עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום במחשב נייד יחסית ישן (6-7 שנים) מריץ מערכת הפעלה ווינדוס 7 HOME. כמות הזיכרון שהמחשב שואב היא מוגזמת לדעתי. בהדלקה הוא מתחיל סביר ואז עולה ל-1.2, 1.6 ואחרי כמה דקות אפילו עד 2.8 ג'יגה. בדקתי וירוסים עם AVG, מחקתי הרבה תוכנות, הורדתי תוכנות שרצות באיתחול, הרצתי ADAWARE, עשיתי עדכון למערכת הפעלה, עדכון לביוס (לא חושב שזה קשור אבל בכל זאת ניסיתי). כלום לא עזר. מצרף כמה תמונות, אולי תוכלו לעזור לכוון אותי מה עוד לבדוק. תודה ויום טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. יש לי תמיפרט הבא: E8400 ASUS P5QL-E OCZ 4GB RAM CORSIAR 550WTT 500GB WD AAKS NZXT TEMPEST WIN7 64BIT ULTIMATE זה אף פעם לא קרה לי זה התחיל בשבועיים האחרונים שנניח אני במשחק פיתאום המשחק מקרטע ברמות מטורפותת אני ניכנס למנהל המשמות ורואה תמעבד על 100% אז אני רואה איזה תהליכים של SVSHOST חלק על 20 ועוד אחד על 50 אז אני סוגל אותם ואז הערכת נושא הופכת ל BASIC ופיתאום המעבד חוזר ל 1% גם אני חשבתי שזה וירוס אבל פירמטי שילשום ופיתאום עכשיו זה חוזר!!!!!! אולי איזה עידכון דפוק ב WIN שיצא? עזרה!

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by SharP,

אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, וסליחה על הפוסט הארוך. מתחילת השבוע (לפחות ששמתי לב) התחילה בעיה אצלי במחשב שכל כמה זמן הוא היה מגיע לBSOD (מסך הכחול של מוות) בהתחלה זה היה כל כמה שעות בשלב מסוים פרמטתי את המחשב לווינדוס 7 מקורי ולאחר מכן עודכן לווינדוס 10, לאחר הפרמוט התופעה המשיכה ומאתמול בלילה המחשב התחיל לעשות את זה כל 5 עד 25 דקות מאז ההדלקה ולעתים (כשאני מפעיל תוכנה "כבדה" כמו פוטושופ) נכבה ישר בלי לעבור את הBSOD ולא נדלק כמה דקות או עד שאני מנתק מהחשמל ומחבר ולפעמים עדין צריך לחכות קצת. חשבתי שזאת בעיה במעבד כי היתה לו בעיה בן בעבר שנפטרה על ידי החלפת קירור למעבד, לפני הפרמוט השתמשתי בתוכנות כדי לבדוק את המעבד (לא זוכר אילו תוכנות הן היו מותקנות אצלי הרבה זמן) והן לא הציגו את מהירות מעבד א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בזמן האחרון פשוט יש לי המון! הפסקתי OC בדקתי זכרונות והארדיסיקים הכל תקין! טמפרטורת מאמץ 36 מעבד ו31 לוח. אין לי כבר שמץ של מושג מה לעזאזל יכול לגרום לכל כך הרבה(לאו דווקא במשחקים גם סתם בעבודה רגילה). דרייברים מעודכנים ביותר. אני לא נותן ת'הודעה עצמה פשוט יש שלל של שגיאות...לרוב זה IRQL_NOT משהו OR EQUAL . יכול ליהיות שזאת לא בעייה חומרתית פשוט פאק תכנה? מה אני עושה?!?!?! ספק אולי? די תעזרו לי לצאת מה^רא הזה!!!!! עריכה: לרוב התקלה היא DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL המפרט בחתימה ממש לא מעודכן(לא חושב שזה משנה) ושחכתי להזכיר,משום מה המעבד תמיד על 100% כשאני במשחק(CTRL ESC ...ובודק)בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Funkyzord,

אז כמו שכבר אמרתי אין לי מושג למה הכרטיס מסך שלי נעשה להיות יותר עיטי כלומר יש לו ביצועים גרועים יותר ככה אם למישהו יש רעיונות למה אוו אך לאתר את הבעיה שבבקשה יגד לי. כרטיס מסך:geforce 2 mx עם הדריברים הכי חדשים ה27.70 ונעישיתי להחליף ולא עזר. וינדוס xp home help :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המחשב השני שיש לי היום החליט שלא בא לו לעלות כרגיל. כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה העלה לי הביוס. יצאתי ממנו ללא שום שינוי, נכבה ומנסה לעלות ולא הצליח, התיאור: בעת ההדלקה נדלקים שתי המנורות אחת ירוקה והשניה אדומה, אחרי מספר שניות נכבית האדומה ונשארת הירוקה דלוקה. אינו משמיע פיפס בזמן ההדלקה ואינו מעלה את הלוח, פשוט משאיר את המסך שחור. האמת זה לוח אסוס P4800, האם יתכן הזיכרונות או כ. מסך מתנגשים? כי ניסתי להוציא כרטיס זיכרון אחת והדלקתי שוב את המחשב ושוב נכנם לי לביוס ושוב יצאתי ללא שינוי ושוב חזרה הבעיה. לטיפולכם - תודה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  8. אני עובד עם 2 מחשבים ויש לי מחבר מיוחד שבלחיצה עליו אני יכול לעבור ממחשב למחשב (והמחבר הזה מתחבר למסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד). משום מה, אם אני עובד עם מחשב אחד ואז עובר למחשב השני המחשב השני יכול לא להגיב והמסך נהיה שחור. לא קורה לי הפוך. אתחול המחשב מסדר את הבעיה (עד שהמסך שוב כבה...). מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אחרי שנים רבות ועשרות אם לא מאות פירמוטים, הגיע הרגע שבו אני כמעט מרים ידיים לא משנה מה אני עושה, לא מצליח לפרמט את המחשב לוח GA-X58A-UD3R עם מעבד I5-930 ו-6GB זיכרון. מנסה להתקין WIN7-64BIT-SP1 על דיסק WD 320GB RE3 (סדרת השרתים, חיבור SATA2). * זכרונות נבדקו ב-MEMTEST * דיסק נבדק עם MHDD ועם הכלי היעודי של WD * החלפתי כבלי SATA, מיקום חיבורים, גרסאות WIN7 שונות - כלום! * החלפתי חיבורים מהספק, החלפתי כרטיס מסך. מה שאני מקבל זה אחד מהבאים (עד בה): * דיסק ההתקנה לא עולה, רק ה-REPAIR של ההתקנה הכושלת הקודמת (לא עושה BOOT מה-CD) * ההתקנה עוברת עד הסוף בהצלחה ואחרי כמה שעות ואיזה RESTART אחד או שניים המסך שחור מלבד סמן העכבר (שדווקא מגיב). לחליפין, דיסקים "נעלמי…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. משום מקום הופיע לי "כונן" (Q) במחשב (תמונה ראשונה). כשפותחים את המאפיינים רואים שהוא בגודל 0KB. כמו כן, כשאני נכנס ל-Disk Management (תמונה שנייה) הכונן לא מופיע כלל. איך זה קרה ואיך אני יכול להפטר מזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by OferS16,

לפני כשבוע חבר שלי (אין לו חשבון לכן אני פותח את הפוסט) קנה מחשב גיימרים חדש, ומאז תחילת השימוש הוא חווה רק אכזבות. בזמן המשחקים(BF3 וCRYSIS 2) יש לו נפילות FPS ובגלל השימוש בVSYNC המשחק הופך לבלתי שחיק בעליל. יש לו גם בעיה בבלאק אופס שברגע שהוא מדליק תמשחק 30 שניות אחרי המחשב נתקע (משחק חוקי) ובבאד קומפני כל המסך מהבהב ובקושי רואים משהו. המפרט שלו הנ"ל: Core I5 2500k stock settings 4 gigs of ram] hd 7950 3GB x2 Gigabyte GA-P67a-d3-b3 500 gigs hardrive 22 inch 1680x1050 screen כל המחשב מוחזק ע"י הספק X-750 Gold SeaSonic הוא משחק הכל על הגדרות ULTRA ועל מחשב כזה זה ברור מאליו שירוץ על מעל ל60 FPS קבוע וגם כל הסרטונים והבנצ'מארקים באינטרנט מראים בבירור שאין למחשב הזה אפ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by LIOR42,

אם לא שמתי את המשחה האם זה יכול לפגוע במעבד

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by THELAD,

שלום חברים, לקראת פסח ניקתי את המחשב שלי, הרמתי את צלעות הקירור של המעבד וניקיתי את הגוף קירור שלו והחזרתי. כעיקרון למעבד יש מן פד כזה עליו (פד טרמי אני חושב), הטמפ' יציבה. האם בכל זאת עליי למרוח משחה טרמית ?! המעבד הוא P.4 2.4GHz , אני לא רואה שיש עליו ליבה או משהו (כניראה הפד מכסה אותה).

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by rafip77,

שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  15. אני לא יודע אם מישהו נתקל בדבר כזה הזוי , קניתי לפני שנה וחצי משחה טרמית של AC MX-4 מרחתי אותה והכול היה בסדר לפני כמה ימים שמתי את המשחה הזאת כרגיל על המעבד אני מנסה להפעיל את המחשב ואני מזהה תקלה בלוח המחשב נדלק ונכבה לסירוגין ולא נדלק בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספק כח לא נקלט לי שמשחה טרמית שמרוחה על מעבד יכולה להרוס לוח אחרי כמה ניסיונות להפעיל את המחשב שלא צלחו החלפתי לוח שגם היה תקין מרחתי משחה על המעבד וגם הלוח השני נדפק , בלוח השלישי שמתי משחה טרמית " סינית " והמחשב נדלק רגיל ועבד סבבה בדקתי שהכול תקין ואחרי זה נגבתי את המשחה ושמתי את ה MX-4 ונחשו מה קרה ? הלוח נדפק בכולם יש אותה תופעה מחשב נדלק ונכבה נדלק ונכבה בוודאות של 100% המשחה הטרמית של AC הרסה לי 3 לוחות אם…

16. Started by Nirtz,

המשחה הטרמית איכשהו נגעה בפינים של המעבד, יש סיכוי לתקלה או משהו?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by mosdef,

לפני כשנה מרחתי על המעבד Arctic silver 3 שהיא משחה טרמית לפי מה שאמרו לי הכי טובה שיש , המעבד הוא AMD athlon 1600 + , עכשיו כשאני מדליק אותו המחשב נכבה , לא סתם נכבה הספק כוח פשוט מנתק חשמל ושום דבר לא מגיב , אני צריך לנתק חשמל ולחבר שוב , בהתחלה חשבתי זה בעיית חום אבל אני לא חושב כי זה עובד כבר שנה בלי בעיות וגם לפעמים זה יכול לעבוד שעות אם אני לא עושה כלום , אבל כשאני לדוגמא נכנס למחשב שלי זה הורג את החשמל שוב ועושה רעשים מוזרים ( כמו צפירה כזאת ) , עכשיו המעבד עובד על 1000 מגה הרץ והוא לא עושה בעיות , כשאני מחזיר ל 1600 זה נכבה שוב ... מה הבעיה ? בדקתי וירוסים ואין כלום ... לפעמים זה נכבה אפילו עוד לפני שזה נכנס לווינדואס , ואז אמרו לי שהמשחה הטרמית הרגה לי את המעבד .…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  18. שלום. לא הכנתי את עצמי לכך, אבל מצאתי את עצמי [לאחר פירוק כרטיס המסך] זקוק להחיל משחה טרמית על הכרטיס [Nvidia]. לכן - השתמשתי במשחה טרמית שיש לי עבור המעבד [Zalman STG-1]. האם זה בסדר להשתמש במשחה טרמית עבור ה CPU בשביל ה GPU? כי שאלתי את עצמי [בזמן שאני מורח ] האם למעבד של הכרטיס גרפי יש משחה יעודית אחרת?! שאלה נוספת: שמתי לב שהמעבד גדול משמעותית מגוף ה Heat-sink של גוף הקירור. האם זאת בעיה? [ראו תמונה] תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yakir1111,

משחה טרמית תעזור להוריד את הטמפ של מעבד סלרון מ70מעלות לטמפ תקינה??? המאוורר מיסתובב 4100 סיבובים לדקה... כי אני נקתי את המישחה ואין מישחה עכשיו המחשב עובד בלי מישחה... אני לא יודע מה הייתה הטמפ שהייתה מישחה כי זה מחשב שקניתי בחלקים יד שנייה אז לא בדקתי איך שהוא הגיע נקתי את הכל כולל המישחה...

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  20. Started by Dodelez,

שלום לכולם,כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובות כל כך כרגע משתמש ב 3900x ryzen עם קירור של nzxt x73 הרדיאטור עם המאוררים מותקן למעלה במארז,למה הכוונה בפוש פול? מצאתי כמה וכמה תמונות וכל אחד מראה כיווני איוורור שונים(השיא שכרגע הגעתי במשחקים ובנצ'ים זה 73-75 מעלות) נראה שתקין,אבל השאלה אם יש מה לשפר מבחינת זרימת אוויר(יש שלושה מעוררים בקידמת המארז ואחד מאחורי . מדוע אני רואה שרוב האנשים ביוטיוב מורידים את המישחה הטרמית המקורית ושמים חדשה? מה רע במה שמגיע מקורי? האם יש עוד הגדרות בביוס שיש לבצע חוץ מהזיכרונות(מכיוון שאני משתמש ב 3600mhz) וחוץ מהגדרות של בוט אבל זה לא קריטי (asus rog x570-e)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by pinkmasta,

אוקיי , אז ככה . קניתי מעבד ללוח GA-7VAXP + מעבד 2400+ , כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נכבה אחרי דקה , ולא הבנתי מדוע , אחרי זמן מה ניגשתי למחשב השני שלי וחיפשתי את הסיבה .. ומצאתי אותה.. התשובה היא שלא הייתי צריך למרוח את משחה על המעבד כיוון שעל המעוור של משחה ב PAD , ואין צורך בשניהם , ומה שקרה זה יצר גובה מסוים וכך נגרמה הבעיה האם זה נכון והגיוני ? ואם כן אז איך בדיוק אני צריך לעשות זאת להבא.. תודה.

22. Started by J0HNiE,

ביומיים האחרונים ששיחקתי NFS : MW בפעם הראשונה זה יצא מהמשחק הפעם השניה זה עשה ריסט עכשיו לפני שנכנסתי לשמחק בדקתי את הprocesses והכי גבוה היה 10 מגה :\ אני לא בטוח אם זה Malware אבל זה לא וירוס או משהו וזה קורה רק בNFS : MW <-----------------------המפרט שלי בצד ימין יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by toroker,

שלום לכולם ! לפני כמה שנים רכשתי משחק "DARK VENGEANCE" ומאוד נהניתי לשחק בו במחשב הישן שלי שמיכל : מעבד P133 ,לוח האם INTEL ,זיכרון 32 MB , כרטיס מסך RIVA TNT 16 MB , דיסק קשיך 8 GB ,מסך של PACKARD BELL 1020 , כונן CD-ROM LGX52 . לפני חודש רכשתי מחשב חדש שמכיל : מעבד P4 2G , לוח אם INTEL "MARYWALLE" 2 ,זיכרון 256 MB ,דיסק קשיך 41GB ,כרטיס מסך NVIDIA GFORCE2 MX400 , מסך LG 795 PLUS , כונן CD-ROM LGX52 . בשני מחשבים השתמשתי במערכת הפעלה WINDOWS98 . גיליתי לאחר התקנה של המשחק במחשב החדש שלא עובד המשחק הזה . שיניתי את DIRECTX מגרסה 8.0 ל 8.1 ,התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ולכרטיס קול ולא עזר כלום האם יש לכם איזה שום פתרון לזה ? בתודה טורוקר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by עידו ארבל,

שלום משחק פורזה הוריזון 5 קורס לאחר שלוחץ START בתפריט המשחק והמחשב עושה ישר ריסט לא יודע מה לעשות מעבד i5 8600 לוח אם b365DH3 גיגה בייט זיכרנות ראם 2400 hyperx kingstone16GB 8X2 500 גיגה SSD TOSHIBA XPG m.2 512 GB כרטיס מסך 1080TI EVGA FTW2 ספק כוח 850W ססוניק.

דיונים חדשים בפורומים