותקן לי במחשב ויסטה וכל הגדרות הסאונד שלי התאפסו. עכשיו כל פעם שאני מתקרב למיקרופון הוא עושה רעשים שיוצאים מהספיקרים, וגם כשנאי מכבה ומדליק אותו הוא עושה מין רעש סטטי כזה קצר... הממשק סאונד פה בויסטה ממש שונה ואני לא יודע איך לעשות שהבעיה לא תקרה כמו שעשיתי ב-XP. עזרה בבקשה! D:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jeyjey,

הלוח הוא של אביט, AN-M2. לוח חדש נמצא אצלי רק חודש, והבעיות התחילו בימים האחרונים. מה שקורה זה שחיבורי הUSB וחיבור כבל הרשת מתנתקים כל כמה דקות (העכבר מפסיק להגיב ומתנתק הקשר בין המחשב למודם). כדי לסדר את זה אני מנתק ומחבר את החיבורים פיזית, אבל זה רק פתרון זמני כי אחרי כמה דקות שוב יש התנתקות. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by holyo1953,

התקנתי לחבר חלונות XP על מחשב יחסית ישן ,לאחר התקנת דריבר של LAN נפתח חיבור לנט לחלון של MSN.COM שזה מצביע על חיבור רשת . אך בניסיון כניסה לגוגל או הורדת FIERFOX מצביע על חוסר חיבור רשת שזה אבסורד דף אחד כן וכל יתר לא ???!! אשמח לרעיונות , עצות מוסכלות ,פחות שליפות ללא ביסוס הגיוני . תודה לכולם HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. המחשב נכבה בכל פעם שאני מכניס דיסק ריק\לא ריק לצורב CD... לפעמים זה באמצע צריבה ולפעמים לקראת הסוף... הבעיה קשורה 100 אחוז לצורב..., הצורב CD מחובר על אותו כבל IDE עם צורב DVD, הכל מוגדר כמו שצריך.. מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by אלטמן חנוך,

שלום. הארד דיסק שלי לא עובד כלומר אני מחבר למתח חשמלי והוא לא מגיב הם משהוא מכיר פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by EMXMAN,

ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. Started by rolliko,

אנשים!!! runescape לא עובד לי!!!! אני לא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הראה לי שמישהו חסם לי קוקיס אחך אני גורם לזה לעבוד????????11111.... ינהי שאני לא כול לשחק!!!@!1 איך אני מתקן שאני יוכל לשחק ולהשץמש ב-java SUN באיטרנט!?!?!?!!?!???? תודה לשפוצניק שיעזור!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. הרי את בעית המאווררים המרעישים ניתן לתקן בלי פנצ'יומטר רק צריך להוסיף אפשרות לשנות וולט להספקת המאוורר , זה הכל!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.