עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sfx,

זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Arielucker27,

תאור הבעיה - כל פעם מחדש נעלם וחוזר, החלונות נפתחים בשורת משימות למטה אבל לא על המסך. עד עכשיו זה היה עם תוכנות כגון טורנט, סטים, כרום. הפעם זה נהיה יותר רציני ולא נפתחות לי תיקיות\מחשב שלי כל דבר שקשור לזה כולל סטים, טורנט וטימספיק. ממתי התחילה הבעיה - מזמן, עם התיקיות ומחשב שלי בשלוש שעות האחרונות האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: פתאום מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64):WINDOWS 8.1 PRO 64BIT הערות נוספות - זה תקלה שלא הייתה עם הווינדוס 7, לדעתי גרוע ביותר הווינדוס 8 מאז ששמתי אותו רק תקלות מהסוג הזה. אשמח לפתרון, זה בעיה שמקשה עם תפעול המחשב. אני לא יודע עם זה קשור, אבל יש משחקים מסויימים שלפני שזה נכנס למשחק הרזולוציה משתנה. וברוב הפעמים שזה קרה זה אחרי…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by RazAz13,

יש לי Razer Tiamat 7.1 שמזמן התחילו בהם בעיות מגעים בכבל, והיום זה בכלל לא עובד. יש דרך לתקן את זה? בכל זאת זה אוזניות יקרות וזה בעיה די פשוטה. יש מעבדות שמתעסקות עם זה?

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by arigo,

שלום רב הייתי חייב לפרמט את המחשב הורדתי מהאתר של מיקרוסופט שוב את וינדוס 7 (תוך אימות ואקטיבבציה של הוינדוס) לאחר ההורדה אני ממש לא מצליח ונתקע בהתקנה באמצעות USB במסך של "בחר מנהל ההתקן שיותקן" זה לא קרה לי אף פעם ולא מצליח להתקדם את הISO התקנתי על USD הלוח אם H110 GYGABITE מה הקטע ???

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, יש בעיה במחשב של המשפחה שלי ,מחשב בן כמה חודשים, והוא התחיל לבצע בחודש האחרון ריסט על דעת עצמו כאילו אני לוחץ על כפתור ה RESET. עדכנתי דרייברים אתמול של הכרטיס מסך וכרטיס הקול - עדיין עם אותה בעיה, אשמח לספק פרטים נוספים, בעיה ממש מתסכלת. הריסטרט מתחרש רנדומלית בזמן גלישה באינטרנט, או עבודה באופיס, בעת עבודה עם תוכונות בסיסיות. CPU:Intel Core i3-6100 MotherBoard: Gigabyte H110M Memory: 8 Giga DDR3 GPU: Intel HD Graphics 530 Storage: SSD Samsung 850 Evo 250GB, Samsung HDD 1TB. Windows OS: 10 Pro Power Supply:Corsair VS 450 תודה לכם.

6. קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by bigkatan,

שלום לכולם אשמח לעזרה, המחשב הנייד(dell) נדלק עם סדרה של שמונה ציפצופים(מבדיקה באתר החברה מעיד על בעיה הקשורה במסך) לא יודע אם זה הכרטיס עצמו המסך או הדרייברים. כאשר חיברתי למסך חיצוני המחשב כן עולה (רק בsafemode). מה דעתם? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by KF,

שלום, יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה ויסטה.. משום מה,הווינדוס לא עולה.. גם בsafe mode הוא לא עובד. לאחר הפס טעינה של הווינדוס אני רואה מסך שחור עם הסמן של העכבר ותו לא. מה עושים מלבד פירמוט ?

9. Started by Chumlee,

היה לי מאוורר של ASUS 775 פשוט כמו סטוק עכשיו מגלישה קלילה באינטרנט ראיתי שהמאווררים הפשוטים תומכים עד 75 W והמעבד שלי קציצה 90W אז רציתי לפנק אותו במאוורר שלא עולה הרבה כסף 10 דולר בערך ZALMAN CNPS90F מסתבר שהוא בדיוק אותו מאוורר סטוק אפילו לא מעלה אחת פחות למרות שהוא נראה דיי הייטקי כזה אני מתחיל עם 45-50 מעלות פנטיום D ובמשחקים הוא קופץ חזק ל 60-70 מעלות דיי בקלות קראתי על הזלמן שהוא תומך במעבדים 95W כמו הפנטיום D איך הוא לא מצליח לקרר אותו ? הטמפרטרוה קופצת בקלות במשחקים

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by xMoniT,

שלום, יש לי 3x1GB RAM במחשב i7 האם אני יכול להוסיף עוד סטיק של 4GB RAM ולהתקין וינדוס 7 של 64BIT וזה יעבוד חלק ? וכמה Mhz של סטיק של GB RAM אני צריך ?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by zniibidl,

הרכבתי מחשב המורכב מהמפרט הבא: intel i3-4350T asus h81t corsair 8gb value select low voltage plextor ssd 128 gb כאשר הספק הוא FSP NB-Q120 PLUS אני מחבר את המסך למחשב זה לאחר ההרכבה ומדליק אותו, המחשב נדלק והמאוורר מתחיל לעבוד, אבל המסך נשאר במצב סטנד-ביי. האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות בהרכבה של לוח זה בניגוד למחשב רגיל? הצעות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אהלן, יש לי בעיה מוזרה של קריסות בכרטיס מסך הנ"ל, העניין הוא שאין לי יותר מידי דפוס לתקלה. בעצם הבעיה היא מסך שחור/מסך שחור עם פסים ואיתם גם LOOP של הסאונד עד שגם הוא נתקע. הייתי עם הכרטיס בIVORY ולא הצלחתי לשחזר את הבעיה, בבירור לא מדובר בבעיה של עומס/יציבות אלא TRIGGER שגורם לכרטיס מסך לאבד את זה. רק HARD RESET עוזר. שמתי לב שמידי פעם בקריסה המאוורר של הכרטיס מספיק להסתובב אבל זה אחרי שהוא כבר קורס. הדפוס הכי קרוב שקיבלתי הוא שמידי פעם יש קריסה בCOUNTER STRIKE, בTRIAL של TITANFALL הוא קרס כל הזמן וממש מהר אבל בגלל שנגמר לי הTRIAL לא הצלחתי להראות בחנות שיש בעיה כמו איזה אידיוט. האמת שעכשיו לאחרונה היה לי קצת שקט מהכרטיס אבל שוב ששיחקתי GAUNTLET עם חבר זה פתאום קרס פעמיי…

14. Started by Rockstatement10,

פתאום זה התחיל, קרה לי לפני הרבה חודשים ונפסק לבד ועכשיו שוב חזר המקרה.. סרקתי וירוסים וגם עשיתי ריסט למחשב וזה ממשיך. ניסיתי גם לנתק את הכבל SATA וזה שוב ממשיך מה עושים?

• 14 תגובות
    • 7.5k צפיות
  15. Started by Peace,

היי! בעוד מספר ימים יגיע אליי מחשב חדש שהזמנתי. רציתי לדעת, האם ישנם עוד דברים שמומלץ לעשות חוץ מעדכון דרייברים לכרטיס המסך, והורדת העדכונים והתיקון לבאג של ה Samsung 840 EVO 500GB (אם כבר מדברים על זה, מאיפה ניתן להוריד את התיקון הנ''ל?) תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. דוד שלי קנה מצלמת וידאו קטנה של סוני. הנוסף הוא קנה כרטיס זיכרון 64BG של סאנדיסק. כרטיס אקסטרים קלאס 10 וגם U1. העניין הוא שהכרטיס משגע את המצלמה. המצלמה לא מזהה אותו ב-75% מהפעמים ודורשת להוציא ולהכניס מחדש. במחשב הוא עובד בלי בעיה בכלל. גם במצלמה אחרת הוא עובד. כדאי לנסות להחליף אותו באחריות? יחליפו לי בכלל? (נקנה בשבוע שעבר). מצלמת הוידאו עובדת בלי בעיות עם כרטיס 64GB של סאמסונג... עריכה: המצלמה היא Sony hdr-cx220e הכרטיס הוא סאנדיסק אקסטרים 64GB

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by bg1948,

מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE כרטיס מסך: ATI 5XXX לפני שעידכנתי את כרטיס המסך הכל פעל כשורה. ניסיתי כבר כמעט הכל: א. הסרת כל הדרייברים והתקנה מחדש של הדרייבר הכי מעודכן. ב. המחשב שלי עומד בדרישות של ה-AERO ג. פעלתי עפ"י מדריכים ביוטיוב ד. אפילו פעלתי עפ"י מדריך שפורסם בפורום הזה שוטם דבר לא עזר יש משהו שלא ניסיתי ?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by samsam76,

לא בטוח שזה המקום אבל לא מצאתי שום מקום מתאים יותר... האם אפשר\מומלץ לנקות אבק מהמחשב עם שואב אבק לרכב ? תודה

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. שלום, רקע: באמצע עבודה המחשב נתקע, לאחר שלא עזר כלום, עשיתי reset אלים. מדובר ב win 7 ultimate המחשב אתחל עצמו ונתקע על ההודעה: a disk error occurred press ctrl+alt+del to restart לאחר שדיסק ההתקנה של win 7 לא עלה (נתקע לאחר loading files על הלוגו של windows) ניסיתי לעלות עם התקנה של win xp ושם בחרתי ב repair. כעת ההודעה המתקבלת היא NTDLR missing וכו'. עדיין לא מצליח לעלות עם CD של WIN7 (ניסיתי כמה מדיות כולל CD רזה של שחזור בלבד) הדיסק מזוהה ב BIOS, וכם בניסיון של ubuntu live cd - ראיתי את הדיסק הפיזי על מחיצותיו, והצלחתי לגשת לקבצים בו. נראה כי הדיסק תקין מבחינה פיזית. חוזר לבעיה - כאשר נתקתי את הHDD מלוח האם - תוכנית ההתקנה/שחזור של WIN7 עלתה תקין ובמהירות אך כמובן של…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי disk on key של sandisk בנפח 16gb עכשיו לפני כמה ימים העברתי קובץ הוא עבר אבל הסמל שלו היה של קיצור דרך (ואני רק העתקתי את הקובץ ) וכאשר אני בא למחוק קבצים זנ לא נותן לי,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי שתי בעיות מחשב ואולי הן קשורות: לפעמים המחשב מתחיל להשמיע צפצופים - בזמן עבודה, לא בעת עליית המחשב - כאשר הצפצופים לא אחידים אלא לפעמים צפצופים קצרים ולפעמים אחרי קצת זמן הם הופכים לצפצוף אחד רציף. זה לפעמים כשאני גולש באינטרנט (בעיקר קרה לי עם פלאש), לפעמים כשסקייפ או תוכנה אחרת עובדת. בנוסף, לפעמים (גם בעיקר כשאני פותח כמה טאבים באינטרנט או כשאיזה תוכנה עובדת, אני מקבל הודעה שאין די זיכרון פנוי במחשב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל המערכת אז פירמטתי את המחשב מחדש אבל זה עדיין קורה. השאלה היא איפה הבעיה, בזיכרונות? בלוח אם? מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבד: 435 AMD AthlonII X3 זיכרונות: Patriot Viper II 4GB 2X2 ספק כוח: Seasonic S12II 380W מע…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by berner,

חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by VL,

שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום רב... במחשב של הבת שלי מותקן כרטיס טלויזיה שמחובר ישירות לממיר של חברת "יס" על כבל scart.. הכל עבד מצויין הילדה הייתה רואה טלויזיה דרך המחשב עד כאשר לפני יומיים ביצענו פירמוט מלא למחשב וכשהעלנו את אותה מערכת ההפעלה (xp) והתקנו את התוכנה של כרטיס הטלויזיה (averomedia) לא שמענו קול... יש תמונה של השידורים בטלויזיה אבל אין סאונד... מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שלא נגענו בכלום למעט שפירמטנו את המחשב... בשיחה שלי אל מול "יס" הם טוענים כי הבעיה לא אצלם... ניסיתי למצוא פיתרון בהגדרה של התוכנה אך לא מצאתי מישהו יודע מה הבעיה???? *אגב במחשב עצמו כשיוצאים מהתוכנה של הטלויזיה יש קול ושומעים מצויין כך שהבעיה לא במחשב עצמו.... אנא עזרה במהרה כי המחשב של הילדה משמש לה גם כטלויזיה.... …

• 14 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים