עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by B-STyLeR,

שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. שלום החלפתי לספק CORSAIR TX750 (פעם ראשונה שניסיתי להחליף ספק לבד) דאגתי לחבר את כל החיבורים : גדול כזה ללוח האם ועוד אחד עם 4 חורים שאני חושב שהוא של הCPU וכמובן PCI E לכרטיס המסך והרגילים לצורב ולהארדיסק עכשיו המחשב נדלק והמאווררים פועלים אבל לא קורה כלום מעבר לזה.. והמסכים במצב STANDBY האם שכחתי לעשות משהו חשוב ?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by יוני99,

לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by SpeeTroX,

מה קורה אני מעוניין לקנות ראם חדש הלוח אם שלי תומך עד 2666 השאלה שלי אם אני יקנה ראם מהיר יותר ולא יפעיל xmp (כי גם ככה אין) זה יעבוד ? פשוט בעתיד אחליף גם לוח אם.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  5. Started by IDOnoach,

יש לי WIN7 64 ואני מעוניין להכין USB עם WIN7 64 למחשב חדש שקיבלתי. התוכנה המקורית של הוינדוס לא מאפשרת לי לעשות את זה. היא טוענה שתוכנה אחרת משמשת בכונן ולא מאפשרת לי להתקין. מישהו מכיר את הבעיה? למישהו יש רעיון לפתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  6. Started by surfface,

זהו פירוט המחיצות ועליהם שתי WINDOWS XP ו98 רציתי לדעת אייך אני יכול למחוק את 98 ממחיצה C והאם יש סיכוי שXP לא יעלה אם אני ימחוק את 98 מC (הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית) צרפתי תמונה

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by No-One,

היי חברים, תוך כדי משחק אתמול, נכבו לי האוזניות (מחוברות בחיבור USB) בדקתי עם כבל 3.5MM והן עובדות. קראתי ברשת שיתכן שעדכונים של וינדוס שרצים ברקע יכולים לגרום את זה. בדקתי בהיסטוריית העדכונים ואכן היה עדכון של LOGITECH בימים האחרונים, אך אינני מצליח להסיר אותו. תודה לעוזרים. למרות שהוא מופיע ברשימת העדכונים של הדרייברים, כשאני פותח את החלון של הסרת העדכונים מופיעה לי רק רשימה של העדכונים של וינדוס עצמו ולא הסרת עדכונים של דרייברים. תודה

• 40 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by MalGano,

שלום לכולם. ברצוני להסיר את המאוורר וההיטסינק של סוקט 478 כדי לשאוב ממנו קצת אבק. הבעיה היא שאין לי מושג איך מסירים את הווים האלה בצצדים ואני די מפחד להפעיל כוח (במיוחד כשאני לא יודע לאיזה כיוון זה אמור לזוז). תמונה או קטע וידאו יעזרו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  9. אהלן, הותקפתי!!!! אחי פתח EMAIL שכנראה (ואני מסייג את הדברים ) מכיל בתוכו את הווירוס KLEZ ,נראה לי כי זה פחות או יותר תואם להסברים באתר של NORTON ו MCAFFE אז ככה: הווירוס מעלים את ה HD מה BIOS כך שאחרי RESET הביוס לא מזהה את ה HD ומדי פעם גם את ה CD (פשוט כותב NONE וממשיך) אחרי שסידרתי את הבעיה בביוס עלי ידי מחיקת ESCD והעלאת DEFAULT ובעיקר הרבה RESET נתקלתי בבעיה השניה הוונידוס נתקע. לאחר ברורים גיליתי שהוא נתקע בשלב העלאת ה MCAFFE , סממן של הווירוס לפי ההסברים הבעיה שהאנטי וירוס על דיסקט לא מזהה אותו כי הוא לא מעודכן, לכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות של האנטי-וירוס בHD ופתאום נתקלתי בהודעה בהלעאת הווינדוס מחדש שכנראה יש BAD SECTOR ועלי להריץ SCANDISK מלא. לאחר ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי רוגלה במחשב שאני לא מצליחה להיפטר ממנה גם אחרי התקנה מחדש של WIN10. היום שמתי לב שכל הזמן צצות תיקיות עם קבצים כאשר התיקיות מוחבאות ואפשר לראות אותן רק אם מסמנים לראות קבצי מערכת. אחרי מחיקה של התיקיות שוב ושוב הן צצות כל פעם מחדש לא משנה כמה פעמים אני מנסה למחוק. ניסיתי לסרוק עם אנטי וירוסים ורוגלות שונים (eset/malwarebytes/hitman pro ועוד) וזה לא עזר. התקנתי Windows 10 מחדש על ה-SSD (בלי לפרמט כוננים נוספים כי שם המידע שלי מאוכסן) וגם זה לא עזר, התיקיות עדיין צצות. ש להן שמות עם כל מיני אותיות. לדוגמה התיקיה מתחת ל-WINDOWS BT. התמונה השניה זה התוכן של התיקייה, קבצים שלא קשורים אלי ושלא אני יצרתי. אודה לעזרתכם בנושא. תודה מראש. …

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין להעביר (פיזית) HD ממחשב למחשב, אך *ללא* איבוד המידע על הכונן (חיבור IDE). הבעיה מתחילה כאשר הווינדוס מזהה את הכונן (נותן לו אות), אבל כאשר אני מנסה "להכנס" אליו הוא טוען שהכונן לא מפורט ולכן יש לפרמט אותו. איך ניתן "לראות" את המידע על הכונן? אציין שבמחשב שממנו אני רוצה להעביר את הכונן אין בעיה לגשת אל הקבצים (אפילו החזרתי חזרה את הכונן חזרה). המליצו לי להשתמש בתוכנה בשם EasyRecovery PRO. כאן העניין עוד הסתבך כאשר התוכנה לא מזהה את כל טבלת הקבצים (לא מזהה את הפרטישנים ואת כל התיוקיות). בנוסף כאשר ניסיתי לשחזר את המידע, הוא שיחזר לי קבצים פגומים. אחזור ואומר שהקבצים נבדקו ואינם פגומים! בסה"כ אני רוצה להעביר כונן ממחשב למחשב... מה עושים??

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. אני מחפש דרך להעתיק את כל החומרים שיש לי על כונן אחד (זה הכונן הראשי שמותקן עליו הווינודס וכל התוכנות ) לכונן אחר חדש יותר עם יותר מקום יש איזה תוכנה שעושה את זה או שאני צריך להתקין את הכל מחדש על הכונן השני?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by netanelad,

אשמח אם תוכלו בבקשה להעריך את השווי של המחשב הזה\את החלקים האלה מחשב נייד של חברת dell דגם inspiron 1574 מעבד intel core i3-330m 4 gb ram 320 gb disk Windows 7 home Premium 64-bit סוללה גמורה! ויש בעיה במגעיםשל המסך,יש מסך לבן 80% מהזמן המחשב עמוד ללא שימוש כבר שנתיים...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by idoyi,

יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by iMeash,

היי, אני מנסה להפעיל TPM 2.0 דרך הביוס וכשאני עושה את זה המערכת הפעלה לא עולה ואני נזרק שוב לביוס. מעבד - ryzen 5 3600 לוח אם - B450 AORUS M עקבתי אחרי הסרטון הזה בכדי להפעיל ואחרי שעשיתי הגדרות כמוהו הווינדוס לא עלה לי. החזרתי את ההגדרות לקדמותן לבינתיים והווינדוס חזר לעלות, אך הבעיה שלי לא נפתרה למישהו יש רעיון?

16. Started by אין עוד מלבדו,

שלום, המחשב הנייד, אחרי שנה וחצי של טרטורים של עדכוני תכנה של ווינדוס, לא החזיק מעמד והחליט לקרוס. הוא נתן לנו שגיאה (0x000225) ואומר שצריך להשתמש בדיסק לתיקון המערכת. אממה, צרבתי דיסק, וגם עשיתי כונן פלאש, ואת שניהם הוא לא מעלה בבוט מיידי(את הדיסק און קי הבנתי שצריך להכין עם התכנה rofus על הגדרות gpt אבל זה עדיין לא עזר). נכנסתי למסך של בוטים, רק אין לי מושג מה אני אמור לכתוב לו כדי שיעשה בוט מהפלאש או מהדיסק. מישהו מוכן ברוב טובו לעזור לי? תודה רבה, וחג שמח. (חוץ מזה, הוא המליץ לי כל מני דברים, הפעלה במצב בטוח, דבאגינג, וכו', אבל הוא לאמ מצליח להיכנס לאף אחד מהם . לכן אני חושב שהאופציה היחידה היא עם הדיסק, כי המשפחה לוחצת לא להחזיר לנתוני בסיס מחשש לאיזו תמונה שלא גי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אז בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, עשיתי את שאמרו לי (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182861.msg1580135#msg1580135 ). חיברתי הכל כמו שאמרו, ואני לא מצליח להפעיל לא אוזניות (סאונד), ולא מקרופון. אמרו במניואל לעשות משהו בהגדרות של הקול ועשיתי וזה לא עוזר. צריך לעשות משו בביוס? בבקשה עזרה... תודה..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. Started by benor,

תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gilka,

היי....שדרגתי את כרטיס המסך שלי מ-1050TI ל-RX6600XT והמשחק החביב שלי לא עולה יותר AGE OF empires2 בגירסתו הישנה.....מערכת ההפעלה שלי W7 וכמובן התקנתי דרייברים בהתאם . ההודעה שמופיעה כשאני מנסה להפעיל את המשחק-Could Not Initialize Graphics System Make Sure Video Card and Driver Are Compatible With DirectDraw כמובן ניסיתי לשנות את כל אפשרויות התאימות של מערכות הפעלה קודמות .הרצתי DXDIAG והוא מראה שהכל תקין ועובד. אגב שאר המשחקים שלי מתפקדים . יש רעיונות?

20. מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר.. יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע.. עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר.. ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !). הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב. אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by sollito,

שלום לכולם קיבלתי היום רמקול USB חיברתי אותו ללפטופ הוא הוריד דריברים והתחיל לנגן הבעיה שלי איתו שהוא כרטיס קול נפרד והרמקולים הפנימיים של המחשב לא עובדים איתו במקביל בטוח שיש איזה דרך לחבר בניהם אך לא הצלחתי למצוא כלום אשמח לעזרה על המחשב יש וינדוז ויסטה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אתמול בערב רציתי להתקין לינוקס ובטעות בלי לשים לב פירמטתי את ההארד דיסק שבו היו כל המסמכים וכל הקבצים שלי לא הכחמתי לגבות :'( האם יש משהו לעשות כדי להציל את המידע היקר מפז שמצוי עליו ? דרך אגב לא נתתי לו לפרמט עד הסוף..הוא רק הגיע עד 5 או 15 אחוז ואז לחצתי על כפתור הריסט תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  23. שלום לכולם! לפני כמה ימים דודה שלי קנה מחשב חדש.. מעבד 3.0 לוח של msi משהו p8 neo אממ 512 רם כרטיס מסך msi geforce fx 5200 128mb ו... הבעיה שלי... כונן הראד דיסק 80 גיגה של כבל נתונים של sata הקיצר אני בא להתקין וינדוס ולא מצליח לי... הוא עושה לי שגיאות בהתקנה... אומר לי לנסות שוב להתקין את הקובץ או לדלג על הקובץ... ולפעמים הוא לא מוצא לי הראד דיסק ניסיתי להתקין sp2 גם לא היה טוב.. מה אני עושה?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by v0cht,

שלום לכולם יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב עכשיו אני תקוע יש לי כרגע 486SX 8mb ram cd rom hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר) כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר כרטיס רשת\מסך\טלויזיה אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993 גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנ…

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by ZXY1,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ויש לי 4 דיסקים קשיחים ישנים SATA2 אפשר להרכיב את כול ה-4 + צורב ?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים