תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
לא פעם שאלתי אותה ואין עונה בשום פורום , אני רואה סימן שאלה במנהל התקנים תחת השם other device ומתחתו pci simle communction controller ,בדקתי גם על ידי everest home כנ"ל . יתכן וכך אני חושב שאולי זה מודם 56k אולי בעיה בהגדרות ה irq במודם ,או אולי בסלוט בחיבור למרות שבדקתי או אולי אני צריך להוציא ולהכניס תכרטיס והמערכת תגדיר אותו מחדש טוב אני לא יודע וזאת תעלומה אולי למישהו יש הסבר מקווה לתשובה ותודה מראש יניב אלי לציין שיש לי xp sp2 באנגלית
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אין אפשרות להעתיק את DATA2: פונקציית MS-DOS לא חוקית מה זה אומר למה אני לא יכול להעתיק את הקובץ הזה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי. אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'... פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו זה לא מראה כלום. דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך. יש איזה רעיונות? אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה? אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו …
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4p800 se ואני לא יודע איך להתקין את הדיסק החדש. אני לא רוצה להשתמש בraid אלא להתקין חלונות אקספי וזהוא, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וחיברתי אותו עם ה יו אס בי למחשב שלי והוא לא מזהה אותו הוא לא כותב לי חומרה חדשה ולא כלום ניסית להתקין את החומרה שלו דרך הדיסק שקיבלתי וגם דרך אשף החומרה והוא עדיין לא מזהה אותו מה אני עושה? בבקשה חייב עזרה.....
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי צורב וDVD וצורב DVD אני מחבר את שלושתם הוא מזהה את שלושתם אבל רק הצורב ו ה DVD הרגיל עובדים ה צורב DVD המחשב מזהה אותו אבל עם מכניסים אליו דיסק הוא לא קורא אותו כלום כאילו הוא לא קיים אבל הוא מופיע ברשימה של הכוננים למה זה קורא ? עכשיו עם אני מחבר את ה צורב DVD לבד הוא גם לא מגיב ובמחשב של חבר שלי הוא מגיב איפב יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חבר שלי השאיל לי זיכרון של 256MB מסוג SDRAM עכשיו ניסיתי להחליף אותו בכרטיס של 128MB שיש לי במחשב אבל המחשב לא מזהה אותו...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג K8N NEO2 PLATINUM על הלוח הנ"ל 2 כרטיסי רשת 1 GIGABIT היום פתאום אחד הכרטיסים (של NVIDIA) הפסיק לעבוד כלומר הוא לא מזוהה יותר ב WINDOWS למרות שבביוס הוא מופעל כמו כן כאשר מחברים כבל רשת המנורה/לד שלו לא נדלקת (אמור להידלק בלי קשר לWINDOWS/זיהוי כלומר אפילו בביוס) מישהו נתקל/שמע/ראה תופעה דומה נסיון אחרון לפני שנלך להחליף אותו (פשוט אין לי כח לזה) תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
זה מתחיל להרגיז אותי יש לי כ.מסך של Leaftek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC ובמשחקים כמו SIMS 2,Battlefield Vietnam,MVP Baseball 2005, ועוד פשוט נתקעים לכמה שניות וזה קרה עוד לפני שעשיתי OC עכשיו זה גם קורה שאני לא משחק פשוט זז מאוד לאט ובמשחקים זה נתקע מה זה יכול להיות ?(אני אבדוק וירוסים עכשיו וגם SPYWARE ועוד אבל לא נראה לי שזה קשור לזה) נראה לי שזה קשור לאיזה process אבל זה ממש מוזר כי הprocess שלוקח הרבה CPU הוא System Idle Process
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן. במחשב של חבר שלי הלך הספק. החלפתי והכל נדלק ועבד מצוין אצלי בבית. לקחתי לבית של החבר - חיברתי והמחשב נדלק - אבל המסך לא (הנורה הירוקה מהבהבת בלי הפסקה). הסקתי מכך שהספק אולי שרף את המסך יחד עם השריפה של עצמו. לקחתי את המסך הביתה חיברתי למחשב שלי - עבד מצוין. מה קורה פה ? תודות רבות.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים את המפרט,בחתימה, מדובר במחשב חזק שאמור לרוץ ממש. אבל זה לא קורה. הוא נתקע פעמים רבות, ומאט (עשיתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול). בהתחלה חשבתי שמדובר בזיכרון פגום, עכשיו מתברר שלא. ה Windows עצמו דווקא מה זה מהיר, לוקח למחשב דקה בלבד לעלות ו 10 שניות להתכבה. אבל באינטרנט הוא קצת מאט,ולפעמים נתקע וצריך לעשות ריסט. עצות ?
-
- 41 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב! עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיבי עכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזו עכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה: Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה) והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד? 2. האם זו הסיבה לתקיעות?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה במחשב לפני כשבוע. למחשב מעבד AMD 2500 והוא נקנה לפני כשנתיים. ולבעיה עצמה: באמצע פעילות, המחשב פתאום "נתקע" באמצע פעולה ולא ממשיך אלא רק לאחר איזה 5 דקות. כשאני אומר "נתקע" אני לא מתכוון למצב שבו המחשב קופא לחלוטין או שהמשאבי מערכת מתמלאים לחלוטין, להפך - המחשב נראה בסדר גמור, וגם יש מספיק משאבים, אבל פשוט המחשב לא עושה שום דבר! ואז מלאכה פשוטה כמו לפתוח את הסייר של וינדוס, לוקחת 5 דקות כמעט. יש לציין שאני לא שומע את הדיסק הקשיח חושב באותו זמן. הדבר גם מתבטא באיתחול של וינדוס. פעם כשהפעלתי מחדש את המחשב, העניין לקח בערך דקה וחצי עד שוינדוס עלה לחלוטין. כיום האיתחול של המחשב לוקח 10 (!!) דקות, כשבהם הוא פשוט נכנס להשעייה שכזאת בזמן שהמחשב עולה מחדש…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה המחשב שלי מסרב להדלק ואני צריך להוציא את התקע ולהחזיר אותו אחרי מספר שניות ( ולפעמים אני צריך עוד לחזור על זה פעמיים שלוש ) ואז הוא נדלק . בעייה נוספת היא שבעת שינויי מתח ( הדלקת המזגן בחדר /תנור חימום ) המחשב נכבה לפתע. מה אפשר לעשות ?? אולי להחליף ספק כח? נסתי להחליף כבל חשמל לעבור ע"י קבל מאריך לשקע אחר אך אין שינוי .... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום,לפני שקניתי זיכרון פנימי נוסף היה לי סטיק אחד של 256 MB DDR 400 pc 3200 של GEIL ועוד אחד של Hynix עם אותם נתונים והם פעלו לי בערוץ הכפול על הלוח של Gigabyte מדגם Ga-7nn pro2,יש לי מעבד Amd Athlon 2500+ וספק 400W.עכשיו קניתי עוד 2 סטיקים של Geil עם גוף קירור: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=55 אבל כשאני מתקין בלוח את כל ארבעת הזכרונות ביחד המחשב נדלק ומגיע עד לפני טעינת מסך ה WINDOWS.משם הוא עושה הפעלה מחדש. איך אני יכול להפעיל את כל ארבעת הסטיקים ביחד..אני מחפש עזרה כבר הרבה זמן..ופה זאת התקווה האחרונה. לדעתי זה בגלל שהספק חלש מדי אבל אני צריך להיות בטוח,אין לי בעיה לקנות ספק חדש ואמין אני רק צריך לדעת אם זאת הבעיה. בתודה קיריל.
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
פעם אחד הוא מזהה אחד מהם פעם שתי כוננים ופעם כלום למה זה קורה למה הוא לא מזהה את שלושתם
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. בימים האחרונים כשאני משחק במשחקים מסויימים המחשב שלי מתרסק, הוא נתקע ולא מגיב. אין מסך כחול או כלום וגם הוא לא מאתחל את עצמו...פשוט נתקע. אני צריך לאתחל ידנית. שמתי לב שאחרי ההתרסקות, בביוס, המעלות מאוד גבוהות (משהו כמו 55-60). אני מתאר לעצמי שאני במשחק המעלות עולות עוד יותר..מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיך לעזור לי? ד"א, נראה לי שאולי אני יביא את המפרט (המחשב עצמו דיי חדש, בן 5 חודשים) P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM תודה רבה מראש, דוד.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי במחשב usb onboard 2 חיבורים, ויש לי גם כרטיס שיש בו 2 חיבורי usb + חיבור parlalel נראה לי שקוראים לו ככה זה לשלט הגה וכאלה דברים חיבור ישן. עכשיו כשאני מחבר את העכבר ל onboard usb הוא עובד וכאשר אני מחבר לכרטיס הוא לא עובד... הכרטיס מחובר טוב ללוח עם החוטים והכל זה בדקתי כבר.... אמרו לי שצריך להגדיר את הכרטיס ב BIOS... ולבטל את ה חיבור ONBOARD USB גם דרך הביוס הייתי מאוד מעוניין לדעת איך עושים את זה בתודה רב לירן,
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ללא הבוסטר זאת אומרת .....עם הבוסטר לאחר כמה ריסטים יש POST ומע' ההפעלה רצה חלק .....אבל בלי הבוסטר פשוט לא ניתן לעבוד .... והלוח יכול להגיע לVDIMM 4V .....מה קורה ? CUPRA אם אתה רואה את זה זרוק לי עצם .....אני יודע שאצלך זה עבד ..... עם הבוסטר אני יכול לעבוד גם על 260 יציב בלי בעיה .... גם על כיווני DEFAULT בביוס אין לי POST בלי הבוסטר תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-