תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים ישנים והזמנתי כרגע מחשב חדש רציתי לדעת באיזה חלקים מהמחשבים הישנים אני יכול לנצל לטובת המחשב החדש שלי כמו :הרד-דיסק ומאווררים ואם זה לא ידפוק לי את המחשב החדש תודה רבה נ.ב אני לא בטוח זה הפורום המתאים אבל אין פורום אחר יותר טוב אז תיסלחו לי
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולכם, ברשותי סידי-רום של אקיטמה(Actima) במהירות של X52. עכשיו, עד לפני זמן מסויים הוא היה מוגדר באופן מוזר מאוד על PIO, עידכון זריז של הVia4in1 תיקן את הבעיה, אבל הניצול מעבד נשאר מעל 70%, דבר המקשה על השימוש במחשב בזמן השימוש בו. הצעות כול שהן איך לתקן את הבעיה? האם הסידירום הוא כזה או שזאת בעיה אצלי ספציפית? בתודה, גוסט דוג.
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב מתנהג מוזר בעת האיתחול ולפעמים נתקע בעת העבודה אז החלטתי לחפש את הסיבה. מצאתי מודול אחד של זיכרון שהיה תקול ככל הנראה, הוצאתי אותו וחשבתי שבזה תם העניין... היום שמתי לב לבעיה אחרת - כאשר המחשב כבוי, ומפסק על גבי ספק כוח נמצא על O (כבוי) ניסיתי לחבר את כבל של המסך לכ. מסך ובמגע ראיתי ניצוצות כאילו יש שם מתח! הייתי מופתע מאוד...הרי המפסק על הספק אמור להיות שווה ערך לניתוק הכבל מתח מרשת החשמל. שניתקתי את הכבל מהחשמל הניצוצות נעלמו. האפ מדובר בקצר? הספק כוח הוא ENERMAX LIBERTY 400W חדש אז אני בספק שהבעיה בו...שאר הרכיבים ישנים, מלפני 4 - 5 שנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
האם אפשר לנקות את המשטח הישן של ה HEATSINK ואת המעבד גם כן עם מעט אלכוהול 70 בשימוש בצמר גפן?? ואז לעבור עליו בנייר יבש?? או שיש דרך אחרת? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי את המחשב של אחי להתקין לו כרטיס טלוויזיה, ומכיוון שאין לי זמן לעשות למחשב שלו תחזוקה כמו שצריך המחשב שלו היה מפוצץ באבק. השאלה שלי איך אפשר לנקות את כל האבק הזה? האם יש דרך מיוחדת? מכשיר מיוחד? או שפשוט אפשר להשתמש בשואב אבק? (או שזה עלול לגרום לנזק?)
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום אבל לא מצאתי שום מקום מתאים יותר... האם אפשר\מומלץ לנקות אבק מהמחשב עם שואב אבק לרכב ? תודה
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי, המאוורר התחיל לעשות רעש וחשבתי לפתוח ולנקות אבק. ראיתי את המדריך הנ"ל הם מציעים למרוח משחה טרמית לפני ההרכבה מחדש של המאוור. כמה שאלות: 1. את השאריות של המשחה הישנה אני צריך לנקות גם מהמעבד וגם מגוף הקירור? זה בסדר לגעת במעבד עם מטלית מהולה באלכוהול? 2. את המשחה מורחים על גוף הקרור (מה שמתחבר עם ברגים במדריך) או על המעבד? האם למרוח את כל המשטח או בנקודות? לא מצאתי בארץ את הדגם של המשחה הטרמית שהם מציעים באתר (Arctic Silver 5) האם המשחה בלינק שלי מספיק טובה ? אם לא אשמח המלצה לאחרת שניתן להשיג בארץ אם זה משנה משהו בכלל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6329
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לנקות מקום בהארד דיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 10 / ניסית את רוב המדריכים אך ללא הצלחה כאשר מגיע לניקוי דיסק לא מופיע אצלי התיקייה הרצויה למחיקה יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברי שלום לא יודע איך המחיצה של מערכת ההפעלה התכנות התמלאנ לי בצעתי איתור ואנטי וורוס ולא אתרתי קבצים איך מנקים ונותנים נפח נקי למחיצה אודה לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש תוכנה אשר יכולה לנקות \ להסיר תוכנות או באגים אשר נמצאים בזכרון המחשב, והמחשב לא משתמש בהם והם סתם תופסים מקום.ומאיטים אותו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן נסיתי כבר בכל מיני דרכים לנקות את המחשב : שואב אבק, נייר טואלט, מגבת, אבל שום דבר לא באמת מנקה אותו כמו שצריך. אני יודע שהפיתרון האולטימטיבי זה הדבר הזה שעושה את הפעולה ההפוכה משואב אבק [שכחתי את השם] אבל אין לי אותו. יש עוד שיטות אפקטיביות לניקוי המחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ultimate SP1 x64 התקיה C:\Windows\winsxs שוקלת למעלה מ 8 גיגה והיא רק גודלת עם הזמן אני מגיע למצב שנגמר לי המקום בכונן C בחיפוש במייקרוסופט ובאינטננט ראיתי שצריך להריץ את הפקודה בCMD dism /online /Cleanup-Image /spsuperseded שאמורה למחוק קבצי backup של הוינדוס אחרי התקנה של SP1 או כל מיני סוגים של עדכונים. אחרי שאני מריץ את הפקודה אני מקבל את הדבר הבא Deployment Image Servicing and Management tool Version: 6.1.7600.16385 Image Version: 6.1.7600.16385 Service Pack Cleanup can't proceed: No service pack backup files were found. The operation completed successfully. חיפשתי ביאנטרנט תשובה לזה ולא מצאתי משהו נתקל\מכיר את הבעיה? מצורפות תמונות
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב של lenovo' ה- yoga 13, הוא ברשותי כבר כ-4 שנים וברצוני לנקות אותו, במיוחד לנקות את הכיסוי אלומניום של גוף הלפטופ שלצערי לא יורד במים. האם יש לכם המלצות לאיך בדיוק אני יכול לעשות את זה?.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שבועות בודדים אבי רכש לפטופ לצורך העבודה באילת . בלפטופ נקנה באילת ושולם על ידו והכסף הוחזר מהעבודה . עכשיו הצלחנו להגיע הביתה ולקחת את הלפטופ הישן ולכן בעבודה רוצים שיביא את החדש לחברה. אנחנו מעוניינים לנתק כל מייל ששומש (משתמש ms ולנובו וכו) וכל פרט מזהה או אישי כי הלפטופ הולך לחברה ולא מעוניינים בצרות בהמשך. בקיצור מעוניין לדעת איך לעשות זאת?
-
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
- 3 followers
-
-
מהי הדרך המומלצת לנקות את המגעים של כ. הרחבה וזיכרונות למינהם ? אני בד"כ הייתי מנקה עם מחק, אבל אני לא יודע אם זה באמת מומלץ (אבל זה עושה את העבודה). יש אולי דרך אחרת לנקות שתיהיה יותר יעילה ? יש סיכון בלנקות עם מחק ? ואת הסלוט עצמו, יש עוד דרך לנקות חוץ מלחץ אוויר, פן, שואב וכו' . . .
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שאלה מאוד בסיסית - האם יש צורך לנקות מחשב בצורה יזומה? לפתוח ולנקות בפנים? רק אם יש רשת שנשלפת מבחוץ? באיזו תדירות בממוצע? איך מנקים את המחשב? שואב אבק? בהנחה שלרוב האנשים אין בבית קומפרסור, האם מומלץ להשתמש בספריי אוויר דחוס או משהו בסגנון? (האם הגז הקר שייצא ממיכל תרסיס לא יהווה בעיה? החשש שהוא יקרר את הרכיבים יותר מידי ואז מים יתעבו עליהם ועלולים לגרום לקצר / נזק קורוזיה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי חברה. 1. מה הדרך הכי טובה לנקות מאווררים של מחשב? לפרק אותם? ספריי לחץ אוויר? מה בנוגע לחלקים אחרים? האם ניתן להשתמש בספריי לחץ אוויר? 2. שמתי את היד בטעות היכן שהיתה המשחה טרמית. זה נראה לא כל כך טוב כרגע. עד כמה זה מסובך לבצע תיקון? קודם צריך להוציא איך שהוא את מה שיש שם כרגע? ושאלת בונוס - האם מישהו נתקל בתקלה בוינדאוס 11 שכשהוא נכנס לראות תמונות, אם לוחצים על האיקס כדי לסגור את החלונית, לא קורה כלום?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
אני מעוניין לנקות את המחשב מבפנים בצורה יסודית. כולל פירוק כמה שיותר גורמי. מה הדך הכי טובה לעשות את זה? באילו חומרים להשתמש? כיצד לנקות את הכרטיסים והכוננים? עוד דבר...הבאתי חומר תעשיתי מיוחד שאנחנו משתמשים בו בצבא לניקוי מגעים וכרטיסים. הוא נקרא (I.D RED (fast evaporating industrial degreaser. הםא מומלץ להשתמש בו ואם כן אז כיצד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לנקות את המאוורר בלי לפתוח את המחשב? וכל כמה זמן צריך לנקות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי (HP envy dv6) בן 3 וקצת ומעולם לא עבר ניקוי. הוא עדיין עובד נהדר, אבל הבנתי שצריך ברמה העקרונית לנקותו מאבק תקופתית (לפחות אחת לשנתייים), ובוודאי שצריך לנקות את כרטיס המסך (עובד קשה הבחור...). התעניינתי בחנות מקומית המספקת שרותי מעבדה - כמה יעלה ניקוי? תשובתו של בעל החנות הפילה לי את הלסת לריצפה - 450 ש"ח! - אז הוא אמר שזה כולל החלפת משחה טרמית. ואני אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה... האם זה לא מוגזם שזה יעלה שישית ממה ששילמתי על המחשב? כמה זה אמור לעלות? והאם ישנם חלופות יעילות? (לנקות לבד עם ספריי-לחץ-אוויר?) המלצות יתקבל בברכה. (כולל אם אתם מכירים מעבדה אמינה וזולה)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-