תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש ברשותי אולי עשרה ספקי מחשב ישנים ג'נרי שפורקו ממחשבים מחדר מחשבים בבית ספרי הקודם, אחת הסיבות שהעיפו אותי ... סתם, סתם !!!! הבעיה עם הספקים האלה היא שהם צריכים להיות מחוברים ללוחות אם כדי לפעול, יש לי לוח אם לחבר אבל זה סתם מסורבל... אם יש מיש'ו שיש לו פתרון שיכול לעזור לי בבעיה זאת ?!?! ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה דיי רצינית. בתקופה של משהו כמו שנתיים שיש לי את המחשב נשרפו לי בין 5-7 ספקים, כבר הספקתי לספור. כל הספקים היו איכותיים. Thermaltake 430W נשרף פעמיים, הוחלף בזכות האחריות Antec Neo 480W נשרף 2-3 פעמים. אותו סיפור Cooler Master iGreen 500W נשרף היום. עכשיו אני על ספק גיבוי גינרי עד שאני יקנה אחד חדש. המערכת שלי נמצאת באוברקלוק דיי רציני הנה המפרט DFI Ultra-D lanparty nf4 AMD 3500+ @ 2.7ghz geil one 1gb ddr400 @ ddr500 leadtek 6600GT מה יכולות להיות הבעיות. האופציות שחשבתי עליהן זה תשתית חשמל לא יציבה בשיט או בעיה בחומרה ששורפת לי ספקים כל הזמן. עכשיו תורכם
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום היום התקשרו אליי מהספקית NETVISION ואמרו שאני לא לקוח עסקי ואני מוריד המון!!(מה שנכון) כמות הורדה מעל 30 GB. הוא טוען שהורדתי מעל 100 GB מה שלא ניראה לי הגיוני השאלה ככה האם יש ספקית אינטרנט לאכולל בזק שלא עושים את הבעיה הזאת??? בבקשה לענות מהר כי מנתקים אותי בזמן הקרוב :bash: :-[ :-[ :-[
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכן נשמר ספר הכתובות של ה-OE? האם ניתן להעבירו כקובץ למחשב אחר ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לספריי למניעת קורוזיה עקב שפיכת מים במחשב נייד באזור העכבר העכבר לא לא מגיב האם אלכוהול 70% יעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. התחילו להיות לי תקיעות במערכת ההפעלה בדברים כלליים, ולפעמים מסכים כחולים. ה Chkdsk מצא בעיות כבר מספר פעמים. 1. איך אני בודק איזה הארד-דיסק הוא הבעייתי? (האם זה חייב להיות זה שעליו מאוחסן הWindows?) (יש לי שלושה הארדיסקים במחשב ) 2. האם יש אפשרות לעבור להארדיסק חדש ולהעביר את הכל כמו שהוא (במידה והפגום הוא ההארדיסק של מערכת ההפעלה באמת) ללא פירמוט? פשוט לעשות העתקה מלאה כולל מערכת ההפעלה להארדיסק החדש? (מדובר על Windows 7). חשוב לציין שאין לי גיבויים לשום דבר ואם אני מאבד את המידע במחשב הזה אני מתאבד (אי אפשר לגבות הארדיסק של 1TB =.= צריך עוד אחד בגודל הזה, ואין לי.) תודה לעוזרים! =]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בבדיקת שערכתי באמצעות HD tune Pro 3.1 נמצאו 7 סקטורים פגומים ב 2X250GB ב RAID0 שלי. האם יש דרך לתקן את הסקטורים הנ"ל? או שמא עליי לממש אחריות ולהחליף אותם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חברים חג שמח windows 10 מישהו יודע מהיכן הגיע הסרגל שליחת טקסט הזה ואיך מעיפים אותו?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש במקודדים של CCCP הכי מעודכנים לכתיבת הודעה זו, תוכנת BSPLAYER + DFX גם המעודכנת ביותר ואני מפעיל קבצי AVI (בעיקר BRRIP).במהלך צפייה בסרט אני מבחין במין האטה בקצב הפריימים למספר שניות ואז הסרט חוזר לקצב הרגיל שלו, כל חצי שעה בערך.מה ניתן לעשות?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לראות סרט ב 4K וגם 2K הבעיה המעבד מגיע ל 100% עבודה הסרט הוא 26GB בוצע הורדה של הסרט לדיסק קשיח The Equalizer 2 2018 2160p 4K UHD BluRay X265-DEFLATE - זה הסרט יש לי מעבד I5 4440 עם כרטיס מסך 1070 ומסך 2K אשמח לפתרון אך אפשר לצפות בסרט בצורה חלקה אולי אפשר לצפות דרך כרטיס מסך ולא דרך המעבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחשב 2.4 די. וי. די. וינדוס 98 SE באנגלית קניתי סרט שיש עליו 3 נקודות כאלה על הדיסק עצמו (כדי שלא יוכלו לצרוב) הבעיה היא שאפילו לראות את הסרט אי אפשר. אני מכניס לכונן הסי. די. והכל נתקע. תוכנת הצפייה לא עובדת, וגם בתוכנה אחרת (real 1) אני לא מצליח לפתוח את הסרט. יצויין כי הסרט בנוי מ-2 תקליטורים ואף אחד מהם לא עובד. יש למישהו עיצה? תודה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מוזמנים לצפות איך שידרגתי לפטופ ישן ומזדחל בן 11, למהיר פי 4 ויותר:
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מקווה שעזרתי למישהו...
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אחת השאלות החוזרות על עצמן בקבוצות תמיכה למחשבים היא - למה המחשב שלי נכבה בפתאומיות. ובכן, אני קיבלתי מחשב ישן שלדברי בעליו הקודמים - כל עוד המארז שלו היה סגור, היה נכבה תוך כמה דקות מההפעלה. אם פאנל הצד של המארז היה פתוח - הוא היה עובד. אם מעניין אתכם לראות מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, מוזמנים לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שנים שיש אצלי בעיה באינטרנט, בין אם זה עכשיו במודם פרטי ובין אם במודמים אחרים או WIFI בסרטון אפשר לראות את הבעיה זה משחק רשת, וכל משחק, ואני מדגיש כל משחק האינטרנט פשוט מחליט להתנתק מעצמו, מאוד מעניין, בכל פעם שאני באמצע משחק אני לא יודע אם זה ניתוק אם שהאינטרנט נתקע, מישהו אמר שנופל הסשן של TCP משהו כזה(לא יודע מה זה אומר) הקטע הוא, שזה קורה כל דקות ספורות לכן אני לא יכול כמעט ולשחק כי כל משחק מתנתק באמצע עכשיו זה בעיה באינטרנט שקוראת שנים ולא קשורה למודם שיש לי כרגע, בגלל שהיא קרתה במודמים אחרים גם וגם שהייתי על WIFI במשך שנים התקלה הזאת קוראת רק אצלי בחדר, כשאני משחק או בסוני 4 או במחשב, או גולש באינטרנט, למשל בסלון או בפלאפונים ניידים…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה נוצרה לי בעיה, שכאשר אני מציג סרטון ברחבי הרשת אני רואה מסך ירוק, אבל עם ההפעלה מחדש זה בסדר. השאלה איך אפשר להתגבר על זה מלכתחילה שלא יהיה? תודה.
-
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
נראה שכיאלו הארד נמצא בפעולה כתיבה/קריאה מתמדת וגורמת לשירים(מקומית)+ משחקים וסרטונים ביו טויב לקרטע לא יודע אם זה קשור אבל ההארד מחובר בצורה אנכית למארז ולא אופקית
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-