תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא שהעכבר זז לא טוב והוא נתקע לפעמים לכמה שניות והתנועה ממש לא נוחה ניסיתי לשנות צ'נלס אבל זה לא עזר הבטריות ממש חדשות אז אין בעיה איתם יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כחודשיים קיימת בעיה שבאה והולכת שהמחשב נתקע בעיקר במשחקים, צפייה בסרטים ובמקרים נדירות אפילו בלי לעשות שום דבר מיוחד. פעמיים החלפתי את מיקום שני כרטיסי ה-RAM שלי (512+256) ל-slot 1+3 או 2+3 וזה עזר לזמן מסויים לפעמים. היום המחשב נתקע הרבה פעמים אז כיביתי אותו במקום לעשות reset, החלפתי את מיקומי ה-RAM וניקיתי רצת אבק וכורוזיה(?) שהיו על הדברים העגולים האלו שנראים כמו סוללות קטנות על לוח האם (זה באמת סוללות?). כשהדלקתי את המחשב האור שתמיד פועל (ירוק) הבהב, נשמעו 3 ביפים והמסך לא נדלק. זה חוזר על עצמו כל פעם שאני מנסה להדליק אותו מאז (לפני איזה 5 שעות) בזמן שהוא מנסה להידלק נשמעים גם כמה רעשים חלשים "תיק תיק תיק" כאלו של משהו שלא מצליח להידלק כאילו. לא הצלחתי לשמוע מאיזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי ההוראות המוגבלות על הסידי של הלוח, הוצאתי דרייברים על דיסקט שאמורים לגרום ל Win2k לזהות את הדיסקים של ה serial ata. אבל הדיסקט הזה הוא לא דיסקט bootולכן אני תקוע. מישהו יודע איך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש שיש לו רק דיסקים מן הסוגהאמור? בביוס הדיסקים מופיעים יפה מאד. בתודה מראש maurice.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מסוג FORTISSIMO 3 וכאשר אני שומע בו סאונד כלשהו, אחרי זמן מה פתאום הסאונד כאילו נתקע ושומעים טררררררררר, ואחר כך שוב פעם שומעים סאונד ואותה בעיה. יש לי עוד כרטיס קול בנוסף על הלוח, אבל ביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, אך מסתבר שלא. עידכנתי דרייוורים ועדיין הבעיה נמצאת. העברתי את הכרטיס לסלוט אחר על הלוח, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. אולי למישהו כאן יש פיתרון?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ... לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד .. צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך . עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזר ניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא ככה, אני מנסה להעתיק קובץ AVI ששוקל בסביביות ה 680MB מהצורב לכונן הקשיח שלי, אחרי איזה דקה שזה מעתיק , המחשב נופל ורושם את הדבר הבא: http://www22.brinkster.com/infiniteil/er2.JPG (אם זה לא פועל: לפתוח חלון חדש, להעתיק ולהדביק..), הכל אצלי תקין (http://www22.brinkster.com/infiniteil/er1.JPG)... הצורב הוא Lite-On x52x32x52 הדיסק קשיח הוא: Maxtor 40gb 7200RPM תודה לכל העוזרים. וחג שמח !!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!! אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה ואני לא יודע אם אני היחיד שיש לו אותה , שאחרי שאני מפעיל כמה וכמה תוכניות ביחד ה TaskBar נעצר ונתקע לכמה שניות , זה נורא מעצבן לחכות מתי שיש משהו שצריך להפעיל אבל ה TASK BAR קופא ולא מגיב ורק אחרי כמה שניות הוא משתחרר ואז אני מצליח ללחוץ עליו. למישהו יש פיתרון ? בתודה tiger
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי עם כמה תוכנות לצרוב דיסק שנפחו 800 מגה בייט אך כל פעם שניסיתי לצרוב עלתה לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק... השתמשתי לצורך הצריבה בנירו ואף ניסיתי גם באיזי סידי קרייטור ... למישהו יש רעיון עם איזה תוכנה יש אפשרות של צריבת 800 מגה בייט ?? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מזמן לא היתה על זה שאלה. מי שעוד יש לו בעיות, או שנזכר לשדרג לאחרונה את מערכת ההפעלה שלו לחלונות XP ויש לו סורק תוצרת MUSTEK יכול להיכנס לכאן ולהוריד דרייברים מתאימים לדגם שלו. תיהנו ! ;D
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל פירוט מחשב: AMD 1.33 Asus A7M MotherBoard, 512MB Ram, Geforce 4 TI4600 בתחילת השבוע הפסיק כונן 40 GB בן חצי שנה לעבוד, פשוט התחיל להשמיע "צלילים" מוזרים,להיות איטי,ולהעלים מידע, וגם-הכי גרוע,המון BAD SECTORS שהולכים וגודלים גם לאחר FDISK ו FORMAT. טוב אז הHD נשלח להחלפה בMAXTOR, וכל העניין הוא, שעוד HD חדש לגמרי,גם של MAXTOR, וגם 40GB 7200,התחיל היום לעשות את אותם בעיות בדיוק! צירוף מקרים? וירוס? כבל? יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה...!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה הצלחתי לבנות את המחשב, כמובן עד שסיימתי לאסוף את כל החלקים רובם כבר ישנים אבל עדיין מצבי טוב! (התחלתי לקנות חלקים בפברואר). עד לחודש שעבר היה מותקן במחשב כרטיס של ATI בן שנתיים AGP אבל רק 8MB המחשב עבד תקין אבל משחקים חדשים לא היו רצים עליו.. ואז קניתי TI-4600 של CREATIVE (מחו"ל אין אותם בארץ...1900 ש"ח) לאחר ההחלפה התחילו תופעות משונות. כל פעם שניסיתי להריץ משחקים כמו Rangade המחשב היה מעיף אותי למסך כחול שהוא מתלונן על NV4_DISP.DLL או כל מיני הודעות אחרות כגון ההודעה שהוא מכבה את המחשב כדי לשמור עליו וכו' וכאשר המחשב היה עולה מחדש מופיע ההודעה שהנפילה היתה כתוצאה מבעיה בכרטיס מסך... למרות זאת במשחקים אחרים כמו WORLD CUP המחשב עובד כמו תותח גם ברזולוציו…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כמה שנים רכשתי משחק "DARK VENGEANCE" ומאוד נהניתי לשחק בו במחשב הישן שלי שמיכל : מעבד P133 ,לוח האם INTEL ,זיכרון 32 MB , כרטיס מסך RIVA TNT 16 MB , דיסק קשיך 8 GB ,מסך של PACKARD BELL 1020 , כונן CD-ROM LGX52 . לפני חודש רכשתי מחשב חדש שמכיל : מעבד P4 2G , לוח אם INTEL "MARYWALLE" 2 ,זיכרון 256 MB ,דיסק קשיך 41GB ,כרטיס מסך NVIDIA GFORCE2 MX400 , מסך LG 795 PLUS , כונן CD-ROM LGX52 . בשני מחשבים השתמשתי במערכת הפעלה WINDOWS98 . גיליתי לאחר התקנה של המשחק במחשב החדש שלא עובד המשחק הזה . שיניתי את DIRECTX מגרסה 8.0 ל 8.1 ,התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ולכרטיס קול ולא עזר כלום האם יש לכם איזה שום פתרון לזה ? בתודה טורוקר
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך שלי הוא MAG : XJ700T וקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי... בשנת 98 הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגיל הקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבן כרטיס המסך שלי הוא: G FORCE 3 TI 200 האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך? בתודה מראש... אייל עריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה ולא הצלחתי לפתור אותה. קודם כל יש לציין שאני עובד אם Win 2000 pro,והמסך מרצד לי במשחקים, תוכנות(לדוגמה 3d mark 2001se) ובדוס. את הבעיה של שולחן העבודה הצלחתי לפתור על ידי שינוי תדר הריענון, אבל לפני שהWindows עולה ומראה את הלוגו של P4 והלוגו של Windows, המסך מרצד, דרך אגב, זה לא תמיד קורה לי, יש ימים שהמסך בסדר גמור. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בחודש האחרון מדי פים קופצת לי הודעת ארור שאומרת שיש בעיה במקום מסוים בזיכרון וז הנותן לי את הכתובת של זה.. וכל הזמן אחרי איזה שימוש של שעה במחשב הראם ב PF USAGE מגיע למעל 800 מגהבייט בשימוש ואפילו יותר , לפעמים ל1.2GB מה יכולה להיות הבעיה? אגב יש לי 2 סטיקים של 256 מגהבייט של סמסונג ומערכת הפעלה XP תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן טוב חבר שלי קיבל את המחשב שהוא קנה מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 OCZ EL DDR 1024MB PC-3200 Dual Channel 1740 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 MSI K8N NEO2 PLATINUM 975 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9345 אבל יש בעיה... קפצה לו הודעה שאין מספיק מתח זה קורה כל פעם שהוא מדליק את המחשב מה אתם אומרים? ואל תבקשו בנצ'מרק הוא מוריד עכשו את PCMARK03
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... לאחר שזיבלתי לכולכם בשכל קניתי את מחשב חדש יש לי מספר בעיות: בפעם הראשונה התקנתי XP והכל עבד כמו שצריך... אבל על FAT32 ולכן פירמטתי את ההארד דיסק לNTFS והתקנתי שוב XP והמחשב כרגע לא מזהה את הרמקולים בכלל... המעבד:Athlon 64 3000+ (S-754) והרמקולים הם CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp כמו כן הלוח אם:K8NS (s754) Nforce3 250 בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר... תודה לכולם על הכל...
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-