תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
החיבור הקדמי לאוזניות נדפק..נשבר בתוכו חלק מחיבור האוזניות. ניטרלתי, ניתקתי מהלוח אם. קניתי מתאם USB עם כניסת מיקרופון ואוזניות /רמקולים. בווינדוס 10 אפשר להגדיר שזה יהיה דיפולט פלייבק, או רמקולים רגילים המחוברים בפאנל אחורי (פלאג ירוק רגיל) איך עושים שהכל יעבוד יחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מישו יודע איך לפתור את זה ?? בגוגל ראיתי שכנראה הUSB במצב legacy בbios אז כיביתי את הLEGACY ואז הWINDOWS לא עולה הוא ניתקע בטעינה של הקו ובBIOS הUSB נימצא ב2.0 לוח אם M2N-E של ASUS (לא גירסאת הSLI) אני לא יודע מה עוד לעשות מה שמחובר זה ZALMAN RS6F USB 5.1 SURROUND HEADPHONES USB MOUSE 6 LEDED WEBCAM אם אני רוצה מצלמה אין לי אוזניות וההפך
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מתאם usb bluetooth וכאשר רני מחבר אותו למחשב לא משנה מה אני עושה הוא מזהה אותו בתור "התקן לא מוכר" איך אני מתקין אותו הבנתי שהוא אמור להזדהות בתור ISSC BLUETOOTH DEVICE
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעצם הכותרת מדסרת בעד עצמה. עשיתי חיפוש די ארוך ברשת, ולא הגעתי למקום בו מסבירים איך אני יכול לעשות booting מדיסק און קי בנוגע ללוח אם הנ"ל. יכול להיות שהביוס לא תומך? כלומר הלוח ישן מידי? אני נורא צריך לעבוד עם הלוח הזה ואני פשוט לא יודע איך להעלות את המערכת הפעלה מהדיסק און קי (שמתי שם dsl - damn small linux) תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77,440 Halacpi.dll 12-Mar-2002 …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא מסוג GIGABYTE 945P-S3 החליפו לי את הלוח אם GIGABYTE 915PRO-DUO אחרי שהייתה איתו בעיה ושמו את הלוח אם שיש עכשיו. עכשיו הבעיה היא שקודם הצלחתי לחבר את ה-PSP ל-USB, ועכשיו יש לי הודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED וה-PSP לא מצליח להתחבר ל-USB. אותו דבר קורא גם עם מפצל 4 יציאות USB, שוב הההודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED. חשוב לציין שיש לי WINDOWS VISTA, וכשניסיתי את שני המכשירים האלה במחשב עם WINDOWS XP הם פעלו מצוין, ככה שהבעיה היא לא בהם. יש פיתרון לבעיה?? תודה לעוזרים מראש נ"ב צירפתי תמונה:
-
- 37 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
ההודעה הזו החלה לקפוץ לי על המחשב כל דקה בערך, זה התחיל ביומיים האחרונים. מערכת הפעלה win7 rc 64bit שאני בכל מקרה הולך להחליף ולגירסה הסופית תוך ימים ספורים (לא רק בגלל הבעיה הזו אבל גם) אני לא מצליח לזהות איזה רכיב USB עושה בעיות, ניתקתי את כולם אחד אחד וההודעה המשיכה לקפוץ, כולל את החיבורים הפנימיים ללוח האם. גם איתחול של המחשב לא עזר. יש לימשהו רעיון מה זה יכול להיות, כל הרכיבים עובדים. תודה רבה, גלעד
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אתמול באמצע היום, העכבר שלי (logitech G5) התחיל להתנתק פתאום ולהתחבר מעצמו. 10 שניות מחובר, 10 שניות מנותק.. התחלתי לשחק עם החיבורים, הוצאתי הכנסתי, ואחרי כמה זמן, קרה אותו הדבר למקלדת. הפעלתי את המחשב מחדש וקיבלתי את ההודעה: usb device over current status detected, ושהמחשב יכבה את עצמו עוד 15 שניות... כאשר אני מוציא את החיבור USB של העכבר, הכל עובד כרגיל, תקין (גם עם אותה המקלדת..). כאשר אני נכנס לחלונות, ומחבר את העכבר כאילו כל מה שמחובר לUSB נופל, קורס.. וכאשר אני מוציא את העכבר, אחרי כמה שניות הכל חוזר תקין. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני מניח שזה משהו בעכבר, אבל אולי יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה לי בכל פעם כשאני מדליק את המחשב, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים, לנקות את המחשב, כל מיני דברים שאמרו באינטרנט וכלום לא עזר, יש לך רעיון איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בעיה מאד מוזרה בווינדוז7. הוא לא מזהה מכשיר שאני מחבר אליו ב USB 2.0 ישירות, אבל אם אני מחבר אותו דרך מאריך USB הוא מזהה ישר. למישהו יש רעיון והסבר תאורטי למה זה קורה? תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא דריבר מתאים למצלמת הוידאו הדיגיטלית של JVC בגדם GR-D70 אני צריך USB דריבר אז אם אתם יודעים מאיפה אני יכול להוריד אותו אנא תגיבו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom: http://www.minicom.com/kvm_usb.htm על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM. בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין. עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה. ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום. בעיקרון ה CAT…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן athlon xp 1600+ ובו 2 חיבורי usb בלבד... אחת הסיבות שהעדפתי תמסך lg f700p היא בגלל שהוא מוסיף לי עוד usb אחד... (יש לו שניים אמנם אבל במילא הוא תופס לי חיבור אחד במחשב..) אבל משום מה מסתבר שאין לו מספיק כח כדי לספק שני חיבורים... :-\ בחיבור אחד שמתי תעכבר ובחיבור השני אני לא מצליח להשתמש לשום דבר (נגן mp3 וכ'ו...) והוא רושם USB Hub Power Exceeded האם יש אפשרות לסדר את זה..? ???
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכונן הנייד הוא רושם לי usb mass storage device 2.0 אבל לא את סוג ההתקן ולכן הכונן לא מופיע במחשב שלי יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל הפורומניקים! כבר כמה ימים אני שובר את הראש, הבעיה היא כזאת פתאום ה USB במחשב שלי הפסיק לזהות כמה התקנים שמחוברים, אחד ההתקנים זה הוא כרטיס רשת אלחוטי, טוב כמובן שהיתי כמעט בטוח שהבעיה בו, אך לאחר מספר בדיקות על מחשבים אחרים (3 מחשבים), היבנתי שהוא תקין לחלוטין. הוקצור בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב (ושלא תחשבו שלא ניסיתי להתקין דריברים) קופצת הודעה USB NOT RECOGNIZED......., גם לאחר ניסיון של פירמוט והתקנת WINDOWS XP SP2 מחדש הבעיה לא נפתרה.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שמתי עכבר ביציאה של USB בלוח והעכבר התחיל להתקע ובקושי לזוז שיניתי יציאה וזה עבד תקין אין ללוח הרבה יציאות רק 4 מאחור יש לי מפצל USB של 4 הבעיה שהוא תומך בתקן 1.1 אם אני אחבר לשם מקלדת ועכבר אני ארגיש נפילה בביצועים ? ה USB OB תומך בתקן USB 2.0 USB1.1 תומך ב 12MBPS USB2.0 תומך ב 480MBPS
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבורי ה USB מקודם הכל היה כרגיל עכשיו לא יודע מה קרה הבעיה שהUSנ לא מזהה חומרות כל פעם אומר שיש בעיה אפילו דברים כמו FLASH DISK תעזרו לי בקשה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לתוכנה או חומרה אבל זה שניהם פחות או יותר.. רכשתי כבל USB TO IDE CABLE ושאני משתמש בו זה כאילו עובד רק בפעם הראשונה, כלומר: חיברתי הרדיסק (1) ללפטופ וזה עבד וכאשר ניסיתי לחבר הרדיסק (2) אחרי זה כבר לא עבד. לקחתי את הרדיסק (2) למחשב אחר חיברתי אותו שם וזה עבד. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום,הזמנתי את המתאם הזה באיזה 3 דולר מאיזה אתר ,אחרי שחיפשתי אחר מתאם USB TO SATA. יש לי כונן 3.5" ,ורציתי להעביר תכנים ממנו ללפטופ. ככה נראה המתאם: https://imagizer.imageshack.us/v2/279x373q90/537/f909f2.jpg יש את הכניסות משתי הצדדים ,ויש את הכניסה מלפנים. אני פתחתי את המארז של המחשב הנייח שלי ,ועדיין לא הצלחתי להבין איך לחבר אותו . ככה נראה הכונן שלי : https://imagizer.imageshack.us/v2/279x373q90/661/5633c7.jpg מה בעצם אני עושה ? לאיפה אני מחבר את החיבור לכניסה הפנימית ,והכניסה הצדדית ?
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד דל בן 4 שנים יש לו יציאת USB מהדגם הקודם ולא USB 2 עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני וכזה שמתאים לחיבור הזה יקר טילים השאלה שלי היא כזו האם ניתן לקנות מתאם שעושה את המעבר למצב של USB 2 ואם כן איפה אפשר לרכוש ומה בערך המחיר
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
windows 7 מעודכן 64bit. הלוח- GA-H81M-D2V עכבר+מקלדת ב USB. כמו בכותרת- ב BIOS עובדים רק האחוריים(כולם), ותחת Windows עובדים אך ורק הקדמיים(שוב, כולם). שאלה נוספת - ה Windows/לוח מזהה רק 2 רמקולים מתוך ה 5.1 שלי (mx540). כשאני מסתכל על החיבורים בלוח אני רואה אחד כ- line in, אחד כ line-out ואחד למיקרופון. אבל הלוח עצמו מוגדר כ 2/5.1/7.1. יש לי 3 חיבורים של הרמקולים. חיבור של שלושתם לא פותר. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפי ה device manager ה usb עובד. כאשר חיברתי מודם נורית החשמל במודם עבדה כלומר הוא קיבל אספקת חשמל מהמחשב אך מעבר לזה המחשב לא זיהה אותו, כך גם עם המצלמה הדיגיטלית. ניסיתי להוריד את ההגדרות, והמחשב זיהה אותן שוב ולא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחשב כבן שנה צ'פיסט RS482M4 של ATI מעבד תוצרת AMD 3200+ 64BIT כרטיס מסך READON X1300 לאחרונה המחשב אינו מזהה התקנים בכל יציאות הUSB וניצול כוח מעבד תקוע על 100 אחוז גם ב"מצב בטוח". ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE וגם לחסל את התליכים הדורשים כוח עיבוד גבוה דרך SECURTIY TASK MANAGER בנוסף יש לי אנטי וירוס וSPY SWEEPER האם הבעיה היא חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי דונגל בלוטוס של סלקום השאלה היא כזאת 1. אם בקירבה של הדונגל למחשב בגלל שהוא " משדר " זה יכול לעשות בעיה לחומרה שם ? 2. אם זה עושה קרינה מטורפת ? כי הוא מהבהב חזק כמו כונן קשיח יש שם נורה ירוקה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-