תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין תוכנה בשם WinDS3 ע"מ להשתמש בשלט PS3 במחשב(דרך מתאם USB-בלוטוס). כאשר אני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה שאומרת "can not open virtual mouse", ואכן אני לא יכול להשתנמש בשלט כעכבר(הוא כן מגיב- אך הפיצ'ר של השימוש בשלט כעכבר לא עובד). כאשר אני מסתכל במנהל התקנים אני רואה 2 התקנים לא מזוהים. הנה הפרטים עליהם: http://www.mypicx.com/08112009/details/ בנוסף ניסיתי לבדוק אם הפורט של העכבר עובד(ע"י חיבור של עכבר חוטי) - והוא לא מזהה אותו/לא מגיב. לאחר חיפוש דיי גדול הבנתי שיכול להיות בעיה עם קובצי inf פגומים(תחת C:\Windows\inf), אולי input.inf או inf אחר. מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי? המחשב הוא חדש והתוכנה עבדה טוב במחשב הקודם שלי. אני עם ווינדוס XP ומשתמש בעכב…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא 7600gt extreme של leadtek הבעיה היא כאשר אני לוחץ כפתור ימני על משהו המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר ניסיתי להחליף דרווירים להכי חדש ועדין אני יודע שזה הדרוויר כי בדקתי הורדתי את הדרוויר שלו אין בעיה אבל שאני מחזיר אותו יש בעיה עם למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לפטופ Toshiba satellite, הסוללה מוצגת כ fully charged, אבל ברגע שמנתקים את הכבל של החשמל הלפטופ נכבה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אז ככה הרצתי בדיקה של 3DMARK 11 על ההגדרות הרגילות וזה מריץ לי על 14 FPS כל דבר למה.. מה אני עושה.. ואיזה חלק כבר פגום!?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי, שמעתי מתישהו שאי אפשר לעשות יותר מדיסק אימג' אחד על כונן חיצוני אחד. כלומר - אפשר לעשות למשל 10 אימג'ים על 10 כוננים קשיחים, אך לא 10 על כונן אחד. האם זה נכון? האם זה משתנה מדיסק אימג' של ווינדוס (למשל של ווינדוס 7) לבין תוכנה כמו Macrium למשל? אם אני משתמש בMacrium - האם באמת אני יכול לעשות רק אימג' אחד על כונן אחד או שאני יכול לעשות כמה שאני רוצה על אותו כונן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יוכל במדיוק לדעת מה החלקים שיש לי במחשב לוח אם מעבד וכו'.. יש אוזשהיא תוכנה מיוחדת?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מאוור מתאים לפנטיום 3 שלי, סוקט 370. איפה אני יכול למצוא מאוורר מתאים. כל פעם המחשב נתקע, למרות שהמארז אצלי פתוח המעבד עולה על 80 מעלות כל פעם...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש במחשב של אחי 8 גיגה בייט DDR3 ומעבד G2020 ולוח אם גיגהבייט H61 שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה שמפעילים GOOGLE CHROME ובמקביל פותחים משחק מחשב פתאום המחשב מקבל כבדות נוראית והדפדפן של גוגל כרום שהיה 800 מגה קופץ ל 1.5 GB ואפילו עד 2.5 אם אני אעבוד רק ב GOOGLE CHROME כמה דפדפנים יסגור ואז אעבור לשחק במשחק הדפדפן לא יזלול כמות כזאת של זיכרון וב FF זה לא קורה לי עם משחק או בלי משחק הזיכרון שצורך הדפדפן נשאר קבוע ואני אוהב לעשות הכול במקביל לפתוח כמות של דפדפנים במקביל משחק במקביל כמה דברים הדבר הכי הזוי שאני משחק WOT אז המעבד מגיע ל 20-30 אחוז מאמץ לא רציני אבל שאני משחק ב ENEMY FRONT המעבד לא יורד מ 80 אחוז נטו משחק !!!! בלי כלום מסביב ומגיע רוב המשחק 90-100 אחוז מאמץ זה מטו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה במחשב כאשר אני מדליק אותו המסך לא נדלק... בהתחלה חשבתי שהמסך לא בסדר, אז בדקתי על מסך אחר וגם לא פעל... אח"כ חשבתי שז הכרטיס מסך, וגם אותו החלפתי לג'י פורס 2 64 מגה ולא פעל... המפרט הוא כזה- p4 2800 intel bonanza 1024 ddr400 120gb sata 9600xt 256 כרטיס קול של קריאייטיב 5.1. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה לעוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכם. אמש ניקיתי את החדר שלי והעברתי גם סמרטוט יבש על מארז המחשב בכדי לנקות את האבק, בנוסף, ניתקתי את החיבורים מאחור (BACKPANEL) כגון עכבר ומקלדת בכדי לנקות אותם ואז חיברתי חזרה, לא ניקיתי את פנים המחשב. היום כשהדלקתי את המחשב הוא נדלק כרגיל ופתאום השמיע רעש חזק ומוזר לכמה שניות (זה לא קרה אף פעם), ואז הוא עלה כרגיל אך המסך לא נדלק, ניסיתי להדק את חיבור ה-VGA לכרטיס המסך ועדיין לא עבד.. ניסיתי לחבר אותו למובנה ואז המסך כן נדלק, האם כרטיס המסך נשרף? המאווררים שלו כן מסתובבים.. כיביתי שוב את המחשב וכשהדלקתי שוב, הרעש לא הופיע, למה זה לא עובד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שהיא שהדיסק הקשיח מראה לי כל פעם נפח אחר גם שאני לא מוריד כלום מה יכול להיות הבעיה? מערכת ההפעלה היא ויסטה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, היום בבוקר פתחתי את המחשב, וכל תוכנה שאני מנסה להריץ, ממש כמה שניות לאחר שהיא עולה - ומופיע לי "erorr report", התוכנה מציגה את התוכן בצורה מעוותת (כל תוכנה - אנטי וירוס/אינטרנט אקפלורר), במידה ואני לוחץ "לשלוח את הקובץ שגיאות", החלון/תוכנה נסגרת. בקושי רב הצלחתי לכתוב הודעה זו :\ הדבר היחיד שאני חושב שיכל לגרום לזה, אבל לא בסבירות גבוהה, זה שאתמול עדכנתי את הדריוורים של הלוח אם (P4S800D), באופן מפתיע, הכול עבד אתמול הרבה יותר מהיר וחלק... ולא היו כל בעיות... אח שלי היה בערב ואין לי מושג מה הוא עולל למחשב. בכל מיקרה, יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה או שאין מנוס מפרמוט?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי H.D וסטורן דיגיטל 200 גיגה SATA עכשיו כאשר אני מפעיל פרטישן מגיק הוא מסומן בצבע צהוב מסביב ובפנים רשום BAD כאשר אני מפעיל את המאפינים רשום לי שאין מספר סידורי ל H.D יכול להיות שנמחק לו המספר הסידורי כי כאשר אני בודק אז הוא עובד אין סקטורים פגועים אבל זה מוזר מישהוא אולי נתקל בדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים כל משחק שאני משחק קורס לאחר מס' דקות בחזרה לווינדוז, זה לא קרה בעבר. נתוני המחשב שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4790 @ 3.60GHz 29 °C Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H97-HD3 (SOCKET 0) 28 °C Graphics DELL U2412M (1920x1200@59Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (Gigabyte) 30 °C Storage 232GB…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי מחשב בעייתי. הבעיה של המחשב היא כזאת: כל פעם שמדליקים אותו, הוא עולה עד כמעט לוינדוז ואז עושה ריסטרט וככה חוזר חלילה אם אני מנסה להדליק במצב בטוח - זה אותו דבר בדיוק - הוא מגיע עד הוינדוז ואז ריסטרט אם אני מנסה להדליק עם הדיסק ERD Commander - אותו דבר - עד לוינדוז ואז ריסטרט. לבסוף הוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו ללהתקן נייד דרך USB. את ההתקן הזה חיברתי למחשב שלי (התקין) - ברגע שהדלקתי את ההתקן - המחשב שלי עשה ריסטרט. ואם יש מצב שהוא לא עושה ריסטרט - אז ברגע שאני לוחץ על "המחשב שלי" - אז נעשה ריסטרט. החזרתי את ההארד דיסק למחשב הראשון - והעלתי את דיסק ההתקנה של הוינדוז בשביל לפרמט ולהתקין מחדש אבל ברגע שהוא מגיע לרגע שהוא שואל אותו אם "לתקן " א…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מזמין עכשיו את https://www.yahavpc.co.il/product/3202/%D7%A4%D7%A1-%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-cougar-%D7%93%D7%92%D7%9D-cougar-led-strip-rgb-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-rgb-5v-1.5w-15-led-lights זה יכול להתחבר לשלט של כורסיר כזה https://www.bestbuy.com/site/corsair-commander-pro-hardware-controller/6229603.p?skuId=6229603&intl=nosplash
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi: