תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בבדיקת שערכתי באמצעות HD tune Pro 3.1 נמצאו 7 סקטורים פגומים ב 2X250GB ב RAID0 שלי. האם יש דרך לתקן את הסקטורים הנ"ל? או שמא עליי לממש אחריות ולהחליף אותם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
סרגל הסימניות נעלם לי, ביחד עם התוכן של "סימניות אחרות" ואינני מצליח לשחזר כך שיחזורו. בשורה של הסרגל, מופיעה ההודעה:"לקבלת גישה מהירה, ניתן למקם את הסימניות שלך כאן בסרגל הכלים של הסימניות. ניהול סימניות..." הסיומת: "ניהול סימניות..." מופיעה בכחול עם קישור. כשלוחצים, מגיעים ללדף הסימניות - ללא תוכן סרגל הסימניות והסימניות האחרות. במהלך שחזור הסימניות, המחשב התנהג כאילו נתקע. כל לחיצה הפיקה הודעה שהמערכת אינה מגיבה. אחרי שעה בערך, ביטלתי את המהלך, בהנחה שמה שילך לאיבוד זה מקסימום חומר של קובץ גיבוי הסימניות האחרון. נכון לעכשו, יש לי התוכן של תפריט סימניות, וחסר לי התוכן של סרגל הסימניות ושל הסימניות האחרות. מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד של DELL בארה"ב XPS L501X עם מסך 15.6 וכרטיס מסך GEFORCE 420M GT. כאשר אני צופה בשירים ביוטיוב או צופה בוידאו בזרימה ישירה מכל אתר (MSN, WALLA וכו') הסרגל מדיה למטה (שמראה את הדקות ושולט על הווליום) מהבהב תמידו הסרטון נמצא בחלק האמצעי של המסך (הוא לא מנצל את כל המסך). כאשר אני צופה בסרטים במחשב דרך הMEDIA PLAYER אין כל בעייה אלא רק דרך האתרים בדגש על יוטיוב. עדכנתי את הכרטיסי מסך במחשב (גם את המובנה של אינטל וגם את הג'יפורס), עשיתי עדכונים לפלאש ושום דבר לא עזר. זה נורא מציק. למישהו יש איזה פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חברים חג שמח windows 10 מישהו יודע מהיכן הגיע הסרגל שליחת טקסט הזה ואיך מעיפים אותו?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש במקודדים של CCCP הכי מעודכנים לכתיבת הודעה זו, תוכנת BSPLAYER + DFX גם המעודכנת ביותר ואני מפעיל קבצי AVI (בעיקר BRRIP).במהלך צפייה בסרט אני מבחין במין האטה בקצב הפריימים למספר שניות ואז הסרט חוזר לקצב הרגיל שלו, כל חצי שעה בערך.מה ניתן לעשות?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה התרד הנכון לשאול את השאלה שלי: אחרי כל המרה שאני עושה לסרטים שהורדתי (פורמט XVID) בוירטואל דאב + TMPGENC אני רואה עצירות קטנות בזרימה של הסרט כל 2 שניות בערך. יש לי את כל הקודקים הנכונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לראות סרט ב 4K וגם 2K הבעיה המעבד מגיע ל 100% עבודה הסרט הוא 26GB בוצע הורדה של הסרט לדיסק קשיח The Equalizer 2 2018 2160p 4K UHD BluRay X265-DEFLATE - זה הסרט יש לי מעבד I5 4440 עם כרטיס מסך 1070 ומסך 2K אשמח לפתרון אך אפשר לצפות בסרט בצורה חלקה אולי אפשר לצפות דרך כרטיס מסך ולא דרך המעבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני יקנה את המחשב שלי ואני יצטרך/ רוצה להרכיב אותו בעצמי , אז אחרי כל החיפושים ביוטיוב מצאתי סרט טוב שמסביר צעד אחרי צעד איך להרכיב אז חשבתי לשתף איתכם אם אתם כמוני אז תהנו http://youtu.be/guZ53cSUuOk הסרט זורם ונחמד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחשב 2.4 די. וי. די. וינדוס 98 SE באנגלית קניתי סרט שיש עליו 3 נקודות כאלה על הדיסק עצמו (כדי שלא יוכלו לצרוב) הבעיה היא שאפילו לראות את הסרט אי אפשר. אני מכניס לכונן הסי. די. והכל נתקע. תוכנת הצפייה לא עובדת, וגם בתוכנה אחרת (real 1) אני לא מצליח לפתוח את הסרט. יצויין כי הסרט בנוי מ-2 תקליטורים ואף אחד מהם לא עובד. יש למישהו עיצה? תודה
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מוזמנים לצפות איך שידרגתי לפטופ ישן ומזדחל בן 11, למהיר פי 4 ויותר:
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מקווה שעזרתי למישהו...
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחת השאלות החוזרות על עצמן בקבוצות תמיכה למחשבים היא - למה המחשב שלי נכבה בפתאומיות. ובכן, אני קיבלתי מחשב ישן שלדברי בעליו הקודמים - כל עוד המארז שלו היה סגור, היה נכבה תוך כמה דקות מההפעלה. אם פאנל הצד של המארז היה פתוח - הוא היה עובד. אם מעניין אתכם לראות מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, מוזמנים לצפות בסרטון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שנים שיש אצלי בעיה באינטרנט, בין אם זה עכשיו במודם פרטי ובין אם במודמים אחרים או WIFI בסרטון אפשר לראות את הבעיה זה משחק רשת, וכל משחק, ואני מדגיש כל משחק האינטרנט פשוט מחליט להתנתק מעצמו, מאוד מעניין, בכל פעם שאני באמצע משחק אני לא יודע אם זה ניתוק אם שהאינטרנט נתקע, מישהו אמר שנופל הסשן של TCP משהו כזה(לא יודע מה זה אומר) הקטע הוא, שזה קורה כל דקות ספורות לכן אני לא יכול כמעט ולשחק כי כל משחק מתנתק באמצע עכשיו זה בעיה באינטרנט שקוראת שנים ולא קשורה למודם שיש לי כרגע, בגלל שהיא קרתה במודמים אחרים גם וגם שהייתי על WIFI במשך שנים התקלה הזאת קוראת רק אצלי בחדר, כשאני משחק או בסוני 4 או במחשב, או גולש באינטרנט, למשל בסלון או בפלאפונים ניידים…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה נוצרה לי בעיה, שכאשר אני מציג סרטון ברחבי הרשת אני רואה מסך ירוק, אבל עם ההפעלה מחדש זה בסדר. השאלה איך אפשר להתגבר על זה מלכתחילה שלא יהיה? תודה.
-
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
נראה שכיאלו הארד נמצא בפעולה כתיבה/קריאה מתמדת וגורמת לשירים(מקומית)+ משחקים וסרטונים ביו טויב לקרטע לא יודע אם זה קשור אבל ההארד מחובר בצורה אנכית למארז ולא אופקית
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון כאשר אני גולש בפייסבוק, הסרטונים מתחילים ואין כל בעיה עם זה. אם אני מעביר קדימה \ אחורה (לוחץ עם העכבר על דקה מסוימת) הסרטון פשוט נתקע! סרטונים ביוטיוב? אין כל בעיה. ניסיתי למחוק פלאש - הורדתי תוכנה למחיקה + עברתי על מדריך שהדריך גם להיכנס לתקיות מסוימות ולמחוק קבצי פלאש. https://helpx.adobe.com/il_he/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html#main_Download_the_Adobe_Flash_Player_uninstaller לאחר המחיקה, כשעשיתי בדיקה אם המחיקה נעשתה בהצלחה - זאת התשובה: "Flash Player is pre-installed in Google Chrome and updates automatically!" מחקתי Cookies, היסטוריה ותמונות וקבצים בזכרון שמור. …
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי הרבה פעמים כשאני שם סרטון במסך אחד וגולש במסך השני, אני חווה לאגים. אני מצרף לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה. שמתי סרטון במסך אחד ו-speed test בשני, כך שבספיד טסט משתמש באינטרנט, ואתם יכולים לראות שהסרטון נתקע לגמרי. אשמח לרעיונות מה יכול לגרום לזה. אני סובל מזה כבר תקופה ארוכה ואני מנסה להיזכר האם זה קרה כשעברתי לוינדאוס 11 או שאולי כשהחלפתי מחשב. האם יכול להיות שהגורם הוא חיבור של שני מסכים? מעבד אינטל 12500 לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 זכרון: שני סטיקים של 8 ג'יגה ספק - לא נראה לי שקשור, אבל בכל זאת Corsair cv750 750W bronze שני המסכים מחוברים עם כבל HDMI. למיט…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC
-
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
לא בטוח שזה המקום הנכון לפוסט האם ניתן להפעיל סרטי 1080P או לפחות 720P על AMD SEMPRON ישן ( thoroughbred 1000MHZ )? האם כרטיס מסך מתאים יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב די ישן, בן 3+ שנים, אבל עובד בסדר גמור. הדבר היחידי שמציק לי זה שסרטי HD מקרטעים - הכוונה ל720P, אני לא בודק בכלל 1080. אני מניח הגיע הזמן לעשות כמה שדרוגים. היות ואני לא משחק במחשב והוא עובד לי באופן כללי בסדר גמור הייתי רוצה לשדרג רק את מה שהכי דחוף. מה כרגע הצוואר הצוואר בקבוק של המחשב? מפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache שעבר טיפה OC Gigabyte GA-K8NS-939 nForce3 Ultra chipset Geforce 6600GT 128MB DDR וזוג זכרונות זהים כמו בתמונה - http://img52.imageshack.us/i/compg.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-