תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש במחשב של אחי 8 גיגה בייט DDR3 ומעבד G2020 ולוח אם גיגהבייט H61 שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה שמפעילים GOOGLE CHROME ובמקביל פותחים משחק מחשב פתאום המחשב מקבל כבדות נוראית והדפדפן של גוגל כרום שהיה 800 מגה קופץ ל 1.5 GB ואפילו עד 2.5 אם אני אעבוד רק ב GOOGLE CHROME כמה דפדפנים יסגור ואז אעבור לשחק במשחק הדפדפן לא יזלול כמות כזאת של זיכרון וב FF זה לא קורה לי עם משחק או בלי משחק הזיכרון שצורך הדפדפן נשאר קבוע ואני אוהב לעשות הכול במקביל לפתוח כמות של דפדפנים במקביל משחק במקביל כמה דברים הדבר הכי הזוי שאני משחק WOT אז המעבד מגיע ל 20-30 אחוז מאמץ לא רציני אבל שאני משחק ב ENEMY FRONT המעבד לא יורד מ 80 אחוז נטו משחק !!!! בלי כלום מסביב ומגיע רוב המשחק 90-100 אחוז מאמץ זה מטו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם. אמש ניקיתי את החדר שלי והעברתי גם סמרטוט יבש על מארז המחשב בכדי לנקות את האבק, בנוסף, ניתקתי את החיבורים מאחור (BACKPANEL) כגון עכבר ומקלדת בכדי לנקות אותם ואז חיברתי חזרה, לא ניקיתי את פנים המחשב. היום כשהדלקתי את המחשב הוא נדלק כרגיל ופתאום השמיע רעש חזק ומוזר לכמה שניות (זה לא קרה אף פעם), ואז הוא עלה כרגיל אך המסך לא נדלק, ניסיתי להדק את חיבור ה-VGA לכרטיס המסך ועדיין לא עבד.. ניסיתי לחבר אותו למובנה ואז המסך כן נדלק, האם כרטיס המסך נשרף? המאווררים שלו כן מסתובבים.. כיביתי שוב את המחשב וכשהדלקתי שוב, הרעש לא הופיע, למה זה לא עובד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי H.D וסטורן דיגיטל 200 גיגה SATA עכשיו כאשר אני מפעיל פרטישן מגיק הוא מסומן בצבע צהוב מסביב ובפנים רשום BAD כאשר אני מפעיל את המאפינים רשום לי שאין מספר סידורי ל H.D יכול להיות שנמחק לו המספר הסידורי כי כאשר אני בודק אז הוא עובד אין סקטורים פגועים אבל זה מוזר מישהוא אולי נתקל בדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים כל משחק שאני משחק קורס לאחר מס' דקות בחזרה לווינדוז, זה לא קרה בעבר. נתוני המחשב שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4790 @ 3.60GHz 29 °C Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H97-HD3 (SOCKET 0) 28 °C Graphics DELL U2412M (1920x1200@59Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (Gigabyte) 30 °C Storage 232GB…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי מחשב בעייתי. הבעיה של המחשב היא כזאת: כל פעם שמדליקים אותו, הוא עולה עד כמעט לוינדוז ואז עושה ריסטרט וככה חוזר חלילה אם אני מנסה להדליק במצב בטוח - זה אותו דבר בדיוק - הוא מגיע עד הוינדוז ואז ריסטרט אם אני מנסה להדליק עם הדיסק ERD Commander - אותו דבר - עד לוינדוז ואז ריסטרט. לבסוף הוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו ללהתקן נייד דרך USB. את ההתקן הזה חיברתי למחשב שלי (התקין) - ברגע שהדלקתי את ההתקן - המחשב שלי עשה ריסטרט. ואם יש מצב שהוא לא עושה ריסטרט - אז ברגע שאני לוחץ על "המחשב שלי" - אז נעשה ריסטרט. החזרתי את ההארד דיסק למחשב הראשון - והעלתי את דיסק ההתקנה של הוינדוז בשביל לפרמט ולהתקין מחדש אבל ברגע שהוא מגיע לרגע שהוא שואל אותו אם "לתקן " א…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את https://www.yahavpc.co.il/product/3202/%D7%A4%D7%A1-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-cougar-%D7%93%D7%92%D7%9D-cougar-led-strip-rgb-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-rgb-5v-1.5w-15-led-lights זה יכול להתחבר לשלט של כורסיר כזה https://www.bestbuy.com/site/corsair-commander-pro-hardware-controller/6229603.p?skuId=6229603&intl=nosplash
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi:
-
לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
האם ניתן לאתר את מיקום המחשב הנייד בדומה לאיתור מכשיר הסלולרי באמצעות פיינד מיי אייפון? אם לא כיצד אני יכול לאתר את מיקום המחשב הנייד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אותיות שאני לא רוצה . - נניח על הכפתור של המספר 0 , יש גם את / , עכשיו אני לוחץ על המספר , במקום שפועל אני יראה את המספר 0 אז אני רואה את הלוכסן / , יש אפשרות במקדלת של המחשב הנייד בצד שמאל למטה לייד ה קונטרול , שקוראים לי FN , כאשר אני לוחץ עליה רצוף ומקביל לוחץ על הספרה 0 - אז רק אז מופיעה הספרה 0 , אין אני משנה את זה שהכפתור הזה יהיה פעיל כיאלו תמיד , כי זה קורה לי עם הרבה כפתורים -וזה ממש מעצבן נניח שאני לוחץ על האות K אני מקבל במקום את הספרה 2, ורק שאני לוחץ רצוף על הFN זה מסדר את זה.. אשמח לעזרה ,זה מאוד חשוב לי -תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה יש לי צורב דיי ישן X4X2X24 ועד עכשיו הכל פעל מצוין אבל לפני בערך יומים אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה איזה דיסק הוא מגיע ל100 אחוז ואז נתקעת התוכנה( NERO) והצורב כאילו ממשיך לצרוב אז אני עושה ריסט ומנסה לצרוב שוב והדיסק בעצם נשאר ריק הוא בכלל לא צרב עליו ניסיתי להתקין שוב את NERO וגם להוריד לה את העידכון הכי חדש כלום לא עזר מי שיכול בבקשה תעזרו :'(
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן ואם כן איך, לחבר כונן קשיח 3.5 SATA למחשב נייד? ברור שהחיבור יהיה חיצוני. אני רוצה לחבר את הכונן כדי להוריד חומר שיש לי על הכונן הפנימי של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש רעי מצא
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום. כשאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, עולה לי תוכנה שאינני רוצה שתעלה בכניסה (במקרה הזה, זוהי ההתקנה של Winrar). קיומה אינו תמוה, היות והרגע הסרתי וירוס אכזרי מהמחשב שלי, וציפיתי לתופעות לוואי מעניינות שכאלה. השאלה היא כזו: מאיפה יכול להיות ש Windows מעלה את התוכנה? המקומות שבהם חיפשתי הם: בתפריט ה Start ב Startup , ב MsConfig ב Startup, ב Win.ini, ב System.ini וב Registery. באף אחד מהם לא היה איזכור לתוכנה. היכן עוד אפשר להביט שלא חיפשתי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-