תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני גר ביחידת דיור. ביחידה יש בקירות חיבורי רשת. אני מחבר את המחשב לקיר, ועובד האינטרנט. אני רוצה ליצור וויפי ביחידה. קניתי ראוטר חדש של tp link. כשאני מגדיר אותו, הוא דורש סיסמה. הבעיה: אין לי גישה למודם, ואני לא יודע מה השם משתמש וסיסמה שלו. גם בעל היחידת דיור לא יודע. כן יש לי גישה לסוויץ' - (מתג). השאלה שלי מה עליי לעשות? 1. האם קנייה של ראוטר משולב במודם יפתור לי את הבעיה? כיצד? 2. האם חיבור של הראוטר לסוויץ' יכול לעזור לי? נ.ב - ניסיתי לעשות "הוט ספוט" (נקודת גישה) דרך המחשב, אבל זה לא יציב, לא בריא למחשב, ולא פרקטי. תודה רבה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד hp 250 g3 וספיקר BOSE soundlink mini, אני מצליח למצוא את הספיקר דרך הבלוטות' של המחשב - ואז הוא אומר שאני צריך להתקין איזה דרייברים - וכשאני מנסה להתקין אותם (דרך חלון שהוא פותח לי אני לוחץ על aplly this fix) ואז זה כותב לי שהם לא הותקנו בהצלחה וככה חוזר חלילה..אני יכול ללחוץ גם על skip this fix ואז זה כותב לי: bluetooth peripheral device doesn't have a driver למישהו יש מושג איך לסדר את זה? אני ממש לא מבין במחשבים אבל לא חשבתי שזה אמור להיות כזה סיפור, לאייפון נגיד זה התחבר בשנייה.. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה צריכה להיות הטמפ' של כל חלק במחשב נגיד מה הטמפ' של המעבד או של הכרטיס מסך וכו' תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מסך - LG 19'' 1970HR לוח אם - GA-MA74GM-S2H מערכת הפעלה - WINXP-SP3 =================== הבאתי עכשיו מחשב חדש להורים שלי.ויש את הלכלוכים האקראיים האלה... הבעיה בחומרה - לוח אם? אולי בכבל? התקנתי דריוורים של המסך ושל הלוח אם. מה נראה לכם? מצאתי משהו בדריבר CATALYST - אולי זה יעזור יש שם אפשרות alternate DVI operational mode וההסבר לאפציה הזו -" enable this option if you are experiencing display corruption on your digital pael" וביטול האפשרות הזו מגביר את הרעש הויזואלי
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות חדשות, בחיבור לפלאפון ולמחשב הנייד, הכל עובד תקין (שמע+מיקרופון), בחיבור למחשב הנייח, רק השמע עובד (בחיבור הירוק הקדמי והאחורי). יכול להיות שאני צריך כבל אחר לחיבור האוזניות למחשב הנייח? או מתאם? אני מצרף תמונה של החיבור שהגיע עם האוזניות [ATTACH=CONFIG]9641[/ATTACH] תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לאחר פירמוט של המחשב הנייד והתקנת WIN7 התקנתי מחדש את כרטיס המסך (GEFORCE 8400M GS) הכרטיס הותקן, אך יש בעיה והוא מראה במנהל ההתקנים שיש בעיה עם ההתקנה/הגדרה. כבר עשיתי פעמיים פירמוט והתקנה של הווינדוס (בלי קשר לכרטיס המסך) , ואת כרטיס המסך התקנתי גם כמה פעמים (לפי הדרייברים הכי עדכניים וגם כאלה שלא... רק כדי לנסות לפתור את הבעיה). בכל מקרה - הבעיה לא נפתרה ואין לי שום אפשרות לגשת לסרגל כלים של NVIDIA ולא להגדרות כרטיס מסך. מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך חדש למחשב הנייד שלי. האם הסרטון כאן ממחיש ב100 אחוז את תהליך השימוש בכרטיס מסך חיצוני? אתם מכירים מעבדה שמתמחה בנושא הזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בעקרון כבר פתחתי שאלה בנושא אך משום מה הפוסט נעלם לי. יצא לטובה, כי הספקתי לקרוא קצת מאז ועכשיו השאלה קצת יותר ממוקדת. הכותרת אומרת הכל. הסרטון בלינק הזה אומר יותר:http://youtu.be/fn_ejcgqeBc. בהתחלה זה קרה לפעמים, וכשהתמזל מזלי והמחשב עלה, לא היתה שום בעיה. החל מאתמול זה קורה קבוע. כשזה קורה, אני לא מקבל שום מסך (גם לא מסך פתיחה ממנו אפשר להגיע להגדרות BIOS). הספקתי לנקות אבק. לא עזר. ניסיתי לשלול חומרה והשארתי רק לוח אם, מעבד וספק (אלא אם כן פספסתי משהו). עדיין עם הבעיה. מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי מה מהשלושה הוא גורם הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם . אז ככה , ניסיתי לעשות UPDATE למערכת XP PRO בכמה מחשבים ובכל זאת הוא נכשל כל הזמן , מישהוא יודע למה , מה לעשות , אנא דחוף ביותר ...
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור. אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה. המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם. שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש וחיברתי את חוטי המארז בדיוק לפי הוראות הלוח אך כשאני מדליק את המחשב לחצן הריסט לא מגיב וגם לחצן הPOWER לא מגיב . 2 נורות החיווי על המארז דולקות כל הזמן. ללוח מגיע מתח והמאווררים עובדים , כמו כן אני שומע את הHD עובד אבל שום תמונה במסך. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה. לאחר שפרסום הנושא בפורום רשתות לא הניב תגובות, אני מפרסם אותו כאן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם אהני היתקנתי מחדש חלונות XP פרו. ומנסה להתקין דרייבר מודם חיצוני USB. אבל תקליטור התקנה יש שריטות לא ניתן ליקרוא עליו. לא מצליח להתקין דרייבר כלום. אין גישה לתקליטור. אני מחפש דרייבר USB 56K V.90 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem לחלונות XP פרו בשפה עברית. הנה תמונה מצורף שיש לי מודם חיצוני חיבור USB אני רואה מדבקה עליו שרשום במודם חברה usb 2.0 56k modem made in china אני לא יודע מה הדגם הזה. אני חיפשתי באינטרנט כמה מקומות הורדתי דרייברים ולא מצליח ליזהות דרייבר מודם שלי. אני מקווה שפה פורום הנכון, אם מישהו פה יכול לעזור לי לימצוא דרייבר מתאים למודם הזה? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לאחר הרכבת מחשב חדש, מדי פעם בעת עבודה על המחשב, המחשב עושה ריסטרט עצמאי ובמסך הראשוני בעת עלייתו מחדש מופיעה הודעה על כך שהריסטרט נעשה בעקבות בעיה רגעית במתח.... (ראו תמונה מצורפת) האמת שאני לא מבין כ"כ למה, כי המחשב מחובר דרך אל פסק תקני, ספק הכוח מתפקד טוב (כך לפחות אני מאמין...) קראתי קצת בפורומים בחו"ל שזה כביכול נושא מוכר ויש אפשרות לבטל את אופציית הריסטרט האוטומטי בלוחות אם כמו שיש לי... האם זהו מצב מוכר? פתרון למישהו? אודה לתשובתכם
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והוא עובד מצוין רק יש לו בעיה שאם מכניסים אותו למצב שינה הוא נידלק ל5 שניות (כל המאוררים פועלים והאורות) ונכבה ל5 שניות ונידלק שוב וככה הוא ממשיך, ניסתי ללחוץ על כל כפתור אפשרי במיקלדת - לא עזר, ניסיתי ללחוץ על הכפתורים ריסטרט/כיבוי - לא עזר הדרך היחידה להוציא אותו מהלופ הזה היה לכבות אותו מהספק ולהפעיל שוב.. זה לא קרה פעם אחת - כל פעם שמכניסים אותו למצב שינה. כבר הגדרתי בויסטה שלא יכנס אוטומטי אבל מעניין אותי מה מקור הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? פתחתי גם את המארז ונראה לי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. ברור לי שזאת בעיה חומרתית כי פירמטתי כמה פעמים ואין שינוי במצב.. המפרט: Q9300 EP35-DS3P AURORA 570 אם צריך עוד פרטים אשמח לתת. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, הוא מורכב מהרכיבים הבאים: - מעבד - Intel i5 - 7400. - לוח אם - Gigabyte GA-B250M-DS3H LGA1151 - זכרון - DDR4 8GB - כרטיס מסך - Gigabyte GT710 2GB - ספק כוח של SeaSonic לא זוכר את הדגם כרגע (אבל אחד שמתאים וסוחב את הכל). המחשב מריץ Windows 10 64BIT. שאני מריץ תוכניות/סרטים באיכות HD 1080P כאילו התמונה לא חלקה בשידור במסך טלוויזיה (המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה עם כבל HDMI ללא מסך מחשב בנוסף). הורדתי את החבילת קודאקים הבאים: K-Lite Codec Pack 13.4.2 ומשתמש בתוכנה Media Player Classic שמגיעה עם החבילה. ועדיין התמונה לא נעימה לעין . . . האם יש קודאקים אחרים או תוכנה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי חומרה חדשה למחשב, חיברתי הכל אבל הוא לא נדלק. אני חושש שהבעיה היא בכפתורי ההדלקה/בחיבור שלהם. החומרה שקניתי היא מעבד רייזן 3600 ולוח אם מסוג prime b450m-a. נראה שחיברתי הכל כראוי, ולהערכתי הבעיה היא בכפתורי ההדלקה. אשמח לסיוע. תודה רבה.
-
- 50 תגובות
- 9.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא ברור מה קרה אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא לא עולה : המנורות של המארז נדלקות אבל אין את הצפצוף של הביוס. ניסיתי להחליף ספק , ניתקתי את כל הכרטיסים , החלפתי זיכרון . מה עוד לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
בסדר, הסתדרתי עם זה.. אז אני אעבור לבעיה האמיתי שבגללה פתחתי תמחשב... המחשב לא עולה ויוצאים ממנו מין קליקים O_O קיצר עכשיו כמחשב פתוח אני יכול להבחין שהרעש בא מהדיסק קשיח וזה כלאיו מנסה לקרוא ממנו אבל לא מצליח... וזה נישמע כאילו אזיה 3-4 פעמים זה מנסה להניע ועוצר... אתמול המחשב עבד רגיל, לא נגעו בוא, הוא לא קבל שום מכה... מה יכול לגרום לדבר כזה בדיסק קשיח ? הינה הבעיה (להגביר את הסאונד) - http://www.youtube.com/watch?v=svaM_aIvMOY
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים, המחשב נכבה ע"י הוצאת הכבל מהחשמל אחרי זה הדלקתי אותו והוא נדלק לכמה שניות ונכבה, נדלק ונכבה, נדלק ונכבה.. החלפתי ספק כח והוא עדיין עושה את הבעיות האלה (של TT) למישו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש ע"פ ההמלצות בפורום מחשבים מומלצים - מפרטי מחשב. המחשב אצלי כשבועיים ורק עכשיו התפניתי להתעסק עם דברים שרציתי לעשות כמו להתקין דרייבר של כרטיס רשת על מנת לגלוש באופן אלחוטי. ***מערכת ההפעלה של המחשב windows 7 professional 64 bit להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB S…
-
- 22 תגובות
- 11.9k צפיות
-