עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב התחיל להדלק בהזזת עכבר ולחיצה על מקלדת. בחיים לא הייתה לי את הבעיה .בביוס כל הפונקציות האלו על off גם לא שניתי אותם בחיים זה התחיל פתעום,זה רק הגדרה במערכת הפעלה בעקבות איזה וירוס אולי,power settings בקונתרול פאנל הכל על ברירת מחדל גם לא שיניתי שם שום דבר.אולי משהו ברגיסתרי?

2. יש לי ווינדוס 10 ותמיד היו לי כ 3 תאריכי שחזור מערכת לאחרונה אין לי שום תאריך שחזור מערכת ומה שעוד יותר מוזר ליד המילים שחזור מערכת כפתאום תוב לי "ווינדוס 7" שזאת מערכת הפעלה הקודמת שהייתה מיזמן מה זה אומר כל הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by EF,

שלום לכל המומחים, כבר זמן מה שיש לי בעיה בהדלקת המחשב. אני צריכה ל"שחק" עם הכפתור לפעמים כמה דקות טובות עד שהמחשב נדלק. במקביל יש כמה מקשים במקלדת שהפסיקו לעבוד - אבל זה פחות מטריד אותי כי אני משתמשת במקלדת "חיצונית". הטכנאי האחרון שהייתי אצלו טוען שב- Vostro 5480 כפתור ההדלקה יושב על המקלדת, ולכן לא ניתן לתקן רק את מתג ההדלקה וצריך להחליף את כל המקלדת -ניסיתי להבין מתוך ה- owner manual האם כפתור ה-on/off אכן חלק מהמקלדת ולא הצלחתי למצוא שם תשובה. טכנאי אחר אמר שזו נשמעת בכלל בעיה בהגדרות של ה-BIOS. אני יותר נוטה להאמין שמדובר בבעיה של חומרה כיוון ששמתי לב שאם אני מטה קצת את המחשב או טופחת בעדינות על המכסה האחורי, כפתור ההדלקה מגיב מהר יותר. מה גם שהתק…

4. Started by Avi1967,

שלום עשיתי במחשב הנייד שיחזור לנתוני יצרן הקשתי מייל לא נכון שכחתי הסיסמא לא יודע מה לעשות עכשין המחשב מנסה לשלוח שיחזור קוד למייל לא תקין שכתבתי בטעות במקום gmail כתבתי gmaii מה עושים Help !!!!!

5. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by dnco,

שלום לכולם ! יש לי בעיה של השמעת קבצי אודיו למשל ברגע שאני מפעיל קובץ אחד לא חשוב באיזו תוכנה יש לי כמה (WMP.WMC.FOOBER.NERO)הוא יכול לנגן כמה שניות ולאחר מכן להפסיק ואם אני מפעיל קבצים מרובים של אודיו (לא משנה MP3 או FLAC.APE)הם מתחילי באופן רנדומלי לקפוץ מאחד לשני עם ניגון של כשניה ולפעמים פחות משניה.מה יכולה להיות הבעיה? יש לי וינדוס XP לוח אם של ג'יגה בייט Gigabyte GAMA785GMTUD2H דרך אגב זה התחיל לפני כמה ימים ללא שום התראה או התקנת תוכנה . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  8. Started by djavitan,

שלום יש לי בעיה עם הלאפ טופ שלי הוא נפל לפני כמה זמן ואז שהדלקתי הכל היה בסדר ואחרי כמה ימים המסך התחיל לעשות בעיות יש מין פסים כאלה על המסך ומתחת לכל איקון ומתחת לסימן של העכבר זתומרת שנגיד אני אזיז את העכבר אז הפסים שמתחתיו יזוזו איתו זה נראה לי בעיה הכרטיס מסך לא בדיוק יודע אולי מישהו פה מבין קצת יותר ממני אם יש לכם מושג מה הבעיה או מה הפיתרון אשמח לשמוע תודה גיא

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by r2m,

כשאני מחבר אליה משהו אז יש לי הודעה שההתקן יכול לפעול מהר יותר כמובן כשאני מחבר משהו ישירות ליציאת ה USB ללא המרכזייה אז הכל בסדר. המרכזיה ללא חשמל ואמורה להיות USB 2.0, כך על פי החנות וגם רשום עליה... אולי צריך להוריד דרייברים?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. נכון כשהמחשב עולה יש מסך כזה שרשום שם כמה זיכרון יש לי לוח אם מעבד וכ'ו.. מישהו יכול לעזור לי אולי איך אני מקפיא את המסך הזה?

11. Started by yaron_barak,

אני תורם מחשב למועדונית יש ילדים עם בעיות בבית החלטתי גם לתת להם כרטיס טלויזיה שיש לי ישן מאיפה אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס ששמו LIVEVIEW תעזרו לי חברה זה חשוב תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

אתמול הייתה הפסקת חשמל יזומה בזמן שהמחשב הנ"ל פעל והיה מחובר לחשמל, הסוללה שלו נגמרה ומאז מסרבת להטען(המחשב עצמו עובד כרגיל כאשר מחובר לחשמל). האם יש אילו טריקים שאפשר לנסות על מנת לנסות להציל את הסוללה או שהיא מתה ולהחליף? המחשב עצמו בן כשנתיים ולרוב עבד כנייד לא מחובר לחשמל.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  13. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערכת רמקולים של לוגיטק דגם z5500 כל פעם שיש איזה מפל מתח או הפסקת חשמל הפיוז נישרף האם מגן ברקים יכול למנוע מהפיוז להישרף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  15. שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by netanelad,

אשמח אם תוכלו בבקשה להעריך את השווי של המחשב הזה\את החלקים האלה מחשב נייד של חברת dell דגם inspiron 1574 מעבד intel core i3-330m 4 gb ram 320 gb disk Windows 7 home Premium 64-bit סוללה גמורה! ויש בעיה במגעיםשל המסך,יש מסך לבן 80% מהזמן המחשב עמוד ללא שימוש כבר שנתיים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dima_ga,

שלום לכולם.. לפני כמה ימים קניתי צורב DVD LG GSAH55N. קניתי היום דיסקים של SILVER LINE צרבתי עליהם, רשם לי היה מוצלח והכל אבל כשהכנסתי את הדיסק הוא חושב שעה ואחרי זה מראה לי שהוא ריק. העיה בדיסקים או בדיוידי? מה לעשות? אני לא יודע אם זה קשור אבל כבר כמה ימים זה מראה לי בעיה ב SCSI/RAID host controller. אני מנסה לתקן אבל זה לא מוצא את הקובץ תיקון . תודה ומחכה לתשובות..

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  18. Started by alonz1,

כשאני משחק במשחקים במחשב אחרי כמה זמן המסך נכנס ל power saving mode מה שאומר שהוא מאבד אות מהמחשב. זה קשור למחשב ולא למסך.. (מסך dell u2312hm) מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. כאשר אני מכניס דיסק לכונן (כל דיסק), המחשב נכבה והנורה הירוקה מהבהבת כמו כשמכניסים את המחשב למצב המתנה. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  20. אם אני קומה חומרה עם אחריות של יבואן, והחנות פשטה רגל. האם אוכל לקבל אחריות על המוצר אצל היבואן עצמו? אם כן, מישהו יכול למסור לי כתובת או טל' או אתר בית של היבואנים בישראל של: WD סמסונג תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by ETB,

כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by ogig,

שלום יש לי תקלה שלא מובנת בכלל קודם כל לוקח המון זמן למחשב לעלות במסך הפתיחה של windows XP, דבר שני כאשר אני שם שיר ואותו זמן נגיד לוחץ על nero השיר נשמע מקוטע + עליות וירידות, וגם יש הרגשה שהמחשב לא בסדר, פירמטתי אותו כבר 3 פעמים ובכל פעם הוא עבד בסדר עד 4 ימים ושוב התחילה הבעיה הוא גם היה בתיקון ולא מצאו כלום, לפי דעתי זה משהו שקשור ב-emule משהו מכניס לי משהו אבל אני לא יודע איך ולא מצאתי כלום. אני מיואש בבקשה עזרה!!!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  23. היי, FN + F7 FN + F8 FN + F9 ... FN + F12 כל הקיצורים לא עובדים לי. בדקתי באתר Keyboard Tester אם הכפתורים עובדים והם תקינים. שאר הפונקציות עם הFN עובדות. מדובר רק על הפונקציות מF7 ועד F12. מחקתי את הדרייבר ואתחלתי את המחשב וזה עדיין עושה בעיות. מה לדעתכם הפתרון?

24. Started by לינור מאיר,

יש לי מחשב עם ווינדווס 10. אני מנסה לחבר אותו באמצעות wifi למחשב הביתי (המחובר לאינטרנרט). לצורך כך, רכשתי כרטיס רשת. באמצעותו הצלחתי להתחבר ל-wifi הביתי, המחשב מזהה את החיבור - אך אין אינטרנט !! מה יכולה להיות הסיבה?

25. Started by hellyeahmofo,

האם זה סביר שמייד אחרי אתחול כבר יש שימוש ב 180 מ"ב ווינדוס xp כמובן

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.