עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bennnn,

קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  2. שלום קניתי טלוייזה לפני כמה ימים וחיברתי אותה היום למחשב עם כבל dvi ל hdmi יש לי 8800gt ומה שקורה זה שבטלוויזיה רואים רק את התמונה של הרקע בלי תיקיות בלי עכבר ובלי כלום רקק את התמונה אז אם יש אישהו משהו שאני יכול לעשות בשביל שאני יוכל לראות סרטים והכל בטלוויזיה זה יהיה מעולה. אז איך אני עושה את זה?.? תודה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by israelHW,

פתחתי חשבון origin של EA ושכחתי את הסיסמה . כשניסיתי לשחזרה ראיתי שהמייל שהכנסתי ברישום היה שגוי וזה לא מייל שלי. בקיצור אני תקוע. יש לציין שחשבון origin מקושר לחשבון הPSN שלי אם זה יכול לעזור תודה רבה מראש לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by No buddy,

יש לי שאלה פשוטה למדי... איך אני בכלל מעדכן את הביוס ? ??? ??? :asthanos: :AR15: :AR15:

• 49 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by adam-pc,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA-GeForce2 mx/mx400 (עד יום שישי שיגיע הרדאון 9500 פרו) ואני מעוניין לחבר תמחשב למקרן העיניין הוא שאני מחבר את זה לרסיבר (המקרן וכול שאר פרטי המערכת קולנוע מחוברים לרסיבר) הוא מצליח לזהות שיש חיבור השאלה שלי היא איך אני מעדכן תמחשב להציג או למעשה שיראה לי? מערכת ההפעלה שלי היא הXP מי שיכול לעזור לי אז בבקשה שירשום לי את המהלכים שעליי לבצע לאחר שחיברתי את המחשב לרסיבר כלומר איך אני מעדכן מהמחשב...... תודה מראש adam-pc

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by shahar07,

המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by Money_Man,

שלום לכולם! מזה כמה ימים ואף יותר אני סובל מבעיה חוזרת ונשנית של תקיעה של המחשב. המחשב בן 3 חודשים, חדש לגמרי, מהחלקים מהטובים ביותר של זמנו אך משום מה הוא נתקע. כל יום לאחר כמה שעות הפעלה של המחשב, כל המחשב לא מגיב, אין פה מסך כחול וכאלה, אלא שפשוט העכבר המקלדת ושום דבר לא מגיב כאילו המחשב "קפא" ואפילו כיבוי לא אפשרי אלא רק לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. הדבר קרה לי מספר פעמים ואין לי מושג מדוע... המארז מאוורר דיו, וכמו כן טמפ' הCPU נכון לעכשיו 17 מעלות. המחשב הינו E6300 יחד עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-945P-S3 המחשב לא מריץ יותר מאשר איסיקיו, מסנג'ר ואימיול בזמן שהוא נתקע. יש במחשב ג'יגה של זכרון ככה שאין בעיה שהוא יפעל ככה במשך שבוע. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא יכול…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. אהלן חברים המחשב של אבא שלי מלא בזבל ! ניסיתי להתקין NOD אבל בסוף ההתקנה הוא מוחק את ההתקנה - כנראה שיש איזשהו וירוס שמפריע להתקנה . בכל אופן אשמח לשמוע המלצות למה אפשר לעשות - אולי אנטיוירוס שעולה מהדוס או משהו כזה או פורטובאל . תודה ויום מצויין

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MYST,

מצרף קובץ... [תודה מראש ] [attachment deleted by admin]

10. Started by Chura,

לאחרונה אני נתקל במסכים כחולים וריסטרטים רבים. המערכת השניה ב"מפרט" שלי. עם מארז קומפיוקייס 6920 וספק 350W של FSP [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ערב טוב לכולם.. אני משתמש ב windows מעל לחודשים, ובשבוע האחרון אני מתחיל לקבל קריסות ראנדומליות. פשוט המסך קופא על אותה תמונה ורק ריסט עוזר.. קורה לרוב שאני באמצע משחק כמו call of duty 4 או cs.s בסופו של הקובץ dmp רשןם Probably caused by : hardware אבל אני לא יכול להבין ממה נובעת הבעייה... הורדה של הקובץ: http://www.f2h.co.il/395638928749 תודה ולילה טוב לכם..

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  12. Started by darkman,

המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה -מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by Muadib,

שלום חברים, אני מקבל Blue screen of death לפנים על בסיס יום יומי ולא נחלתי הצלחה עם הפעלת התוכנה שהוסבר עליה בסטיקי. קיוויתי שאולי מישהוא יוכל להעיף בהם מבט וינסה להגיד לי מה הבעיה, כי דוגרי, גם אם הייתי מצליח לקרוא אותם כנראה שלא הייתי מבין :-\ צרפתי את כל קבצי הdump מספריית Minidump. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by OPQ,

הבאתי קבצי dump שתנתחו בשבילי כי אני לא מבין בזה ולא מצליח לקרוא בבקשה תעזרו אני כבר לא יודע מה לעשות!! ועם הקבצים לא טובים אז תגידו לי אני יביא אחרים [br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 18:25:06 בבקשה שמישהו יגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה :-\[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by MYST,

אם מישהו יכול בבקשה לנתח אותם??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. ניסיתי לעשו הכל לפי המדריך וזה מה שהוא מראה לי: Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000EA, {82b49da8, 82d711e8, f8a9dcb4, 1} *** WARNING: Unable to verify timestamp for hal.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for hal.dll *** WARNING: Unable to verify timestamp for nv4_disp.dll *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for nv4_disp.dll *** ERROR: Symbol file could not be found. Defaulted to export symbols for win32k.sys - ERROR - could not read driver name for bugcheck parameter 3 Probably caused by : nv4_disp.dll ( nv4_disp+3871c ) Followup: MachineOwner --------- kd> g ^ No runna…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by avivityosi,

היי רק כאשר אני משחק(לדוגמה cod4 ) אני מקבל מסכים כחולים עם הודעה על קובץ:nv4_disp.dll ,שהבנתי ששיך ל-nvidia ניסיתי לפתוח את קובץ ה-minidump עם WinDbg וגם הורדתי את חבילת הסמלים ,אך ללא הצלחה יש לציין שניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש וגם התקנתי את המחשב מחדש אך הבעייה עומדת בעינה. האם זהו הסוף של הכ"מ שלי? :'( אני מצרף שני קבצי minidump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by Lanzar,

המחשב עובר OCCT יציב ובכל זאת אני מקבל איזה 6~ מסכים כחולים ביום, לא מצליח לפתור את הבעיה וגם לא מצליח לנתח בעצמי את הDMP ( הסתבכתי עם ה SYMBOL האלה ) צירפתי את הקובץ DMP האחרון... תודה ! עריכה, מצאתי שכניראה הבעיה היא מקובץ intelppm.sys חיפוש בגוגל מצא את זה, http://www.webune.com/forums/windows-blue-screen-with-intelppmsys.html שאומר שהבעיה היא משהו virtual machine... מישהו מוכן להסביר לי מזה ? ושצריך לעשות שינוי קטן ב רג'יסטרי, עשיתי, נראה מה יהיה... מחכה לעוד רעיונות... [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eliil1,

המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום לכם. בניתוח המחשב של חבר שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350011.0) בעזרת תוכנת AIDA - מתקבל הרפורט הבא: מה שמעניין אותי הוא מה זה בדיוק צריך להביע כל הUnknown האלה? כלומר במקום אחר, למשל תחת DMI, התוכנה כן כותבת את כל השמות: מעבד Intel, לוחאם של Asusteck, ועוד ועוד. אז למה ומדוע ברפורט הבסיסי הוא מוציא לי UNKOWN על כל אלה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by talevi83,

היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  22. שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים יש לי בעייה סידור המסכים שלי הסידור הישן שלי היה כדלקמן(הטלוויזיה לא היית מחוברת לשום מקום) והלפטופ היה עצמאי הכול היה בסדר ולא היו שום בעיות שיניתי את החיבורים ככה ש שתי בעיות אחת שאני מחבר את הטלוויזה למחשב ישירות לא רואים כלום בדקתי דרך הלפטופ הכול בסדר בעייה שנייה ב סוויצ'ר שאני מחליף זה מחליף רק אם המחשב מכובה או הכבל DP מנותק גם הסוויצ'ר וגם המפצל הם 2 ל1 כל הכבלים תקינים\חדשים כרטיס המסך זה nVIDIA GeForce GTX 1070

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by david86,

אני הורדתי סרט מי רפידשאר דריך http והיה צריך להיות שהקבצים היו דריך rar אני הורדתי את הסרט ויצא לי קבצים אחרים איך אני יעשה שאני יראה את הסרט? הוא איזה תוכנה אני צריך אני גם סם תמונה שתבינו [attachment deleted by admin]

25. שלום , יש לי את הלוח asus striker extreme ואני רוצה לעשות לביוס אפדייט , עכשיו אני מוריד מהאתר שלהם קובץ עם סיומת .BIN ואני לא ממש יודע מה לעשות איתו. מישהו יש לו ניסיון בעדכון ביוס של אסוס , אשמח לעזרה בקשר לעדכון , תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים