תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
יש לי לפטופ ישן GIGABYTE W576V. אני מתכנת חובב ואני משתמש הרבה במקלדת ויש כמה מקשים שלא עובדים- משהו ממש מוזר, כשאני לוחץ על מקש Z או D הם לא מגיבים לעיתים בכלל לא מגיבים ולפעמים מגיבים רק כשאני לוחץ על מקש אחר ביחד איתם ולפעמים, ממש נדיר, עובדים חלק. יש למישו מושג מה הבעיה? לקח לי המון זמן לכתוב את הפוסט בגלל הבעיה. *ראוי לציין ששידרתי את המחשב לווינדוס 10 לאחרונה וכן אין קשר בין שני המקשים - לפעמים אחד עובד והשני לא.
-
- 5 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בן 4, סך הכל אחלה מחשב..של פאקרד בל מתפקד טוב והכל. היה בו ווינדוס 7 ובגלל שהמערכת כבדה יחסית למחשב שנהיה יותר איטי עם הזמן החלפתי לאובונטו מערכת קלילה יותר. יש לי בעיה אחת עיקרת שמפריעה לעבוד עם המחשב.. יש מקש כנראה שלכאורה לחוץ.. (לא לחוץ כלום בתכלס, בדקתי במפה של הלוח בקרה שבודקים את תקינות המקלדת) מה שקורה זה שאני בשורת הכתובות אני כותב בערך 4 אותיות והוא עובר לי לאתר שכתבתי.. (נגיד כתבתי www הוא מתחיל להטעין... ו) אותו דבר בחיפוש גוגל לא נותן לסיים לכתוב.. שאני בוחר דברים מתפריטים.. נלחץ על כל מה שאני רק מעביר מעליו את העכבר. לא יודע איך לתקן את זה.. (שום מקש לא לחוץ באמת אגב- לפחות ממה שרואים)
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שיש בו מקש לכאורה לחוץ, מה שגורם לחוסר יכולת לעבוד עליו. הוא די ישן אבל מלבד הבעיה הזאת הוא מ תפקד בסדר גמור לכן חשוב לי לתקן אותה. עכשיו אני אסביר- בהתחלה כשגיליתי את התקלה חשבתי שהולך להיות משהו חמור יותר בכלל.. ששמעתי צפצופים בהפעלה,לרוב זה לא סימן טוב .אבל אחרי כמה זמן הוא נדלק ונכנסתי לדפדפן והבנתי שהבעיה שיש מקש שכאילו לחוץ, אני למשל בא להקיש כתובת נרשם כמה אותיות ואז זה כאילו הולך לחפש אותה.. אותו דבר בגוגל, ואותו דבר גם בישומים שהם לא יישומי דפדפן, עכשיו נכנסתי להגדרות מקלדת וכו' לא נראה כאילו שום מקש לחוץ שם. אפילו החלפתי מערכת הפעלה לאובונטו (לא רק בגלל זה.. אבל זה מה שלמעשה הניע אותי לעשות את ההחלפה ) אין לי מושג מה התקלה ואיך אני יכול לפת…
-
- 9 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
כדי להוסיף את העמוד הנוכחי לסרגל הסימניות יש ללחוץ CTRL+D אך אני לא מוציא קיצר להסרת עמוד שכבר שמור בסרגל הסימניות. האם קיים קיצור כזה ? במידה ולא כיצד אני יכול לבצע את הפעולה בשיטה אלטרנטיבית אינטנט וכו' ? זה מיועד למקש MAKRO במקלדת שמאפשרת תכנות קוד עבור מקש או EXE של תוכנה\BAT וכו.
-
- 25 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום למה מקש הרווח שלי לא מגיב כשאני לוחצת עליו רצוף? אני צריכה ללחוץ עליו כל פעם מחדש כדי ליצור רווח במקום לחיצה ארוכה שתעשה רווח גדול. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מקשי w,a,s,d השתנו עם מקשי החצים, מה עושים להחזיר למצב הרגיל
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מקשי w,s,a,d השתנו עם מקשי החצים למעלה למטה ימינה ושמאלה , מה עושים כדי להחזיר למצב הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקלדת מיקרוסופט הזאת http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=33&pcid=4cb4d1e3-1eab-40a0-a2db-b4b594692b6c יש לה מקש מיוחד שעליו צריך ללחוץ כדי שמקשי ה-F-ים (F1, F2 וכו') יתחילו לעבוד. זה מרגיזזזז!! מישהו יודע כיצד ניתן לתכנת כך שתמיד מקש זה יהיה דולק ולא יתכבה עם כל איתחול המחשב?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי שלום . יש את המקשים של ה-Fn שמשמשים להורדת/הגברת ווליום , הורדת/העלאת בהירות מסך ועוד מגוון אופציות . אני פירמטתי את המחשב לאחרונה והמקש הזה לא מגיב , אין לי אופציה להשתמש באף אופציה ... לפני הפרמוט עבד רציתי לדעת אם יש איזה משהו בהגדרות שהופך את הלחצן הזה לפעיל או לא פעיל שיכול להיות שזאת הסיבה .
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ מסוג HP PVILION g6. אין אחריות. חלק מהמקשים הפסיקו פתאום להגיב (סביבה מסויימת של מקשים 0). עבדתי עם המחשב הכל עבד פתאום זה קרה..... למה זה? מישהוא מכיר איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי משחק בלפטופ והופיעה לי הודעת ארור של המקשים הדביקים והחלטתי שאני נפטר מזה סימנתי איזושהי פיסקה שהיה רשום נראה לי לבטל מה שקשור למקשים הנ"ל. בקיצור נמקלדת בלפטופ לא עובדת, לעכבר יש אפשרות תזוזה אבל לא כניסה לתיקייה/קובץ... מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום - זקוקה לעצה סופר דחופה עם הדלקת המחשב ישנם מספר מקשים קבועים שלא מגיבים כמו האות ה' ד' ועוד בדרך כלל זה מסתדר אחרי כמה דקות ולפעמים לא שום מתג לא נבחר בחלון "אפשרויות נגישות" ז"א כולם מבוטלים הבעיה היא לא במקלדת (של מייקרוסופט) HELP
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט שבאה עם עכבר ביחד ואנ ימאוד מרוצה ממנה. בהעיה היא שמקשי ה-F למינהם(F1,F2 וכו...) פשו לא פועלים או לא מגיבים להקשה. איבדתי את הדרייברים של המקלדת אבל חוץ מזה יש איזה פיתרון לזה??? בתודה ניב
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי לפטופ של אסוס חדש יחסית. לפני חודש בערך פתחתי את המחשב ולא הצלחתי להקיש סיסמא כי המחשב הקיש עצמאית משהו ואי אפשר היה להפסיק אותו. כיביתי והדלקתי וזה נפתר. אתמול חזרה הבעיה, אבל הפעם לא עוזר שאני מכבה ומדליקה. מקשי המקף והכוכבית כאילו לחוצים ואי אפשר להפסיק אותם. לפעמים זה מפסיק מעצמו ואז אפשר להקליד (כמו עכשיו למשל) אבל אז זה חוזר ולא ברור מה צריך לעשות כדי להפסיק את זה. איפה הבעיה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ניסיתי לנקות את הלכלוך אך ללא יותר מדי הצלחה, האם אויר דחוס יעזור, אם כן האם זה משנה איזה חברה של אויר דחוס לקנות אני מחפש כמובן משהו זול אם מישהו מכיר איפה לקנות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להזיז דמות עם המקשים הם פשוט זזים ב LATENCY , כאילו אם אני זז שניה עם הדמות אז היא זזה שלוש שניות ורצה לה קדימה לקיבינמט , ממש מעצבן לאללה למישהו זה קרה הבעיה הזאת? זה יכול להיות גם כרטיס מסך , שכאילו הוא לא מספיק לחשב בזמן את הטקסטורות או משהו? לפי מה שקראתי בחיפושי גוגל..אבל אין לי שמן של מוסך..בבקשה תעזרו
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בימים האחרונים צצו לי מספר בעיות במחשב ובאינטרנט שאני מנסה לגלות את מקור הבעיה, אך בנתיים אין לי אפילו כיוו לבעיה. באופן עקרוני, בימים האחרונים לא הפעלתי שום תוכנות כבדות או משחקים כבדים וגם לא תוכנות הורדה, אך למרות זאת בימים האחרונים המחשב שלי נוטה להגיע לניצול משאבים גבוה והאינטרנט מגיע לעומס שמהירות יורדת מ-30 מגה ל5-4 מגה. לא קישרתי בין הדברים ופעלתי לכל בעיה בנפרד: לגבי האינטרנט פניתי לספקית (בזק) והם אמרו שמבחינתם אין בעיה במחשב, הכל רשום נכון ואני אמור לקבל את מלוא הניצול תעבורה. אז חשבתי שמישהו "רוכב" לי על האינטרנט ושיניתי את הססמה של הרשת ואיפסתי את הראוטר אך המהירות עדיין נשארה באיזור ה4-5 מגה. רק אחרי שיצרתי קשר עם בזק והם אמרו לי לשנות הגדרות בראוטר המהירות …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חושד שיש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מדובר בכרטיס מסך Fury X אשר נקנה לפני כשלוש שנים. אחרי שהוינדוס עולה (זה לא קורה לפני כן), ברגע שכרטיס המסך מתחיל קצת לעבוד אז אני מקבל מעין ריבועים צבעוניים אשר זזים עם העכבר (מצורפת תמונה ) אני משתמש בוינדוס 7. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים ואף פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש עם דרייברים חדשים ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה. כמובן שבדקתי שזאת לא בעיה במסך או בכבל וניסיתי בכל אחת מהיציאות של כרטיס המסך. מישהו נתקל בבעיה כזאת? רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, שגב.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכם, המעבד מסוג פנטיום 4 שיש לי היה חם מאוד אז מרחתי עליו משחה טרמית.. כשהוצאתי אותו וכשניקיתי את המשחה הישנה, הופתעתי לראות שהמעבד שרוף (ככל הנראה), והיה צבע חום על הליבה שלו מאחורה, מתחת למשחה התרמית. למרות זאת, הצלחתי לגרד את הצבע החום עם מברג אך נשאר כתם עדין של הצבע. זה אומר שהוא נשרף? בכל אופן, לקחתי מעבד זהה ממחשב אחר ועליו מרחתי את המשחה - כשאני מדליק את המחשב, המאווררים שלו מסתובבים לשנייה ואז הוא נכבה. למה?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כמה מישחה טרמית צריך למרוח בין המעבד לגוף הקירור? (AMD 3800X2).
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של דל, דגם dell p2214h ולאחרונה שמתי לב שיש מריחות במסך, אין לי מושג איך זה קרה ואשמח לעזרתכם לגבי איך ניתן לתקן את זה. שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא סידר את זה. אני מצרף כאן צילום מסך של הבעיה, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נייד E6400 + win 7, לאחרונה התחילו לי כל מיני מריחות בתצוגה (ראו תמונה מצורפת) עדכנתי דרייברים למסך + עידכונים לwin ולזה לא עזר. האם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן חברים. לפני חודש הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש לגמרי. אתמול באתי אליו כשהייתה לו בעיה נורא מוזרה, המחשב היה דלוק כל היום וכשהוא הדליק את הטלוויזיה, כל התמונה הייתה מרוחה ומרוצדת. זה קרה גם בביוס ולא רק במערכת ההפעלה. ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך שלו מהמחשב ולחבר את הכבל ליציאת ה HDMI של הלוח וזה עדיין קרה. עשינו כמה ריסטים למחשב, ניסינו כבל HDMI שונה ועדיין לא עזר. חשבנו שהבעיה מהלוח אם ובגלל שהמחשב אולי באוברקלוק, לקחתי את המחשב אליי וביטלתי את האוברקלוק שנעשה דרך OC Genie, חיברתי אותו לטלוויזיה שלי והכל עבד פיקס. בדיעבד אולי הייתי צריך לחכות עם ביטול האוברקלוק כדי לראות אם זה מה שגרם לבעיה. בדקתי עם כמה טלוויזיות אצלי וגם את שתי יציאות ה-HDMI ואצלי הכל עבד. הבאתי את המחש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש של דל (dell inspiron 15- 5000 series), עם ווינדוס 10 הום. אני גולש בדפדפן פיירפוקס - גירסה אחרונה, 49.0.1 ולפעמים כשאני מחפש בשורת החיפוש של גוגל או בשורת הכתובת, ונפתחות ההצעות של החיפוש, המסך נמרח באזור ההצעות שעלו. לפעמים כאשר אני עובר לטאב של אתר אחר אחרי שזה קורה, חלק מהמלל באתר האחר נצבע בשחור או כחול- כמו סימון של מילים. לא היו לי שום מריחות בשום תוכנה או בחלק אחר של המחשב. גלשתי מעט עם מיקרוסופט אדג' וגם שם זה לא קרה. מה יכולה להיות הבעיה? האם המסך שלי תקול? תודה.
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-