תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לפני רגע שיחקתי Bloodrayne 2 והמשחק רץ מצויין על ההגדרות הכי חזקות בגראפיקה אפילו התפלאתי במהירות FPS וגם בטעינה של כול שלב... ממש מהיר אבל הרגע שיחקתי והתחיל להתפקשש בתצוגה נגיד התחילו פתאום להופיע כל מיני קוים בצבע צהוב באמצע מסדרון בריצה כאילו הכרטיס מסך מפקשש.... התעלמתי ו10 שניות אחרי זה המחשב כיבה את עצמו. המפרט בחתימה. נ.ב קרתה לי כבר בעייה של כיבוי מסך עם הכרטיס הזה ואחרי עידכון דרייבר הבעייה נעלמה ולא הופיעה מאז תודה
-
- 14 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD בן 3.5 שנים 22 אינץ שלאחרונה התחיל להבהב למספר שניות בכול פעם שאני מדליק אותו, או בכול פעם שהמחשב קם ממצב שנה. אמרו לי כאן בפורום ובפורום אחר שככול הנראה הלך לי ספק הכוח של המסך. האם כדאי לדעתכם לתקן במעבדה? או ששווה לקנות מסך חדש? כמה לדעתכם יכול לעלות לי תיקון כזה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתחדשתי לי בכרטיס הזה מלפני שבוע ועל הפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייברים קיבלתי הודעת שגיאה על "Zero Display Service Error" את האמת הכרטיס עובד מצויין כל עוד אני לא עושה OC שמאמץ אותו (משחק כמו STAR WARS EMPIRE AT WAR תוקע אותו בזמן OC), הנה לינק של ההודעה שקיבלתי http://img132.imageshack.us/my.php?image=atimo8.png ממה שחיפשתי ב-SERVICES של WINDOWS מצאתי רק את "Wireless Zero Configuration" (הגדרות Wi-Fi)...
-
- 14 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לנו מחשב כבן 3 חודשים בערך, ויש איתו בעיה של ריסטרטים חוזרים. זה לא קורה בשעת עומס או משהו כזה, סתם ריסטרט פתאומי, שיכול לבוא בעת גלישה באינטרנט ( שזה מה שעושים בעיקר עם המחשב ) יש לו גם מסכים כחולים, אבל כשניסיתי לבדוק אותם עם התוכנה, לא הבנתי בדיוק מאיפה הבעיה באה ( בעבר שהשתמשתי כן היה רשום על הדבר הבעייתי ). בכל אופן, מאיפה לדעתכם מגיעים הריסטרטים? המארז הוא של ג'יגה בייט, ועל הקופסא של המארז היה רשום שהוא מגיע עם ספק של 450 וואט ( או 350 \: ), הוא אחד מדגמי ה ISOLO ( אני לא יודע איזה בדיוק ). האם החלפת ספק לדעתכם תעזור?
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח אם מסוג IS7 וספק אנטק ישנים. לאחרונה מת לי כרטיס מסך 6800GT של ALBATRON לאחר שנה וחצי של שימוש (ללא OC) - ולכן תחת האחריות החזרתי אותו לחנות ואני בנתיים מחכה שיחלפו אותו. סימני התקלה שהופיעו בכרטיס היו פסים אנכים של צבע לאורך המסך במרווחים שונים. עד שהכרטיס יוחלף הכנסתי למערכת כרטיס AGP ישו מסוג ATI 9600 PRO על מנת שאוכל לפחות לגלוש להשתמש בישומים שלא צריכים כרטיס חזק. הכל היה תקין למשך 5 ימים ואכשיו לפתע גם כרטיס זה מראה סימני מוות דומים: מדי פעם יש מעיין ריצוד של המסך והופעת פסים אנכיים מקוטעים לאורך המסך בצבע ירוק וסגול...התופעה מתחילה ונפסקת לסירוגין. ללא קשר לטמ"פ של המעבד,PWN, SYS וסביבתו.( ואילו אינם גבוהות). בדקתי את המתח ל אפיק AGP שנראה יצ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני סובל כבר חודשים מBSOD וקריסות שונות... אני אתמצת פה את הדברים שזיהיתי - 1) BSOD עם הודעות שונות (memory_management / page_fault_in_nonpaged_area / kmode_exception_not_handled / system_service_exception) 2) החלפתי ראם - עזר זמנית ואז חוזר על עצמי 3) החלפתי כונן קשיח - לא עזר 4) פורמט(ים) - עוזר זמנית ואז חוזר 5) כשאני מכבה את המחשב הוא תמיד נדלק שוב ואז אני צריך לכבות שוב - באינטרנט היה כתוב שזה אומר שהמחשב קורס בכיבוי. 6) עשיתי סריקות רבות של וירוסים ולא נראה שזה עזר במיוחד 7) כשאני בכרום - טאבים רבים קורסים רנדומלית 8) משחקים קורסים רנדומלית תודה רבה לעוזרים, אני חסר אונים
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי צורב של Aopen עכשיו שאני מכניס דיסק לצורב לא משנה איזה דיסק מלא או ריק המנורה בצורב מהבבת והוא לא קורא בכלל את הדיסק הבעיה התחילה ממזמן בבקשה תעזרו לי אחים שלי
-
- 14 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימוש אלה הזיכרונות שיש לי G skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24 G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24 duel channel בביוס זה מזהה רק 4 GB וזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3 אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסאונד במחשב הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל- עידכון של הדרייבר -REALTEK HD AUDIO 5.10.0.6201 תחילה מאתר של REALTEK ואח"כ ניסיתי הסרה ואז התקנה מהאתר של INTEL בהתאם ללוח האם - ECG3510M. אח"כ ניסיתי דרך ה-BIOS לוודא שה-AUDIO הוא ENABLED. נראה שהדרייבר תקין. אין שום סימני שגיאה או תקלה. (ב-DEVICE MANAGER , CONTROL PANNEL) אבל אין סאונד מהפאנל הקדמי והאחורי. באינטרנט מצאתי פיתרונות למקרה שאןי סאונד באחד מהם, לא בשניהם. (וכמובן שאין בעיה עם הרמקולים והאוזניות). כשאני מנתק ומחבר את החיבורים לפאנל הוא לא מעלה POP UP שאומר שחובר אמצעי למרות שבמנג'ר של REALTEK מסומן שהוא אמור להעלות כזה. נראה שהבעיה היא בתקשורת לפאנלים. האם זו בעיה פיזית? אם כן מה לבדוק? או שעדיין הבעיה בהגדרות או משהו.…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לשמוע היום רעש מוזר מהמחשב. לא כ"כ יודע איך לתאר אותו, זה נשמע לי דומה לזרימת מים בצינור שבקיר (וזה גם מה שחשבתי שזה בהתחלה). בפתיחה של המארז לא הצלחתי לאתר בוודאות את מקור הקול, אבל נראה שהוא מגיע יותר מהחלק העליון (איזור מעבד/ספק). ניסיתי לעצור מאווררים, זה לא השפיע על הרעש. מה שכן, גיליתי שהרעש קשור בצורה ישירה לעומס על המעבד, כי כשהרצתי prime95 הרעש התחזק מאד, וכשעצרתי הוא הפסיק (ניסיתי לפחות פעמיים). ניסיתי גם OCCT - אותה תוצאה. עומס על כרטיס המסך דווקא לא משפיע (בדקתי עם OCCT-GPU). כל הטמפרטורות תקינות. מה זה יכול להיות? האם אני צריך לדאוג? מה עוד אפשר לבדוק?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן לא רב סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. הנה המפרט: AMD Athlon 64 Dual Core X2 4200+ DFI LanParty UT NF4 Ultra-D G.Skill LA 2*512MB eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 Thermaltake PurePower 480W כבר בהפעלה הראשונית נתקלתי בבעיות בזמן התקנת הווינדוס כשהייתי מקבל מסך כחול של ERROR אך לבסוף הצלחתי להתקין את הווינדוס ואז התחלתי לנסות ולחקור את הבעיה. הרצתי prime95 ולאחר זמן קצר הבדיקה נפסקה. חבר שלי אמר לי שאולי הבעיה היא בזכרונות אז לקחתי twinmos pc3200 ddr400 שני סטיקים של 512 והרצתי prime95 שוב. הפעם המחשב היה יציב במשך 5 וחצי שעות. חשבתי שהבעיה נפתרה אך עכשיו בזמן עבודה רציפה מפעם לפעם אני נתקל בerrors מוזרים שמלווים במסך כחול וריסטרט של המחשב. הבעיה היחדיה שא…
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3 R9700 pro Hercules amd 2800 geil dragon ultra 512 daul channel antec 400w הרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלק ניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטש וזה לא עזר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , שמי דוד. אני יחסית ישן בפורום אך לא כתבתי הרבה הודעות ונושאים בפורום. יש לי בעיה במחשב , תמיד יש ל-CPU צריכה של 50%-100% בתהליך שנקרא "Sysytem" וכשניסיתי לכבות אותו (את אותו תהליך) קיבלתי הודעה בריבוע קטנטן שהמחשב הולך להכבות בעוד כ-60 שניות. יש לציין שאין לי תוכנת אנטי וירוס במחשב או תוכנות כלשהם נגד רוגלות. כמו כן ניסיתי לפרמט את המחשב ולמרות שכל הקבצים היו חדשים לחלוטין לאחר פרמוט יש את התופעה. אני משתמש ב-Windows XP Home edition. האם אפשר לפתור את התקלה או שהמחשב שבק חיים? נ.ב במידה והחסרתי פרט אשר יקשה על פתרון התקלה אנא עדכנו אותי בכך ואשתדל לתת את כל הפרטים הנדרשים לפתרון התקלה. בברכה , דוד.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל פירוט מחשב: AMD 1.33 Asus A7M MotherBoard, 512MB Ram, Geforce 4 TI4600 בתחילת השבוע הפסיק כונן 40 GB בן חצי שנה לעבוד, פשוט התחיל להשמיע "צלילים" מוזרים,להיות איטי,ולהעלים מידע, וגם-הכי גרוע,המון BAD SECTORS שהולכים וגודלים גם לאחר FDISK ו FORMAT. טוב אז הHD נשלח להחלפה בMAXTOR, וכל העניין הוא, שעוד HD חדש לגמרי,גם של MAXTOR, וגם 40GB 7200,התחיל היום לעשות את אותם בעיות בדיוק! צירוף מקרים? וירוס? כבל? יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה...!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שאלתי כאן בעבר בנוגע לבטריה שהיתה מסתיימת ממש מהר. לנובו ביקשו שאעדכן כל מיני דברים ולאחר מכן אפעיל סרטון ביוטיוב לראות כמה זמן הבטריה מחזיקה. אתמול אחרי 3.5-4 שעות היא ירדה מ-100% ל-30% אחוז. לא היתה לי האפשרות להשאיר את המחשב עד 0 ולכן היום הרצתי עוד פעם. אני רואה שאחרי 3 שעות ו-40 דקות הוא ירד ל-49%. למה יש פער כל כך גדול בין הבדיקה אתמול להיום (שמתי אותו סרטון בלופ)?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מפרט: OS: WinXP 32bit CPU: i7-920 MB: GA-EX58-UD3R GPU: MSI HD5850 PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ 1333MHz No overclocking. לפני כמה זמן פתחתי את הדיון הזה על בעייה שהייתה לי כבר הרבה זמן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 היום פתאום ללא שום אזהרה מוקדמת (חוץ מאולי הבעיה שהייתה קודם): היה לי גם כמה פעמים שהמחשב נתקע לגמרי או עשה ריסטרט, אבל מדובר בפעמים בודדות במהלך השנתיים שיש לי אותו. אם אני לוחץ במסך הזה על DEL הוא עושה preparing to enter setup ונשאר תקוע. ctrl+alt+del עובד, המחשב עולה שוב ונעצר באותו מצב. כל החיבורים בפנים תקינים בדיוק כפי שהם היו אתמול כשהמחשב עבד יפה. לא ראיתי קבלים מנופחים על ה-MB או משהו, א…
-
- 14 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מסכים אותם אני רוצה לחבר למחשב נייד, יש לי כניסה אחת של hdmi. ניסיתי לחבר את המסך השני באמצעות מתאם ל usb c אבל גיליתי שהוא לא תומך וידאו. איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד תומך בהוספת 2 מסכים שונים כך שסה"כ יהיה 3 מסכים ? לפני שאני מתחיל לקנות תחנת עגינה למשל תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש ואני שומע את המעבד ממש מתאמץ והמחשב קורס מדיי פעם, מצרף תמונה של מה שהוא רושם לי
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב,כשגולשים באינטרנט ועוברים על תוכן פלאש המחשב מתחיל להרעיש כאילו המאוורר מתאמץ קשה. יש במחשב וינדוס 8.1 וחפרתי בהגדרות צריכת חשמל ולא ראיתי שם משהו שהמחשב מתאמץ...מה עוד נותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההגדרות: שומר מסך אחרי 10 דק' כיבוי צג לאחר 20 דקות בפועל: צג המחשב לא נכבה WINXP lcd samsung syncMaster 730B מה ניתן לעשות?
-
- 14 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות. המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה. ANY IDEAS??? ??? ??? ???
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי Razer Tiamat 7.1 שמזמן התחילו בהם בעיות מגעים בכבל, והיום זה בכלל לא עובד. יש דרך לתקן את זה? בכל זאת זה אוזניות יקרות וזה בעיה די פשוטה. יש מעבדות שמתעסקות עם זה?
-
- 14 תגובות
- 6.4k צפיות
-