תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לעזרה אני נתקל במסכים כחולים בצורה רנדומלית ז"א פעם באמצע העבודה עם win7 ז"א בעבודה שיגרתית שמצב זה נהפך לזה שמע" הפעלה אפילו לא רוצה לעלות. הותקן win 7 64 מחדש בוצעה אלימנצה של כרטיס מסך,דיסק קשיח ומשחק עם 2 פסי זיכרון ועדיין אותו דבר קורה, האם זה יכול להיות ספק כוח או לוח? איך אפשר לדעת מהו הגורם לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את המחשב שלי ממארז אחד לאחר ולאחר ההרכבה חיברתי לחשמל והמחשב לא נדלק, המאוררים של הכרטיס מסך מנסים להידלק כאילו מתחילים ועוצרים. חיברתי את הספק המאוורר בלבד כשהוא מחוץ למחשב והוא הפעיל אותו,רעיונות לפתרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני חושב שהרעש הזה מגיע מהספק שלי זה כעש כמו שהמחשב עושה שהוא נדלק או שהוא עושה ריסט פעם עשיתי קצר בטעות במסילה של ה 12V והיה את אותו רעש משהו מבין אותי ויודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
תשמעו האם מישהו יודע במה מדובר בכללי? --> לפני כמה זמן המסך שלי התחיל אהם , להתנתק באופן סדרתי אפשר לומר באמצע שאני עושה משהו ונכנס למצב שהוא מתנהג כמו פליקר ששנייה אחת יש את התצוגה התקינה ושנייה אחרת זה פשוט מהבהב בגוון של ירוק כתום עם פסים , הזזת המסך אחורה או קדימה נראה שעובדת אבל זה קורה כל פעם בכל זווית שבה המסך נמצא ויש לי תחושה (בעצם מנסיון קטן כשזה קרה) שזה קורה במצבים שונים שקשורים לתוכנה לדוגמה סרטים במסך מלא , פרסומות פלאש או אפילו הזזת גודל של חלונות... באופן אקראי ותדירות עולה עכשיו בערך פעמיים ביום או שלושה אולי זה התחממות של כרטיס המסך(מובנה בלוח אם ץץ מה שיש בלאפטופים אם זה יכול להתחמם יתר על המידה בכללת ואין עליו חיישני חום אז אני לא יודע הCPU מאוד קר …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום ראיתי בדיסק קשיח סיגייט(מכני) ב- win 10 עובד לאט איטי מאוד מאוד. ויש הרבה סקטורים פגומים. ויש גישה לחומר. אני נסיתי לעשות תוכנה ghost מלא בין דיסק קשיח חברה סייגייט(מכני) 500GB ל- טושיבה SSD OCZ 480GB בזמן העתקה עבר עברו 3 ימים הגיע 38% לא מיתקדם העתקה. אני עצרתי את העתקה. הורדתי תוכנה ניקרא aomei backupper נסיתי לעשות Disk Clone וזה התחיל העתקה אחרי דקה קיבלתי הודעה Error לא ניתן לעשות עתקה. בגלל סקטורים פגומים שגיאות. לחצתי כפתור finish נסיתי לצאת מתוכנה ולא ניסגר הוא באמצע לוקח הרבה זמן לצאת. נסיתי להפסיק תוכנה סגירה ידני באמצע. וזה ניסגר תוכנה. עכשיו אני חשבתי במחשב נייד להרכיב דיסק קשיח SSD 480GB חדש. אני עשיתי התקנה חלונות…
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, השבוע קניתי מחשב לפי המפרט המומלץ למחשב קולנוע ביתי ב1500 ש"ח עם שינויים קלים (אני מפרט את הרכיבים הרלוונטיים) Amd Athlon64X2 (AM2 5050E) לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX 400 מארז HTPC - EZcool T-280D Piano Black/Silver 400W HTPC Case היום קיבלתי את המחשב, וכשבאתי להתקין את מערכת ההפעלה, שמתי לב שישנה רק יציאת USB אחת שעובדת על המחשב,יציאה שיושבת על הפאנל הקדמי, מתוך סה"כ 4. בנוסף לכך, אם אני מנסה לחבר ליציאת הUSB השנייה מקדימה כבל USB עם מכשיר נוסף, זה משבית את היציאה הפעילה. יתירה מכך, המחשב לא מזהה מקלדת ועכבר אלחוטיים שמחוברים בכניסה הרגילה (P/S2) . מה יכולה להיות הבעיה? יש כיצד לפתרה או פשוט איאלץ להחליף את לוח האם בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה לי הכי קשור...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה עם של תקיעות (בסינגלפלייר) וLAG ב(מולטיפלייר,לא קשור לאינטרנט) שנמשך לכמה שניות ואחר המשחק ממשיך כרגיל. התקיעה הזאת נמשכת לכמה שניות וזה קורה במשחקים כמו:Need For Speed undercover, Call of duty2,Call of duty4,Call of duty5,Counter Strike Source. התקיעה חוזרת על עצמה כל 5 דקות וחשוב לציין שזה קורה גם ב-SINGLE PLAYER וגם ב-MULTIPLAYER. הורדתי תוכנות כמו Everest ו Speed fan כדי לבדוק האם ההרכיבים של המחשב מתחממים והתוצאות היו בטמפרטורות נמונכות. אני חושב שזו בעיה בחומרה של במחשב שלי. בחומרה שלי: GA-P35-D54 לוח אם 500W ספק 2GB זיכרון 8600 GT E6750 2.6 MHZ
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי את הכרטיס מסך הבא: NVIDA GeForce FX5700LE כשרכשתי אותו..ממש לפני שנה (בפסח שנה שעברה) הוא עבד מצויין, המשחק העיקרי ששיחקתי בו היה Counter Strike 1.6, NFSU2.. כעת, המשחקים האלה פשוט איטיים אצלי. אני שיחקתי לאחרונה בNFSU2 (כן אני יודע שיש משחק חדש..) ושיחקתי על דרישות מינימליות ממש... Counter Strike 1.6 עובד על FPS נמוך מאוד של 50 ופחות. אני פתחתי את המחשב, ניקיתי את האבק, ניקיתי את המאווררים, היה מאוורר אחד קטן שלא הצלחתי להוציא..אבל אבק ניקיתי (רציתי לשמן)..את המאוורר של הספק אני ניקיתי טוב והכל עם שמן. כשאני מפעיל שוב את המחשב, המחשב זז הרבה יותר מהר מהרגיל, לא הרבה הבדל, אבל יש קטן...אבל הכרטיס מסך עדיין צולע. עדיין משחקים ברמה נמוכה של הגראפיקה...וזה מרג…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי צורב X32 של BENQ. כשאני צורב במהירות המקסימלית כשהצריבה מגיעה 100% בשלב ה"סגירה" של הדיסק הצריבה נכשלת ואני מקבל הודעת שגיאה. הבעיה הזאת לא קיימת כשאני צורב במהירות ממש נמוכה (8). יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנתית לפני כמה ימים מחשב חדש[ראו מפרט]. בהתחלה הכל היה בסדר, אבל אתמול הופיעה בעיה משונה בזכרונות - כשאני שם את הזכרונות ב 133MHZ ומריץ בנצ'מרק של זכרון ב SANDRA , התמונה על הסמך מתעוותת לגמרי . [יש לציין שאני משמש בכרטיס מסך OB] וחוצמזה, כשאני שם את הזכרונות על 166MHZ הם פועלים בסדר, אבל מה שכן, התוצאה בבנצ'מרק עצמו נמוכה בכ 200MB/S מאשר מה שהיה שלשום למשל... מה לדעתכם הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי HD SATA 250GB, של WD אשר החליף כונן ATA ישן של 80 GB אותו התקנתי בנוסף לכונן SATA 120GB של WD, (מערכת הפעלה מותקנת עליו) לאחר ההתקנה הכונן זוהה בהצלחה ועובד תקין, הבעיה היא שזמן האיתחול התארך פי 4 ואף יותר לאחר התקנת הכונן הנוסף. *הכונן אינו מוגדר בביוס ואינו עובד כ-RAID ברשותי לוח GA-8IK1100, האם נראה לכם שצריך להגדיר משהו נוסף ? מהי לדעתכם הסיבה לפשר האיתחול לאחר התקנת כונן ה-SATA החדש ? (כשכונן ה-ATA היה מותקן בנוסף האיתחול היה מהיר) תודה למשיבים,
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את בעיית הbluescreen ניסיתי לפתור את הבעיה בכך שאני מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והסרתי באמצעות התוכנה DriverSweeper התקנתי את הדרייבר מחדש, ועדיין יש את בעיית הbluescreen מה לעשות? תודה לכל העוזרים הדרייבר nvidia geforce gtx 560 ti מעודכן לגירסא 296.10 ================================================== Dump File : 033112-16005-01.dmp Crash Time : 31/03/2012 10:18:07 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000116 Parameter 1 : fffffa80`0a2cc4e0 Parameter 2 : fffff880`0ff4caa4 Parameter 3 : ffffffff`c000009a Parameter 4 : 00000000`00000004 Caused By Driver : dxgkrnl.sys Caused By Address : dxgkrnl.sys+5d000 File Description : Product Name : …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
i bought this hard drive: DIAMOND MAX PLUS 9 (SATA) 200GB (8MB) and this dvd burner: (GSA-4163) (OEM - BLACK) 16X DUAL LAYER DVD +/- R/RW WRITER and i dont know how to make them master and slave: i mean i dont know where to put this little blue thing please help me thank you
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הנורא מכל קרה!!! במהלך עדכון של הביוס (של AMIBIOS ) בלוח שלי (PCCHIPS M930) קרתה הפסקת חשמל!!!! אחרי שקיללתי המון את חברת החשמל, ואחרי שחזר החשמל, גיליתי לחרדתי שהמחשב לא עולה... הוא פועל, שומעים שהוא מחפש את הכוננים, אבל המסך לא מציג כלום... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע :'-( למישהו יש עצה??? מה אני עושה?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-SL ויש ברשותי HD של SATA איבדתי את הדיסקט אז בהתקנה הוא לא מזהה לי את הHD איך אני יכול להכין לי דיסקט כזה??
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו.פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%.אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה.שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל.והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה.מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם.ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v ..הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!!תודה רבה לעוזרים…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איזה שאלות הם יכולים לשאול ... תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מקווה שלא טעיתי במקום, אבל אמרו לי לשאול פה. הנה המפרט המלא שלי, הכ.מ והספק אמורים להגיע תוך 7 ימי עבודה, כי הזמנתי אותם מנע מחשבים בעד 2660 ש"ח. מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS MotherBoard P5B 965 512x2 667 Leadtek Geforce 8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W שאלתי המון ילדים בפורום חומרה, המון אמרו לי שלא יהיה צוואר בקבוק, וטיפה אמרו לי שכן יהיה בן המעבד לכ.מ. ד.א! אני לא עושה OC! שאלתי את נח מחשבים ואת מרדנית, למרות שממרדנית בכלל לא קניתי, שתי החנויות אמרו שאין צוואר בקבוק, ובמרדנית שאלתי 2 סניפים. אז עכשיו, אני שואל אתכם..
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
העברת מערכת הפעלה מHD IDE ל HD SATA כיצד? לאחר שהתקנתי את ההרד דיסק SATA אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי כולל כל התוכנות המותקנות מהרד דיסק IDE לSATA איך עושים זאת? אם איזו תוכנה ניתן?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היום ניסיתי לפרמט את המחשב בעבודה של אמא שלי שמותקן בו וינדוס 2000 פרו בגרסתו העברית (מקורי). ברשותי היה דיסקט אתחול של וינדוס 98 שהכנסתי למחשב והמחשב איתחל ממנו. לאחר האתחול רשמתי את הפקודה הרגילה לפרמוט: :format c להפתעתי הוא רשם לי שפקודה כזאת לא קיימת (bad command name...) ההשערה שלי היא שהבעיות בפרמוט נובעות בגלל שמערכת הקבצים במחשב היא ככל הנראה NTFS. פעם ראשונה שאני נתקל בזה כך שאשמח לעזרה! בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך כשהמחשב היה חדש, הכל היה בסדר. הכנסתי ב-nLite את ה-SATA Drivers לקובץ התקנת WinXpProSp2 , שיניתי ב BIOS מה שצריך (AHCI mode , Boot from CDROM), הדיסק עלה מהכונן, ה unpartition הרד-דיסק זוהה, נעשתה חלוקה, גם פירמוט, ההתקנה הצליחה. לא הייתי מרוצה מהגירסה הזאת של ה Windows , עשתה לי בעיות, (כנראה "שיפצרו" אותה יותר מידי), השגתי גירסת WinXpProSp2 נקיה, הכנסתי שוב SATA Drivers אבל הפעם הכונן לא זיהה את דיסק התקנה, המחשב עלה למסכים כחולים... ניסיתי גירסות Windows שונות, כל פעם הכנסתי SATA Drivers, לא עזר שום דבר, הכונן לא מעלה את הדיסק להתחלת התקנת Windows . (רק שאני מחזיר ב BIOS למצב IDE הכונן מזהה דיסקים). אז לא הייתה ברירה והתקנתי במצב IDE, סתם ביזבוז אופציה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נותן לו את הזמן הדרוש כדי לעלות כמו שצריך, כשכל האייקונים מופיעים וכשהוא כבר לא 'חושב' ובכל זאת, כל תוכנה חדשה שאני פותח, נגיד אפילו וורד, (ואני מדבר על מקרים שבהם כיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי מחדש) הוא לוקח את הזמן ו'נכנס לכושר' רק אחרי שפתחתי אותה פעם אחת. בפעם הראשונה לוקח לו שנים לפתוח את המסמך, וגם אם זה מסמך פשוט מאוד. זה נכון גם לניווט במחשב ובעצם לכל פעולה. כאילו שהוא צריך זמן כדי להתאושש מזה שהערתי אותו עכשיו. אגב, זה מחשב DELL 17.6 אינץ' מסדרת INSPIRON, אצלי כבר 3 שנים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחדשתי במחשב חדש: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) לוח אם: ASUS P5B-Plus Vista Edition כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86S256H geforce 8600 GTS silent pipe (passive cooling) דיסק קשיח 1: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM WD2500KS דיסק קשיח 2: Samsung Spin Point T 320GB HD321KJ זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ספק: Antec NEO 430W מארז: Antec SOLO המחשב נדלק, ובביוס אני רואה שכל החומרה זוהתה כראוי. כשאני מכניס את תקליטור ההתקנה של מערכת ההפעלה - windows vista 64bit אז הוא טוען קבצים ואז מופיע המסך הכחול המפורסם עם ההודעה הרגילה ו- STOP: 0x0000007E ועוד כל מיני כאלה בלי שום הודעה קונקרטית …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-