תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה כשאני פותח את המחשב אז המסך מתחרפן ומראה לי כל מיני קשקושים במקום השורות הלבנות שמופיעות לפני שהווינדוס עולה וכשהוא עולה הלוגו של העליה משנה צבעים (windows xp) כלומר נכון שהווינדוס עולה יש לוגו של וינדוס אקספי בארבע צבעים ותולעת כזאת מתחת שזזה אז הכל באותו הצבע במקום צבעוני בדרך כלל צהוב או סגול ואחרי זה המסך נהיה שחור והוא אומר no signal אני צריך לעשות כמה ריסטרים כדי שיעלה לי בלי תקלות ולפעמים גם באמצע המסך נהיה שחור ואני לא רואה כלום המחשב שלי מיושן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפורס mx2 השאלה שלי האם זה כרטיס מסך או שזה יכול להיות משהו אחר ואם כן לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף עם חיבור agp משהו פשוט
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לאחרונה מדי פעם קורה לי שהמסך נהיה לבן או שחור ורק כשאני עושה ריסט למחשב אני יכול לראות שוב האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המחשב שלו כדי שאני יסדר לו אותו אני מתקין לו את הווידוס דרך הביוס והכל הולך חלק עד שמגיע הקטע שהמחשב עושה לבד ריסטרט (אחריי כל העתקת הקבצים וכל מה שקורה בחלון הכחול שכולל את איפה רוצים להתקין וכמה יהיה כל כונן ) מאז לפי מיטב הבנתי הוא צריך להעלות את ההתקנה עצמה מכאן והלאה ומשום מה הבעיה היא שהוא כל הזמן עושה ריסטרטים ולא מתחיל את שלביי ההתקנה עצמה חברה זה מאוד חשוב ואני יישמח לקבל הערות
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כבר זמן רב שאני מתמודד עם BSOD's בתדירות מעצבנת. החלטתי לנסות לברר מהו מקור אותם קריסות מעצבנות והרצתי memtest.. מה שקורה הוא שכשאני מריץ את הבדיקה עם שתי הסלוטים של הזכרונות, אני מקבל שגיאות. כאשר אני מריץ כל סלוט בנפרד, הכל נראה תקין. עוד דבר מוזר זה שבלוח אני רץ על שתי הסלוטים הצהובים (DFI NF4 ULTRA-D), כאשר אני עובד עם שניהם המערכת עולה אבל הבדיקה לא עוברת. כשאני מריץ רק סטיק אחד (512MB) על הסלוט הצהוב העליון הבדיקה עוברת. אבל כשאני מנסה להריץ את אותו סטיק על הסלוט הצהוב התחתון אין לי בכלל boot. בסלוטים הכתומים המערכת עולה אבל אפילו לא מגיע ל-memtest ואז עושה ריסטרט. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בזכרונות אבל עכשיו אני נוטה לכך שהבעיה היא בלוח אם... מה דעתכם? ואיך אפשר לברר…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי, אני רואה על המסך "no signal", אני לא שומע שום צפצוף, עם זאת, האור של הסידירום מהבהב. במה לדעתכם מדובר? לוח אם? מעבד? אם יש צורך בעוד פרטים אני אשמח לספק אותם. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב שלי. כשאני מדליק אותו הוא עולה לי אבל לא תמיד קורא את הWINDOWS. הכוונה שהוא מראה לי את מסך ההתחלה ויש לי גישה לביוס. אבל אחרי זה הוא פשוט מראה לי מסך שחור. אלא אם אני לוחץ על F8 ואז לוחץ start windows normaly ואז הוא מריץ אותו. (ולא תמיד זה מראה לי את האפשרות הזאת). אני צריך לכבור ולהדליק מספר פעמים עד שהוא מעלה את מערכת ההפעלה. אני חושב שזה בעיה של הארד דיסק. מה כדאי לעשות? או לבדוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי התקנתי בלפטופ החדש שלי וינדוס 10 ולאחר ההתקנה גיליתי שהזיכרון שלי מפוצל ללא פחות מ-5 כוננים שונים: [ATTACH=CONFIG]9356[/ATTACH] הוינדוס מותקן על כונן C. כשעל המחשב עוד היה UBUNTU, לפני התקנת הוינדוס, היה כתוב לי שהכונן של ה8GB הוא כונן LINUX SWIPE. כונן D כולל בתוכו את הUBUNTU. השאיפה שלי היא לפרמט ולאחד את כל הכוננים ביחד ואז לחלק את הכוננים ל2. השאלה היא האם כדאי שאעשה את זה, או שחלק מהכוננים האלה חשובים לתפקוד המחשב גם אחרי הפרמוט ואסור לי לגעת בהם? אני לא בקיא בכלל בתגיות של מחיצות ומה כל סוג אומר ולכן אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
צירפתי קובצי MINIDUMP בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עבר את גיל 6 ואני מעוניין להתחדש בחלקים חדשים ולאו דווקא במחשב חדש לחלוטין. אשמח להמלצה/מדריך כיצד אוכל לבדוק את המחשב ואת רמת התקינות של החומרה שבתוכו בדרך ידידותית ובטוחה האם יש תוכנה המאשרת לבדוק את כל המחשב בבת אחת? או שצריך להוריד תוכנה לכל סוג חומרה בנפרד? בנוסף, אם הייתם במקומי, הייתם מחליפים את כל המחשב או רק חלקים ממנו? האם לדוגמא מעבד חדש יתאים ללוח אם שהוא כבר בן 6? (הכוונה לא האם הוא יתאים מבחינה טכנית אלא מבחינה של רמת הביצועים שתהיה בהתאם) אני לא כל כך מבין וכל עזרה תתקבל בברכה אורי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה???
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני חדש בהרכבת מחשב. מבקש את עצתכם לבחירת חלקים למחשב בתקציב של 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, office וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא דיל ברייקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך בגודל 15 אינץ ושלא יהיה כבד יותר מדי (סוחב אותו ללימודים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק עדיף זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12152&catid=879 או זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb ועוד שאלה מה ההבדל בן הטופ טאור הזה לטופ שנתתי מעל ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-520PW&cart=11557712613166924〈=heb
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בהתחלה לא ידעתי ש EZCOOL זה בעצם JSP TECH אמרו לי ש JSP TECH זה לא גנריק ויש להם מארזים ב 200 - 250 שווה לקנות אותם ? ראיתי גם ספק כח בנפרד שלהם 420W REAL במחיר מצחיק 120 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שבת שלום כולם אני חייב עזרה המחשב הנייח שלי לוח אסוס מעבד אינטל C2D היה הפסקת חשמל בסערה שהיתה ומאז שאני מדליק צצה הבעיה הבאה usb device(s): 1 keyboerd auto-detecting sata1...ide hard disk auto-detecting sata2...ide hard disk auto detecting pata primary master..atapi cd-rom auto-detecting pata primary slave...atapi cd-rom sata 1: wdc wd5000aaks-00ygao 12.01c02 ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok sata 2: st3500630as 3.aak ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok pata primary master:_nec dvd_rw nd-3550a 1.05 ultra dma mode-2 pata primary slave:lite-on cd-rw sohr-5239v 2$0c ultra dma mode-2 auto-detecting usv mass storage devices.. 00 usb mass stor…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני במשך חצי שנה מנסה לפרמט וזאת לא הגזמנה באמת חצי שנה כל הזמן ואני לא מצליח אני מכניס תדיסק של הווינדוס לכונן מפעיל מחדש וזה לא נכנס לי לפרמוט מה לעשות ? מישהו יכול עזור לי עם הפרמוט הזה כבר? :'(
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, גוגל כרום שומר לי את הסיסמא של ה- gmail כך שרק צריך להקיש כניסה וזהו, אני מעוניין לבטל את שמירת הסיסמא ולהקיש אותה כל פעם מחדש כדי שלא כל מי שירצה יוכל להיכנס לתיבת המייל שלי, כיצד אני מבצע את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייה עזרהה המחשב שלי עולה ואז המקלדת והעכבר לא פועלות ואם אני נכנס לביוס הם פועלים יענו הם לא עובדים בווינדוס איך אני מתגבר על תקלה הזאת? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי את המחשב שלי החדש!! אני הדלקתי אותו בבית וכשהלוגו של הווינדוס עולה אני מקבל blue screen ואז יש בוט. כשבדקתי את הerror code של הלוחח אם קיבלתי הוא מציג code שנקרא A2. לוח אם asrock extreme4 gen3 מעבד 2500K זיכרון ddr3 hyperblu kingstone 1600 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לאחרונה (ויש לציין שרק לאחרונה) במחשב השני בבית , כשאני משאיר אותו דולק בלילה , וגם כשאני מכבה את המסך כשאני חוזר נשארים לי כיאילו חלונות פתוחים שאני לא יכול לסגור - כי הם לא באמת שם ורק כשאני עושה איזה רפרש או מפעיל משהו אחר עליהם זה נעלם וחשוב להזכיר שלא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני.. רציתי לברר מה יכול להיות הגורם לבעיה המוזרה הזאת : כרטיס מסך / מסך - יש לציין שהדרייברים דיי חדשים כרטיס מסך : Radeon 9200 מסך : MAG 786FD תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-