עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EcSm,

שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by etal,

קניתי מחשב חדש i5, העברתי אליו את ה-SSD עם מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם והחלפתי את כל הדריברים הבעיה שהמחשב מדי פעם נתקע, המסך הופך לבן ושום דבר לא מגיב, האופציה היחידה היא לכבות את המחשב. - לפעמים זה קורה אחרי חצי שעה ולפעמים אחרי 5 שעות עבודה, לפעמים זה בזמן גלישה בדפדפן, לפעמים בזמן עבודה בוורד ולפעמים סתם כשהמחשב דלוק וה-screen saver רץ, לא הצלחתי למצוא משהו עקבי שגורם לזה - הרצתי תוכנות stress test שונות, כל המבחנים עוברים בלי שום בעיה אפילו 24 שעות רצוף - שדרגתי מוונדוס 8 ל-10, הבעיה ממשיכה גם במערכת החדשה יש המלצות מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הי, מאז שרכשתי SSD אני חווה קפיאות ומסכים כחולים. לרוב זה קפיאות. הורדתי את התכנה BlueScreenView אך לרוע המזל אין לי אפילו ספריה שנקראת minidump משתמש בWndows 7 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  4. כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by שיבומי,

שלום רב, אני חדש כאן אז תהיו סבלניים. אתמול פתחתי את המחשב כדי להוסיף עוד סטיק זכרון, ועל הדרך החלטתי גם לנקות את המאוורר של המעבד. לקחתי שואב אבק עוצמתי מאוד,קירבי,הנחתי את הפיה שלו על המאוורר והפעלתי אותו. המאוורר החל להסתובב מהר מאוד מהשאיבה והאבק נשאב... אבל המחשב מאז לא עולה . כלומר ההארד דיסק עובד המאוורר האומלל גם עובד אבל אין מסך,אין עכבר(אופטי האור לא נדלק ) שאלתי האם קרה משהו למעבד ? ללוח ? תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by c&k,

אהלן לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך נהיה מלא פסים לבנים דקים ועבים ולאורך ורוחב המסך. הכתב נראה מטושטש לגמרי ולפעמים המסך מחליף צבעים. איך אפשר לדעת אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, קניתי צורב חיצוני Asus ZenDrive U9M ואני לא מצליח לצרוב נסיתי גם דרך התוכנה שמגיע עם בצורב בדיסק וגם דרך הווינדוס וגם דרך תוכנה בשם 'burnaware' בכל פעם הצריבה מתחילה וממש בהתחלה מופיעה שגיאה ללא שום נתון מה השגיאה ובכל פעם שאני מנסה הדיסק הולך לאבדון כיוון שהחומר לא נצרב אבל לא ניתן להשתמש בדיסק כיוון שהמחשב מזהה אותו כדיסק שהוא לא ריק אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. אני צריך עדכון ביוס אחרון ל EP43-DS3 של GIGABYE. יש לי בעיה הוא לא מזהה לי את הכרטיס מסך בתהליך ה POST. הכרטיס מסך ATI 4890 1GB. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שוב שלום, לא בפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת וזה קרה לי בשני פלאפונים ושני כרטיסי זיכרון (עם מוזיקה גם קורה) כרגע מדובר על מכשיר samsung f480 הבעיה הנוכחית היא כזאת צלמתי בערך 100 תמונות בפלאפון והם נשמרו על הכרטיס זיכרון, אחרי כמה חיבורים למחשב כדי להעביר קבצים מהטלפון עצמו (שגם עושה בעיות), התמונות שבכרטיס הזיכרון נמחקו ובמקום התמונות נוצרו קבצים ותיקיות לא מובנות בג'יבריש, המשקל של הקבצים לא הגיוני (כרטיס של 1 ג'יגה) ורק התיקיה של התמונות שוקלת 11.5 ג'יגה אין זכר ל100 התמונות החדשות (נשארו רק מספר תמונות ישנות יותר) מצורף צילום מסך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום לכולם ! ברשותי מחשב בן כחודש. i5 3450 היום שמתי לב במנהל המשימות שתהליך VDeck.exe משתמש לי ב 25% מה CPU [תיאור: VIA HD Audio CPL]. האם זה תקין ? אם לא - כיצד פותרים את הבעיה ? עריכה: ביטלתי את VIA HD באתחול, כעת ה CPU במנוחה ומשום מה עדיין יש לי צלילים. האם פרוש הדבר הוא שזוהי סתם תוכנה מיותרת שמגיעה עם וינדווס 7\לוח אם ומכבידה על המחשב ומותר להסיר אותה דרך לוח הבקרה (via platform device manager) ללא חשש ? תודה מראש למי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ImpZ,

כרגע עשיתי פורמט וכשאני מנסה להזיז משהו איזשהו חלון פתוח ממקום למקום או לדפדף למטה ולמעלה באתרים זה זז בתקיעות... למשהו אני חושב שזה בגלל הדרייברים של כרטיס המסך כי כשהתקנתי אותם זה אמור לעשות לך ריסט, אבל אחרי שחזרתי מהריסט נהיה לי מסך שחור וכתב לי "NO SIGNAL" ועשה ריסט אוטומתי וכשחזרתי זה הראה שהדריברים מותקנים אבל כשאני מנסה להכנס למשחקים זה כותב שאין לי דרייברים וכל המחשב זז בתקיעות .. גם ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כבר 6 פעמים וכל פעם אותו דבר :\

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  13. קבלתי מחשב חדש לפני יומיים, עם מארז של Antec nx800, (ברצוני לחבר תמחשב לטלוויזיה ) החיבור של ה HDMI למטה, עובד כמו שצריך, אך החיבור למעלה "Hdmi" לא עובד כלל, כשפניתי ל KSP הם אמרו לי שהחיבור הזה מנוטרל, כלומר יש לי רק כניסת HDMI אחד, אז הוא הביא לי כבל של Display port, קניתי אותו וחזרתי הביתה, (display port to hdmi) ניסיתי לחבר תכבל, וזה לא הראה לי שום תצוגה, אז בשביל לוודא שזאת לא בעיה בטלוויזיה, ניסיתי לחבר גם למסך של המחשב,וגם לא עבד. הלכתי ל KSP שוב והם אמרו לי שאני צריך לעשות "ריבוי מסכים" להגדיר את זה כביכול, וזה מה שזה עושה לי : הכרטיס מסך שלי הוא nvidia 2080 ti וגם הלכתי לפה : וזה לא מראה לי שום צג נוסף, אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by FromHell,

שלום, ברשותי radeon 9500 pro מati ולוח אם של via vt8753 apollo p4x266. כשאני מחבר את ה-geforce הכול פועל כשורה. אבל כשאני מנסה את ה-radeon אני רואה שהמאוורר פועל אבל המסך, ועוד מסך אחר שעליו ניסתי רק מראים שחור ואומרים לבדוק את הכבל. על שאר המחשבים ה-radeon עובד. מה יכולה להיות הבעיה? איך פותרים? תודה מראש.

• 88 תגובות
    • 37.2k צפיות
  15. Started by assaf83,

שלום יש לי בעיה במחשב הישן שלי והאמת לא יודע ממה היא נגרמת מה שקורה זה כזה דבר: המחשב לא תמיד נדלק זאת אומרת המאוורר של המעבד פועל ושומעים את הרעש שהוא עובד יעני אך כאילו אין לו עוצמה מספיק והוא לא נדלק ( הכוונה שלי בנדלק שיש ציפצוף קטן כזה ואז הוא מאתחל את עצמו ורואים כבר על המסך שהביוס עולה וכו') . אני יכול להדליק ולכבות אותו מיליון פעם ..נגיד על כל עשרות פעמים הוא מצליח להידלק פעם אחת. כאילו הוא לא מקבל עוצמה מספיקה להידלק לא יודע... ממה זה נובע הדבר הזה? ואיך ניתן לטפל בזה למניעתו? בתודה אסף

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  16. היי חברה, קניתי לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי ולהפתעתי גיליתי שאין לי כניסה להכניס אותו ושבלוח אם שלי (GIGABTE GA-B85M-D2V) יש רק כניסה אחת (שוק ) בכל מקרה יש אולי איזשהי אפשרות להוסיף כניסה או שאני חייב עכשיו להחליף לוח אם .??? תודה לכל העוזרים

17. Started by moranii14,

כל פעם כשאני מדליקה את המחשב של אחותי המסך לא נדלק והבעיה היא לא במסך והכונן משמיע צפצופים וזה יותר מתשע ... אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הווינדוס שלי קורס כל 3 דק' אחרי עלייה של המחשב המפרט שלי הוא : I5 3470 ASUS P8Z77-V LX CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 AMD READON HD 5670 WD HDD 500GB CAVIAR GREEN WIN 8 PRO אחרי מספר ריסוטים לא קטן הוצאתי את זוג הזיכרונות ובדקתי אחד אחד בסלוט השני שנכנס לבדו המחשב הפסיק להתרסט - יכול להיות שמצאתי את הבעיה או יכול להיות שמשהו אחר אחרי כל הריסוטים האלה הסתדר פתאום (אולי מבחינת תוכנה) אני יודע שהדיסק קשיח שלי לא וואו והספק כוח עושה הרבה בעיות ואני מחליף את שניהם השבוע פתחתי ת'רד נוסף בפורום ספקי כוח ואני קונה את הSAMSUNG SSD 840EVO 120GB בשביל מערכת הפעלה בכל אופן אני רוצה לדעת איך אני מזהה את החלק התקול (או התוכנה) אז אני צריך כלים מקצועיים (וקצת הכוונה) ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Please,

טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בבקשה שמישהו ינתח זה כבר קורה לי יותר מידי פעמים אני לא יודע מה הבעיה .. פירמטטתי את המחשב התקנתי ווינדוס חדש ועדיין אני מקבל ריסטים כנראה שזו בעיית חומרה רק אני לא יודע מה בדקתי זיכרון והכל בסדר. ניקיתי את המחשב מאווררים הכל את התושבת על המעבד כלום לא עזר. העלתי פה גם טמפ' ומתחים ולדעתי זה תקין : '>http://www.2send.us/"] [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  21. יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by 7278608,

שלום יש לי לוח P8H67 וניסתי לעדכן אותו מהגרסה הראשונה עד לאחרונה מכיוון שלא היה אפשרי לעדכן ישירות לגרסה האחרונה, יש לביוס הזה 17 עדכונים ואני נתקעתי בגרסה 3506-3603 ואני לא מצליח לעדכן מעבר לזה, הסיבה שאני צריך לעדכן היא מכיוון שבגרסה הזאת הוא לא מזהה לי את חיבורי הSATA 2 הרגילים רק את ה שני SATA 3 שקיימים בלוח, ראיתי שיש את האפשרות להזמין באיביי את הביוס בגרסה האחרונה שלו, אך ליפני שאני פונה לאיביי יש עוד שיטות שאני יכול יהיה לעדכן את הביוס? תודה

23. Started by dj-king,

שלום לכולם! ניסיתי לעשות שידרוגון להורים שלי יש להם מחשב ישן אבל הם מסתדרים איתו לוח של PC PARTNER ישן. גם לא מצאתי את המיספר הסידורי שלו. ויש לי עכשיו לוח של P6F99 FREETECH שמה שנחוץ לי בו זה הכרטיס קול ONBOARD ו ה 3 חריצי זכרון שעכשיו אני גיע איתם ל 262MB מה שכן יש לי בעיה מוזרה יש לי שני כרטיסי מסך הראשון : 3DFX 16MB השני :GEFORCE2 64MB שאגב עובד מצויין על הלוח של ה PC PARTNER וכשאני שם אותו ב לוח של הFREETECH הלוח לא עולה אפילו אין ציפצוף. אבל כשאני שם את 3DFX הוא עולה כמו גדול. ניסיתי להעביר את הצ'יפ של הביוס מה- PC ל-FREE אבל גם זה לא הולך נראה לי שהבעייה היא בביוס ואולי אפשר לעדכן אותו אבל אני לו מוצא איפה ביוס של AWARD PCI\PNP 686 159203291 אשמח נורא…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by Master p,

אוקיי, הנה פירוט של הבעיה: השתמשתי בתוכנה Driver Cleaner מצאתי בפינת ההורדות של האתר בכדי למחוק מהמחשב שלי כל זכר לדוטנייטור המעודכן שהיה לי ולהחליף אותו בגרסה ישנה יותר. אם אתם שואלים למה זה מכוון שהגרסא החדשה דפקה לי את המסך וכמעט לא יכולתי להשתמש במחשב ולשחק במשחקים שאני אוהב. ניסתי להתקין מספר דרייברים שונים בגירסאות 43-46 אבל מה שמוזר הוא שלאחר ההתקנה הדרייברים פשוט לא שם. הווינדוס פשוט לא יודע שהם מותקנים והם לא מופיעים בתור Display. כמו כן כשאני מנסה לשחק במשחקים הוא אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא תומך ב OpenGL נ.ב: יש לי Geforce FX 5200

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  25. אהלן אנשים , יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב . קיבלתי שלשום את הספק החדש (הישן התקלקל והייתי עם זמני עד עכשיו) ומאז שהחלפתי המחשב עובד בצורה איטית ממש ! הנחתי שזה בגלל הספק החדש אז חזרתי לספק הזמני וגם איתו המחשב איטי המחשב איטי בצורה שכל תוכנה שאני מפעיל מיד NOT RESPONDING לא מגיבה לדוגמא האסקפולרר עולה אחרי כמה דקות שלחצתי על הכפתור עשיתי שחזור למחשב בהנחה שאולי זה משהו תוכנתי אבל גם אחרי זה שום דבר לא השתנה. מה עוד אפשר לעשות על מנת לזהות את הבעיה ? איך בודקים את שאר החלקים במחשב ? תודה לעוזרים !!!

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים