תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם. תאור הבעיה: מפרט- בצד (כן כן, הדבר הזה כבר בן 8...) מחשב קורס בשלב בחינת החומרה (המסך לא מספיק לעלות אז אני לא יודע באיזה שלב בדיוק, אבל זה קורה אחרי בערך 2 שניות). אחרי הקריסה יש איזה לד על הלוח שלא מפסיק לפעול, ורק אחרי שאני מחזיק את כפתור הכיבוי של המחשב במשך כמה שניות הוא נכבה. אני לא מצליח להפעיל שוב את המחשב בזמן שהלד הזה דולק (לא מקבל אפילו את התגובה של השתי שניות...) פעולות לתיקון שבצעתי: ניקוי אבק והחלפת משחה טרמית למיקרה ומדובר בחימום יתר- לא עזר. ניתוק כל מיני רכיבים: מאוררים, סטיק זיכרון, כרטיס קול, צורב כדי להקל על הספק- לא עזר. איפוס ביוס (ביטול OC קל שהיה לי, איפוס כללי של ההגדרות...) ניתוק שני ה-HD- עזר! המחשב העלה את הביוס ונתקע בטעינת מערכת ה…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בעת הרכבה מחדש של המחשב, אחרי שהפעלתי אותו הרחתי ריח שרוף, שמתי לב שהמאוורים של הקירור של הכרטיס מסך לא מסתובבים, החלפתי קירור וניסיתי שוב, תצוגת המחשב לא עולה אבל כפתור הNUM LOCK במקלדת לא נדלק (מה שרומז שהמחשב נמצא בPOST), למרות שהמאוורים (בעיקר של הקירור של המעבד) נראים כאילו הם עובדים יותר מהרגיל (בדרך כלל הוא ממש מעפן, אולי 500 RPM, מה שמוזר לי כי ראיתי אותו עובד על 1400 RPM כמו גדול) אבל לא כמו הPOST, המאורר של הכרטיס מסך זכור לי שהוא היה עוד יותר רועש, הלכתי על BEADBAKING והתוצאות זהות, פיצים של הלוח אם לגילוי התקלות (אין רמקול פנימי ללוח אם, יש LEDים) לא מזהים כלום, כפתור הMEMOK לא ממש משפיע גם כן, ניסיתי את מצב TPU ומצב EPU ושניהם ביחד בשילוב עם הMEMOK, אני מניח …
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לטכנאים שבינינו שבטח נתקלו יותר מפעם אחת בבעיות של נפילת מתח או ברקים בחורף ששורפים ספקי כוח (בעיקר גנרים) השאלה שלי האם מה שנתקלתי בו הוא תופעה או שזה צירוף מקרים ? התסריט הוא כזה שני מחשבים שונים עם אותו לוח (gigabyte-8s648fx) ועם ספק גנרי שהפסיקו להדלק נשמע כמו בעיה בספקים נכון ? אבל.. בשני המחשבים הספק לא נשרף והבעיה נתפרה לאחר שניתקתי את הכבל מתח מהספק ללוח. מיד לאחר שהחזרתי את המתח ללוח הלוח נדלק. האם זה בעיה בלוח שבנפילת מתח משתבש משהו בלוח בצורה כזו שהספק לא נדלק ? הרי מוזר שלאחר שמנתקים את המתח מהלוח הכל חוזר לקדמותו.. ויותר מעניין זה שאפילו אם מנתקים את המתח מהספק ומחזירים אותו הבעיה נשארת.. יש לי חשד שזה בעיה בלוחות האלה של גיגהבייט למרות שזה סיכוי הרבה פחות נ…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
אני מדליק את המחשב, ואחרי כמה שניות ההארד-דיסק נופל, אני מדליק מחדש, ושוב הוא נופל ולכן הגעתי למסקנה שהספק דפוק. כדי לא להיתקע בלי מחשב ביום שבת בלי מחשב, ועד שאני אקנה ספק חדש, ניתקתי את הצורב והסידירום מהספק, ועכשיו רק ההארד-דיסק ולוח האם מחוברים לספק, והמחשב עובד... השאלה שלי אם זה מסוכן לעבוד ככה?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקיי לפני שבועיים רשמתי כאן הודעה שהמחשב לא נדלק לאחר בדיקות מרובות הוחלט שזה הספק שמת, עכשיו לאחר שבועיים הוחלף הספק אך המחשב עדיין לא נדלק! בדקתי מתח עם פלוק, יש מתח! אפילו הנורה שמסמנת שהלוח אם מקבל חשמל דולקת, בדקתי את הנק' מתח של הלחצן הפעלה יש מתח!, אני כבר לא מבינה מה קורה.. למה המחשב לא נדלק?? מיואשת, ומקווה לאיזה תשובה טובה... דפנה ספק כוח 450 וואט של אנטק, לוח אם של אסוס דגם M2N-E.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר שלוש שנים ולאחרונה הוא מרעיש מאוד. אני לא יכול לדעת בוודאות שהרעש מגיע מהספק, אך כאשר פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב זה נשמע לי שהרעש מגיע מכיוון הספק. מה שמוזר זה שלא מדובר במשהו קבוע, למשל עכשיו הדלקתי את המחשב והוא לא מרעיש, אבל לפני כן הייתי צריך להדליק ולכבות אותו פעמיים שבהן הוא רעש כבר מהפעלתו. אני לא חושב שמדובר בבעיה שהספק לא מצליח להחזיק את המערכת כי כפי שכתבתי, יש לי את המחשב כבר שלוש שנים. בכ"מ הנה המפרט: מעבד intel core i-5 750 לוח אם gigabyte GA-P55M-UD2 כ.מסך Club3D ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 מארז NZXT Zero 2 ספק כוח Chieftec A-135 650W קרור המעבד CoolerMaster Hyper TX3 הבאתי את הפרטים שלדעתי עשויים להיות קשורים איכשהו לבעיה. תודה רבה…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן (2010 בערך) שבטעות הסוויץ' מתח בספק הוחלף מ230 ל115. ברגע שחיברתי אותו לחשמל היה פיצוץ גדול ועשן בחדר. ניתקתי אותו מייד, החלפתי את הספק, אבל המחשב לא מראה סימני חיים. בכלל. כאילו לא מחובר לחשמל. ניסיתי להחליף שקע, כבלים, לקצר את הפינים של הpowr על הלוח, וכלום. יכול להיות שהפיצוץ שרף את כל המחשב? ואיך אני מוודא את זה?
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לפני שבוע פירסמתי הודעה על ה Asus A7s333 קרעתי לו את הצורה נתתי סקירה מאד גרועה עליו בכל מקרה החלפתי את מה שהיה ולקחתי ASUS A7v8x-x מסתבר שאותם בעיות שהיו לי ב s333 יש לי גם בזה. אני ינמק המחשב נתקע אחרי כמה דקות של שימוש שהוא עובד עם 133 BUS (המעבד מקורר היטב) 43 מעלות אני לא יודע מה לעשות בדקתי את המעבד במחשב השני שלי שהוא ECS k7s5a והמעבד עובד מצויין על באס 133 בדקתי שם גם את הזיכרון וגם הם עובדים מצויין. אז למה ב אסוסים למניהם זה לא עובד. חשבתי שיכול להיות שזאת בעיה בספק. 300 W הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי מחשב סביר , שקניתי לפני שנתיים , והוא : Intel Petnium 4 2.4 512mB 400Mhz DDR Gigabyte 8SQ800 GeForce v9520 Magic-FX5200 WD 80G וספק ג'נרי . עכשיו אני מעוניין לעשות שידרוג לכרטיס מסך ל 6800NU ואני צריך ספק חדש שיחזיק את כל הסיפור . אני יודע ש HEC 300ARTF הוא ספק טוב , אבל האם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הזה ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי מזיגזג הספק החדש TT PP 410W אחרי שהרכבתי הכל אני מנסה להפעיל את המחשב, הפסק מנסה "להתניע" אבל לא מצליח נראה כמו בעיה בסטארטר אחרי מאות ניסיונות וניסיון להפעילו ללא כלום מחובר אחרי קריאה בספר ההדרכה - כלום, הספק לא מתניע! חשבתי לנסות במחשב אחר (P3 1000) והנה! הספק עובד..נתתי לו כמה דקות לעבוד שם ואז חיברתי למחשב שלי והוא עבד עכשיו השאלה שלי היא למה ??? דרך אגב הספק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים אז קניתי ספק חדש של be quiet 580w יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 64 מעבד 3470 לוח של gb z44m-d3h כרטיס מסך 450GTS זמני וזיכרונות של KINGSTONE אז אתמול חיברתי את הספק שהוא עם cable mang הגיע מגרמניה ומדי פעם אני חווה קפיאות של המחשב לא מגיב ואז מרסט את עצמו עשיתי בדיקה לספק עם המכשיר הזה שבודק וזה מה שיצא לי
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש קניתי רכיביןם חדשים למחשב שלי. החלפתי לוח אם,מעבד, הארד דיסק, בקיצור הכל! את הספק כח שלי השארתי וחיברתי אותו ללוח אם החדש ( הספק הוא מלפני 6 שנים!) - והכל עבד פיקס! היום החלטתי להחליף גם את הספק וקנית ספק 450W חדש. ניתקתי את הישן, וחיברתי את הספק החדש -אבל : כלום לא קורה! המחשב לא עובד! חיברתי את כל החיבורים של המתח ושל הכוננים, אבל עדיין כלום לא קורה! החזרתי בחזרה את הספק הישן -והכל חזר לעבוד כרגיל. פיספסתי משהו? או שבאמת הספק החדש לא תקין? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש ויש לי את הספק מהדגם Seasonic psu active 620w pfc 80 הוא עושה רעש כמו של עליה וירידה ככה זה חוזר חלילה זה נורמאלי או שזה חריג ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חודש הבא יוצא כרטיס מסך rtx3080 איזה ספק כוח מתאים איתו? יש לי מעבד i9 10850k
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב ספק כוח רגיל 250W., הציעו לי לקנות ספק של חברת Kmex עם שני מאווררים - 400W בעלות של 250 ש"ח. אני משדרג את הספק כי מדי פעם תוך כדי משחק, המשחק קופץ לשורת המשימות (ממוזער) ואז אני צריך להגדילו למקסימום. זה קורה בתדירות גבוהה. חוץ מזה אני מקבל מדי פעם את ההודעה הבאה (מצורף קובץ): מספר שאלות: 1. האם זו בעייה של הספק? 2. האם שדרוג הספק יפתור את כל הבעיות שתארתי 3. איך הספק שציינתי ואיך המחיר יש לי כרטיס מסך 6600GT ופנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA ו 512 זכרון פנימי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה ???
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי ספק ATX ואני רוצה להפעיל אותו ללא המחשב אז שאלתי היא איך אני יכול להפעילו ללא המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עקב הקניה הקבוצתית יש לי שאלה: האם בשביל ה- 7870XT הספק כוח הזה מספיק? http://www.corsair.com/vx450w.html יש לי מחשב מבוסס AMD Opteron 185 (שעדיין נותן בראש) אם זה עוזר בחישובי ההספק... תודה לעונים! באתר של Sapphire רשום שצריך ספק כוח מינימום 500W אבל כמה ביקורות ברשת על הספק כוח טוענות שהוא נותן אפילו מעבר לזה... לציטוט: You will bring home a relatively inexpensive power supply that even though is sold as being a 450 W unit can deliver up to 570 W at 48° C – in fact Corsair could have easily labeled this power supply as a 500 W unit, but they preferred to stay on the safe side.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לאחר שנה ו 4 חודשים של שימוש בספק הכוח הספק מת חלקית... הספק כאשר מפעילים אותו מגיב אך לא מדליק את המחשב לאחר בדיקת המתחים בחיבור 24 פינים נראה כי המתחים בסדר האם למישהו יש רעיון איך אפשר להחיות אותו? זה בטוח הספק! חבל שספק כזה הלך והאמון בחברת Thermltake יורד
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-