תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
Hello everyone, my "old" machine (Athlon XP 1600+, Gigabyte GA-7VTXH, 512 RAM) + new HDD [WD 40gig 8 mb cache special edition]. I installed win 98 first on the new HDD. Works perfect. all systems are fine. Now I try to install win 2k (different partition of course) I get stuck in the middle of the installation because some files are missing?! I try again and again, formatting the partition or not, choosing the option to copy all installation files from the CD to the HD or not,each time I get stuck at some stage. I thought maybe my installation CD is bad, so I got a new original copy, to no avail. I Fdisked from scratch, erasing also the MBR, installed 98 again, everything…
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לאחר כיבוי המחשב בצורה מסודרת המחשב לא נדלק, אציין שלאחר זמן מה המחשב כן נדלק לאחר לחיצה נוספת על מתג ה-POWER (יכול להיות כמה שעות) אשמח לעזרה בנושא תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת. אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב. יש למישהו רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק (פיפא 2006, קאונטר סטרייק) המשחק מתכבה לי באופן אקראי, מה יכולה להיות הבעיה? אם אתם חושבים שזה בגלל הכרטיס מסך אז כבר החלפתי לפחות 5 דרייברים ולא עזר...
-
- 14 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כדי שאני ינסה לסדר לו . המחשב בהתחלה לא נדלק ,אז החלפתי את הזיכרון לslot אחר (יש 2) והוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך ומעבד ,אז פתאום המחשב נדלק . למחרת ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא עבד,הוא פשוט לא מציג כלום במסך . העברתי את הכרטיס מסך והזיכרון מהמחשב שלו למחשב שלי והכל פעל טוב . עכשיו ניסיתי שוב לעביר את הזיכרון לחריץ השני ועוד פעם המחשב הסתדר,אבל אני יודע שיש במחשב משהו דפוק . מה יכולה להיות הבעיה ? נראה לי שהלוח אם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב... במחשב של הבת שלי מותקן כרטיס טלויזיה שמחובר ישירות לממיר של חברת "יס" על כבל scart.. הכל עבד מצויין הילדה הייתה רואה טלויזיה דרך המחשב עד כאשר לפני יומיים ביצענו פירמוט מלא למחשב וכשהעלנו את אותה מערכת ההפעלה (xp) והתקנו את התוכנה של כרטיס הטלויזיה (averomedia) לא שמענו קול... יש תמונה של השידורים בטלויזיה אבל אין סאונד... מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שלא נגענו בכלום למעט שפירמטנו את המחשב... בשיחה שלי אל מול "יס" הם טוענים כי הבעיה לא אצלם... ניסיתי למצוא פיתרון בהגדרה של התוכנה אך לא מצאתי מישהו יודע מה הבעיה???? *אגב במחשב עצמו כשיוצאים מהתוכנה של הטלויזיה יש קול ושומעים מצויין כך שהבעיה לא במחשב עצמו.... אנא עזרה במהרה כי המחשב של הילדה משמש לה גם כטלויזיה.... …
-
- 14 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היה לי מאוורר של ASUS 775 פשוט כמו סטוק עכשיו מגלישה קלילה באינטרנט ראיתי שהמאווררים הפשוטים תומכים עד 75 W והמעבד שלי קציצה 90W אז רציתי לפנק אותו במאוורר שלא עולה הרבה כסף 10 דולר בערך ZALMAN CNPS90F מסתבר שהוא בדיוק אותו מאוורר סטוק אפילו לא מעלה אחת פחות למרות שהוא נראה דיי הייטקי כזה אני מתחיל עם 45-50 מעלות פנטיום D ובמשחקים הוא קופץ חזק ל 60-70 מעלות דיי בקלות קראתי על הזלמן שהוא תומך במעבדים 95W כמו הפנטיום D איך הוא לא מצליח לקרר אותו ? הטמפרטרוה קופצת בקלות במשחקים
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עובד שתי שניות ונתקע לשניה וכך הלאה!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה,המחשב שלי לא נדלק..,כאשר אני מחבר אותו לחשמל הוא ישר מדליק את האור של המארז [מבלי שאני לוחץ להדליק אותו] והמאווררים של ספק הכח,המארז והמעבד מתחילים לפעול אך אם זאת נורת ה LED על לוח האם לא דולקת.. לוח האם שלי הוא ASUS p5vd2-mx עכשיו הבעיה היא לנסות לשחק אם הדברים כי כביוכל המחשב תמיד עובד [ברגע שהוא מחובר לחשמל] חיפשתי באינטרנט פתרונות אך שום דבר לא ממש עזר,בכלל אני לא מבין איך הנורה לא עובדת אבל האור של המארז והמאווררים שכולם בדרך עקיפה מקבלים חשמל דרך הלוח אם כן עובדים.. כמו כן,ניסיתי להוציא את הבטריה ולהחזירה אך גם זה לא עזר..,מה עוד אפשר לנסות ? האם יש דרך כלשהי לקצר את לוח האם ? או לעשות לו מאין ריסט כזה..,בקיצור,אשמח לשמוע הצעות והשערות ,תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את המעבד שלי (לבד) לP4-3G כשאני בודק את הטמפ' דרך הביוס ללא בIDEL הוא על כ55 מעלות. כשנוגעים בגוף קירור הוא חם, מה שאומר שהוא ימעביר את החום, המאוורירים עובדים והכל תקין, השאלה היא האם 55 בIDEL זה תקין?
-
- 14 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה אצלי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך שגורמת לכך שכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק תלת מימדי אני רואה ארטיפיקטים של ריבועים כאלה לאיזה שנייה ואז המסך של המחשב נכבה ונידלק לסרוגין ואחרי כמה זמן או שכל המחשב קורס או שהמשחק זורק אותי לדסקטופ עם הודעת שגיאה- Vpu recover has reset your graphics accelator as it was no longer responding to praphic driver commands. זה נותן לי גם error report שאני לא מצליח להעלות לפה (בקובץ שהמחשב לא מזהה..). הכרטיס מסך שלי הוא X1950 PRO 512 RAM.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב הארד דיסק של WD 160GB SATA2 לי לי הארד דיסק ממחשב אחר של מישהו שהווינדוז קרס בו, אבל אני רוצה להעביר משם חומר למחשב שלי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הארד דיסק השני בנוסף לזה שכבר יש לי, ככה שאני אראה אותו ב"מחשב שלי" בתור כונן נוסף ואוכל להוציא משם חומר. איך ניתן לבצע זאת? ההארד דיסק השני הוא מסוג: maxtor diamondmax plus 8 40gb. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי להדליק אותו אני צריך לעשות כל פעם איפוס ביוס ע"י הוצאת הסוללה מהלוח. הדבר היחיד שהשתנה היום מאז שזה התחיל זה שהחלפתי כבל DP למסך, אך איני רואה קשר בין זה לתופעה שתיארתי. לוח - Asus z170i pro gaming מעבד - 6700K ראם- 16gb Kingston Hyperx כרטיס - 970 אנא עיזרו לי. תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד של ASUS שהגיע עם win8.1 ואני רוצה להתקין עליו win7. משום מה הוא לא נותן לי לאתחל אותו מהUSB, לא משנה איזו כניסה נסיתי (יש אחת של 2.0 ו2 של 3.0). אפילו שאני מנסה לגשת אליו דרך התפריט של override או דרך מקש Esc (פשוט לאתחל ישירות מהכונן הרצוי) זה מראה לי מסך שחור לרבע שניה ואז חוזר למסך הקודם. אני יודע שזאת לא בעיה בDiskOnKey שלי עצמו מפני שבדקתי אותו כבר על מספר מחשבים והוא עבד נהדר, ומעבר לכך, אותה התופעה מתרחשת גם כשאני משתמש בכונני USB אחרים וגם עם מערכות הפעלה שונות (לדוגמה hirens live-cd, אותה תופעה). נסיתי לשאול את google-sensei לגבי זה אבל חוץ מהמלצות לבטל את הsecure boot (שיש לציין שכבר ביטלתי) לא מצאתי שום דבר שרלוונטי לעניין. אני כרגע עם…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה ואני לא יודע אם אני היחיד שיש לו אותה , שאחרי שאני מפעיל כמה וכמה תוכניות ביחד ה TaskBar נעצר ונתקע לכמה שניות , זה נורא מעצבן לחכות מתי שיש משהו שצריך להפעיל אבל ה TASK BAR קופא ולא מגיב ורק אחרי כמה שניות הוא משתחרר ואז אני מצליח ללחוץ עליו. למישהו יש פיתרון ? בתודה tiger
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט ולשנות את סוג המחיצות איזה סוג מחיצה עליי לעשות???. תודה רבה ויום טוב!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא דומה הועלה באשכול שכן. אני עובד עם Windows XP Prof.בגרסת SP1 כולל כל העדכונים האפשריים. לוח אם של MSI - Neo 2 - 6728LS שתומך בוודאות ב-USB 2.0. BIOS + INF מעודכנים בכל העדכונים האחרונים. חיברתי מפצל USB 2.0 ומיד כאשר אני מחבר אותו ליציאת ה-USB אני מקבל הודעה (בבלון צהוב למטה) שאומרת "Hi Speed device plugged into non Hi Speed USB Hub". כאשר אני לוחץ על הבלון לקבלת מידע נוסף נאמר לי כי "The Generic USB hub is a Hi Speed USB device and will function at reduced speed when plugged into a non Hi Speed USB port". ניסיתי לחבר Disk on Key של M-Systems שאמור לעבוד ב-USB ישירות למחשב. קצב ההעלאה וההורדה שקיבלתי היה סביב 700 Kbps. נראה לי שהמהירות היא של USB 1.1 לא? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!! אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שבגלל המאוור הכרטיס מסך לא עובד.. כי המאוור הפסיק לעבוד! בשני הכרטיסים! הכרטיס הראשון הוא GeForce 4 Ti 4200 128Mb והשני הוא אותו דבר רק 64Mb תעזרו לי בקשה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 2.66 512 RAM לוח ECS כרטיס מסך FX5200 128MB כאשר אני מפעיל משחקים באמצע המשחק נמרחים פתאום הצבעים, נסיתי כבר הכל דרייבירים חדשים של NVIDIA DIRECTX 9 ניקיון של הכרטיס כל דבר שאפשר ועדיין זה קורה צריך עזרה דחוף בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-