עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה שדי חוזרת על עצמה.. יש לי מחשב די חדש, ולאחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאחרי שימוש ממושך במחשב פתאום כל חצי דקה/דקה הייתי שומע זמזום (סוג של מאמץ) מבמחשב, ואחרי 2 שניות כאלה זה נרגע, וחוזר חלילה. זה קרה לי היום וכשניסיתי לכבות את המחשב קיבלתי מסך כחול, כיביתי ידנית, אחרי חצי שעה הדלקתי ואחרי כמה דקות שוב היה את הרעש הזה. מחקתי כמה קבצים מהמחשב (היו רק 8 ג'יגה פנויים מתוך 500 סה"כ) ובינתיים זה לא חוזר על עצמו. יכול להיות שזאת הייתה הבעיה? שלא היה מספיק מקום בכונן הקשיח? אם כן הייתי שמח לדעת פרטים על כמה מקום צריך להשאיר? כמו כן כשזה קרה לי בעבר, לא הייתי מצליח להעלות את הווינדוס אחרי כיבוי או ריסטרט, וזה הגיע למצב שהייתי חייב לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. ??? ??? אני אובד עצות. חייתי לי בשקט ובשלווה, עם כונן רגיל של LG וצורב של LG, והיכולת להעתיק קבצים מדיסקים בלי שזה יפריע לכלום, ואפילו לצרוב דיסקים תוך כדי שאני רואה סרט או מפעיל וסוגר תוכנות. יום אחד, בלי שום סיבה שאני יכול לעלות עליה, התחילו בעיות איומות - צריבה התחילה לקחת את כל משאבי המערכת, לא איפשרה לעשות שום דבר אחר, ובקושי עבדה בעצמה - כל הזמן הבאפר ירד כמעט לאפס... ואז התאושש, וחוזר חלילה. הוא אף פעם עוד לא דפק דיסק בגלל זה, אבל הוא משתק את המחשב אפילו בקריאה! חשבתי שאולי נדפק לי הצורב, או מערכת ההפעלה, אבל מאז קניתי מחשב חדש, והעברתי אליו את שני נכוננים האלה, והבעיה ממשיכה - אפילו העתקת קבצים רגילה משתקת וידאו, מאיטה את העכבר ומשתקת הפעלת תוכנות חדשות. ניסיתי את…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  4. היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי עדכני של כרטיס הקול.יכול להיות,שיש התנגשות בין שני הדרייברים?,ו/או אולי בכלל לא צריך להתקין בנוסף את דרייבר האודיו (Realtek) - כדי לפתור את הבעיה?! כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא (12.4),ניסיתי גם עם הדרייבר 12.6 - המצב אותו הדבר.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי א…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. קודם כל הינה המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel 2.8 פרסקוט זכרון: 512 כרטיס מסך: ati 9600xt לוח אם: asus p4p800 se נדמה לי ומסך: LG FLATRON F700P בקיצור הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לשחק לא חשוב באיזה משחק אבל בעיקר במשחקי רשת אחרי 4-6 דק' משחק לכל היותר אני המשחק יוצא לי ואני מקבל את ההודעה הבאה: וזה פשוט בלתי נסבל כי איי אפשר לשחק ככה בשום משחק רשת (זה קורה לי בעיקר בcs ועוד יותר ב-battlefield 1942/vietnam ) הורדתי את כל סוגי הדרייברים שיש היה איזה דרייבר אחד שלא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק כך שזה לא הכי עזר בדרייבר שיש לי עכשיו נכנסתי לכאן: בטלתי את שתי ה-V וכששחקתי שוב זה העומנם לא רשם לי את ההודעה אבל עדיין הוציא אותי מהמשחק באותו תדירות…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by romx,

כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  7. Started by avishalev2,

שלום שמעתי שיש אתר שעושה לך סריקה למחשב בתשלום ומשלים לך קבצי מערכת שחסרים לך וקבצים חיוניים לווינדוס ואף מתקן קבצים שצריך מישהו יכול להביא לי קישור לאתר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. הכותרת די מסבירה את הכל אבל אם לפרט קצת אז אני מתכוון לקנות את הכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265&iszap=1 או בעצם הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17000&iszap=1 (לא ממש החלטתי אבל לא ניראה לי שזה כל כך משנה). בכל אופן, כמו שכתבתי, לפני די הרבה שנים, קניתי "מזוודה" לדיסק קשיח מ-deal extreme. והוא משרת אותי היום עם כונן של 1 טרה של סמסונג. אני מניח שהמזוודה הזו היא בתקן sata ישן יותר מהתקן של שני הדיסקים הקשיחים הנ"ל. השאלה היא האם הם יעבדו לי כמו שצריך כאשר אכניס אותם למזוודה הזו ואחברה למחשב בכבל USB? גם אם יעבדו לי במהירות נמוכה יותר זה בסדר, מה שחשוב זה שאני אוכל להשתמש במזוודה ה…

9. Started by fuck off,

אני מחבר אותו למחשב והוא מראה אותו אבל הוא מראה שיש בו רק 14 מגה פנוי ואמור להיות 128... מתי שאני מסנה לפרמט אותו המחשב אומר לי שלא ניתן! אני מסנה לנצל את ה14 מגה שנשארו שם והוא אומר שהדיסק מוגן מכתיבה... למרות שהוא פתוח.. למישהו יש עצות מה לעשות? תודה מראש לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  10. שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  11. Started by jacob300,

שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yeuda,

שלום, מחשב ישן - לוח אם dfi x48 עם מעבד q6600 (אני יודע - ענתיקה) שתי בעיות : 1. מנסה לחבר אליו כרטיס מסך geforce gtx 650 ואז המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר כרטיס מסך ישן יותר עובד. לא בעיה של ספר כוח - העברתי אליו ספק מהמחשב השני ששם הכרטיס מסך עובד (מחשב אפילו יותר ישן) 2. בעיה אפילו יותר מוזרה. לא מזהה מקלדת ועכבר בחיבור USB. כאשר אם מחברים את אות מקלדת ועכבר לאותו פורט USB במחשב דרך מפצל USB אז עובד. בנוסף DOK עובד באותו פורט בלי המפצל למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by cKb,

יש לי לוח אם של ג'יגה-בייט, וזכרון 256MB DDR של קינגסטון. המחשב עבד מצויין, עד שהחלטתי להרחיב את הזכרון. קניתי עוד 256MB, מתוצרת שונה (כמובן שבדקתי שזה CL 2.5 כמו הקינגסטון) - ומאז שהכנסתי את זה למחשב, התחיל הבלאגן - בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, התחיל לפעול CHKDSK, וכשנכנסתי למע' ההפעלה, המון הודעות שגיאה בנוסח - system write failure. שיניתי את הגדרות ה BIOS ל fail-safe, אבל זה חזר על עצמו - זאת ועוד, שהדיסק הקשיח התחיל להתמלא בקבצים ענקיים, ולא מזוהים. הוצאתי את הזיכרון שהוספתי - והפלא ופלא - הכל חזר למקומו בשלום. הייתי צריך להריץ את sfc / scannow, כדי לשחזר כמה קבצים שנדפקו, אבל הכל נגמר בסדר. שלחתי את הזכרון ה"פגום" (?) בחזרה לאקסלנט (מהם קניתי), וקיבלתי זיכרון חדש א…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by onetwo,

האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by bull,

שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב Lenovo ideapad l3. לאחר הרכישה גיליתי שהסוללה לא מספיק חזקה, זאת סוללה של 3 תאים רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף ללפטופ שלי את הסוללה לסוללה חזקה יותר של 9 או 12 תאים? תודנ.

17. Started by Joseph Laufer,

נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. שלום לכולם!!! יש לי בעייה בזיהוי הכוננים. כאשר מע' ההפעלה עולה בזמן הביוס לא תמיד מצליחה המע' לזהות את הכוננים צורב LG 52X32X52 CD ROM X52 כאשר אני מבצע POWER UP כלומר כיבוי המחשב והדלקתו המע' מזהה אותם לפעמים צריך לבצע 2-3 כיבויים. תופעה שניתן לחיות איתה השאלה האם היא מעידה על משהו אחר לקוי. תודה על עזרתכם צביקה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by STi,

שלום, קודם כל רציתי לומר לכם שאתם תותחים! ועכשיו לבעיה... אני לא זוכר איך זה קרה ומה גרם לכך, זה היה לפני הרבה זמן, הייתה איזו תקלה ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ויש לי אותה הודעה עם ציפצוף ואני חייב ללחוץ על משהו כדי שהיא תעבור והמחשב יעלה, אומנם זה דבר פשוט ועד עכשיו לא כזה הפריע לי עכשיו יש לי זמן ואני רוצה לפתור את הבעיה, אשמח אם מישהו יעזור לי שמחשב רושם דבר כזה: system hardwere abnormal, press any key to continue.... המחשב המדובר הוא P3 700 MHZ עוד פרט שנראה לי חשוב זה הסוג של הBIOS אם אני לא טועה זה השם שלו Award Moduler V4.51PG אשמח אם תעזרו לי, אם למישהו אחר זה קרה אשמח אם הוא יגיד לי איך לסדר את זה, תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. Started by זכי24,

שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by oneq,

שלום אחרי כמה דקות (אני חושב רבע שעה או חצי שעה) שהמחשב ללא כל פעולה הוא מכבה לעצמו את המסך (המחשב עצמו עובר למצב שינה אחרי שלוש שעות אני חושב בלי שימוש) כדי לחסוך בחשמל אז אחרי מצב שבו המסך מכובה אני מזיז את העכבר כדי להחזיר אותו לפעולה, המסך נדלק ועובר לצבע שחור אני מנסה לעשות ctrl + alt + delete והמסך עדיין לא מגיב מה אפשר לעשות? יש לי כ.מ 7950 של amd מעבד intel מסוג i5 2500 טנקס

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת הגורם לאיתחול המחשב כאשר אני מחבר למחשב רכיב USB. במחשב יש 6 חיבורי USB2. מערכת הפעלה WinXP SP2 מידי פעם, כאשר אני מחבר דיסק נייד, מצלמה, מדפסת, וכו' לכל אחד מחיבורי ה USB המחשב מבצע איתחול לפתע, לפעמים מיד לפעמים תוך 30-40 שניות. לאחר שהנ"ל עולה בחזרה הוא מודיע שהמחשב חווה תקלה קריטית וכו'... אין מידע מעבר או פירוט ב- Event Viewer . התקלה היא אקראית, כלומר לא קבועה , לא בחיבור USB ספציפי, ולא בחיבור מוצר מסויים. חשבתי אולי על ספק, יש רעיונות/כיוונים נוספים ? האם ישנה דרך לבודד את הגורם ? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. חיברתי את הטלוויזיה ואת המסך של המחשב למחשב. אני רואה והכל טוב. מתי שאני נכנס למדיה פלייר אני רואה את המדיה פלייר והכל טוב בטלוויזיה אבל שאני מפעיל סרט אני רואה אותו במסך אבל בטלוויזיה אין תמונה.. אני רואה רק את המדיה פלייר וריבוע שהסרט אמור להופיע בו שחור.(בטלוויזיה) בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס מסך CLONE THE SAME. ויש לי GEFORCE 7300GT

25. Started by marmel24,

ברשותי מחשב אי מק 2 הרדדיסקים חיצונים מחוברים האחד מבנה קובץ {NT WINDOWS ׁׁ (ntfs לא מצליח להוסיף תקיות חדשות ואילו הרדיסק שני מבנה קובץ {ms-dos {fat32 בזה אין לשום בעיה מה עלי לעשות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.