תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום כל פעם שאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות קופצת לי השגיאה הבאה: מה לעזאזל אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
טכנאי מחשבים החליף לי היום את הלוח אם(הקודם נדפק,והוא התקין לי לוח אם יד 2) יש לי במחשב 2 הארדיסקים,ואת C פירמטתי היום והתקנתי עליו את הוינדוס,ואת D לא פירמטתי(אני צריך לצרוב את החומר שלו בדחיפות) אחרי התקנת הוינדוס המחשב עלה הכל טוב ויפה,עשיתי ריסט ואז בהעלאת המחשב הופיעה הודעה בודדה: press a key to reboot וכשאני רוצה להגיע למצב בטוח הוא כותב לי: disk boot failure, insert system disk and press enter מה עושים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר Palm One ZIRE 72s אני מעוניינת לשדרג אותו לGPS האם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה אני אמורה לקנות בכדי שזה יקרה? האם אני צריכה רק מקלט ואנטנה? איך יודעים איזה מקלט לקנות? ראיתי שיש כל מיני.... עם כמות ערוצים שונה. ראיתי שב EBAY המקלטים זולים בהרבה מאשר בחנות פה. אם אני רוכשת מקלט מחו"ל האם לא תהיה לי בעיה עם עברית או שאין קשר. כרטיס מפות זה גם משהו שאני חייבת לקנות? אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה. אני ממש ממש חדשה בנושא ורוצה מאוד ללמוד. בתודה מראש. רוז.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה בסאונד במשחקים, בכל שאר יישומי המחשב הסאונד פועל כרגיל... מה גם שבמשחק אחד (CIV:C) הסאונד כן פועל והכל טוב ויפה כשעשיתי Uninstall לדרייבר של הכרטיס קול (משום מה =/) משחק שעבד לי בלי סאונד שגם עכשיו אמור לפעול לי בלי סאונד עשה לי הודעת שגיאה שהמשחק לא יעבוד טוב בלי סאונד אבל עד עכשיו זה עבד בלי סאונד! זה לא מהכרטיס קול... מישהו יודע מה אני צריך לעשות?!!? אני כזה נוב בעינייני חומרה , טוב לא כזה נוב ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש בעיה, שמסתבר קיימת ללא מעט אנשים, סוג של התנגשות בין וינ 10 לדרייברים של amd. הבעיה היא שכשמחזירים את המחשב ממצב שינה בהרבה מקרים מקבלים מסך שחור ויש צורך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. ניסיתי כל מיני כיוונים שאנשים הציעו ולא עזר. במספר פורומים קראתי שאנשים התקינו דרייבר ישן יותר וזה פתר להם את הבעיה. כשאני מתקין דרייב ישן אחרי ריסטרס זה מחזיר את הקודם שהיה. וזה גם אחרי שהסרתי לחלוטין, כולל ניקוי כל התיקיות. עזרה ממישהו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חברים? בזמן האחרון יוצא לי לעבוד כ פרילנסר, ונראה שהגיעה הזמן להרכיב לי מחירון עבודה, התחלתי לתקן יותר מחשבים ניידים, קיבלתי איזה נייד של קומפאק CQ60, והוא מתחמם יותר מידי, כ 90 ומשהוא מעלות על מעבד במצב עבודה, אז אני צריך לתת הצעת מחיר, זה יכלול :ניקוי אבק, החלפת משחה טרמית, ופירמוט מלא + תוכנות. כמה הייתם לקוחים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של 160GB שמחובר דרך USB ומדי פעם כשאני מנסה להעביר אליו קבצים, הוא מודיע על שגיאה והכונן מתנתק יש על הכונן יותר מ60 GB פנוי... יש למישהו רעינות ניסיתי להחליף כבל, לנתק ולחבר מה עוד לנסות? גודל הקובץ שהוא לא מצליח להעביר הוא 1.2 GB... אבל עושה מדי פעם בעיות גם בקצים קטנים יותר
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 7 (32 ביט) על כונן SSD. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מיני NUC ) 64 ביט. אם אעביר את הכונן SSD עם הווינדוס שמותקן עליו למחשב החדש - האם המערכת הפעלה תעבוד? האם אפשר להעביר ואז להתקין גרסת שדרוג של ווינדוס 10 ל-64 ביט? תודה שאול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של LG . הבעיה היא כזו : במחשב שלי (!) הוא לא מעלה שום דבר . כשאני מכניס דיסק אודיו או וידאו , הוא מקפיץ לי את החלון פעולות של הווינדווס , הוא גם מזהה את רשימת הקבצים - אבל לא מעלה אף אחד מהם . במדיה פלייר הוא טוען שאו שהדיסק מלוכלך , או שהוא שרוט או שיש תקלה בצורב DVD . בוינאמפ הוא הולך צעד קדימה - הוא מזהה את השירים - אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ אודיו הוא לא מפעיל אותו . הוא מנסה אבל מיד רושם playback end . כשאני מנסה להפעיל אפליקציות או להתקין תוכנות על גבי דיסקים בכונן הזה , הוא מזהה את רשימת הקבצים על הדיסק.....אבל לוקח לו המווווןןןן זמן ובסוף הוא גם לא מפעיל שום דבר . אני מקבל הודעת שגיאה השיישום שאני מנסה להריץ הוא לא win 32 application ניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
גם לא ניתן לעשות ריסטרט מהוינדוס. כשאני עושה אחד מהם מהוינדוס, ריסטרט , או כיבוי, מקבל מסך שחור והמחשב ממשיך לעבוד. חושב שזה קרה אחרי שעשיתי עדכון ביוס. לאחר מכן כבר עשיתי ריסט לביוס על ידיד הוצאת הסוללה. וגם בתוך הביוס הגדרתי הגדרות דיפולד. כל מה שקראתי ונייסתי לא עזר. בין היתר גם ריסט לוינדוס והתקנה מהדעסק און קי. לא בטוח שהייתה התקנה נקיה כי הוא שמר את כל התיקיום כמקודם. אני לאמיודע אם זה משהו בוינדוס, או בביוס. וגם כשאני מפעיל את המחשב מכפתור ההפעלה, זה יכול פעם לעלות ופעם לא כבר מיואש.
-
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום כולם. חיברתי את הצורב החדש שלי ואת הדי וי די באותו פס מידע במחשב.. האם יכולה להווצר בעיה מכך? האם כדי לי להחליף את החיבור לסגנון אחר? תודה מתן
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים! Windows 8 אשמח לעזרה עם שתי בעיות: 1) אני רוצה להקשיב לרדיו של רשת ב' לתוכנית מסוימת ולהקליט אותה כך שאוכל לשמוע את התוכנית אחר כך. מה שאני רוצה בעצם זה לשים הקלטה נגיד לשעה 8 בערב שתהיה באורך של שעתיים לצורך העניין ואוכל לשמוע את זה יום אחרי נגיד. יש חיה כזאת? 2) יש לי המון קבצים כפולים במחשב. אני רוצה לקחת את כל הקבצים הכפולים ולהעביר לכונן אחר כך שזה יהיה בתור גיבוי. איך אני מוצא את הקבצים הכפולים ומעביר אותם? אגב, בדקתי את הנושא קצת לפני שהתייעצתי פה, אני שם לב שרוב התוכנות החינמיות נותנות לך אפס אופציות ממש אודה לכם על כל עזרה שהיא עם שתי הבעיות הללו. שיהיה המשך שבוע מצוין ותודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי על הצורב המשולב קומבו ועל השיטות החדשות של צריבה לDVD?? DVD -R DVD?R ובאיזה מחירים וכו'....?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה בה המחשב "קופא" בכל משהו כמו חצי שעה. המקלדת לא מגיבה, העכבר לא זז וכל הוכנות תקועות. הפיתרון היחיד הוא restart . יש למשהו רעיון לפתרון? נ.ב הורדתי דרייברים עדכניים לכל המערכת הבאה. ANTEC p182 with 500W PS ZOTAC 8800GTS Q6600 Gigabyte P35
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
לא בטוח אם כאן או בפורום שפות \ HTML. יש לי קובץ StickyNotes.snt, עם הרבה רשימות בעברית, שניסיתי לשחזר ע"י הדבקה בתיקייה (App data \ roaming וכו'). מעלה את הסטיקי נוטס - חלק מהפתקים הקטנים מוצגים כרגיל, השאר לא מוצגים. כל המידע עדיין בפנים. פותח את הקובץ בNotepad, אפשר לראות מילים באנגלית כרגיל: day of the tentecle\par monster bash\par \lang1037\f0\rtlch\par } uts\par ys\lang1037\f0\rtlch\par \lang1033\f1\ltrch aquaria\par jamestown\par עברית מוצגת כ \lang1037\f2\rtlch\'ee\'e3\'e5\'e1 אם אין אפשרות לשחזר את הסטיקינוטס, יש אפשרות לפחות לתרגם את התוכן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו, כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק, אני לא רואה את המסך הראשון ואת כל מה שהולך לפני ה-BOOT, רק כשהווינדוס עולה המסך נדלק. אוקיי, עם זה אני יכול לחיות וזה לא הפריע לי עד עכשיו. כשאני משנה את הרזולוציה במשחקים מסוימים, המסך גם נכבה. אמרתי פסדר שטויות אז נשחק על רזולוציה מסוימת במקום על אחרת. אתמול התקנתי COD MW2 וכשאני פותח את המשחק המסך פשוט נכבה. זה הקש ששבר את גב הגמל. איך אני פותר את הבעיה הזאתי? חשבתי אולי אם אני אעשה RESTORE DEFAULT ב-NVIDIA CONTROL PANEL זה יעזור, עשיתי ולא ראיתי שינוי. תודה רבה לעוזרים וחג שמח. עריכה: אה, יש לי מסך של Viewtech 19 אינץ'.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! יש לי מחשב שקניתי מ Ivory עם לוח אם MSI N1996 כשאני מדליק את המחשב הוא עושה מן חצי ביפ (לא ארוך אבל גם לא קצר.. ממש חצי שני'ה) וממשיך לעבוד מתי שהוא מגיע לחלק שזה טוען את הווינדוס: הוא פתאום מפעיל את עצמו מחדש.. והכל קורה שוב ניסיתי להעביר את הזיכרון לסלוט השני שאבתי את כל האבק וגם פירקתי את המאוורר שעל המעבד, ניקיתי והחזרתי ניסיתי להכניס דיסק של ווינדוס ולהתקין מחדש אבל זה לא נותן לי את האפשרות יש לי ווינדוס XP תודה לכל מי שמנסה לעזור! ליאור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריך וידאו + טקסט להרכבת חומרה ? הרכבת לוח אם, והרכבת מעבד עליו ומריחת משחה, חיבור פיני USB וכו'. אם מישהו מכיר אתר כזה, או סרטוני YOUTUBE אשמח להכיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט מדגם ga-ep35-ds3l ,יש לי כונן ide שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. חיברתי את הכונן השני ,והכונן לא מזוהה ,אולי הבעיה בגאמפר שנמצא בברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משחק באן אנדרס מופיעה לי הודעה כחולה עם שגיאה "bad_pool_called" ואז החא מכריחה אותי לעשות ריסט למישהו יש פתרון לבעיה? ודרך אגב זה לא רק בסאן אנדרס. המפרט שלי: לוח אם של msi כרטיס מסך geforce fx5500 חדש עם 256 mb זכרון. מעבד פנטיום 4 800 mhz 512mb זכרון. והמחשב עבר פירמוט לא מזמן אבל הבעיה הייתה גם לפני הפירמוט.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-