תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפניי כמה שבועות העלתי דיון לגבי קפיצה פתאומית (ורגעית) של התמונה במסך, בעיקר בגלישה (chrome), וחשבתי שפתרתי אותה אבל כנראה שלא בדיוק. בעיה נוספת היא שסרטים ב-youtube פשוט מנוגנים בצורה לא חלקה. (אין בעיה של ניגון סרטים מהמחשב) הם נטענים מהר, לא נתקעים, ובגדול נראים טוב (1080p). אבל - כשמשהו זז יחסית מהר לאורך/רוחב התמונה, התנועה נראית מקוטעת ולא חלקה (לא תקועה, פשוט לא חלקה) כאילו הסרט נחתך לאלפית שנייה בכל מיני מקומות אקראיים... זה גורם לדברים להיראות מאוד לא טבעיים, ומאוד לא זורמים - אמנם בצורה מינורית אבל זה מציק! מפרט: core i3 4130 msi b85m-p33 2x4GB corsair vengance msi r9 280x viewsonic vx2370 התקנתי מחדש את הדפדפן, את הדרייבר של הכ"מ, ניסיתי לנטרל את ה-fl…
-
- 35 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אני יכול לעשות? הכרטיס, GF6200, של PALIT, לא בדקתי עליו משחקים (כי זה לא יעודו), אבל כאשר הכ.מסך בהאצה מלאה (Full Acceleration) בשורת הtroubleshooting, בזמן "צפיה" בסרטים המחשב פשוט נתקע. אני צריך להזיז את הסליידר הזה עד ביטול האצת הDirectDraw, Direct3D (השני מהסוף- תמונה מצורפת). מה אני יכול לעשות? האם ככה הם הכרטיסים האלה? האם 6200 עד כדי כך גרוע (זה עוד אחרי שהחליפו לי אחד). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נאלצתי להחליף את לוח האם מ ASUS CUV4X ל ASUS CUSL2-C בגלל שהקודם נשרף... מאז שהתקנתי את החדש יש לי כמה וכמה בעיות. א. יציאות ה USB לא מזהות לי את העכבר שעבד בלוח הקודם. ב. אין SOUND בכלל (המחשב מזהה נכון את הכרטיס ומבצע השמעה של קבצי קול, אך שום SOUND לא בוקע מהרמקולים. התקנתי את הדרייברים האחרונים ולא שינה כלום. ג. נגני הסרטים (וניסיתי 3) מריצים סרט, אך במהלך ההרצה הסרט קופא לכמה שניות (ה SLIDE BAR למטה ממשיך לרוץ לעומת זאת) וממשיכים להראות את הסרט לאחר הקפיאה הרגעית. דבר זה קורה שוב ושוב במהלך הסרט. יש לי PIII 800MHZ, WIN XP PRO, 256MB RAM. ולוח אם שמצוין למעלה, כרטיס קול LIVE!VALUE.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
D:\EMULE\Incoming\(Celeb) bloodsport .wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTempor…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים,היום (מוצאי שבת) הפעלתי את המחשב שלי ולאחר שהוא נדלק צץ לי שיש לי עדכון לדרייברים שלי מהתוכנה של הכרטיס מסך שלי (AMD - Radeon) ולאחר מכן באתי לראות עוד פרק מהסדרה שאני רואה מידי שבוע, אבל הפעם כאשר הפעלתי את הפרק בצפייה ישירה משום מה הוידאו התפצל לי לשני חלקים, שהצד השמאלי הוא טיפה גדול יותר לעומת הצד הימיני, ויש מין פס אדום כזה שצמוד לחלק השמאלי. חשבתי שזה בעיה בסרטון עצמו אבל לאחר גלישה קצרה בפייסבוק אני רואה שכל הסרטונים שמופיעים שם התפצלו גם כן כמו הראשון.חברים בבקשה עזרה אני לא יודע איך לטפל בזה,הינה תמונה שמסבירה איך שזה נראה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה אחרי דקה-שתייים הסרט נתקע (לא הקול-רק הוידאו), וכשאני מזיז את העכבר זה פתאום מסתדר. הסרט מראה שהוא נטען - יש לי אינטרנט מספיק מהיר וזה קורה בכל דפדפן מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
באג מוזר גורם לכל הסרטים להראות ממש ממש בהיר. שחור נהפך לאפור וכו'. מיותר לציין שאי אפשר לראות ככה סרט נורמלי... הבעיה היא גם בסרטי DIVX וגם XVID ככה שזה לא נראה לי המקודד, בדקתי ב BSPLAYER, ניסיתי להתקין שוב את WMP9 וגם את WMP10, בדקתי סרטים שונים. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לעזאזל אני מסדר אותה? אני משתגע כבר, המחשב עושה לי דווקא היום! תודה הייתי מביא תמונה אבל ה BSPLAYER החליט שזה לא נחמד לו והוא דופק את הקובץ של התמונה..... :-\
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מקווה שאני במקום הנכון, כי לא כל כך ידעתי לאן להפנות את השאלה. הבעיה: ישנם סרטים מסויימים שכאשר אני שם אותם על מסך מלא, הסרטים פשוט מקרטעים ובקיטועים קלים שחוזרים לאחור כמה וכמה פעמים וזה בלתי נסבל ולא מובן. כשאני מוריד את הסרט ממסך מלא זה לא קורה ויש סרטים שהקיטועים הללו לא קורים בכלל גם כשאני על מסך מלא. אם זה חשוב, אני משתמש ב - BSPlayer ויש ברשותי את הדרייבר העדכני ביותר של הכרטיס מסך. גם עם הדרייבר הישן יותר זה עשה בעיות בסרטים מסויימים. יש למישהו קצה חוט? המפרט בחתימה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קצת מוזרה כשאני רואה סרטים ב- HD בחיבור לטלוויזיה FULL HD 32 אינץ'. כשהסרט (בד"כ באיכות 720p) מופעל במחשב, אין שום בעיה, הכל עובד חלק. ברגע שאני מעביר את החיבור לטלוויזיה, הסרטים נהיים מקוטעים קצת, כאילו כל כמה שניות יש עצירה מסויימת שגורמת לזה שכל תנועה של המצלמה נראית לא חלקה ומפריעה בעין. ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות בדרייבר של ATI - יש לי כרטיס מסך HD4850 - אבל ממה שראיתי שום דבר לא עזר. מישהו מכיר בעיה כזאת ויכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עם ה 5200 הכל היה מצויין אבל אחרי החלפה ל5700LE רואים את הסרט במעין אפור שקוף כזה ... ליפעמים בכלל זה ניראה כאילו זה מציג את הסרט אם איזה 4 צבעים תמונות להמחשה עוד כמה דקות . אוקיי זה נהיה אפילו מוזר יותר ... אם אני מצלם SS או קובץ וידאו הכל ניראה תקין :bash:
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, אתמול חיברתי את המחשב שלי לסלון, וכל פעם שאני רואה סרט, הסרט מתחיל להיתקע ולאבד סינכרון. בדקתי כמה סרטים וזה המשיך להיות ככה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? המפרט של המחשב: INGEL G860 GIADA H61N 2X2 GB DDR3 SEAGATE BARRACUDA 250GB 3.5'' SAMSUNG LCD 40''
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם וינדוס 7 שמפיל את כל הסרטים מאוד איטי בכל המצבים גם באינטרנט וגם סרטים פשוטים במחשב. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 9500 gt ואין לי מושג איך לטפל בבעיה הזות המחשב בכללי מגיב בסדר ובלי בעיות רק אך ורק עם סרטים הוא איטי וגם משפיע על כל שאר הפועלות בזמן הפעלת סרט.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בעיה שכבר היא דיי ישנה אבל בגלל שאני בצבא אין לי זמן להתעסק איתה. הכל התחיל לפני כ5 חודשים הכרטיס מסך החליט לעשות בעיות(9800GT) ולא הסכים שהרזולוציה תיהיה מעל ל800X600 משהו כזה. הבאנו את המחשב לחבר של אבא שהוא טכנאי והוא אמר שהבעיה בכרטיס מסך הוא נישרף בלה בלה בלה בנתיים אני אביא לך אחד חלופי בחינם משהו 6600. מאז בלתי אפשרי לראות אצלי סרטים על המחשב(קבצי AVI וMP4) זה רץ מקורטע מאוד הסאונד בא באיחור לפעמים יש שקט(כאילו משלים פערים) כשאני לוחץ על עצור הוידאו ממשיך להתנגן הסאונד מפסיק כל שניה איזה משהו חדש מופיע ... ניסיתי הכל התקנתי דרייבים מחדש התקנתי את כל הנגנים והקודקים האפשריים ובכולם יש את אותה בעיה. הנגן היחידי ששמתי לב שזה רץ אצלנו כמו שצריך זה QUICKTIME וגם ז…
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, שמרתי כמה סרטים על הארד דיסק חיצוני וכאשר אני צופה בהם, אורך הסרט יורד משעה וחצי ל4-5 דקות ואז זה נפסק. כף קורה אם מעביר את הסרט מההארד דיסק למחשב. ניסיתי לצפות דרך כמה תוכנות, מדיה פלייר, DVIX וכו'... מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש סריטה במעגל L3 וכרגע המחשב לא עולה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הסורק שלי עשה לי הרבה בעיות אחרי כמן זמן שהייתי בווינדוס מיליניום הוא התחיל לשים פסים צהובים בצדדים של התמונות ויצא ממש מגעיל. חשבתי שזו בעיית תוכנה. שידרגתי ל XP אבל עכשיו תראו איזה גועל נפש הוא סורק, איך אפשר לתקן? הסורק דפוק נכון? יש אנשים שמתקנים סורקים? :< הצילו אני דיי חייב לסרוק כמה דברים.. זה אמור להיות רקע לבן וכל השאר כתוב ומשורטט בירוק אבל יוצאים פסים צהובים גועליים על זה.. למישהו יש ניסיון עם בעיות סורק.. ? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת canon MX450 והתקנתי WINDOS 10 ומשום מה אני לא מצליח לסרוק איתה מה שמגיע מובנה בוינדוס "פקס וסריקה" אני מקבל הודעת שגיאה : An error occurred while setting scanner properties בעצם זה https://support.microsoft.com/he-il/kb/2876213 אבל אין פיתרון לוינדוס 10, הורדתי כלי מסויים מהאתר של קנון וזה עבד, אב אני רוצה שזה יעבוד בלי כלי חיצוני, איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב. כשאני מפעיל אותו, הוא עושה לי סריקת דיסק כשהוא נכנס לווינדוס. אם אני משאיר את הסריקה, זה נמשך המון זמן ואז נתקע. ואם אני מדלג עליה, היא חוזרת על עצמה כל פעם שאני מפעיל את המחשב. מה עושים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מצטער, אני יודע שהיה על זה פעם דיון, ואני זוכר אותו אבל הבעיה ששכחתי איך פותרים את הבעיה ולא הצלחתי למצוא את הת'רד בחיפוש :-\ אז אני מצטער ומחינתי אתם יכולים לתת לי רק את הקישור לאותו ת'רד ולנעול את הת'רד הזה. בכל מקרה הבעיה היא אצל חבר שלי היא שכל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מתחיל לסרוק את ההארדיסק לשגיאות (המסך הכחול הזה) ואז ברקע של ה DESKTOP הוא שם לא את ההודעה הלבנה הזאת עם כפתור לשחוזר ACTIVE DESKTOP...
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני הולך להשתגע, דבר כזה עוד לא קרה לי... כשהייתי מדליק את המחשב הסריקה הייתה מתבצעת תוך שנייה כשאני מדליק את המחשב.. איזה יום נתקע הוינדוז שזה לא קרה לי גם בחיים ב XP, הפעלתי את המחשב מחדש, והציג לי את ה INFO על החומרה ממש האיטיות, אות אות מילה מילה, ולא בבת אחת... כיביתי אחרי המון נסיונות כושלים. הדלקתי אחרי כמה דקות.. והמחשב עבד, רק מה! הסריקה של הזיכרון שאפילו בד"כ לא מספיקים לראות אותה נעשת באיטיות ביחס למה שהיה... יש לי זיכרון 333MHZ 512 MB... לוקח כ 30 שניות לסריקה, והיא חוזרת על עצמה 3 פעמים.. אחרי זה הוינדוז עולה רגיל, הביצועים מעולים אין שינוי... המשחקים טסים אצלי... אבל מעצבן אותי לראות משהו לא נורלמי כשאני מדליק את המחשב.... אם אני עושה ריסטארט המחשב לא עו…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאתם מכירים את התוכנה המפורסמת והידועה הזו שבכותרת המיועדת לסריקת וירוסים, כרגע סרקתי מחשב איתה ומצאתי שיא חדש - 83 וירוסים בסריקה מלאה (והסריקה עדיין לא הסתיימה...) האם עדיף להסיר את הוירוסים הללו בסיום הסריקה או לפרמט את המחשב? בגלל הכמות הזו.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו - 310-15IKB Laptop (ideapad). המחשב בן 5 שנים והסוללה כנראה עשתה את שלה ונגמרה. המחשב עובד עם המטען. השאלה אם אני יכול לעבוד ככה באופן קבוע או שייגרם איזשהו נזק אם אני לא מחליף את הסוללה. הסוללה לא נשלפת וצריך לפרק המון בשביל להחליף אותה, ולא בא לי להשקיע במחשב, הוא כבר די ישן תודה לעונים
-
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש ראו מפרט מס' 2 בצד וככה הבעיה היא שאני מפעיל בכללי את המחשב הוא עובד סבבה ואם אני מפעיל משחק אחרי בערך 20 דקות שהמחשב דולק הוא עובד מאוד מאוד לאט רק לאחר ריסטרט הוא חוזר לעבוד מהר וגם לא להרבה זמן ... אגב יש לציין שהמשחקים שבהם הוא עובד לאט הם - Tony Hawk's Pro Skater 3 ו Icy Tower 1.3 (המחשב של האח הקטן שלי) אודה לכם מאוד ודרך אגב 90% מהשאלות ששאלתי בפורומים פה עזרתם לי מאוד ככה שאני מרוצה מהיחס מהקהילה פה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-