תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום. מספר שאלות.. *לפני מספר ימים ניסיתי לצרוב דיסק של מוזיקה, רציתי לקחת ממנו כמה שירים, אבל זה לא העניין כשלחצתי כונן הדיוידי שלי בוא מצוי דיסק המוזיקה ממנו אני רוצה לצרוב, קפץ לי מסך כחול, והמחשב עשה לעצמו ריסט בזבזתי ככה בסביבות החמישה דיסקים (של דיוידי) בשביל לבדוק מה הבעיה. ניסיתי לבצע העתקה של דיסק מסוים (cd copy) והמחשב הקפיץ לי מסך כחול וקרס שנית ועשה ריסט. קשרתי מזה שהבעיה של הקריסה נובעת כל פעם שהצורב דיוידי שלי מנסה ליצור קשר כלשהו עם הכונן האחר, משום שדיסק שאני צורב ללא קשר אליו, כאילו data cd, לא עושה בעיות. למישהו קרה פעם הוא מישהו יכול לעזור לי? שאלה שניה.. *מה ההבדל בין הפורמט DVD-R ל DVD+R? האם ההבדל מתבטא כשהדיוידי החיצוני מנסה לקרוא א…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש (3060 TI)והרכבתי אותו מחקתי את כל הדרייברים והתקנתי אותם מחדש יש לי מסך מסוג VG248QE והאפשרות הכי גבוה שאני יכל לשים זה 60 HZ ולפני זה היה לי 144 החיבור בין המסך למחשב עכשיו הוא hdmi ל displayport יש לכם מושג למה זה לפני זה הוא היה dvi ל dvi יכל להיות בגלל הכבל החדש ? כשקניתי את הכבל בדקתי שהוא מתאים ל144HZ תודה לכל העונים :)
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי פלטה של 256mb אבל אני לא יודע איך להתקין אותה אני לא רוצה להרוס שום דבר במחשב תודה ......איגור
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם המאוורר של המארז שלי מרעיש מאוד אז הוצאתי אותו מהמארז ובינתיים המחשב עובד בלי מאוורר למארז, בקרוב אני אקנה חדש. השאלה שלי היא אם בינתיים יכול להגרם נזק לחומרה של המחשב שלי? יש לציין שהחומרה שלי די חלשה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) >…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום ! כשאני מכניסה דיסק לכונן E, המחשב לא קורא את הדיסק בכלל.... איך ניתן לטפל בזה ? כמו כן, זה כונן E תודה !
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ nvidia geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה, יש לי ביוס כפול של גיגביט, נכנסתי לביוס המשני ואמרתי לו לפעול לפי המשני ולא לפי הראשוני ומאז הוא עשה ריסטרט ולא מראה לי כלום על המסך ורק מנסה לקרוא את כונן איי !!! אשמח אם מישהו שיודע יענה לי דחוף ואפילו ייתן לי טלפון שלו שאני אדבר איתו...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td] ליוזר בום מסך כחול (מייד אחרי) WINDOWS XP מותקן.צרפתי כאן את קבצי ה DUMP אני לא יודע לקרוא אותם. הבנתי שזה יכול להיות בעייה בדרייבר מסויים המחשב הזה בלתי ניתן לפרמוט יש בו מלא תוכנות שבעייה לשחזר. החלפתי הרדיסק עשיתי ACRONIC BACKUP ואז RESOTRE לחדש עבד שבוע ואחרי שבוע הלקוח חזר אליי עם המסך הכחול החלפתי זכרונות ועדיין.. עשיתי CHECKDSK איחוי דיסק וכו וגם לא עזר.. מצרף את קבצי ה DUMP חייב את העזרה שלכם תודה![/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
בימים האחרונים אצל חבר שלי כל פעם שנוגעים במארז בזמן שהוא מחובר לחשמל מקבלים "בזיקים" קטנים כאלה ביד וזה מעצבןןןן ומציק! למשל בברזל של המארז מרגישים חלש.. כמו מכות חשמל קטנות כאלה והכי הרבה מרגישים על הלוח אם מבפנים בחיבורים למשל של המדפסת (למשל בלוח אם הייתי צריך לחבר מחדש את המאורר והחיבור 3 פינים היה ממש קרוב לברזל שיוצא מהלוח ומתחבר למדפסת, הקונקטור הזה..) ושם קיבלתי חשמל ממש מציק.. יותר חזק מאשר סתם מקבלים בנגיעה מהמארז זה התחיל לפני בערך 3-4 ימים ושמוציאים את התקע מהשקע זה כמובן מפסיק.. למה זה קורה ומה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
תראו לפני יומיים ניסיתי להדליק את המחשב ובחלק של ה Detecting IDE Drives הוא כל פעם נתקע בקיצור ניתקתי את ה DVD-RW ואז המחשב עלה... היום פתאום המחשב נתקע לי בטעינה של ה WINDOWS בהפעלה של המחשב... בקיצור ניתקתי את הCREATIVE AUDIGY2 וגם המחשב עלה... השאלה אם יש במחשב איזה שהו קצר שגורם לרכיבים האלה למות?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אחרי פירמוט כרטיס SD פתאום מופיעה לי הודעה שאני מנסה להיכנס למידע בכרטיס - Data Error (cyclic redundancy check). אחרי זה ניסיתי לבצע עוד פירמוט אבל עכשיו הפירמוט נכשל וניסיתי כמה פעמים כבר. תודה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כחודשיים רכשתי מחשב נייד LENOVO Y-530 עם כרטיס רשת Realtek 8822BE 802.11ac לפני כחודש ניסיתי להבין למה המחשב לא מזהה ולא מתחבר לרשת ה-5G שיש לי בבית, וניסיתי לשנות בהגדרות של הכרטיס, שיחפש קודם את הרשת 5G. זה עבד לרגע, אבל מאז, לא משנה באיזה רשת אני נמצא (5G או 2.4G) יש לי כל הזמן ניתוקים של הרשת. החזרתי את כל ההגדרות לקדמותן, והבעייה ממשיכה. הכרטיס מחזיק בערך 5 דקות, ואז מאבד את זה, והבעיה נפתרת על ידי הפעלה של ה-TROUBLESHOOTER של WINDOWS, ללא עקביות מלאה בבעיה שנמצאת. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה אפילו מונע ממני לצפות בנטפליקס.. הנה, לדוגמה, הפעם האחרונה שזה קרה:
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
ב"ה שלום. ניקיתי את המחשב מאבק, בעזרת מייבש שיער (פאן) ולאחר מכן הדלקתי את המחשב והאינטרנט לא עובד. (החוט של הכבל רשת במחשב לא עושה את האור הצהוב למרות שהחלפתי חוט) תודה רבה. יוסף
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
הי כם במק וגם בפיסי, ביום אחד בהיר הפסיק לנגן לי היוטיוב. נתקע על הפליי.. כשאני עושה incognito או כל דפדפן אחר מלבד כרום זה עובד. מה חוסם אותי? חסר תוסף משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להשתמש ב3-4 פרופילי פייסבוק (כולם אמיתיים, ותיקים, עם חברים והכל) במחשב נייד אחד או שייתכן ופייסבוק יחשבו שיש פה זיופים ויחסמו כמה מהם או את כולם? בבקשה לענות רק למי שיש ניסיון ומבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי סרגל חיפוש שאני רוצה להוריד ניסיתי להוריד Ad-aware 6.0 מצאתי 27 קבצים מחקתי אותם והסרגל לא נמחק כשאני מנסה להוריד עידכונים הוא נתקע לי על 5 אחוז ואז כשאני מעלה מחדש את התוכנה זה כותב לי eror while loading the ad-awere reference-file איך אני מוחק את סרגל החיפוש אולי SPYBOT אז תביאו לי לינק. בתודה מראש GABIG12
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-