תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מעבד פנטיום 3 733 512 זיכרון SDRM שני הרדיסיקים אחד 20 גיגה והשני 40 גיגה ויש לי כרטיס מסך ATI 9250 128 MB ואחריי שקראתי בפורום אוברקלוק ראיתי מדריך יפה לבניית מאוורר לכרטיס מסך עלי ידי חיבור ריק של PCI אז הכול טוב ויפה העברתי את הכרטיס רשת שלי למטה יותר ושיחקתי עם החיבורים של ההרדיסק טיפה אחר כך אני בא להפעיל את המחשב הכול פתאום זז לאט מאוד לוקח לווינדוס אולי איזה דקה דקה וחצי עד שהוא עלה לגמריי ואחר כך הרצתי בדיקת דיסק כל המחשב קירטע בצורה מוזרה אז כיביתי את המחשב הכרטיס רשת היה טיפה מחוץ לסלוט שלו אבל הוא עבד אז הידקתי אותו טוב וראיתי שהחיבורי חשמל של ההרדיסק היו קצת בחוץ. השאלה שלי האם חיבורים של ההרידסק או שהכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, בכל הפעלה מחדש של המחשב שלי, לפני עליית מערכת ההפעלה, מופיע המסך המצורף להודעה זו כתמונה. הוא משתחרר רק בלחיצה על F1 ורציתי לדעת איך אפשר להיפטר ממנו ולתת למערכת ההפעלה לעלות באופן רגיל. תודה רבה :-)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM LENOVO 3000 N100 . על המחשב וינדוס מקורי היה עובד אחרי יומיים הוא לא עבד אחר כך הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות ואחרי זה בהתחלה של המחשב כשהוינדוס היה צריך לעלות הוא לא העלה והיה כתוב NTLDR.EXE ? אחרי כל הניסיונות בכושלים שלי לעשות RESTORE TO MAIN FACTOR או ל RESTORE הוא לא עבד ונתן כל מיני שגיאות .אאני חושב מהווירוסים המלאים שהיו בו .שחזור אבל זה לא עבד בכלל .אותן בעיות .ובסופ כלום לא בא על המסך . כשניסיתי להתקין וינדוס חדש פשוט הוא לא נתן לי .הוא היה אומר שמשהו עם ה HARD DISK עכשיו אני שמתי את ה BOOT על ה IDE CD כי אין אחרת . מה אני צריך לעשות .
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מפרט בצד. את המחשב הזמנתי בלי מעבד, מעבד כבר יש לי והתקנתי אותו כמו שצריך על הלוח, שמתי את הקירור אני מדליק את המחשב וכלום, NO SIGNAL, המאוורר של ה4870 פועל על MAX, נרגע ואז כאילו המחשב עושה ריסט פעם אחת הכרטיס שוב פעם עובד על MAX ואז על בינוני וככה זה נשאר. הלוח הוא DFI P45 T2RS ABS ויש לו מסך LCD קטן עם שגיאות לד. השגיאה שמופיעה לי היא 88, ניסיתי CLEAR CMOS עם הג'מפר וגם הוצאתי את הסוללה והחזרתי אחרי 5-10 דקות - לא עזר. מה העניין שם?????
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב .. לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם sandy bridge למחשב היה מחובר HD 1 וכונן CD אחד בזמן האחרון המחשב נתקע לי כל הזמן ולא מצליח להעלות את הWINDOWS לקחתי את הכונן למעבדה והסתבר שהוא תקין בכל זאת רכשתי HD נוסף התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה ועדיין יש את אותה בעיה לבסוף העברתי את החיבורים של הHD שלי לשני חיבורי SATA כנראה 6 (יש לי רק שתי יציאות כאלה בלוח) שיש בלוח אם והכל עובד מצויין ..הבעיה היא כרגע שהמחשב לא מזהה שום כונן/HD שמחובר לחיבורי הSATA השחורים/רגילים (יש לי 6 יציאות כאלה) למיטב הבנתי לא קיים בשוק תוכנה שבוחנת תקינות של יציאות מהלוח-אם (אשמח אם תתקנו אותי) לכן לפני שאני ניגש להוציא סכום נאה אודה למומחים שבינכם אם תתנו לי כיוון לגבי מקור הבעיה .. נ.ב בד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך נקרא החיבור הזה? למה הוא מתחבר? ולאיפה הוא מחובר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים של מתחיל לעבוד, אבל אין תמונה על המסך. בדקתי את המסך עצמו והוא תקין, כרטיס המסך תקין אף הוא. מה לדעתכם הגורם? או לפחות איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יצרתי קובץ התקנה על USB ע"י media creation tool במחשב עם דיסק ישן. חיברתי דיסק SSD לפורט SATA1 ובצעתי בהצלחה התקנה נקייה של וינדוס מה- USB. כעת חיברתי את הדיסק הישן לפורט SATA2. הוא מחובר כהלכה כי הוא מזוהה ע"י UEFI (תמונה מצ"ב). אולם בשום מקום בוינדוס הדרייב לא מזוהה. האם אני מפספס משהו... ושאלה לגבי ה- AHCI: מסתבר שזו הגדרה גורפת; האם לדיסק ה- EDD זה לא מפריע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מעבד אמד אתלון 3500 חד ליבה 939 ועשיתי שידרוג למעבד 3800X2 ורציתי לעשות עוד שידרוג קטן למעבד אמד אופטרון 180 ומאז המחשב נכבה בדקתי טמפרטורה הכול תקין 40 מעלות הכול תקין פשוט נכבה במנוחה , משהו הזוי לגמרי - המעבד 110W יכול להיות שהגוף קירור לא מסוגל לקרר אותו אבל זה ממש מוזר בביוס זה 40 מעלות אין משהו חריג אני עוזב את המחשב לרגע הוא נכבה , החזרתי את המעבד 3800X2 והכול בסדר , חשבתי שאולי הספק כח לא עומד בעומס אבל זה לא הגיוני בגלל שהספק הוא 300W של LITEON וזה הדגם : http://microdream.co.uk/liteon-pe-6301-08ap-atx-300w-psu-power-supply.html#.UlL08L5BTcs בדקתי את הזכרונות 15 שעות רצוף הכול תקין גם אם הזכרון לא תקין המחשב לא יתכבה לגמרי , היה לי מקרה שהמחשב נתן ציפצוף א…
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום שלום, התקנתי לאבי מחשב חדש הבוקר והוא מנסה להעתיק קבצים מהארד דיסק חיצוני למחשב והוא מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון. win10 8gb ram חיפשתי בד"ר גוגל ומצאתי רק את הדף הבא: https://www.thewindowsclub.com/out-of-memory-error-while-copying-files אשר הציע לבדוק ערכים ברג'יסטרי. הערכים אצלו נכונים. Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\SubSystems רעיונות יתקבלו בברכה, בברכה, אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש והתכנון היה שמחר יתקינו לי את הווינדוס, אבל היום הדלקתי את המחשב ושמתי לב שהצורב, הכונן האופטי היחיד, לא מגיב ואין לי מושג אפילו אם המערכת מזהה אותו. ואני מאמין שלזה שיתקין לי את הווינדוס יש רק דיסקים של התקנה. האם זו תופעה נורמלית? הצורב: LG GH22NS30 SATA x 22 Black http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=96 לוח אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 אני רק רוצה לציין שבמפרט שקיבלתי היה כתוב בהתחלה צורב של samsung, אבל ראיתי גם מפרטים שכללו את הצורב הזה יחד עם אותו לוח אם.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן גיבוי שפעם קניתי שעשיתי פירמוט למחשב והיום אני משתמש בו לאחסון קבצים. עד היום הוא עבד בסדר והיום חיברתי אותו למחשב והכונן הופיע ושאני לחצתי עליו הופיע לי מסך שכדי להשתמש בדיסק צריך לפרמט אותו. אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי שם קבצים חשובים. מה אני יכול לעשות? זה דחוף!
-
- 36 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
היי חבריה אודה על התאמה מדויקת לרכישת הזיכרונות באמזון https://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=56741
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בירידה משמעותית בביצועים במחשב שלי (ביצועים תלת-מיימדיים ב3D MARK 2001 SE). הבעיה היא בכך שאני מקבל עכשיו 3400 נקודות ופעם הייתי מקבל בערך 4660. אני משתמש ב XP DETENATOR 21.11 וגם ניסיתי בגירסא החדשה יותר- 28.32 אך כלום לא עזר לי. אני לא יודע מה הסיבה לדבר אבל הנה רשימה של הדבר שעשיתי לאחרונה: 1. עשיתי במערכת הפעלה אחרת Overclocking אבל לאחר מכן הייתי צריך לאתחל את המחשב כי הכרטיס שהתקנתי (2.) דפק לי את המחשב אבל זה לא רלוונטי. ה Overclocking היה על 300\500 או משהו בסיגנון. הוא רץ לי אבל מה שהיה מוזר שהיו טיפה עיוותים אבל הוא סיים את ה Benchmark ועלה לי ל5116 ואחרי זה לא התעסקתי עם זה יותר - זה לא היה בStartup אלה חד פעמי המהירויות הללו. 2. התקנתי …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני 7 חודשים קניתי מחשב ואז הוא נפל לי ואז אחרי כמה זמן הוא התחיל לעשת רעשים ואז הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואז החלפנו למאוורר יותר שקט לכרטיס מסך של ZALMAN וזה עדין הפריע לי אז חשבנו אולי להחליף עוד דברים כי אולי זה לא מהכרטיס מסך והחלפנו את הדיסק קשיח,כרטיס מסך,ספק כוח,זכרונות. ומאז שהחלפנו את כל החלקים למחשב יש הרבה בעיות הוא עושה מן צפצופים מוזרים כאלה שמתחילים ואז זה קבוע וזה נגיד עוצר ואחר כך ממשיך,הרבה לאגים במשחקים יש לי הרבה תקיעות,גראפיקה ירדה ,מסך רועד מטושטש,תקיעות במחשב עצמו לוקח לו יותר זמן להגיב. זה לא בעייה של וירוסים או משהו ניסיתי לפרמט את המחשב וזה לא עזר. איך אני פותר את הבעיה? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 23:00:05 עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשב נתקע אפילו סתם שאני רואה תמונות במחשב.... וגם בעוד מצבים הוא פתאום נתקע ולא מגיב בכלל. מחשב פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון 533 מגה הרץ כרטיס מסך על הלוח עוד משהו שיכול לעזור ? תעזרו לי ..............
-
- 9 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
כבר מספר ימים יש לי את ההודעה המעצבנת הזאת. עשיתי חיפוש מורחב בגוגל והסיבות האפשריות הן ככה: אין מספיק כוח לספק boot sequence power mode של דיסק הקשיח חומרה עם דפקט סוללת bios אני חייב לציין שהכל התחיל כאשר הוספתי 2 מודולים של זיכרון למחשב שלי. המערכת מזהה את כל הזיכרון ועובדת כמו שצריך. ניסיתי: bios חדש boot sequence שונה הוצעת סוללה של bios ל-10 דקות שיניתי סדר של זכרונות בתוך הslots שלהם שום דבר... יש דרך לתקן את זה? אם הבעייה היא בזיכרון אז למה הוא לא דופק את כל המערכת?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אתמול באמצע העבודה, המחשב שלי כיבה את עצמו. כאשר הדלקתי מחדש קיבלתי שגיאה "DEVICE BOOT FAILOUR". אם אני מחבר הארד דיסק אחר למחשב בתור MASTER אני מצליח להגיע לווינדוס, אבל את ההארד דיסק המקורי לא ניתן לראות במחשב שלי או בDISK MANAGEMENT. להערכתי ההארד דיסק תקין פיזית - ניתן לשמוע שהוא מסתובב. יש תוכנה מסוימת שתוכל לתקן אותו בלי צורך לגשת לווינדוס? עריכה - בביוס ניתן לראות את ההארד דיסק הבעייתי... הוא מופיע ברשימת הBOOT DEVICES.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש AMD ATLON7 1700MHZ עם זכרון של 256 MB ולמרות הכל הוא זז כמו צב . על הזיכרון יש את נורטון אנטי וירוס וגם כאשר הסרתי אותו מהמחשב , המחשב עדיים זז כמו צב. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה במחשב יש הפרעות במסך וזה לא מגנט או רמקול לייד המסך כמו שאמרו לי הרבה.. שיחקתי בזיכרון של המחשב זה משפיע איכשהו פעם פחות פעם יותר יכול להיות שזה זה ? צילום מסך של הבעיה: 1)http://www.zix.co.il/images/z-517755557.JPG 2)http://www.zix.co.il/images/z-73258842.JPG תודה גדולה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הצורב הזה TEAC DV-W516GB הוא הכונן היחיד שיש לי במחשב הוא גם גם צורב וגם כונן להרצת דיסקים אצלי. לאחרונה הוא מריץ וצורב רק דיסקים של DVD. כל דיסק שאני מכניס לכונן ומנסה להפעיל אותו שהוא אינו מסוג DVDROM הוא קולט שהכונן ריק. רק אם אני מכניס דיסק מסוג DVD הוא קולט אותו. מה יכולה להיות הבעיה? אני ממש נואש לגבי לא הצליחו לעזור לי בגיימר ואשמח אם תוכלו לעזור לי פה. תודה מראש. נ.ב במנהל ההתקנים ההתקן של הכונן מותקן כראוי.
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-