עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avsb,

בהודעה הקודמת שלי פרסמתי שאני לא יכול להפעיל מחדש לאחר שהחלפתי אך ורק את הלוח האם ללא פרמוט והציעו לי כאן בפורום הזה לפרמט בכל זאת וכך עשיתי ועכשיו אני אחרי הפרמוט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה ואני שואל אם למישו יש רעיון איך לפתור? אם מישו יודע מה הבעיה אני מאוד אודה לו

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by kobi kremer,

רכשתי מחשב חדש למשחקים אחרי כמה שנים שלא הייתי בעניינים. המטרה היתה לשחק ב-1080P, מה שבנתיים לא רץ חלק. המפרט: I5 -7500 1050TI 16GB הבנתי שכנראה הכרטיס מסך לא מספיק, שדרגתי ל-1060 6GB. עדיין לא רץ חלק ויש נפילות מידי פעם אם אני לא מוריד רזולוציה. בצפיה ביוטיוב מצאתי שמשחקים זהים במפרט דומה לא אמורה להיות כל בעיה. ניסיתי לבדוק ב-Afterburner, לא לגמרי מתמצא אך הטמפרטורות נראות בטווח תקין. הספק הגיע ל-98%. זו אולי הבעיה? הספק - http://www.antec.com/product.php?id=706329&pid=53&lan=nz או שאולי יכולה להיות בעיה בלוח אם - https://msi.com/Motherboard/B250-PC-MATE.html ? …

3. Started by James,

לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ben_amitai,

שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אוריפ,

שלום! כבר זה זמן מה שאני סובל מקריסות חוזרות ונשנות (כמה פעמים ביום) במחשב שלי. לפני כמה ימים זה הגיע למצב שעברו אולי 20 שניות מאז שמערכת ההפעלה (WINXP) סיימה את טעינתה והמחשב קרס. פרמטתי את המחשב לחלוטין. חשבתי אולי הבעיה נפתרה אך היא ממשיכה, אומנם בתדירות פחותה יותר אך עדיין קיים ומפריע לי, כמו שצויין, כמה פעמים ביום. בנוסף לפעמים, כשהווינדוז נטען, מסך הטעינה (בו רואים את הסמל ויש בר עם ריבועים כחולים, אני חושב, שזזים כשהווינדוז נטען) נתקע ואני צריך לבצע ריסט ידני. בצעתי ניתוח קבצי MINIDUMP אבל הוא מראה שיש כך כך הרבה בעיות שזה לא הגיוני. בעיה בNPFS, WIN32, NV4DISP ועוד. בדיקת זכרון עם MEMTEST שבאה צרובה בביוס עם לוח האם שלי, צלחה ולא היו תקלות. יש למישהו מושג המ זה יכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eliyaex,

שלום חבר שלי ביקש ממני לעשות לו תדברים האלה להתקין לו במחשב הישן הארד דיסק של 500 ג'יגה , לשמור את הנתונים מההארד דיסק הישן על החדש , ולהתקין ווינדווז 7 קודם כל יש לו אקספי כרגע ומחשב די ישן(נראה לי פנטיום 4) אז קודם כל אני הולך לגבות את כל החומר על דיסק חיצוני נכון?זה ישמור לי גם תהתקנה של הוינדוס או רק תנתונים? ואחרי זה מה אני עושה מתקין קודם תוינדוס 7?ואז מוציא את החומר על הוינדוס 7? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, הרכבתי מחשב חדש, ומהרגע שהפעלתי אותו הוא מסרב לעבוד חלק - הוא עובד מקוטע (אבל לא קופא לגמרי). אפילו הויזואליזציות (לא יודע איך קוראים לזה בעברית..) בווינדוס מדיה פלייר עובדות מקוטע. בכמה דקות הראשונות אחרי שמפעילים אותו, הוא עובד חלק, אבל אח"כ מתחיל לזחול... ניסיתי לפרק אותו ולהרכיב מההתחלה, כדי לוודא ששום חלק לא מורכב לא טוב, ניסיתי לפרמט ולהתקין את הדרייברים מההתחלה (גם הגרסאות מהאינטרנט וגם אלו שמקבלים עם החלקים), וניסיתי לנתק את כרטיס המסך, את אחד ההארד דיסקים ואת ה-DVD כדי להקל על המערכת (המפרט בצד ימין). רק אחרי שניתקתי את החלקים אפשר היה להרגיש בשיפור קל, אבל לא משהו דרסטי... הטמפ' של המעבד באיזור ה-50 מעלות, ושל המארז - 37, אם זה יעזור לכם. אם יש למישהו רעיו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS‎ ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.

9. לוח האם שלי באחד המחשבים לא תומך בכרטיסי גיפורס בכוונה שאין לי חריץ שיתאים לכניסה של הכרטיס. ואני צריך יציאת TVOUT האם ניתן לעשות משהו בעיניין???אולי יש כרטיסי מסך עם טי וי האוט שניכנסית בחריצי PCI רגילים??? תודה.

• 14 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by adamos,

אני יודה מאוד למי שלפחות ינסה לעזור לי. הבעיה היא שעשיתי עדכון BIOS ללוח MSI 865PE NEO-2 P. הדבר הוא שבאמצע התהליך (העברת המידע המעודכן ל-BIOS) המחשב נתקע. *את פעולת העדכון עשיתי דרך ה-WINDOWS באמצעות תוכנת BIOS UPDATE של הלוח ולא דרך ה-DOS. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו שוב בחזרה ופשוט אין שום תגובה (המחשב לא עולה-המסך לא נדלק). -ד"א שלפתי את הבטרייה מלוח האם ניסיתי לבצע אתחול ללוח (עם ה-JUMPER)..ובנוסף לשחק עם מגעי הרכיבים והזכרונות-דבר לא עוזר. יש למישהו שמץ של מושג מה אפשרי לעשות בנידון? אין לכם מושג עד כמה אני אשמח ואודה אם תצליחו לעזור לי, אני פשוט נורא נואש. :'(

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <יד 2> 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus <יד 2> 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS<חדש> להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם.> 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by איצ,

שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by samsam76,

לא בטוח שזה המקום אבל לא מצאתי שום מקום מתאים יותר... האם אפשר\מומלץ לנקות אבק מהמחשב עם שואב אבק לרכב ? תודה

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by tovtov,

בוקר טוב, אז ככה: יש לי מחשב שלא עובד. כאשר מדליקים אותו המאוורר לא פועל מה שרואים זה שנורית הבקרה בלוח האם נדלקת המאוורר של הCPU פועל לשנייה ומפסיק. המעבד לא מופעל וכלום לא נדלק . מה יכולה להיות הסיבה?? תודה, יוסי

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by 114508534,

אני מעלה את המחשב ומוצגת לי ההודעה הבאה : disk boot failure' insert system disk and press enter מה זאת אומרת, מה הולך עם המחשב ? ומזה הדיסק מערכת הזה שהם מבקשים? תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by nir007,

אז ככה לחבר שלי יש שתי מערכות הפעלה אחת טובה.. והשנייה לא טובה היא אומרת שאיזה קובץ בסיסטם32 פגום או חסר לא זוכר.. והוא רוצה למחוק את הווינדוס הזה איך הוא מוחק?

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by vulture,

שלום. קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים וכשאני מדליק אותו קורה הדבר הבא: נדלק ל 2-3 שניות ואז נכבה ל 2-3 שניות מעצמו וחוזר חלילה פעמיים כשבפעם השלישית הוא עולה ומריץ את הווינדוס האם זה תקין ? מפרט מחשב: core 2 duo e7500 msi p43 neo-f ספק כח: spire 550w שכחתי לציין שהמחשב נלקח למעבדת אייבורי שבה נקנה והטכנאי הסביר שהריסטרטים העצמיים הם למעשה מנגנון הגנה מפני קצרים כלומר שהלוח אם לא יקבל כמות זרם גדולה בבת אחת שיכולה לגרום לשריפת מוליכים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רב, אתמול רכשתי מחשב חדש מדגם 226BW של סמסונג, חיברתי את המסך לכרטיס מסך (GeForce 8600GT 1GB), ובהדלקת המחשב המסך עבד בצורה תקינה. רציתי להשוות בין המסך החדש למסך הישן שלי וחיברתי גם את המסך הישן לכרטיס המסך בחיבור האנלוגי.(בזמן שחיבור ה DVI גם מחובר) וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הישן עם החיבור האנלוגי. רציתי לחזור לצפות במסך החדש עם חיבור DVI, ניתקתי את החיבור האנלוגי- אך המסך לא נדלק, ניסית לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל ואחרי מספר דקות כשרק ה DVI מחובר הדלקתי את המחשב- אך שוב המסך לא נדלק. כוונתי כשהמסך לא נדלק היא שאם הייתי רואה את מסך האתחול של הביוס, את מסך האתחול של הווינדוס (עם פס הטעינה והכל), והיום, בשלבים האלו - המסך כאילו לא מזהה חיבור. הנורית של המסך מהבהבת, …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by easyuri,

יש לי שתי דיסקים קשיחים על המחשב אחד של 160 ואחד של 320. הדיסק של ה180 היה מקולקל, אחרי שהחליפו לי אותו באחריות הם החזירו לי את הדיסקים הקשוחים מחולקים לחמש. 2 מחיצות של בערך 30 מגה, והדיסק של ה 320 מחולק לשתי מחיצות של בערך 145 ג'יגה. אני רוצה למחוק את המחיצות הקטנות. ולחבר את המחיצות של הדיסק הגדול. הורדתי את partition magic בהמון גרסאות ואף אחת לא הצליחה לעזור לי. אשמח לקבל רעיונות חדשים.

• 14 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by snop,

שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by UltraV,

שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Discreet,

CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Motherboard Name Epox EP-8KDA3+/8KDA3J (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 6800 GT (256 MB) Monitor Xerox XM7-22WH [NoDB] (FCWI7B0041116) Disk Drive WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM 3x אני לא מדבר על משחקים חדשים אלא על משחקים ישנים כגון קאונטר סטרייק סורס המחשב פשוט מריץ אותו על 40 fps...מה יכולה להיות הסיבה לכך? והמשחק מוגדר על הגראפיקה הכי נמוכה. אולי הכרטיס מסך לא מקבל מספיק חשמל בגלל ספק ג'ינרי[ksp 500w]?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Chura,

לפני שרכשתי את הכרטיס, חבר אמר לי שה7900GT שלו בסוף כל משחק נותן לו אררור או משהו... אמרתי כנראה דרייברים או משו, אז קניתי בכל זאת... עכשיו שחברה שלי יוצאת מהSIMS למשל, בום ERROR בסוף... זה מילא, עכשיו גם באמצע משחק... איך זה ייתכן ???

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by Burkey,

שלום, אני זקוק לעיצה דחופה. קניתי לפני שבוע מחשב חדש, עם המפרט הבא: מעבד קונרו 6300, 1024 מגה זיכרון של PQI, לוח אם של ASUS, כרטיס מסך של ראידון. התקנתי חלונות XP עם SP2 ואחרי ההתקנה התקנתי דרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, כרטיס מסך, מסך, וכו'. היום, המחשב קרס פעמיים, עם הודעת השגיאה הבאה: BUGCODE_USB_DRIVER beginning to dump physical memory physical memory dump complete ... חשבתי שזה כרטיס המסך, אבל מבדיקה ברשת עולה החשד כי מדובר ב - USB. הדבר היחידי שמחובר שם זה מודם ADSL שעבד מצויין במחשב הקודם, גם שם עם חלונות XP ו - SP2. הבנתי שיכול להיות שמדובר בדרייבר לא מתאים או משהו כזה, אבל עכשיו ראיתי גם אפשרות שזה הזיכרון או הזיכרון L2 של המעבד. מישהו מכיר את זה ? יש למישהו רע…

• 14 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.