תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם המפרט הבא: I5 6600 Asus b150 pro d3 DDR3 4X 4gb DDR 3 1333Ghz ספק כוח טוב של סיסוניק 650 וואט. ולאחרונה התחילה תופעה של מסך שחור ורשום לי על המסך "אין אות" זה היה קורה לסירוגין בחודש האחרון אחרי שהמחשב פעם כמו שצריך כחצי שנה. ולאחרונה אני לא מצליח להפעיל את המחשב לגמריי. כל פעם שאני מדליק אותו רשום לי על המסך "אין אות" ורק אחרי הרבה מאוד משחקים עם הראם להוציא ולהכניס ולסדר בדרכים מסויימות אני אולי מצליח להדליק אותו. ניסיתי ראם מסוג שונה של חבר שלי ddr3 1866mhz וזה לא פתח את הבעיה. ניסיתי פריקת חשמל ואיפוס ביאוס גם לא עזר. יש למישהו רעיון איפה יכולה להיות התקלה?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים בודדים ב-TMS וכרגע המצב בעייתי מאוד. המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/pz4xm3j9/1 מקבל BLUE-SCREENS ללא הפסקה וקורס, נדלק מעצמו לפעמים לאחר כיבוי. היה שלב בו לא נפתחו כלל תוכנות כגון SKYPE, STEAM ודומים. גם לאחר מחיקה והתקנה מחדש - התוכנות קרסו מיד עם הנסיון להפעיל אותם, שום דבר לא עזר חוץ מפרמוט. מצורפים כמה שגיאות שצילמתי, אולי יעזרו לכם להבין במה מדובר פה. תודה. [ATTACH=CONFIG]5688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5691[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5692[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5689[/ATTACH]
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה של קריסות בכרטיס מסך הנ"ל, העניין הוא שאין לי יותר מידי דפוס לתקלה. בעצם הבעיה היא מסך שחור/מסך שחור עם פסים ואיתם גם LOOP של הסאונד עד שגם הוא נתקע. הייתי עם הכרטיס בIVORY ולא הצלחתי לשחזר את הבעיה, בבירור לא מדובר בבעיה של עומס/יציבות אלא TRIGGER שגורם לכרטיס מסך לאבד את זה. רק HARD RESET עוזר. שמתי לב שמידי פעם בקריסה המאוורר של הכרטיס מספיק להסתובב אבל זה אחרי שהוא כבר קורס. הדפוס הכי קרוב שקיבלתי הוא שמידי פעם יש קריסה בCOUNTER STRIKE, בTRIAL של TITANFALL הוא קרס כל הזמן וממש מהר אבל בגלל שנגמר לי הTRIAL לא הצלחתי להראות בחנות שיש בעיה כמו איזה אידיוט. האמת שעכשיו לאחרונה היה לי קצת שקט מהכרטיס אבל שוב ששיחקתי GAUNTLET עם חבר זה פתאום קרס פעמיי…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב הייתי חייב לפרמט את המחשב הורדתי מהאתר של מיקרוסופט שוב את וינדוס 7 (תוך אימות ואקטיבבציה של הוינדוס) לאחר ההורדה אני ממש לא מצליח ונתקע בהתקנה באמצעות USB במסך של "בחר מנהל ההתקן שיותקן" זה לא קרה לי אף פעם ולא מצליח להתקדם את הISO התקנתי על USD הלוח אם H110 GYGABITE מה הקטע ???
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם הנתונים המשוערים הבאים: פנימי: 256 מגה. HD: 40GB מעבד: 2.4 המחשב היה נגוע בוירוס אשר הופץ לפני כחודש דרך האייסיקיו. היום התקנתי עליו מע' הפעלה של וינדווס XP, אך ההתקנה על גבי הדיסק הקשיח התבצעה דרך מחשב אחר, מפני שמחשב זה לא נתן לי יכולת להפעיל את הדיסק באופן אוטומטי (דיסק ההתקנה של וינדווס). ההתקנה עברה בהצלחה יתרה עם כל מה שכרוך בכך. לאחר מכן כאשר שמתי את הדיסק הקשיח במחשב המקורי, הוא העלה את מסך ההמתנה של וינדווס XP ולאחר כ- 5 שניות הפעיל עצמו מחדש. הפעולה הנ"ל חוזרת על עצמה אינסוף פעמים כל עוד אני משאיר את המחשב דלוק. מה הבעיה ומהם דרכי הפתרון?? תודה אנשים !
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה היה "השבוע" למחשב שלי. הצורב והDVD מתו (לקחתי אותם לPCH ואין להם מוסג למה.. ???) ההרד דיסק שלי (WD 120 GIGA SATA) גם לא עובד (ניסיתי להחליף כבל SATA וכבל חשמל ומקום בלוח אם ולאפס ביוס) ועכשיו גם הרמקולים שלי מתו. אין לי מוסג למה ??? ??? . אם למישהו יש רעיון איך לתקן חלק מהדברים אז תודה רבה מראש אור
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המסך שלי הוא MAG : XJ700T וקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי... בשנת 98 הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגיל הקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבן כרטיס המסך שלי הוא: G FORCE 3 TI 200 האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך? בתודה מראש... אייל עריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר ניקוי מאוורר כרטיס מסך (עשה הרבה רעש) המחשב לא נדלק. ניתקתי את כל הרכיבים(דיסקים קשיחים, כרטיסי PCI, וUSB חיצונים). כרגע מחובר אך ורק כרטיס מסך והמחשב עדיין לא נדלק. איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק? המחשב: לוח אם : GA-965P-S3 R3.3 מעבד: E6750 כרטיס מסך : RADEON X1950 PRO יש לי ספק כח נוסף של P4 הוא יכול להתאים ללוח הזה? בתודה מראש על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום בזמן משחק אחרי 15 דקות בערך, המסך נהיה שחור ואחרי שנייה קופצת קובייה למעלה בצד שמאל של המסך, שמתחלפת למעלה בצד שמאל של המסך שכתוב "דיגיטלי" ואז אנלוגי". זה קורה רק בזמן משחק ואני מדבר גם על משחקים ישנים כמו SWAT 4 ואפילו football manager משחקים שהמחשב יכול להריץ. מי יכול לעזור לי? תודה על העזרה מראש (:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית סאונד קלה במחשב הנייח שלי. הוא מחובר כרגע לטלוויזיה בכבל HDMI, כאשר אני מפעיל יוטיוב, סרטים, שירים, כמעט כל קובץ מדיה אונליין או במחשב עצמו אני מקבל תקיעות בסאונד כל 5-10 שניות. כאשר אני משחק בכל מיני משחקים, הסאונד עובד חלק וללא תקיעות, כנ"ל כשאני צופה בנטפליקס או בממיר של פרטנר. הבעיה נוצרת רק כאשר אני מפעיל קובץ כלשהו דרך אתר או המחשב כמו שציינתי. האם יש דרך לפתור זאת? האם הבעיה היא בכבל למרות שלא נראה לי, או שאולי זה איטיות במחשב שגורמת לתקיעות הללו? ואם כן, למה במשחקים זה לא קורה? מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא, תודה מראש. נ.ב - אם צריך לצרף תמונות של מפרט המחשב או משהו בסגנון אנא עדכ…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש התחלתי לשים לב שהמחשב שלי קופא לפעמים תוך כדי משחקים. קופא - המחשב פשוט תקוע על אותו פריים במשחק ולא מגיב, רק ביצוע Reset עוזר. יש לציין שאין כל ארטיפקטים. בהתחלה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך, אולי הוא מתחמם מדי. אז דבר ראשון הגברתי את עוצמת האוורור של המארז, ודבר שני ביטלתי את הOC של הכרטיס (OC קליל ביותר, אבל רציתי לוודא). היום הרצתי MEMTEST למשך שעה והכל היה תקין, בלילה אני יריץ אותו ל8 שעות. יש למישהו מושג למה זה קורה? יש עוד בדיקות שאני יכול לבצע? אם הבעיה בכרטיס מסך, איך אני יכול להוכיח את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS 925X התומך בזכרונות DDR2 533 MHZ הCL הנמוך ביותר שמצאתי הוא 3. האם יש זכרונות 240 פין בCL נמוך ואם כן האם יש עדיפות לסוג מסויים תודה
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, המחשב הנייד(dell) נדלק עם סדרה של שמונה ציפצופים(מבדיקה באתר החברה מעיד על בעיה הקשורה במסך) לא יודע אם זה הכרטיס עצמו המסך או הדרייברים. כאשר חיברתי למסך חיצוני המחשב כן עולה (רק בsafemode). מה דעתם? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי נייד של לנובו כ-4 שנים. לפני כמה חודשים פירמטתי אותו, ובזמן העדכונים כנראה שהסכמתי להוריד מלא עדכונים לכונן C וכרגע נשאר רק 1GB מקום פנוי (מתוך 30GB) יש בכונן D כ250GB אבל אני צריך להתקין דברים על כונן C. איך אני מוחק את העדכונים האלו? או איך אני מגדיל את הזכרון בכונן על-חשבון הכונן D? יש כזו אפשרות? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו מסכים כחולים, הרצתי בדיקות לכולם, כל הדאמפים מראים בעיות זיכרון, אבל הזיכרונות די חדשים, הקטע שהמסכים הכחולים קורים לרוב כשאני פותח קבצים ב Winrar, ממש כבר 4-5 פעמים בפתיחה של קובץ זה קורה. ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולהוציא, אבל לא כ"כ עזר כי מסכים כחולים לא באים תמיד באותם זמנים. הרצתי memtest לכמעט 7 שעות, ואין שום בעיה (פעם היו לי אותם בעיות ו memtest פעל בערך 17 שעות ברצף וגם לא היה שום בעיה). הדרך היחידה לנסות לסדר את הבעיה היא להביא זיכרונות חדשים ולהיות איתם לתקופה בשביל לבדוק? ד"א, אם אני אתקין מחדש את winrar, יכול להיות שהבעיה תיפטר? אולי משהו נדפק בה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נדמה לי שאני נתקל בבעיה די נפוצה לאחרונה (לפחות משיטוט בהודעות הפורום) יש לי את המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A לפני יומיים שלושה הוא החל להיות איטי להחריד פירמטתי היום בשעה הראשונה בה התקנתי את התוכונת השונות עבד יופי מאז הוא חזר לסורו כל הפעולות הבסיסות איטיות, העכבר זז לאט ובתנועה לא חלקה, המקלדת בקושי מגיבה כ"כ לאט שזה בלתי אפשרי לעבוד. חשוב לציין שאין קריסות של המחשב או משהו כזה מה יכולה להיות הבעיה? מה וכיצד עלי לבדוק?
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מסוג FORTISSIMO 3 וכאשר אני שומע בו סאונד כלשהו, אחרי זמן מה פתאום הסאונד כאילו נתקע ושומעים טררררררררר, ואחר כך שוב פעם שומעים סאונד ואותה בעיה. יש לי עוד כרטיס קול בנוסף על הלוח, אבל ביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, אך מסתבר שלא. עידכנתי דרייוורים ועדיין הבעיה נמצאת. העברתי את הכרטיס לסלוט אחר על הלוח, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. אולי למישהו כאן יש פיתרון?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק אונקי של חברת SANDISK, 4 GB. הוא עבד נפלא עד לאחרונה, ברגע שאני מכניס אותו, החלון של האוטו פליי נתקע. ביטלתי את האוטו פליי ועכשיו כלום לא נתקע רק שאני נכנס למחשב שלי בשביל לגשת להתקן, החלון של המחשב שלי נתקע. כלומר חלונות לא מצליח להעלות היטב את הדיסק אונקי, חשבתי שהוא פשוט התקלקל, אבל בדקתי אותו במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-