תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מאז שפתחתי את המחשב לנקות אותו אני סובל מאיטיות בלתי נסבלת.. קודם כל עד שהוא עולה לוקח לו כמעט פי 2 זמן מקודם עד שאיזה קיצר דרך או כל תיקיה נפתחת לוקח לפחות 20 שניות מה שקודם היה אולי 2 או 3 שניות. בבקשה תעזרו לי אני נואש! אתם חושבים שזה נובע מהפתיחה של המחשב והניקוי שלו? דרך אגב הטמפרטורות של המעבד מעל מה שאני רגיל לראות 38 במנוחה ו43 44 במשחק.! מה שקודם היה 32 במנוחה ואולי 39 במאמץ.. תעזרו לי בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היום פתאום אחד המאווררים במחשב שלי החליט שבא לו לעשות רעש....הרבה יותר משהוא בד"כ עושה. נסיתי לברר מאיזה מאוור מגיע הרעש, ואני כמעט בטוח לפי מה שבדקתי שהוא מגיע מהמאוורר הקדמי של המארז. פתחתי את המארז וניקיתי מאבק, בדקתי את המצב של המאוורר והכל נראה בסדר, ובאמת שהדלקתי שוב לא היה רעש, אבל הוא חזר שוב. יש לציין שהוא בא והולך, ואם אני מכבה ומדליק שוב (ועכשיו גם גיליתי שתזוזה קטנה יכולה להפסיק את הרעש) יש סיכוי שהוא נעלם. הרעש מציק לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. מה ניתן לעשות בנידון? האם המאוורר עומד למות וצריך להחליף אותו? תודה.
-
-
אתחיל בזה שאני לא בטוח באיזה פורום לפרסם את הבעיה הזאת... הבעיה היא כזאת : התקנתי לחבר ווינדוס 2000 מ-0 לאחר פירמוט, והכל עבד כשורה. הבעיה היא שהמחשב ממש ישן ווינדוס לא מזהה את ה USB. ווינדוס מזהה את ה USB כ unknown usb... בלי סימן קריאה לידו. אין לו דיסקים שבאו עם המחשב, ואני לא מצליח לזהות איזה לוח אם זה, בשביל להוריד לו דריוורים. השבב הוא via VT82C693 והמחשב הוא compaq presario 5700t. למישהו יש פיתרון? האם התקנת WINXP תעקוף את הבעיה ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי יש לי צורב ריקו ששירת אותי נאמנה שנים מיספר ועכשיו הלך לו הלגר שמסובב את הדיסקים ויש לו בגלל זה בעיות רקיאה וצריבה או יותר נכון הוא לא מצליח לצרוב עקב אי דיוק של המנוע רציתי לישאול אם יש למישהו צורב כזה או סי די רום רגיל של חברת ריקו שלא עובד אבל המנוע עדיין תקין אומנם כבר קניתי צורב חדש אבל חשבתי לתת אותו לשכן שלי שאין לו צורב אם אני יצליח לתקן אותו תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
תראו זה דבר די מוזר זה התחיל לפני כמה שבועות שהחלפתי את הכבל של המודם לכ.רשת אחר והמחשב היה עושה ריסטרט עכשיו רציתי להכניס את הכבל של המצלמה לUSB ולמרות שעדין בקושי נגעתי (נגעתי ממש טיפה ) וזה עשה ריסט מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מזה זמן ארוך יש לי תתקלה הזאת.בכניסות usb הקדמיות במארז שלי-כל פעם אני נוגע עם איזה מכשיר usb(ניסיתי הרבה מכשירים-מצלמה דיגי',זכרון נייד ועוד) המחשב מיד עושה restartדבר שממש מפריע ונראה לי גם הוס תמחשב! הערה-זה קורה לפני החיבור אלא במגע בין 2 המתכות של הusb!בבקשה תעזרו!אולי זה מארז תפוק או לא יודע מה. תודה מראש! :
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרכיב פיזית את המחשב שלי ויש לי כמה שאלות מגיעים עם המארז המון חוטים לאן אני אמור לחבר אותם? (תמונות אקראיות שמצאתי ברשת) והאם זה משנה באיזה כיוון מכניסים לכונן דיסקטים את הכבל? עוד שאלה על המארז מכניסים ניטים כאלו ואז שמים את הלוח על הניטים ו"מחברים" ביניהם עם ברגים, נכון?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר SATA 200 של MAXTOR ,את הכבל של ב-DATA מצאתי אבל יש לי בעיה לחבר לספק ,כל החיבורים שיוצאים מהספק הם מסורתיים כלומר 4 PIN על הHD אין את החיבור הזה. איך אני מחבר אותו לספק? אגב יש לי ספק של HEC 400W שהוא יחסית חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שאני שומע באוזניות אני שומע רק באוזניה השמאלית, אני יודע שזה לא בעיה באוזניות כי זה קרה לי בעוד אוזניות. מישהו יודע איך הבעיה ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהוא עושה רעש ביגלל המעברר אז קניתי מעברר כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 אבל עכשיו הוא עדין עושה רעש פחות או יותר. וגם זה לא ממש הוריד את החום של המעבד אולי רק בכמה מעלות יש איזה פיתרון להוריד תרעש. רק שאני סם תמעברר על הכי חלש אז הוא קימעת ולא עושה רעש אבל אז המחשב מתחמם...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של חברת compal מדגם CT10 (או ACT10). אני צריך לעשות לו עידכון ביוס אבל אני בבעיה, את העידכון יש לי אבל אין לי את תוכנת ה FLASHROM. הנתונים הם אלו: Insyde Software MobilePro Bios Version 4.00.01 sis 650 Bios 4.00.04 Legend V71 Bios 106A אלה כל הנתונים המוצגים בעליית המחשב. אין אופציה לעידכון מתוך הביוס. אני יותר מישמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי. אנא צרו איתי קשר בפורום או במייל shidlo@gmail.com בתודה מראש רועי
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני גולש באמצעות מודם ADSL DYNAMODE A360 המחובר לUSB במחשב.לפני יומים המחשב הפסיק לזהות את המודם.התקנתי את המודם מחדש אך ללא תוצאות.לאחר מכן החלפתי מחשב והצלחתי לגלוש באמצעות מחשב אחר. כצעד של יאוש פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש,אבל עדיין המחשב לא מזהה את המודם. מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס קול מובנה על לוח של אסוס מדגם CUSI-M מצאתי את הדרייברים לכרטיס רשת ולכרטיס מסך אבל לכרטיס קול לא מצאתי והפכתי את הרשת כבר בנסיון למצוא מישהו יכול לעזור לי? יש שיטה אולי לדעת את דגם הלוח המדויק ע"י תוכנה ? כי להסתכל על הלוח עצמו כמעט ובלתי אפשרי זה מחשב של תקליטן והוא נמצא בתוך קייס שיצרו ג''מ אריזות ומי שמכיר אותם יודע שמה שנכנס אצלם לארגז יוצא...אף פעם קיצור בבקשה תנסו לעזור לי...בבקשה...ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום [ יש לי רגאון 9600 xt ומאז קניתי אותו לפני חצי שנה קורה לי דברים מעצבניםםםםםםםם במחשב........ למשל שאני משחק במשחק כמו סוואט או פרו אבולשיין אחרי כמה דקות הוא תוקע תמחשב ואז אני חייב לכבות אותו... עכשיו מה שאני לא יודע אם זה בעיה בכרטיס מסך.. לפני זה עבד לי הכל טוב עם גיפורס 4 , פירמטתי תמחשב בדקתי זכרונות הכל תקין ועדיין הוא ממשיך לי לעשות לי תבעיה שרובם קשורות לכרטיס מסך... קניתי תכרטיס מקיאספי והם אומרים 48 יום זה נשלח לתיקוןןןןן לעזעאל 48 יוםםםםםםם מי יחכה כבר רציתי לדעת אם יש לכם פתרום כי עדיין אני לא יודע בוודאות אם זה בכרטיס מסך למרות שנראה לי ב90 אחוז שזאת הבעיה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב חברים , היום בצהריים כאשר באתי לפתוח את המסך של המחשב (המחשב היה כבר פתוח) גיליתי לתדהמתי כי קיבלתי מסך כחול. -לא החלפתי\הוספתי חומרה. -לא התקנתי לאחרונה שום דבר ... מספר השגיאה הוא : XXX STOP: OXOOOOOOOA (0X00000016, 0X00000002, 0X0000000, 0X804E11D2) העלתי קבצי Minidump, והם מצורפים להודעה זו. תודה רבה לכל העוזרים, בברכה, אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תראו בזמן האחרון אני שם לב שהעכבר פתאום סתם זז בצורה אחת לשום מקום אבל זה לא קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו אני לוחץ לחיצה אחת על הכפפתור השמאלי וזה לוחץ לי פעמיים אפילו 3 פעמיים ובדקתי בהגדרות של העכבר והורדתי את הdouble click להכי נמוך יש עוד רעיונות כי אין לי ממש כוח לקנות עכבר חדש!!
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם לוח אם Brownsville II, זכרונות 500+250MHZ, מעבד פנטיום 4 3.06 לעיתים יש לי בעיה מוזרה: המחשב לא עולה לאחר Restart, למרות שהמאווררים עולים, ויש מתח ל CD ROM. העכבר ללא מתח (אין לו אור), שלושת הנורות של המקלדת מהבהבים לחצי שניה וזהו - בלחיצה על NumLock לא קורה כלום, המסך ב Standby וזהו. אני מכבה ומדליק מספר פעמים עד שהמחשב עולה בסוף. למה זה? מה עושים? אוריאל
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב אנשים קיבלתי היום לידיי את המאקסטור 160 גיגה ......התקנתי ווינדוס וחילקתי את הכונן ל3 חלקים 1.(של הווינדוס)26GB 2.משחקים תוכנות וכו...92GB 3.שאר דברים...36GB הכל טוב ויפה התקנתי ווינדוס ונכנסתי למחשב שלי ואני רואה רק את שתי המחיצות (1,2) מופיעות שם וה36 גיגה לא מופיע שם...... התקנתי SP2 אולי זה יעזור אבל כלום זה עדיין נשאר ככה ......מה לעשות בבקקששששההה!!!????!?
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה מוזרה עם משחק שכנראה קשורה לחומרה. ניסיתי את פורום משחקים אבל אף אחד לא עזר לי שם, אז אני משער שהבעיה מתאימה לפה. המשחק הוא SWAT 4 אגב... בקיצור, אין לי שום בעיה במשחק עצמו, פשוט כשאני יוצא ממנו, או כשאני ממזער ומחזיר, המחשב מראה מסך כחול עם טקסט ולפני שאני מספיק לקרוא אותו הוא ישר עושה ריסט עכשיו הבעיה היא לא במשחק בטוח... ניסיתי כל מיני גרסאות שעבדו במחשבים אחרים, אז זו בטוח החומרה... לא נראה לי שזו בעיה עם דרייברים, אחרת הוא היה עושה בעיות מההתחלה ולא היה מפעיל את המשחק אני לא חושב שזו בעית התחממות, כי אני מצליח לשחק בלי בעיה ורק כשאני יוצא מהמשחק הוא עושה ריסט ניסיתי לבדוק ספייוור וכאלה וירוסים אין לי אין לי בעיה עם משחקים אחרים מפרט: A64 …
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 1.7 של compac אתמול קיבלתי הודעת שגיאה שאין גישה ל my disk בכונן F: - כונן דיסקים ההודעה לא ניתנה לביטול ולכן ביצעתי ריסט, לאחר מכן המחשב הגיעה עד ללוגו של xp ונתקע, העלתי את המחשב ב safe mode ושם היתה לי המלצה לבצע שיחזור - עשיתי וזה לא עזר אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה שני סימני קריאה אחד על: plug & play bios extension והשני pnp bios extension לפי חיפוש שעשיתי כנראה שמדובר בהתנגשות חומרה אך לא ביצעתי שום שינויבחודש האחרון האם יש פתרון חוץ מלפרמט?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לכרטיס קול של Creative Sound Blaster live24 bit באתרים של הטופיק לא מצאתי .. מומלץ לינק ישיר x;
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אין אילו שהם הפרשי זמנים באין קפיצות המסך הכחול, זה קורה הרבה.. פעם ביומיים.. וזה ממש מעצבן כי באמצע עבודה במחשב, משחק או כל דבר אחר הוא יכול לקפוץ למסך הכחול. קרה לי כבר פעם שכשעשיתי (בגלל שהיה לי מסך כחול-והייתי חייב לעשות ריסטארט)ריסטארט, אז לפני הכניסה לווינדווס המסך הכחול שוב קפץ, אבל בפעם השלישית שעשיתי ריסטארט, היתה לי אפשרות לחזור למצב האחרון בו הווינדווס עבד בסדר... אבל אתמול(יום שישי) קפץ לי מסך כחול שגם אם הייתי אומר לווינדווס לחזור למצב שבו המחשב עבד טוב בפעם האחרונה הוא הגיע כמעט עד לעלייה של הווינדווס ושוב קפץ המסך הכחול. אפילו אם הייתי אומר לו לעלות בsafe mod היה מסך כחול(שזה לא קרה אף פעם). פעם כשזה היה קורה safe mod היה עולה תמיד, אף העלייה ה…
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-