עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה קורה לעתים, שהוא מגיע לאחוזים כאלה וגורם להאטה.. יש לי 4 ג'יגה זכרון.. אי אפשר לגרום למשאבים ללכת לזכרון יותר ? לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  2. היה למחשב שלי בעיות טמפרטורה. והוא גם היה מתחיל לעשות ריסטים בגלל זה. הכל היה על 50 מעלות. וזה מחשב שאיזה 4 שנים לא ניקיתי. וקראתי באיזה מקום שאפשר לנקות את המחשב בעזרת פן ביתי ..בקיצור פתחתי את המחשב ובעזרת האוויר של הפן ניקיתי שם את כל האבק שעף לרצפה והכל. עשיתי גם על הלוח אם והכוננים הקשיחים. לא נגעתי בשום דבר בכבלים או ניתקתי. בקיצור אני מחבר את המחשב מדליק הכל מחדש..ומקבל שגיאת של cmos..הביוס לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. ויש לי שני דיסקים קשיחים מסוג sata. אני לא מבין למה הוא לא מזהה אותם..בכל האפשרויות בביוס אפשר לבחור cd,dvd וכונן a. כאילו ששני דיסקים קשיחים לא מחוברים בכלל. ניסיתי לנתק את הכבלים להדק את החיבורים להוציא את הדיסקים. כלום נדה..עכשיו השאלה היא איזה נזק…

• 72 תגובות
    • 28.5k צפיות
  3. Started by StarMo,

אז ככה: כבר מלא זמן המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שלי. זה קרה פעם, בסוף זה היה בגלל ששן אחת של ה-IDE הייתה מקופלת ולא נכנסה לכבל.. עשיתי ריסט אז, בשביל להתקין את הסורק, וההארד דיסק שוב לא זוהה.. כשאני עושה Auto-Detection כשהHD (נמאס לי לכתוב הארד דיסק כל הזמן :-\) לא מחובר, הוא נותן לי ערכים בנתונים שיש למטה, צילינדר, סקטורים, לא זוכר כבר מה יש שם.. בשני ה-Primary הוא נותן לי, ובשני ה-Secondary הוא לא.. ככה היה הסט אפ של המכשירי IDE שלי בעבר, שני הארד דיסקים ב-Primary, ושני סידירומים (סידירום וצורב, יותר נכון..) ב-Secondary.. זה כאילו שהוא עדיין חושב שככה זה.. לפי דעתי זאת בעיה בביואס.. מישהו חושב/יודע אחרת? תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

מדי פעם כשאני משחק המסך עושה מעין פלאשים מוזרים כאלה ואז כשאני יוצא מהמשחק יש לי תהודעה הזאת(שלא רואים מה כתוב בה) http://img153.imageshack.us/img153/5551/thermalic7.jpg

5. שלום , הדלקתי היום את המחשב אחרי הפסקת חשמל (שאין לי דרך לדעת אם המחשב גרם לזה או משהו אחר , לא הייתי בבית) המחשב לא עולה עם שגיאה : CMOS checksum errors הוצאתי הארד דיסק אחד , ועדיין לא עבד. נכנסתי ל BIOS ועשיתי Disable ל Raid מתוך תחושה כזאת (למה הוא היה על enable בכלל? ומה זה אומר?) , ואז המחשב עלה עם הארד דיסק אחד. חיברתי את ההארד דיסק השני ושוב המחשב לא עבד (בשלב העלייה הוא כותב משהו עם arrays ו raid וכמובן לא עולה) האם מישהו מכיר את הבעייה? תודה (מצורפת תמונה של ההגדרות הנוכחיות של ה bios , אחרי שעשיתי disable ל raid) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  6. שלום לצוות ולגולשים, צריך עזרה קטנה.. יש לי מחשב בין חצי שנה עם הארד דיסק 80GB של HITACHI ב SATA.. בזמן האחרון (כחודש) המחשב התחיל לעשות לי קצת בעיות בהפעלה של הווינדוס - בזמן הטעינה של הווינדוס ממש לפני מסך ה"ברוך הבא" כשרץ הבר הכחול הזה - המחשב פשוט נתקע ככה לאיזה 10 דקות ללא שום תגובה מכלום ואפשר לשים לב במיוחד לזה שאין שום צליל של קריאה הבוקע מהארד דיסק (כמו בזמן עבודה רגיל)..קבלתי אפילו פעמיים בתקופה הזאת מסך האומר לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..(?!) לאחר שווינדוס עלה.. בתחילה חשבתי שאולי הספק החלש שלי (300W עלובים) לפעמים לא מחזיק את העומס הנדרש ממנו כדי להריץ את כל הרכיבים המותכנים על המחשב שלי (הבנתי שכשמפעלים את המחשב והווינדוס עולה נדרש הרבה הספק חשמלי מהס…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by trojan,

המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by gania23,

קיצר היום אני יושב על המחשב וסתם ככה בא לי פתאום להסתכל על החלון של המארז ומה אני רואה ... המאוורר של המעבד לא מסתובב נכנסתי קצת ללחץ ופתאום אני רואה שהוא מתחיל להסתובב שוב וככה הוא עושה כל הזמן מסתובב אחרי זה עושה מנוחה ואז ממשיך להסתובב אז רציתי לדעת עם זה תקין.... ועם זה יכול לפגוע בביצועים של המעבד כי אני לא רואה ממש ביצועים גבוהים עם ה 6300 לעומת המעבד פנטיום 4 הרגיל שהיה לי...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by עינב,

שלום . הוספתי מאוורר קדמי של 80 מ"מ ,במקום ה50 מ"מ שהיה לי ועשה המון רעש . חיברתי גם לכרטיס מסך שלי מאוורר עם בורג להיסטנק .. הטמ"פ מעבד בזמן FOLL LOUD היא 42 מעלות . וב IDEL היא 31 מעלות .. הבעיה היא כאשר אני פותח לראות סרט , נראה לי שהתמונה לא חדה כל כך כמו שהיא היתה , יכול להיות שזה בדמיון שלי או שזה יכול להיות מצאותי .. איך אני יכול לבדוק והאם אתם יכולים לעזור לי ..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by xenocide,

קניתי לפני כשבוע מסך LCD של LG דגם L1717S הקטע המוזר הוא שבכל רזולוציה שנמוכה מ1280*1024 רואים ממש ממש גרוע. אני רגיל לעבוד עם 1024*768 אבל ההבדל בין שתי הרזולוציות הוא פשוט עצום.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by a_beilis,

יש לי את התוכנה bitdefender עם העדכון הכי חדש והכל אבל כל פעם זה מוצא לא את אותם וירוסים ואפילו אמרתי לתוכנה למחוק וזה לא מצליח למחוק... המחשב שלי עובד לאט מאוד... ההודעות שאני מקבל הם: Win32.Warezov.AM@mm Win32.Stration.Gen@mm Win32.Worm.Stration.AL בכולם זה רושם שהוא מוחק אותם ואחרי זה הם חוזרים עוד פעם...המחשב שלי עובד ממש ממש לאט והכל נדפק... בבקשה עזרהה ???

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  13. קניתי אתמול אוזניות (לא הכי פשוטות של הבזול אבל גם לא ב100 דולר) חיברתי אותם לJACK הקידמי חיברתי את הורוד... חיברתי את הירוק.... ופתאום פוףףף המחשב נכבה ניתקתי אותם מיד וניסיתי להדליק שוב את המחשב אין תגובה אני לוחץ על הכפתור ואין כלום ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב... לא עזר אז פתחתי את המחשב והתחלתי לנתק דברים בסוף נשארתי רק עם הלוח, המעבד, הקירור מים והספק אפילו את הזכרונות הוצאתי שאני מדליק את הכפתור של הספק יש בלוח מין LED כחול מעל הזכרונות זתומורת שכן מגיע לו כוח אבל זהו חוץ מזה לא קורה כלום הדגם של הלוח זה EVGA NFORCE 780I SLI חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום אז הלכתי לאתר של EVGA ובפורום שלהם מצאתי אחד שקרה לו כמעט אותו דבר. גם הוא עם אוזניות הוא…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dani,

יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Tazmany,

כל פעם שאני מעדכן את ה BIOS שלי אין לי מעבר לחלונות 10 ניסיתי גם לעדכן ל BIOS ישן יותר ולא עובד, צריך להוציא את הסוללה ואז הוא לא מזהה את הכונן NVMe ששם החלונות 10 וצריך להתקין הכל מחדש והכל נמחק לי. קרה לי כל פעם שעדכנתי BIOS לכל גירסה אפשרית. האם הלוח דפוק נקנה בKSP בתלפיות?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by oded6188,

בסך הכל רציתי להרחיב את הזיכרון במחשב של אחותי הלכתי וקניתי עוד סטיק של 512mb כשאני מחבר אותו, אז אפשר לראות שהמחשב אכן זיהה שיש יותר זיכרון אבל הווינדוס לא עולה איזה תוכנה יש לבדיקת זיכרון דרך DOS?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by mskso86,

בטעות של תייר הכנסתי ddr 2 לסלוט של ddr 3 יצאה קצת עשן מהסלוט עכשיו הלוח מנסה לעלות אבל בתצוגה בלוח הוא מגיע למספרים 22 מצפצף וניכבה מה אתם אומרים ??? כמו כן יבואן של msi מישהוא מכיר?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by TZuKi,

ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם. מותקנות לי על המחשב ויסטה וכן 7RC. מתוך 7 בנסיון לאתחל אותו לחצתי בטעות על כניסה למצב שינה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב מחדש. בנסיון הראשון לחצתי קלות על מתק ההדלקה בכדי להעיר את המחשב, לאחר שזה לא עבד כיביתי אותו והדלקתי אותו שנית. המארז עצמו נראה כי המחשב פועל אולם אין כל תצוגה על המסך. אני לא בטוח מה יכול לגרום לזה או כיצד להוציא מידע מהמחשב במצב שכזה. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. נראלי שמחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כי חלק מהמשחקים נהיו חשוכים ולפני כמה זמן מחקתי משו בטעות ואני לא יודע מזה איך אני יכול לדעת אם הדרייבר של הכרטיס מסך נמחק לי איך אני בודק את זה?תודה

21. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by tomer_et,

יש לי צורב X32 של BENQ. כשאני צורב במהירות המקסימלית כשהצריבה מגיעה 100% בשלב ה"סגירה" של הדיסק הצריבה נכשלת ואני מקבל הודעת שגיאה. הבעיה הזאת לא קיימת כשאני צורב במהירות ממש נמוכה (8). יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. גלישה רגילה התוכן מצומצם אם אני מפעיל HOLA זה עובד ואני רואה את התוכן שקודם היה מוסתר אבל בנסיון לצפות הוא אומר שאני משתמש ב VPN יש עוד אופציות שעובדות ובחינם? מה מונע ממישהו כל חודש להרשם בחינם מאימייל חדש עריכה" הצלחתי חלקית עם אתר בשם unblockus עכשיו התוכן זמין ואפשר לצפות אבל איטי בצורה כזאת שאי אפשר באמת להשתמש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, לאחר שביצעתי פורמט וסימנתי את האופציה של למחוק את מה שיש בכונן בכל זאת התוכן נשאר שהדלקתי את המחשב ראיתי ששולחן העבודה באמת ריק אבל כל הקבצים שהיו בכונן C נשארו ובנוסף הייתה תיקיה windows.old עם כל התוכן הישן ( ההודעה על יצירת windows.old הופיע בהתקנה בלי אפשרות ביטול ) את windows.old מחקתי הבעיה זה כל השאר קראתי שאם הייתי עושה פורמט דרך הרצת הדיסק בזמן עליית המחשב אז הכל היה נמחק , זה נכון ? כי עכשיו שאני מנסה את זה המחשב פשוט נכבה בלי תחילת ההתקנה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by GW,

ניסיתי להוציא תמאורר של המעבד ונשבר החלק שמחבר, של החיבור למעבד לא של המאורר, מישהו יודע איך לתקן, האם יספיק להדביק למעבד באמצע?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים