עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by law89,

היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?

2. Started by rambo88,

שלום לכם הורדתי את התוכנה סטייל אס פי style xp וצ'יפרתי ת'מחשב שלי עכשיו השאלה יש לי שם boot screens עכשיו שמתי שם משהו אחר במקום האקס פי הרגיל ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש אז הוא שאל אותי מאיזה ווינדוס לעלות boot screen או הרגיל ואני רוצה שזה תמיד יעלה דרך הboot אז נכנסתי למחשב שלי ואז מאפיינים ואז מתקדם והגדרות הכי למטה ושיניתי ל0 שניות וביטלתי את הווי ולאחר 2 פעמים של כיבוי שוב חוזר ל3 שניות יש למשהו איזה שהוא פתרון אולי דרך הרג'יסטרי או משהו אחר תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. שלום ! יש לי בבית windows XP pro ,,.,. ואינטרנט בכבלים - כל פעם שנאי מפעיל את המחשב והווינדוס עולה אני לוחץ על החייגן והמחשב נתקע ואני חייב לעשות ctrl alt del וללחוץ שוב כדי שזה לא יתקע...........אז פירמטתי והתקנתי מחדש וינדוס אחר (home edition) בדקתי וירוסים ועדין לא עוזר....מה עלשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by dzolotreiv,

היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  5. Started by big mam@,

הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. -------------------------------------------------------------------------------- אהלן . מפרט : P4 2/8 ABIT I865E 512X2 SEAGETE 500GB ספק ג'נרי. טוב אז ככה , המחשב עבד יחסית סבבה לנפי הפרמוט , מדי פעם עשה ריסטים קצת בעיות אבל לא משהו רציני . היום בבוקר פרמטתי את המחשב , ישר אחרי הפרמוט הווינדואס עולה רגיל , אחרי פרמוט אחד הוא פשוט עושה ריסט כל פעם מחדש בטעינה של הווינדואס . ניסיתי 2 ווינדואסים מקוריים עווד חמישה לא , סה"כ עשיתי יותר מעשרה פרמוטים שונים ואצל כולם אות הבעיה . ניסיתי להחליף הארד דיסק , עדיין נשארה הבעיה . ניסיתי להתקין עם סידירום אחר , עדיין נשארה אותה הבעיה . ניסיתי להחליף ספק , אותה הבעיה . עשיתי MEMORY TEST , אין בעיות , עבר בהצלחה . למישהו יש רעיון ? זה מ…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

9. לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  11. Started by Bacharinyo,

הוא פעל כרגיל והכל היה טוב ואז בוקר אחד אני בא וקולט שהוא לא נמצא ברשימת אמצעי האיחסון ב"מחשב שלי"... אז בדקתי אותו וראיתי שהוא קצת חם.. כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר.. כשחיברתי אותו שוב המחשב לא זיהה אותו והוא התחיל לעשות קולות כאילו חלק בפנים נתקע. "טאק טאק טאק" כזה... כיביתי אותו, נתתי לו לנוח יום שלם וחיברתי שוב, פתחתי את האריזה שלו וניתקתי אותו מהכבלים שמחברים אותו.. חיברתי מחדש ועדיין אותה הבעיה. המחשב לא מזהה אותו, אני צריך אותו.. השאלה מה לעשות? (בואו נגיד שהרבה מהחיים שלי עליו.. וזה 320 ג'יגה של חיים)

12. Started by xytkhi,

יש לי את הלוח אם 848P Neo-V של MSI והוא לא מזהה HDD, הHDD תקין הוא עובד במחשבים אחרים ויש עליו מערכת הפעלה. ניסיתי לבדוק כמה אופציות ב BIOS של המחשב וזה עדיין לא מזהה את ה HDD ולא עושה BOOT משם. לא מצאתי בהגדרות של ה BIOS כיצד להפוך או בכלל אם ניתן להפוך את ה DHH ל MASTER אני צריך לשנות משהו בBIOS ואם כן למה? תודה לעוזרים

13. Started by idoking23,

שלום יש לי מחשב עם intal core i3 12gb ram 256gb ssd win10 שאני מדליק את המחשב עם הכרטיס מסך אין תמונה מהמסך הכרטיס מסך אפילו לא מסתובב [ האם זה אומר שהכרטיס מסך נשרף יש לי אותו כבר 6 שנים והוא בחיים לא עשה בעיות בעזר אשמח לעזרתכם לפתירת הבעייה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shloosh3,

היי לכולם. קניתי לפטופ של סאמסונג ATIV BOOK 8. יש לו8 ג'יגה זירכון אך לצערי יש לי פה בעיה והווינדוס מראה לי שתפוס כל הזמן "in use " למעלה מ6 ג'יגה שזה לא הגיוני!!! להלן תמונות יש לכם הצעה מה אפשר לבדוק??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danielbarki,

פירמטתי את המחשב ועכשיו יש לי windows 7 32 bit הכל עבד חלק עד שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של החברה, היה צריך לעשות ריסטרט, עשיתי, ועכשיו זה נתקע כל פעם על הרקע של השולחן עבודה, אבל אין אייקונים או את החלק של ה"התחל" פשוט נתקע על המסך פתיחה, ואני לא מצליח למחוק בסייף מוד קופצת לי שגיאה שאי אפשר לפתוח את הווינדוס אינסטולר בסייף מוד אז אי אפשר למחוק... *הייתה לי אותה בעיה עם windows 7 64 bit שניסיתי להתקין. *זה נראה לי יותר בעיית חומרה ולכן לא פירסמתי בפורום תוכנה... הורדתי דרייברים ממקורות שונים ומסתבר שהבעיה היא לא בדרייבר! מישהו יכול להציל אותי? אני נואש.

16. כשאני קם בבוקר אני רואה אלף ומשהו שחקנים אני יכול להיכנס לשחק ובלי לאגים בצוהריים ככה אני מנסה להיכנס ויש מלא לגאגים המישחק עובד לעט לא מעביר תור וזה זה מישחק רשת אני לא יודע מה הבעייה של המחשב שלי .. יש לי אינטרנט 1.5 מגה קוראים למישחק CAROM3D

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by expi,

שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomer87,

אני מנסה להתקין דיבריים של ATI וכל פעם שאני מתקין ומרסט את המחשב(לא משנה איזה גרסא!!)...נוצרות לי הבעיות הבאות!!!... אם תוכלו למצוא לי איזה פתרון...כי אני חייב לעדכן את הדרייברים...לחדש יותר!!! תומר בכר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר של NVIDIA במחשב שלי הוא אומר לי שהוא לא מוצא קובץ שאמור להיות מותקן לי במחשב בשם isscript.msi מה זה הקובץ הזה ? ואיך אני מתקין אותו במחשב שלי ?

20. שלום וסוף שבוע טוב. משום מה כל פעם שאני בא להתקין משחק (כל משחק כלשהו) הוא מתקין ואז באמצע ההתקנה המחשב נתקע ואיאפשר לעשות כלום.אלא להדליק מחדש.המחשב חדש.! מה הבעיה? :-[ התקלה השניה היא בעת הפעלת המחשב שהווינדוס עולה קופץ לי הודעת error שהיא חדשה לי מאז שהתקנתי תוכנה SUPERAntiSpyware כדי שיוכל לסדר לי את בעית ה-autorun שלא נותן להיכנס לכוננים.זה סודר אך אין לי מושג מה זאת ההודעה בעת הפעלת המחשב ההודעה היא משהו כזה error......nds(code 1) (הנקודות רשום שם משהו אך אני לא זוכר מה רשום שם)

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  21. שלום המחשב -- וינדוס 7 אני מעלה וינדוס - ולא נוגע במחשב - ואז אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסטרט חשבתי שאולי יש בעיה עם הכפתור של ההדלקה וניתקתי אותו מהלוח (וגם של הריסט) וזה לא עוזר.. אין לי הודעות שגיאה ואין וירוסים. (גם בדקתי מתחים והכל תקין) יש למישהו רעיון

22. Started by shirNoshe,

כשאני מחבר מתאם לכונן SATA2 נניח,אני מקבל מהירות של SATA או של IDE? כלומר המתאם הוא מתאם רק לצורך החיבור?או שבקר הSATA על הכרטיס מאפשר לי מהירות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה מוזרה כבר די הרבה זמן התצוגה במסך פתאום נעלמת לי לשניה וחוזרת.. ולפעמים זה קורה ברצף פעם אחר פעם. זה קורה לעתים רחוקות הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, התקנתי מחדש את הדרייבים וזה לא עזר פתחתי את המארז חיזקתי את המגעים וניקיתי אבק..ואז הבעיה נעלמה לכמה ימים ואז חזרה. ועכשיו זה קורה פעם ביומיים או אפילו יותר..ממש מוזר אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה מראש כרטיס מסך של GEFORCE 5500FX

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS מחקתי את הססמת המשתמש (bios) בנייד ועכשיו אני לא מצליח להכנס למחשב

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. צריך להגדיר בביוס משהו? צריך לעשות משהו בשביל שהזכרונות יעבדו ב DUAL? (אחרי שהם מחוברים במקום הנכון וכמובן אמורים לעבוד בדואל)

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.