תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
המישחקים עצמם עובדים יפה אבל יש תקיעות מעצבנות בדרך.. לדוגמא GENERALS המשחק עובד טוב אבל יש קפיצות קטנות מדי פעם ואני חושב שזה נגרם כתוצאה מלחץ... מה אני עושה?? יש אפשרות לסדר את זה?? מפרט מחשב : p4 1700mhz Asus P4S8X 512 DDR 266mhz driver 41.09 Geforce 4 44omx 8X 64mg maxtor 40gb 7200rpm 133ata ... מה אני יכול לעשות?? בבקשה זה חשוב אני יושב על זה יותר מידי זמן וזה מתסכל...
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום! היום פתחתי קובץ שסרקתי ופיתאום היה מסך כחול עם ריסטארט,ואני רוצה ליראות מימה זה נובע,אני עושה את הפקודה הזאת בהפעלה %systemroot%minidump וזה לא פועל ב XP זה כן פעל,איך ב WIN7 מגיעים לתיקייה ההיא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב החדש שלי מופיעה ההתנגשות הבאה: אם אני מוריד את ההתקן ומפעיל מחדש התופעה נעלמת וחוזרת בהדלקה הבאה !!! עידכנתי את הביוס ל - 14 דרייברים 2.03 יש רעיונות או שהבעיה בלוח? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך כחול כל כמה שעות והמחשב קורס בעקבות כך, להלן התקלה (לאחר שאני מדליק מחדש את הווינדוס אני מקבל את זה): Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\081412-40856-01.dmp C:\Users\Tomer\AppData\Local\Temp\WER-128498-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409[/ur…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים אני עובד על מקס 9
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX GIGABYTE GA-P55A-UD3 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D 4GBRH SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA LANCOOL PC-K60B SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 7200.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000528AS מערכת הפעלה Windows 7 64bit התייעצתי כאן בפורום לגבי שדרוג המחשב ע"י קניית זכרונות, בסוופ של דבר המליצו לי בהתאם למבצעים של הבלאק פריידי וקניתי את הזכרונות: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CML8GX3M2A1600C9) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. כרטיס המסך שלי נשרף אין לי מושג איך ןלאחר נסיונות רבים של הפעלת המחשב עם כרטיס אחר הצלחתי להפעיל אותו.. אך יש פסים ורודים על המסך ואין לי דרך אחרת לבדוק עם זה הכרטיס או לוח האם? הגיוני שלוח האם נדפק ? ולא הכרטיס דפוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות מוזרות ואני לא מה הגורם לכך. אני צריך כלי diagnostics כדי לבדוק איתו את הזכרון/לוח אם/מעבד/דיסק קשיח. משהו מכיר כלי כזה? ומאיפה אני יכול להוריד אותו? רצוי שזה יעבוד מדוס. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
טוב ככה לפני כמה זמן החלפתי אר דיסק מ30 גיגה ל 100 גיגה ועכשיו מאז שהחלפתי יש לי רק בעיות במחשב אני לא מצליח להתקין וינודס xp אני יכול להכניס למשחב שלי רק וינודס מלניום (שזה הכי גרוע שיש ) או 98 (2 גירסאות )משחקים פתאום עושים לי בעיות אני לא יכול להכינס למשחקים וזה ממש אבל ממש מרגיז אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות אז אנשים עם אתם יכולים לעזור לי תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום. קניתי זיכרון חדש למחשב שלי, 4GB DDR3 של חברת CORSAIR. התקנתי והכל תקין. השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הישן שהיה לי 2GB DDR2 של KINGSTON? וכך יהיה לי 6GB RAM? או שזה לא אפשרי... תודה מראש תמיר
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום. באותו החדר יש לי מחשב דסקטופ שמריץ WINDOWS 10, מחשב HTPC שמריץ KODI עי OPENELECT, טלביזיה חכמה, ומיני מחשב Cubox-i 4Pro שמריץ אנדרויד. סה"כ 4 מכשירים. לכל אחד מהם יש לי מקלדת אלחותית עם משטח עכבר וגם עכבר אלחוטי עבור הדסקטופ. זה דיי מבלבל לבחור את המקלדת הנכונה וגם לא נוח שכל המקלדות על שולחת אחד שתופסים הרבה מקום. השאלה היא האם קיימת מקלדת ועכבר אלחוטיים שיכולים לשרת מספר מכשירים שונים? ז"א שהמקלדת תגיע עם נניח 4 משדר\מקלטי USB שאפשר להכניס לכל אחד מהמכשירים ודרך המקלדת לבחור איזה מכשיר רוצים לשלוט? בחיפושים ברשת מצאתי רק מקלדת אחת ה 780 של לוג'יטק אל היא ללא עכבר ל 3 מכשירים בלבד ועם ממשק בלוטות בלבד שזה גרוע כי לא בכל המכשירים יש BT וגם ה BT לא זמין ב…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אין לי כותרת מתאימה ניסיתי להעביר בערך חח קיצר יש לי במחשב 3 כוננים ו2 הארדיסקים איך אני יכול לדעת איזה כונן שייך לאיזה הארדיסק? שאלה נוספת יש תוכנה לאיתור שגיאות בכוננים?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד. תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות דברים כמו: - המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה - המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור. - אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר. - לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי ספק 300W ג'נרי בן 5 שנים. אתמול החלפתי כונן קשיח למחשב ומאז אי אפשר לעבוד על המחשב יותר מ5 דקות (הכונן עצמו עובד כראוי). המחשב עולה אך ברגע מסויים הוא נכבה, המאוורר של המעבד ממשיך להסתובב והרמקול הפנימי של המחשב משמיע "טרררררררררר". כונן הDVD והצורב לא נפתחים גם כן. האם זאת בעיה בספק וצריך להחליפו או שיכול להיות שחלק אחר גורם לבעיה זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קניתי בדיוק היום מחשב חדש עם כרטיס גרפי GTX 760 ושאני מנסה לשנות רזולוציה אני רואה שיש לי רק 3 אפשרויות... אז אחרי חיפוש זריז בגוגל מצאתי דרך להראות עוד אפשרויות דרך advanced settings אבל זה הוסיף לי רק עוד אפשרות אחת... מה אני עושה בשביל לקבל אופציית בחירה גדולה יותר? דבר נוסף:התקנתי את הדרייברים(הדיסק שבא עם המחשב-או מה שזה לא יהיה) ואני לא בטוח ב100% שהכל מותקן טוב..כן, הסרתי והתקנתי מחדש כמה פעמים. יש דרך לוודא שהכל כמו שצריך ומותקן טוב? דבר נוסף שנזכרתי בו כרגע: באתר canyourunit זה מראה לי שיש לי 0.0 Dedicated Video RAM ,מדוע? תודה על העזרה וסליחה על החפירה (:
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אחרי OC למעבד בעזרת תוכנת ClockGen המחשב נתקע אחרי Reset הוא עלה עוד פעם אבל לא הייתי יכול להזיז את סמן העכבר או ללחוץ המקלדת עשיתי Reset ל-BIOS על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה עוד פעם אחרי 20 דקות אך זה לא עזר אנא עיזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד sony vaio pcg-v505ac, פירמטתי אותו והתקנתי עליו אקספי נקי, לא עשיתי את זה דרך הדיסקים שמקבלים עם הנייד כי משום מה הם לא עובדים גם ככה. עכשיו אני רוצה לחסוך בכוח של הסוללה, ואני לא יודעת איך להוריד את הגדרות בהירות המסך, חיפשתי בכל מקום לא יודעת, ישנה תוכנה של סוני בשם powerpanel אבל גם אותה אני לא מוצאת בשום מקום.. מישהו יכול לעזור לי? תודה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת
-
שלום רב, רכשתי לאחרונה מודם-פקס חיצוני לווינדאו 7 : 56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista כאשר שולחים אלי פקס. השולח מקבל הודעה שהפקס נשלח בהצלחה, אני מקבל רקה את הצילצול ואינני מוצא את הפקס שנשלח. אגב, את הדריבר שהיצרן שלח לא הצלחתי להפעיל, האם זו יכולה להיות הסיבה ? בברכה אברהם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להגדיר מדפסת רשת עם מחשב המחובר לאותו רשת של המדפסת. כאשר אני משתמש באשף הגדרת מדפסת - המדפסת מופיע אבל כאשר אני בוחר אותה ועושה "הבא" זה רושם לי את השגיאה הבאה: you need to specify a valid network printer name. מבקש את עזרתכם בהגדרת המדפסת
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-