עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by chenc,

שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!

2. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lavender,

יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. היי, יש לי בטלפון כרטיס זיכרון sd של סאנדיסק 128 SanDisk Ultra 128GB microSDXC. אני מנסה למחוק ממנו מידע (תמונות) גם דרך הטלפון וגם בחיבור הזיכרון למחשב דרך מתאם ולא מצליח. בחיבור למחשב- וניסיון למחוק מידע- הוא חוזר לאחר שעושים רענון לקובץ (כלומר לא באמת נמחק). **האופציה של הגנת מידע לא מופעלת, הכרטיס מוכנס ישירות ללא המתאם שלו. **גם לא ניתן לשמור עליו מידע חדש- לא דרך הטלפון ולא להעביר אליו מידע חדש במחשב (למרות שיש בו עוד מקום) מה הבעיה? איך ניתן למחוק ממנו מידע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by עדן פנחס,

מה קורה חברים? קניתי מערכת 5.1 z906 של logitech והצלחתי סוף סוף להגדיר אותה כשאני עושה בדיקה לרמקולים דרך ה realtek HD הכל עובד כמו שצריך. http://prntscr.com/o1uaof אממה כשאני נכנס לדוגמא לבדוק דרך סירטון ביוטיוב או במשחק או משהו כזה אז שומעים רק מהרמקולים הקדמיים ולא בסראונד. איך אני מגדיר שזה יעבוד בסראונד? * בגלל שבהגדרה של 5.1 אין רמקולים אחוריים אלה רק רמקולים צדיים אז הגדרתי אותם בותר צדיים, תראו שזה טוב. http://prntscr.com/o1uavp *גם כשאני מגדיר תמערכת כ 7.1 אז זה לא עובד כמו שצריך.

6. יש לי בבית מחשב עם זכרונות RDRAM בגודל של 2X256. קניתי עוד 2X256 RDRAM אבל הם לא מתאימים ללוח אם שלי... יכול להיות שקיימים כמה סוגים של RDRAM ? בזכרונות שלי (וגם בלוח שלי) יש שני חריצים ובזכרונות שקניתי יש רק חריץ אחד. אם יש כמה סוגים של RDRAM, יש איזה שהוא סיכוי להשתמש בכל זאת בזכרונות האלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום חילקתי את הדיסק קשיח ל 2 מחיצות , כשאני עושה העתק הדבק ממחיצה למחיצה הפעולה אורכת הרבה זמן, כשאני עושה העתק הדבק לאותם קבצים לדיסק קשיח חיצוני (גיבוי ) הפעולה נעשית מהר , וינדוס 10 מחשב i7 gb 16 זיכרון

8. שלום לכולם שאלה עבור חבר. בזמן ה BOOT מופיע שחסר קובץ SYS CONFIG ועם ה PATH שמצביע לכיוון תיקיית WIN32 מה הפתרון במקרה? מדוע זה קורה- הבחור רק סיים להתקין את המערכת ההפעלה ואחרי שבוע זה קרה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  9. Started by fishead,

i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. שלום יש לי שתי בעיות חמורות במחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותן 1.יש לי את המסך T220 ובזמן האחרון המסך התחיל קצת לרעוד ולא רואים ממש טובים רואים מטושטש והקצב רענון על 60 זה הכי גבוה שיש 2.לפני שנה קניתי מחשב והוא נפל לי ואז הוא התחיל לעשות רעשים ואז לקחתי אותו לחנות והחלפתי למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים אולי זה לא מהכרטיס מסך אז הם החליפו לי את הדיסק קשיח,זכרונות,כרטיס מסך,ספק כוח וזה עדין הפריע לי אז הוא עלה לי את מהירות הסיבוב של הכרטיס מסך וזה יצר התחממות של הכרטיס מסך אז החזרתי את זה למצב הרגיל. ומאז החלפתי את כל החלקים האלה אז המחשב התחיל לעשות צפצופים מוזרים זה צפצוף קבוע שמתחיל ואז אחר כך ואז שוב מתחיל,הר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום יש לי בעיה שדי חוזרת על עצמה.. יש לי מחשב די חדש, ולאחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאחרי שימוש ממושך במחשב פתאום כל חצי דקה/דקה הייתי שומע זמזום (סוג של מאמץ) מבמחשב, ואחרי 2 שניות כאלה זה נרגע, וחוזר חלילה. זה קרה לי היום וכשניסיתי לכבות את המחשב קיבלתי מסך כחול, כיביתי ידנית, אחרי חצי שעה הדלקתי ואחרי כמה דקות שוב היה את הרעש הזה. מחקתי כמה קבצים מהמחשב (היו רק 8 ג'יגה פנויים מתוך 500 סה"כ) ובינתיים זה לא חוזר על עצמו. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה? שלא היה מספיק מקום בכונן הקשיח? אם כן הייתי שמח לדעת פרטים על כמה מקום צריך להשאיר? כמו כן כשזה קרה לי בעבר, לא הייתי מצליח להעלות את הווינדוס אחרי כיבוי או ריסטרט, וזה הגיע למצב שהייתי חייב לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס …

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. ??? ??? אני אובד עצות. חייתי לי בשקט ובשלווה, עם כונן רגיל של LG וצורב של LG, והיכולת להעתיק קבצים מדיסקים בלי שזה יפריע לכלום, ואפילו לצרוב דיסקים תוך כדי שאני רואה סרט או מפעיל וסוגר תוכנות. יום אחד, בלי שום סיבה שאני יכול לעלות עליה, התחילו בעיות איומות - צריבה התחילה לקחת את כל משאבי המערכת, לא איפשרה לעשות שום דבר אחר, ובקושי עבדה בעצמה - כל הזמן הבאפר ירד כמעט לאפס... ואז התאושש, וחוזר חלילה. הוא אף פעם עוד לא דפק דיסק בגלל זה, אבל הוא משתק את המחשב אפילו בקריאה! חשבתי שאולי נדפק לי הצורב, או מערכת ההפעלה, אבל מאז קניתי מחשב חדש, והעברתי אליו את שני נכוננים האלה, והבעיה ממשיכה - אפילו העתקת קבצים רגילה משתקת וידאו, מאיטה את העכבר ומשתקת הפעלת תוכנות חדשות. ניסיתי את…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי עדכני של כרטיס הקול.יכול להיות,שיש התנגשות בין שני הדרייברים?,ו/או אולי בכלל לא צריך להתקין בנוסף את דרייבר האודיו (Realtek) - כדי לפתור את הבעיה?! כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא (12.4),ניסיתי גם עם הדרייבר 12.6 - המצב אותו הדבר.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי א…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by romx,

כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by avishalev2,

שלום שמעתי שיש אתר שעושה לך סריקה למחשב בתשלום ומשלים לך קבצי מערכת שחסרים לך וקבצים חיוניים לווינדוס ואף מתקן קבצים שצריך מישהו יכול להביא לי קישור לאתר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. הכותרת די מסבירה את הכל אבל אם לפרט קצת אז אני מתכוון לקנות את הכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265&iszap=1 או בעצם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17000&iszap=1 (לא ממש החלטתי אבל לא ניראה לי שזה כל כך משנה). בכל אופן, כמו שכתבתי, לפני די הרבה שנים, קניתי "מזוודה" לדיסק קשיח מ-deal extreme. והוא משרת אותי היום עם כונן של 1 טרה של סמסונג. אני מניח שהמזוודה הזו היא בתקן sata ישן יותר מהתקן של שני הדיסקים הקשיחים הנ"ל. השאלה היא האם הם יעבדו לי כמו שצריך כאשר אכניס אותם למזוודה הזו ואחברה למחשב בכבל USB? גם אם יעבדו לי במהירות נמוכה יותר זה בסדר, מה שחשוב זה שאני אוכל להשתמש במזוודה ה…

19. Started by fuck off,

אני מחבר אותו למחשב והוא מראה אותו אבל הוא מראה שיש בו רק 14 מגה פנוי ואמור להיות 128... מתי שאני מסנה לפרמט אותו המחשב אומר לי שלא ניתן! אני מסנה לנצל את ה14 מגה שנשארו שם והוא אומר שהדיסק מוגן מכתיבה... למרות שהוא פתוח.. למישהו יש עצות מה לעשות? תודה מראש לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  20. שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  21. Started by jacob300,

שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yeuda,

שלום, מחשב ישן - לוח אם dfi x48 עם מעבד q6600 (אני יודע - ענתיקה) שתי בעיות : 1. מנסה לחבר אליו כרטיס מסך geforce gtx 650 ואז המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר כרטיס מסך ישן יותר עובד. לא בעיה של ספר כוח - העברתי אליו ספק מהמחשב השני ששם הכרטיס מסך עובד (מחשב אפילו יותר ישן) 2. בעיה אפילו יותר מוזרה. לא מזהה מקלדת ועכבר בחיבור USB. כאשר אם מחברים את אות מקלדת ועכבר לאותו פורט USB במחשב דרך מפצל USB אז עובד. בנוסף DOK עובד באותו פורט בלי המפצל למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by cKb,

יש לי לוח אם של ג'יגה-בייט, וזכרון 256MB DDR של קינגסטון. המחשב עבד מצויין, עד שהחלטתי להרחיב את הזכרון. קניתי עוד 256MB, מתוצרת שונה (כמובן שבדקתי שזה CL 2.5 כמו הקינגסטון) - ומאז שהכנסתי את זה למחשב, התחיל הבלאגן - בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, התחיל לפעול CHKDSK, וכשנכנסתי למע' ההפעלה, המון הודעות שגיאה בנוסח - system write failure. שיניתי את הגדרות ה BIOS ל fail-safe, אבל זה חזר על עצמו - זאת ועוד, שהדיסק הקשיח התחיל להתמלא בקבצים ענקיים, ולא מזוהים. הוצאתי את הזיכרון שהוספתי - והפלא ופלא - הכל חזר למקומו בשלום. הייתי צריך להריץ את sfc / scannow, כדי לשחזר כמה קבצים שנדפקו, אבל הכל נגמר בסדר. שלחתי את הזכרון ה"פגום" (?) בחזרה לאקסלנט (מהם קניתי), וקיבלתי זיכרון חדש א…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  24. Started by onetwo,

האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bull,

שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.