תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
פעם ביום לפחות אני מקבל את המסך הכחול הזה..!! קניתי את המחשב לפני שבועיים AMD 3000+ 64 Bit MD :Gigabyte 80 Giga 512 ram התקנתי לבד וינדוס XP+SP2 הכל סבבה.. ואז התחלתי לקבל מסכים כחולים.. יצא שהתקנתי איזה 3 פעמים XP ונשבר לי כבר מזה. הבאתי אותו למעבדה של פנדה(משם קניתי את המחשב 3 ימים לפני) הטכנאים שם אמרו שכל החומרה תקינה וזה בעיה בוינדוס החזירו לי את המחשב.. התקנתי וינדוס אחר.. קיבלתי חזרה את המחשב לפני 3 ימים והיו לי כבר איזה 4 מסכיםםםםם!! מה אני עושה בבקשה עזרה..!! סורי על האיכות.. PLZ HLP
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נראה לי שהזיכרון שלי לא יציב... מה אני אמור לעשות ? הנה דוגמא למשחק שלא עובד בגלל זה ובמחשב אחר פחות חזק הוא עבד ! המשחק הוא קאונטר סטרייק סורס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אמור להיות ככה ? אני ממש לא חושב אני יודע שכשהכרטיס מגיע ל70 הוא עושה כיבוי או משהו ואז התמונה במסך יעני נתקעת ואני חייב לעשות ריסט הבעיה היא מה אני עושה? למה זה עולה לטמפ' כזו גבוהה כששא המערכת לא עולה על 31? ???
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה במשחקים המחשב שלי נתקע לא יודע...זה הרבה קורה לי שאחרי שאני מתקין משחק ומשחק בו באמצע נתקע המחשב..לא יודע להסביר את זה אולי הבעיה היא בכרטיטס מסך? כי אני די חושד בו...אולי הוא מתחמם יותר מדי יש לי ati readion 9600Xt p.4 2.6Ghz 512Mb אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה הפעם זה קורה בRIDDICK אבל זה קרה גם בדום 3 וזה בעיקרון 2 הדברים האחרונים שזה קרה בהם...
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
עוד מימי ה Geforce II Mx שלי וגירסאות 2x, לא הצליחו לפתור את הבעיה המוחלטת של קצב הרענון במשחקים ספציפיים. כיום, אני אוחז בכרטיס מסך נוסף מבית Nvidia (ג'יטע 6600 בממשק פאקי-אקספרס) והדרייבר הרשמי העדכני ביותר (66.93), עם ביצועים חביבים מאוד, אבל ההגבלה ל 60 הרץ במשחקים כדוגמת Doom III ושאר כותרי OpenGL, פוגעת בהנאה קשות. הריצוד מחרפן אותי, שלא לדבר על הגבלת ה V-Sync. אם אינני מפעיל אותה, כל הגרפיקה משוסעת ומזוויעה. כותרי Direct 3D נראה שמסתדרים היטב עם פונקציית ה Override המובנית בתפריטי הדרייברים של Nvidia. איפה איבדנו את הדרך? האם הגיימרים בעולם מפגינים אדישות כלפי התופעה? האם לכל הגיימרים יש מסכי גביש? מה נסגר?... עד מתי תוזנח התמיכה ב OpenGL?
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם המפרט הבא: I5 6600 Asus b150 pro d3 DDR3 4X 4gb DDR 3 1333Ghz ספק כוח טוב של סיסוניק 650 וואט. ולאחרונה התחילה תופעה של מסך שחור ורשום לי על המסך "אין אות" זה היה קורה לסירוגין בחודש האחרון אחרי שהמחשב פעם כמו שצריך כחצי שנה. ולאחרונה אני לא מצליח להפעיל את המחשב לגמריי. כל פעם שאני מדליק אותו רשום לי על המסך "אין אות" ורק אחרי הרבה מאוד משחקים עם הראם להוציא ולהכניס ולסדר בדרכים מסויימות אני אולי מצליח להדליק אותו. ניסיתי ראם מסוג שונה של חבר שלי ddr3 1866mhz וזה לא פתח את הבעיה. ניסיתי פריקת חשמל ואיפוס ביאוס גם לא עזר. יש למישהו רעיון איפה יכולה להיות התקלה?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המחשב שלי מבצע ריסטארט במקום כיבוי, אחרי שהוא עולה אני לוחץ שוב על כיבוי ורק אז הוא נכבה. מצורף מפרט המחשב.
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970 תודה לעוזרים ולעוזרות.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יום בהיר הGMAIL החל להיתקע לי במהלך הטעינה וזה עניין שלא חולף. כשאני נכנס אליו יש את הבר הכחול הוא מגיע כמעט לסוף ופשוט קופא. קראתי לא מעט מדריכים ברשת אך לא זכיתי לפתרון מלא. זה קורה לי גם בIE וגם בCHROME . כשאני מבצע טעינה בפורמט HTML בסיסי זה עובד טוב ניסיתי להסיר דפדפן ולהתקין מחדש ואז זה עבד עד שפתאום זה חדל לעבוד. מספיק שאני עושה איפוס לדפדפן וזה גורם לGMAIL לפעול עד שזה פתאום נתקע שוב או לחלופין עד להפעלה מחודשת של המחשב זה לא קורה במצב גלישה פרטית אבל אין לי הרחבות מותקנות, הסרתי ובדקתי היטב. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה מבלי לפרמט את המחשב ?
-
- 14 תגובות
- 7.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו T420 ,ואין בו יציאת HDMI ,ואני רוצה לחברו לטלווזיה סמסונג H6400 בעלת כניסות HDMI האם יש קומבינציה עם מתאמים שיתנו לי צפיה באיכות הכי טובה? https://support.lenovo.com/il/he/solutions/pd015734
-
- 14 תגובות
- 9k צפיות
-
-
קניתי את המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/361624907355?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT כשחיברתי אליו HDD, הוא לא קלט אותו. כשחיברתי צורב, המחשב קלט את הצורב, והוא גם נפתח, אבל המחשב לא קלט את הדיסק. למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות/לנסות? אולי זה משום שהכונן והצורב הם 3.5"?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לבצע הפעלה מחדש סתם ככה בלי סיבה. בהתחלה זה היה די נדיר...ועכשיו אי אפשר להדליק את המחשב ליותר מ3-4 דקות מבלי שזה יקרה הרצתי את הבדיקה של הביוס...לפי התוצאות הכל תקין (מעבד, זיכרון, דיסק קשיח) חשבתי שאולי הבעיה היא וירוס או תוכנה זדונית...אבל גם הסריקה לא הראתה שום דבר חריג. ניסיתי לפרמט אבל גם באמצע הפרמוט זה קרה ועכשיו גם ווינדווס אי אפשר להתקין. הביוס מעודכן, המחשב נקי מאבק (אז לא נראה לי שזאת בעיה של התחממות). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המחשב (hp pavilion a6450) ישן מאוד. אבל מתוחזק בצורה טובה ולא עשה בעיות מהיום שקניתי אותו. תודה
-
- 14 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
**עדכון** ניסיתי בינתיים לאפס את הביוס עם ג'אמפר אבל המחשב פשוט לא נדלק(יעני מקצר אבל לא טוב, המחשב כאילו לא מקבל בכלל מתח)! בלי הג'אמפר הוא נדלק אבל כמובן עם התקלה שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של msi. לאחרונה ניתקתי ממנו את ההארד דיסק לתקופה של חודש(לצורך שליחה למעבדת שחזור מידע) ולפני כמה שבועות החזרתי. המחשב נדלק והכל היה בסדר. למחרת ניתקתי אותו לצורך מעבר דירה, וכשחיברתי בדירה החדשה נתקלתי בבעיה שהמסך של הלוח אם לא נטען בכלל, אין צפצוף בהתחלה(למרות שהוא תקין, לדוגמה, כשהדלקתי בלי RAM הוא צפצף 3 פעמים) והמחשב עושה ריסטרט בלופים לאחר 5 שניות בערך מההדלקה. לאחר שחרשתי את גוגל הגעתי למסקנה(לדעתי) שהבעיה היא בביוס, אבל כל ניסיון שה…
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש לוח ASUS TUF 270 - ו2 כוננים SSD למערכת וכונן WD 4TB לחומרים. התקנתי וינדוס 10 PRO על SSD והכונן השני לא מופיע בניהול דיסקים. בביוס הוא מופיע- במנהל ההתקנים תחת DISK DRIVES הוא מופיע אבל אין לי אפשרות לגשת אליו בניהול דיסקים עצמו להקצות לו אות או לעשות בו כל שימוש מעשי. גם באמצעות מג'יק פרטישיין ניסיתי ליצור מחציות אבל הכונן הרלוונטי פשוט לא מופיע שם.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כדי להדליק אותו אני צריך לעשות כל פעם איפוס ביוס ע"י הוצאת הסוללה מהלוח. הדבר היחיד שהשתנה היום מאז שזה התחיל זה שהחלפתי כבל DP למסך, אך איני רואה קשר בין זה לתופעה שתיארתי. לוח - Asus z170i pro gaming מעבד - 6700K ראם- 16gb Kingston Hyperx כרטיס - 970 אנא עיזרו לי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי מחשב חדש למשחקים אחרי כמה שנים שלא הייתי בעניינים. המטרה היתה לשחק ב-1080P, מה שבנתיים לא רץ חלק. המפרט: I5 -7500 1050TI 16GB הבנתי שכנראה הכרטיס מסך לא מספיק, שדרגתי ל-1060 6GB. עדיין לא רץ חלק ויש נפילות מידי פעם אם אני לא מוריד רזולוציה. בצפיה ביוטיוב מצאתי שמשחקים זהים במפרט דומה לא אמורה להיות כל בעיה. ניסיתי לבדוק ב-Afterburner, לא לגמרי מתמצא אך הטמפרטורות נראות בטווח תקין. הספק הגיע ל-98%. זו אולי הבעיה? הספק - http://www.antec.com/product.php?id=706329&pid=53&lan=nz או שאולי יכולה להיות בעיה בלוח אם - https://msi.com/Motherboard/B250-PC-MATE.html ? …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות אם מתאם מתח מ-דל אינספירון 5767 (45 וואט) יוכל לעבוד עם דל אינספירון 5770 (65 וואט). פתחתי את הפידיאף של האינספירון 5770 וכתוב שם בעמוד 20: טבלה 17 . מפרטים של מתאם המתח Type (סוג)• 45 ואט - עבור תצורה משולבת• 65 ואט - עבור תצורה נפרדת מה זה אומר? מה זה "משולבת" / "נפרדת"? האם אני יכול להשתמש ב-45 וואט לאינספירון 5770? תודה!!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני סובל כבר חודשים מBSOD וקריסות שונות... אני אתמצת פה את הדברים שזיהיתי - 1) BSOD עם הודעות שונות (memory_management / page_fault_in_nonpaged_area / kmode_exception_not_handled / system_service_exception) 2) החלפתי ראם - עזר זמנית ואז חוזר על עצמי 3) החלפתי כונן קשיח - לא עזר 4) פורמט(ים) - עוזר זמנית ואז חוזר 5) כשאני מכבה את המחשב הוא תמיד נדלק שוב ואז אני צריך לכבות שוב - באינטרנט היה כתוב שזה אומר שהמחשב קורס בכיבוי. 6) עשיתי סריקות רבות של וירוסים ולא נראה שזה עזר במיוחד 7) כשאני בכרום - טאבים רבים קורסים רנדומלית 8) משחקים קורסים רנדומלית תודה רבה לעוזרים, אני חסר אונים
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי סופסוף כונן קטן בשם SSD. עכשיו הבעיה שאיני יכול לחבר אותו עם החבר שלו HDD או רק להניח אותו לידו, כדי שלא יזוז. ברשותי מתקן זה: http://srv1.jpg.co.il/2/54e0c418d2766.jpg http://srv1.jpg.co.il/8/54e0c099e813f.jpg 1) אולי אני זקוק לכלים אלה אשר יתאימו לחיבור גודל 2.5 ? http://ksp.co.il/?uin=12563 - Scythe Twin Mounter 2.5 Rev.C For 2 HDD http://ksp.co.il/?uin=25565 - Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 2) בנוסף, ראיתי שאין לי חיבור Sata 3 מאחורי המארז, מה יתאים יותר? http://ksp.co.il/?uin=13698 - SATA Slim-Line Scythe http://ksp.co.il/?uin=4128 - SATA +(בדקתי במארז) חושב שיש לי חיבור של הספק כוח, ככה ש- SATA יספיק? תודה רבה לתמיכה חברים!
-
- 14 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אתמול חרשתי על הלוח הידכנתי כשה אני מתקין ווינדוז הור רואה לפי 4טרה וכשה אני עושה רייד רק 2.5
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. היה לי הארדיסק מכאני עם ווינדוס 7, ולאחרונה שמתי במקומו כונן ssd עליו הותקן ווינדוס 8.1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להוסיף את ההארדיסק הקודם, וכעט הבוט פשוט נתקע. בבוט כמובן שסימנתי שכונן הבוט יהיה הssd
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS שהגיע עם win8.1 ואני רוצה להתקין עליו win7. משום מה הוא לא נותן לי לאתחל אותו מהUSB, לא משנה איזו כניסה נסיתי (יש אחת של 2.0 ו2 של 3.0). אפילו שאני מנסה לגשת אליו דרך התפריט של override או דרך מקש Esc (פשוט לאתחל ישירות מהכונן הרצוי) זה מראה לי מסך שחור לרבע שניה ואז חוזר למסך הקודם. אני יודע שזאת לא בעיה בDiskOnKey שלי עצמו מפני שבדקתי אותו כבר על מספר מחשבים והוא עבד נהדר, ומעבר לכך, אותה התופעה מתרחשת גם כשאני משתמש בכונני USB אחרים וגם עם מערכות הפעלה שונות (לדוגמה hirens live-cd, אותה תופעה). נסיתי לשאול את google-sensei לגבי זה אבל חוץ מהמלצות לבטל את הsecure boot (שיש לציין שכבר ביטלתי) לא מצאתי שום דבר שרלוונטי לעניין. אני כרגע עם…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, יש לי נייד של לנובו כ-4 שנים. לפני כמה חודשים פירמטתי אותו, ובזמן העדכונים כנראה שהסכמתי להוריד מלא עדכונים לכונן C וכרגע נשאר רק 1GB מקום פנוי (מתוך 30GB) יש בכונן D כ250GB אבל אני צריך להתקין דברים על כונן C. איך אני מוחק את העדכונים האלו? או איך אני מגדיל את הזכרון בכונן על-חשבון הכונן D? יש כזו אפשרות? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-