תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום פעם ראשונה שעשיתי בSTAND BY למחשב (ע"י התחל -->TURN OFF) חזרתי למחשב אחרי שעה ככה... והמחשב היה כמו מכובה אבל ראיתי שעדיין המנורות עובדות - קיבל עדיין זרם מהחשמל... הזזתי את העכבר וציפיתי לראות את הצג אבל זה לא קרה ...גם להדליק את המסך מחדש וזה לא עזר (אין לי על המקלדת את המקשי כיבוי ושינה..) משהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הSTAND BY ובמה הוא עוזר (חוץ מצריכת חשמל אפסית) ואיך אפשר להפעיל אותו ללא ריסט?! תודה לכולם ביי
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקה אפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיר אבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהוב באמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש.... התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו. המפרט בחתימה. נ.ב קרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאז תודה
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב מה זה יכול להיות???!!!! בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!! Qtec
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני HD's אחד WD 120GB 7200JB והשני WD 80GB 7200JB משום מה הם עובדים לי במהירות של 2 -MWDMA (?) במקום UDMA-5. יש לי בנוסף שני צורבי DVD. שני ה- HD's יושבים ביחד על IDE אחד, ושני הצורבים יושבים ביחד על IDE אחד. מה יכולה להיות הבעיה? וגם אני צריך המלצה לתוכנת איחוי טובה. תודה
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה, אני מכניס תקליטון אתחול הכל טוב ויפה.. אני מגיע לדוס והכל.. עכשיו אני רושם ככה: :c ואז :Format C ואז זה אומר לי invield command or bad file משהו כזה... מה עושים?! תודה אנשים
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות. המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה. ANY IDEAS??? ??? ??? ???
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי צורב של Aopen עכשיו שאני מכניס דיסק לצורב לא משנה איזה דיסק מלא או ריק המנורה בצורב מהבבת והוא לא קורא בכלל את הדיסק הבעיה התחילה ממזמן בבקשה תעזרו לי אחים שלי
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני שם ת'דיסק עשיתי BOOT FROM CDROM אני מחכה ולא קורה הרבה... אז זה פתאום רושם שזה בודק את החומרה של המחשב שלי נהיה מסך שחור ושוב לא קורה כלום עד שאני נכנע.... הוא פשוט לא נכנס להתקנה יש למשהו רעיון ? המחשב הוא AMD2500 עם לוח אפוקס
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים?? האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו?? תודה רבה אמיר /הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אחרי תקלה במחשב הערור הזה תיקנתי אותה ובנוסף השגתי עוד הרדיסק של 20 גיגה 7200 יש לי כרגע מחוברים למחשב 80GB ATA 7200 8MB 40GBG ATA 7200 על ה 80 מותקן XP ועל ה 40 מותקן 98 יש לי P3 450@520 אני יכול לחבר תארדיסק השלישי למחשב....?. שיעבדו שלושתם במכה אחת?.. אין לי עוד חיבור בקבל IDE זה אפשרי?.. איזה קבל אני צריך לקנות אם זה אפשרי..... תודה!
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לאחרונה במשחקים מסוימים המחשב שלי פשוט קופא (נתקע) ואני צריך לעשות ריסט כדי להחזיר אותו לפעולה (הוא לא מגיב לשום דבר). במה יכולה להיות הבעיה? * המשחקים שהמחשב שלי נתקע בהם הם לא בהכרח משחקים עם דרישות גבוהות (DOOM 3 לא עושה לי בעיות ומשחקים קצת יותר ישנים ממנו כן). * חשבתי שהבעיה היא אולי בדרייבר של הכרטיס מסך אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא, התקנתי אות וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אוקיי.... אז אין לי מושג למה איך ומתי, אבל בדקתי היום את המחשב של אחותי עם Everest (אחרי שהיא התלוננה על איטיות), ומצאתי שהמעבד פועל ב 1,800 מגה הרץ, במקום ב 2,400 מה"ז. המעבד הוא מסוג פנטיום 4A, לוח אם ECS P4S5A/DX+. כמו כן מצורף (למטה) פירוט של הטמפרטורות והמתחים. השאלות שלי הן: 1. למה זה ככה? האם יכול להיות שזה בגלל שבמהירויות יותר גבוהות המעבד מתחמם מדי? 2. איך אני מחזיר את המעבד בחזרה למהירות נורמלית? מצורף קצת פירוט כאן - http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underclock.htm. אם זה לא מספיק, יש סיכום יותר (מדי) מפורט של המחשב כאן http://t2.technion.ac.il/~shynahum/private/Underfull.htm
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היום אפשר להגיד "שלקחתי " והיה כתוב עליה pc 100 מה זה אומר? ועל הכרטיס זיכרון שלי רשום 133 pc אני יוכל להכניס את זה למחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה לפני כשבוע קיבלתי את ה6800GT שלי של חברת GAINWARD (אני חייב לציין שזה לא גרסאת הGolden Sample - אבל בכל זאת הגעתי לOC כמו הGS). החלטתי לפרמט את המחשב ולהתחיל מחדש, הרצתי 3DMark03 וקיבלתי תוצאה של 10,000 וראיתי שרוב האנשים עם הכרטיס שלי קיבלו 11,000+ הרצתי את התוכנה 3DMark05 וקיבלתי את התוצאה 4500 שזה טוב, אח"כ הרצתי AquaMark3 וקיבלתי 51,000.. אמרתי בסדר והחלטתי להתקין משחקים בשביל להרגיש את ההבדל, התקנתי Doom3 ו-FarCry. Doom3 ממש מקרטע לי על 1024x768 - High ו-FarCry פועל לי על30FPS שהוא אמור להיות על 60 ולא לרדת מ60 ולפעמים הוא יורד אפילו מ30 ל 15 :\ אחרי כל אלה החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולראות את הביצועים: הכרטיס היה לפני: 350/1000 אחרי: 400/1100 (ויכולתי יותר א…
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עקב התקף נוסטלגיה החלטתי להשמיש את ה486 הישן שלי אבל לאחר כמה בדיקה מסתבר שיש בעיה אם הכרטיס מסך אבל בגלל שהחיבור של הכרטיס הןא ISA נואשתי מלנסות לתקן/להחליף אותו במקום זאת אני תיחננתי להעביר את ה HDים מה486 למחשב החדש שלי (חיבור ATA) ולעשות דרכם BOOT במקרה בטוב או לגשת אליהם בWIN XP במקרה הפחות טוב אבל כאשר ניסיתי BOOT אומנם הלוח אם זיהה את הכונים(אחד של WD לא יודע נפח והשני של IBM נפח 524 MB) אהציג הודעת שגיאה שצריך סיסטם דיסק ואני לא יודע למה הוא מתכוון באפשרות השניה (דרך XP) הWIN לא זיהה את הכוננים מישהו יכול לעזור בקשה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בCPU COOL רשום Temp1 : 35C Temp2 : 58C Temp3: 38C Temp Sens 0 : 22C זה נראה לי דיי גבוה.. בעיקר בגלל TEMP2.. זה נורמלי? אם לא מה לעשות? אני לא חושב שיש בעיה עם המאווררים
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קורה אני גולש במחשב רגיל ופתאום מופיע לי את המסך הכחול הזה תמונה: בבקשה עיזרו לי אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם! קיבלתי היום מחשב חדש לגמרי וריק. התחלתי להתקין את ה-WIN XP וכשהוא העתיק קבצים (בשלב שאחרי שאתה בוחר כונן להתקנה) היתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב אבל זה עולה: press any key to boot from cd.....Error loading operating system אני לא מבין מה זה אומר בכלל..... מה אני צריך לעשות??? גם דרך תקליטון האתחול של WIN98 לא הצלחתי לפרמט (NTFS מן הסתם). תודה!
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המצבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , או אם תוכלו לתת לי פתרון ,אני ממש אשמח , תודה רבה לכם ..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש AMD 64 3000 + VENUS 12 GIGABYTE GA-K8NS ULTRA 939 WD SATA 120 GB KINGSTON 512 RAM X800 PRO קיבלתי עם הלוח אם ספר של SATA RAID FUNCTION (ONLY FOR CHIPEST SIL3112 USED) A הבעיה שלי כשאני מנסה להתקין XP PRO זה עושה בעיות, וכן, בתחילת ההתקנה לחצתי F6 ובהתחלה זה התקין את הקבצים הראשונים של XP עשה את הריסטרט הראשון , טוען את המשך ההתקנה של אקס-פי ואז מופיע לי המסך הכחול הזה שזה כתוב עליו כל מיני דברים בלבן, ואז ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ועליו (ניסיתי כל מיני דברים) שידרוג של אקס פי, גם לא עבד, ניסיתי שוב XP אבל מאז שאני לוחץ F6 זה כבר לא עובד ההקנה של ה SATA הזה. אני תקוע עם בעיה זו כבר הרבה זמן, בדקתי באתרים, בחוברת של הלוח אם, שום דבר לא עוזר, אני כבר…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-