תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ארבעה לוחות אם פנטיום 3 מיצרנים שונים/ שלכולם יש תופעה זהה - הם לא מתחילים לפעול לאחר לחיצה על לחצן ההפעלה. החלפתי גם ספקי כח ובדקתי את מתחי היציאה של הספקים - תקינים לחלוטין. אשמח לשמוע תשובות או התייחסות תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אהלן כולם. אני די נואש, אני מנסה להוריד את הטמפ' מהמעבד ולא מצליח... אני מגיע לטמפ' מטורפות של 67+ לאחר מאמץ (לא 100%, סתם לאחר משחקי מחשב), וכ56 מעלות במנוחה. ניסיתי לשפר את המצב והיום קניתי לעצמי 2 מאווררי CoolerMaster דגם TLF-S82 של 80mm והכנסתי למקומות הפנוים במארז, אחד בחזית ואחד מאחורה. כמו כן, ניסיתי גם לשפר את זרימת האוויר ע"י הוספת אזיקונים ודחיפת כל החוטים למדפי הכוננים. אני לא חושב שהשיפור ניקר, הטמפ' במארז ירדה בכ 5 מעלות, אך טמפ' המעבד נשארת ללא שינוי, אולי ירידה קלה של 1-2 מעלות, לא יותר. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם המאוורר על ההיטסינק של המעבד\מריחה לא נכונה של המישחה הטרמית? ניסיתי לנקות את המאוורר ע"י הורדת האבק, לא משהו יסודי ביותר אבל גם כן סוג של …
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברה ישתעגתי,אני כבר כמה ימיים מנסה לחבר מיקרופון כדי לדבר ב SKYPE והמחשב פשוט לא מגיב,נישיתי כבר כמה מיקרופונים שום דבר לא עוזר תצילו אותי פליז
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אחים! חבר שלי איפס את הביוס שלו ואחרי שהוא איפס הוא קיבל את ההודעה הזאת: Boot failure-system helted א. מה זה אומר? ב. המחשב לא מזהה את הכוננים שלו...בביוס הם לא מופיעים כך שאין BOOT (אין ב- BOOT אפשרות לבחור בין הכוננים) מה עושים? צריך לעדכן את הביוס?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
היום קיבלתי מערכת מטורפת שכוללת בין השאר לוח של DFI LANPARTY ULTRA D חיברתי הכל הכל במשך איזה שעה אני מפעיל ושום דבר לא עובד, השתגעתי ולא מצאתי את הסיבה, עד שראיתי משהו טיפה מוזר בחוברת שלהם תגידו לי רק אם הגיוני שאני אמור לחבר חיבור חשמל של הפלופי במקום הזה שסימנתי בתמונה.. כי לפי המדריך שלהם נראה לי שכן [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני מדבר מחבר,יש לו בעית טמפ' חמורה של כרטיס המסך [כנראה] המפרט שלו הוא: Intel pentium 4 prescot 3ghz [1m cache[ Kingston 1024MB DDR [256mbX4[ Western Digital 120GB 10000RPM xfx Geforce 6800GT 256MB 256Bit LG DVDX52 LG CD RW 52X32X52 לפני חודש וחצי התחילו אצלו בעיות טמפ' של המחשב לאחר זמן משחק קצר,הופיעו הפרעות על המסך [כגון ריבועים,קווים ותמונה מעוותת] והמחשב נתקע. היה ברור כי מדובר בבעיות טמפרטורה,לכן הוא שלח את המחשב לטיפול של טכנאי. הטנכאי החליט שמדובר בבעיה בקירור של המעבד,ולכן החליף גוף קירור,וביצע נקיון כולל[שטחי] למחשב. אך הבעיות לא הפסיקו. לכן-הוא פתח את המארז,והצמיד לו מאוורר בגודל 16" [גודל מלא] המחשב עדיין סובל מבעיות טמפרטורה,ונתקע לאחר זמן משחק קצר [כא…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרטיס מסך מעפן :< 5200 FX... לפני כמה ימים.. עשיתי OC קטן לכ"מ עם RivaTuner.. קיצר, היו לי בעיות עם הכרטיס לאחר ה-OC המטומטם הזה >_<.. היו לי תקיעות במשחקים.. אז כל הזמן נאלצתי לעשות הפעלה מחדש <_<... אז ביטלתי את ה-OC .. החזרתי למצב הרגיל.. וגם חשדתי בדרייבר החדש של Nvidia, אז התקנתי אחד יותר ישן.. (71.89).. אני רואה עכשיו גם שהטמפרטורת עולות.. , בדקתי ב-everest .. מעבד: 30, קשיח: 38.. [נ.ב : הארטיפקטים קורים רק במצב של משחקים.. לא ממש כבדים ולא סתם ככה..] פתחתי את המארז , ונגעתי בכ"מ מסך והוא ממש חם... מה לעשות? איך לתקן את זה? :< תודה, אושרי.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואחרי כל ההתקנות וכו' יש לי בעייה לדעתי עם כרטיס המסך. אני אצרף תמונות של כל מה שאני מדבר עליו כי אני לא ממש מבין מה הבעיה ואיך לתאר אותה. 1. תמונה של מה שמופיע במנהל ההתקנים כבעיה 2. תמונה של מה שמופיע אם אני לוחץ על הבעיה 3. אני ממנסה להסיר את ההתקנה ואז להתקין שוב בצורה אוטומטית (חיפוש אוטומטי) אבל אני מקבל הודעה שיש בעייה עם ההתקנה. מה עושים? על מה זה משפיע בכלל? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה שארצה לדעת מה פתרונה! ובכן ובכן, מה זה אומר כאשר אני מפעיל משחק, ולאחר 10 דקות משחק בערך, התמונה קופאת, ויש רעש מחריש אוזניים של "טררררררררררררר" שיוצא מן הרמקולים, והדרך היחיד שנותר לעשות הוא ריסט. אמרו לי שזוהי בעיה בלוח האם אבל אין לדעת. ובכן הנה המפרט שלי: P4 2.8 512 ram readeon 9600 xt 256 mg asus p4p800 (אני דיי בטוח.) נ.ב זה לא קורה לי רק במשחק אחד, זה קורה לי כמעט בכל משחק. למשל כאשר שיחקתי לי בלודליינס, אין זה נתקע, בC&C:Generals זה נתקע, אבל כאשר העלתי את הרזולוציה אין זה נתקע. ענו לי בבקשה. נ.ב 2 אני חושב שהדיון אינו מתאים לפורום. אם כן הגידו באיזה פורום עליי לפרסמו. ובבקשה אתם חייבים לענות לי, זה מצב מייגע=(
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של HEC 400W (נקי).. עכשיו רציתי לשאול .. היתכן שזה לא מספיק? הבעיה: אני מכבה את המחשב... מנסה אחרי כמה זמן להדליק שוב... לא עולה! לא נדלק בכלל.... כלום! אין תגובה בכלל.... עכשיו השאלה היא.. זה בגלל ש400 זה לא מספיק למה שיש לי או שיש בעיה אחרת ???? מפרט הדברים שלוקחים חשמל אצלי: כרטיס טלויזיה Radeon 9800 pro שני זיכרונות 400 שני מאוררים 120 גוף קירור של טרמל טייק ביג טייפון עם מאוורר 120 ממ' כרטיס קול 2 סי די 2 הארד דיסק לד חיבור מולקס מאיר זה יותר מדיי עבור הספק?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה זה די ארוך תהיו סבלנים חייב עזרה דחופ אז ככה שרפתי לעצמי את המחשב(הלוח אם נשרפ)--->אז הלכתי קניתי חדש של חברת GIGABYTE דגם GA-7N400-L NFORCE 2 אז התקנתי את הלוח התקנתי הכול מה שצריך אז אני מדליק את המחשב וכלום לא נדלק נדלקים רק המאוררים אז אני הולך לחנות והם אומרים לי שם שהמעבד שלי נשרף האם זה יכול להיות ואיך אפשר לדעת כי לחנות אני לא ממש מאמין אז בבקשה עזרהההההההההההה דחופפפפפפ????????????? נ.ב כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ופשוט כלום לא מופיע--->הכרטיס מסך טוב כנראה הזכרונות עובדים בדוק ואהרד דיסק עובד גם בדקתי אותו חיייייייב עזרה דחופ אחים שלי :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב שמעו... פעם כתבתי על זה דיון ואמרתי שיש לי בעיה במחשב שאני משחק מידי פעם במשחקים ואז המחשב אחרי כמה זמן עושה ריסט.... היה לי ati readon 9200 ואמרתם לי שאולי זה בעיה בכרטיס מסך אז קניתי אחד חדש... לא אחד ממש טוב כי אני לא משחק במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב.. אני משחק COUNTER STRIKE קניתי geforce fx 5700 וזה עדיין עושה ריסט.. רק הפעם זה עושה מסך כחול לפני הריסט וכתוב שם איזה משהו ... לא ממש הספקתי לקרוא כי זה עובר מהר אבל הספקתי לקרוא שם קטע שאמור להסביר לי איך לסדר תבעיה... זה כותב : " disble bios memory such caching or shadowing " וזה כתב עוד דברים על זה מה שהספקתי לקרוא... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? אני כבר רוצה לסדר תבעיה הזאת... זה מאז שקניתי תמחשב... וכב…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי HD SATA אחד 120 גיגה שאותו המחשב מזהה יפה מאוד וגם עליו מותקנת המערכת הפעלה . ויש לי דיסק חדש של maxtor 200 giga sata . התקנתי את הדיסק (לאחר מאבק עיקש עם הספק וניתוק כמה חלקים לא חשובים בשביל עוד קצת חשמל ...) אבל המחשב לא מוסיף לי את הכונן . הינה כמה תמונות : הכונן שזוהה המקום שבו אמור להופיע הכונן החדש אך הוא לא מופיע . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
משום מה אני מקבל את ב-ERROR הזה. יש למישהו מושג.... בבקשה... אני מצרף DMP.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אם מישהו יכול בבקשה לנתח אותם??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים: "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמת המפרט שלי הוא כזה: AMD 2700+ 512MB DDR 300mhz בסטיק אחד ATI READON 9800 Pro 128MB MSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400 Hercules fortsimo 7.1 2*80GB WD 8MB LG 4120B יש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספק וקירור למעבד של ThermelTake לא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPM למישהו יש דרך לעזור לי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך יודעים שחסר מתח לכרטיס מסך ? אם הכרטיס לא מחובר לספק יש ציפצופים והמחשב לא עולה (עד כאן בסדר) אז מה השאלה ? מה קורה אם המחשב עולה ורק במקרים של עומס (OVERCLOCK) וכו'... אין מספיק מתח. לי יש ספק 410W של TERMALTAKE OUTPUT +5V +3.3V +12V -5V -12V +5Vsb Max. Load 40A 28A 18A 0.3A 1.0A 2.0A Min. Load 0.3A 0.3A 1.0A 0.0A 0.0A 0.0A Load Reg. +5% ~ -5% +5% ~ -5% +5% ~ -5% +10% ~ -10% +10% ~ -10% +5% ~ -5% Ripple V(p-p) 100mV 100mV 240mV 100mV 240mV 100mV ואלו נתוניו על פי האתר שלהם http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אני נתקל בתופעה מוזרה במשחקים "קלים" C&C GENERALS וכו'.. הכל פועל חלק במשחקים כמו DOOM 3 / HALFLIFE 2 …
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק במשחק כבד הטמפ' דיי גבוהות וזה מפחיד לפי speedfan temp 1:48 temp 3:43 hd 1:47 לפעמים אפילו קצת יותר זה בסדר? או שזה חם מדיי? מפרט: p4 2.4B gigabyte 8SQ800 ההארד דיסק עם המד טמפ' הוא של seagate 40 ג'יגה... וכרטיס מסך radeon 9500 pro 128mb יכול להיות שגם הוא מתחמם מדיי יש עליו את המאורר הרגיל שלו וסך הכול במארז יש לי 4 מאוררים (2 מאחורה 1 למעלה ועוד אחד על הדלת של המארז..)
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למה מחקו את ההודעה שלי מהפורום מה קרה ?? סך הכל רציתי לשאול על הצורב
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של בן-דוד , P4/512/GF4 ... עכשיו המחשב לא רוצה להדלק לפעמים הוא נדלק ולפעמים לא , בכל מקרה הוא לא מציג כלום על המסך אין צפצופים , החלפתי : כרטיס מסך זכרונות ארד-דיסק כמו כן פירקתי כל חלק מיותר על מנת לשלול אפשרות שמשהו מהם אולי מקצר עדיין אין שום דבר , כך שאני חושש שזה הלוח אם כניראה או הספק (למרות שהוא נדלק... מאווררים מסתובבים יש אורות אבל הוא נכבה אחרי שנייה שתיים) מה אתם חושבים שזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום... יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של WD ב160G ביחד... היום ניקיתי את המחשב ושכחתי לחבר לחשמל את ההארד דיסק הראשי..... הפעלתי את המחשב ובמסך של הBOOT הוא אומר שהוא לא הצליח להעלות את המחשב והוא רוצה שאני אכניס את הדיסק של XP ואלחץ ENTER ....כיביתי את המחשב חיברתי את הדיסק הקשיח ואז הפעלתי את המחשב והוא נתן לי את אותה הודעה. הכנסתי ולחצתי ENTER ואז הוא מתנהג כאילו לא הכנסתי. סגרתי את המחשב ניתקתי את שני הכוננים מהחשמל ומהלוח0-אם וניתקתי את המחשב מהחשמל והשארתי אותו איזה חצי שעה. אח"כ חיברתי הכל שוב אבל כשהפעלתי הוא נתן לי אותה הודעה. בדקתי בביוס והוא מזה את כול הכוננים שלי. לבסוף החלטתי לפרמט והיגדרתי בביוס שהCDROM יהיה ראשון בסדר BOOT. עלה לי התפריט של הדיסק של ווינדו…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכרטיס מסך הנ"ל, לפי כשבועיים נוצרה בעיה בכרטיס מסך ביציאת VGA עקב ריבוי כניסות ויציאות של המסך ואז המסך לא הגיב, לפני יומיים מימשתי את האחריות והחליפו לי את הכרטיס לאחד אחר. היום חיברתי את הכרטיס מסך והמסך לא הגיב אחר כך העברתי את המחשב ליד הטלויזיה וניסיתי לחבר אותו ושוב הטלויזיה לא הגיבה למסך, עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר מקבל חשמל אז אני לא מבין מה הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-