עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moti30,

שלום. יש לי מפצל לרשת כמו זה. שמפצל את הכבל שיוצא מהמודם לשניים, אחד למחשב ואחד למדפסת. כשכל אחד מחובר לבד, שניהם עובדים. אבל כששניהם מחוברים יחד, אף אחד לא עובד. כל הכבלים נבדקו ונמצאו תקינים, גם המפצל עצמו נראה תקין, ואין בו חוט מנותק או משהו. מישהו יודע מה הבעיה? מה שקראתי קצת, זה שהמפצל הזה לא יכול להפעיל שני מכשירים במקביל, אלא כל פעם אפשר להשתמש ברשת רק באחד המכשירים. הבעיה כאן שכשהמדפת והמחשב מחוברים, אף אחד לא עובד.

2. Started by ariel_rg,

שלום, לא מזמן קניתי מפצלי USB של 4 פורטים (USB-H40-A2.0 של Dynamode). הבעיה היא שהם לא מזהים חומרות שנכנסות אליהם, מכל הסוגים. רק אם אני מחבר את החומרה קודם לפורט שלהם במחשב, ואח"כ מחבר אותם למפצל הם מזהים (וגם זה לא תמיד). (כמובן שהחומרה מזהה, הבעיה היא במחשב). המפצלים מחוברים לחשמל. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by thepoosh,

שלום כולם. שלשום הרכבתי מפרט חדש שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד i5 עם סוקט של 1155 לוח GA-H77-DS3H של ASUS 2X4GB DDR3 של CROSSAIR ASUS: Radeon 6870 1GB 1 SSD 120 GB של Toshiba 2 HDD 5400 RPM ספק כוח של 550 WAT של HEC אחרי ההרכבה הראשונית, הכל עבד יופי והצלחתי להתקין מערכת הפעלה ללא בעיות. כשסיימתי להרכיב הכל, העברתי את המארז מהשולחן הגדול לחדר שבו המחשב אמור לשבת, אבל כשחיברתי את הכל, המסך לא קיבל סיגנל. העברתי את המחשב חזרה לשולחן בסלון לפירוקים והרכבות וניתקתי את הכרטיס מסך. כשחיברתי את המסך ישירות ללוח, קיבלתי תמונה בלי בעיות אבל אחרי חיבור מחדש של הכרטיס מסך, המחשב סירב להידלק. מאז פירקתי וניתקתי את כל מה שלא הכרחי לפעולה הרציפה של המחשב. נכון לעכשיו נשארו מחוברים רק …

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  4. יש לוח של ספיר שחברי הפורום הציעו לי נכנסתי לאתר ושם יש קצת סלט .. פעם אחת הציפסט רשום ATI RS480 ובמפרט טכני נוסף רשום ציפסט XPRESS 200 וזה לא הכרטיס מסך ! הכרטיס מסך הוא OB X300 ! יכול להיות שה 480 זה הגשר הצפוני וה 200 זה הדרומי ? יש לי אישית לוח של ספיר ששם רשומים לי 5 ציפסטים הכרטיס מסך מופיע במנהל התקנים כ IGP 340 ובפעם כ Raedon 7100 סלט סלט ... http://www.cd-log.co.il/products_h.asp?pcid=8&pcsid=47&p=1&pid=328

5. Started by Overfl0w,

שלום, יש לי לפטופ מלפני 4 שנים בערך שמחובר לטלויזיה. יש לו חיבור HDMI אבל הוא לא מצליח להציג FullHD בקצב פריימים גבוה מספיק. ברור לי שהשילוב של לפטופ והגיל שלו מהווים בעיה ולכן רציתי לקנות מחשב חדש. הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי משהו שממש מתאים לי, ואני גם לא ממש יודע מה אני צריך(הסנדלר הולך יחף). הייתי רוצה שיהיה לו דיסק קשיח גדול. חשבתי על מצב מוצק כי רציתי שיהיה שקט, אבל הם לא מגיעים לקיבולת גבוהה מדי, וגם מאוד יקרים. אין לי מגבלה של תקציב, למרות שאני מניח שזה לא צריך לעלות יותר מדיי. בכל מקרה, אני לא מוכן להתפשר על איכות הצפייה. כדאי להשקיע ב-I7 או שזה מיותר? צריך בכלל כרטיס מסך טוב או שמספיק אונבורד? תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. אני מתחיל ללמוד אדריכלות אוטוטו והבנתי שמשתמשים בתוכנות כבדות כמו אוטוקאד, לפי האתר שלהם הדרישות המינימליות לא הכי ברורות לגמרי, בהתחשב בעובדה שאני רוצה לפטופ ולא נייח, רוצה לחסוף בעלויות, ונמצא בישראל היכן שהיבוא מוגבל בדגמים בודדים יחסית. מישהו יכול לומר לי מהן הדרישות שהן בין מינימליות ל"מקסימליות"? האם מעבד כזה "Intel® Core™ i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz" יכול להספיק בהחלט? וכרטיס מסך אחד מאלו? Nvidia GeForce MX230/130/330? לגבי זיכרון ראם וSSD ניתן בעתיד לשדרג אז זה פחות קריטי, מה שכן קריטי זה להבין טוב את דרישות התוכנה לעבודות קלות/בינוניות לסטודנט (כולל פרויקטים).

8. Started by Roni Y,

הוצע לי לשנות מחשב יד 2 I7 -6700 3.4 GHZ זיכרון 24 גיגה דיסק 250 SSD כרטיס מסך GFOURCE 630 2 גיגה מתי באיזה שנה יצאו המעבדים 6700 ואיך אני בודק ממתי המחשב בלי להתייחס לדברי המוכר. אני משתמש רגיל ללא דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by No-One,

שלום חברים, לאחר שהסרתי היום יותר מ600 וירוסים במחשב שלי, נותרתי במצב שבו אי אפשר להתקין שום תוכנה חדשה במחשב, ואין לי בוט מוכן לצערי, וכלי הורדה של וינדוס 10 גם לא עובד. כדי לעשות התקנה בצורת פאצ' צריך קודם כל מפתח מוצר. בבקשה אם מישהו מכיר אתר ממנו אפשר לקנות מפתח מוצר retrail, וקנה בעצמו ממנו וראה שהוא עובד, במחיר מה שיותר זול כמובן, תודה

10. זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by lo_toda,

אני מחפש מחשב למידה סנטר מצאתי מחשב פנטיום 4 לא יודע נדגם לוח אם של MSI NEO 865P הספק כנראה לא עובד אז חיברתי עם ספק אחר וכן נידלק . כל המאוורים נדלקו כולל של הכרטיס מסף והמעבד הכרטיס הוא של LEADTEK 7600GT 256 ואני רואה שיש שם חיבור למתח (על הכרטיס) אני לא שומע ציפצופים בכלל שמתי זיכרון של 256MEG DDR שמצאתי. יכול להיות שאני צריך לחבר את ה כרטיס מסך לחשמל כי יש שם מחבר האם זה בכלל משנה?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. כפי שמבינים מהכותרת, מצאתי מסך 14 אינץ' של פיליפס ליד פח הזבל , עכשיו הוא בבית שלי ;D. אתם חושבים שיש סכנה לכרטיס מסך או למשהו אחר, אם אני אחבר אותו למחשב ??? נגיד שחיברתי והוא עובד (קשה לי להאמין), מה יכולים להיות השימושים בו (אין לי מחשב בלי)? אם אתם חושבים שזה קשור יותר לפורום גרפיקה ותלת מימד, תעבירו. תודה רבה, IP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by zazaman,

שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. אני רוצה לבטל את העברת למצב Away בצורה אוטומטית שסקייפ יהיה כל הזמן במצב ירוק Online בגרסה הישנה של Skype היה אפשר לעשות את זה באפשרויות, בגרסה החדשה ב Windows 10 אי אפשר לעשות לשלוט על האפשרות הזו

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by maxos,

יש ברשותי לח של EPOX 8K5A3+. אני לא מצליח להפעיל את מצב השינה. בכלל WINDOWS XP לא נותן לי אופציה כזאת. אני זוכר שיש אופציה להפעיל "שירותי חשמל" מתקדמים בPOWER OPTIONS, אבל האופציה לא מופיעה לי ב POWER OPTIONS. גם בביוס אין שום אופיצה שיכולה להפעיל או לנתק מצבי שינה או משהו... משהו נתקל בדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by יוליוס,

איך אני מגיע במחשב נייד לנובו ל safe mode ?

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. Started by Noamko26,

היי חברה, לאחרונה הורדתי את BATLLEFILD 1 למחשב, ושמתי לב שהוא עובד לי תקוע. בדקתי מה הצוואר בקבוק שלי וראיתי שזה המעבד (הוא פועל כל הזמן על 100% והכרטיס מסך אפילו לא על 50%) עכשיו המפרט שלי הוא כזה: i5 6500 gtx1070 8GB ram (הראם מנוצל בערך על 80% אז לא נראה לי שזה זה) השאלה שלי היא כזאת: למה התדר של המעבד נשאר על 3.2GHz? הרי המצב טורבו שלו הוא 3.5? בדקתי בביוס וזה מאפשר מצב טורבו. צריך להעביר את זה ידנית או משו? לא מצאתי כלום באינטרנט תודה לעונים =)

18. Started by huxh,

שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  19. Started by ikehgl,

שלום יש לי Windows 7 Home Premium כשומר מסך יש לי שיקופיות צתחלפות. משום מה המחשב לא נכנס למוד שינה--השיקופיות כל הזמן מתחלפות על המסך. מה עלי לעשות ?

20. Started by hagaiharif,

שלום לכולם! א. רציתי לדעת כיצד אני מפעיל את מצב שינה במחשב. האופציה קיימת אצלי באפשרויות צריכת חשמל, אבל משום מה הוא בוחר רק להפעיל את השומר מסך ו'כיבוי צג', ולא את כיבוי הכוננים ומצב שינה. ב. מה ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין מחשב שכל הזמן פועל למשחב שישן? ג. האם כדאי בכלל להפעיל את האופציה הזו?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by subzero08,

ברור שזה חוסך בחשמל, אבל מצד שני לא בטוח עד כמה זה בריא לדיסקים... מה דעתכם? מחשב חדש, רוב היום לא בשימוש.. לשים על מצב שינה מלא או לתת לו לעבוד?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by eins,

שלום קניתי מחשב לפני כ 3 חודשים לוח אם gigabyte ga-x99-gaming 5 על המחשב מותקנת מערכת WIN7 כאשר אני מפעיל את המצב שינה, המחשב נכנס למצב שינה אבל לאחר דקה או שתיים המחשב מתעורר לבד האם למישהו יש כיוון איך אפשר לפתור את זה ? תודה.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by haim855,

מצב שינה במחשב 10 דקות כיבוי צג .. 20 דקות לך לישון אחי.. עובר להן 20 דקות המחשב יושן..לאחר כמה דקות נדלק לבד..מתכבה..ככה כל כמה דקות ... למה זה? אני שובר תראש לא מעט זמן למה זה קורה יש למישהו מושג? בווינדוס 7 ב 10 זה אותו דבר ..יש משהו שגורם לזה שאני צריך לעלות על זה תעזרו לי.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by טל בן-צור,

שלום אני עובדת עם לפטופ, מסך אחד של הלפטופ ומסך נוסף (של סמסונג- מחובר עם HMDI TO HDMI) במצב "הרחב צגים אלה". כל פעם כשהמחשב עובר למצב שינה, כשהוא מתעורר כל החלונות שהיו פתוחים עוברים למסך של הלפטופ, והמסך הנוסף נשאר "ריק" מופיע בו הרקע של שולחן העבודה, ואז אני צריכה לגרור חזרה את התוכניות הרלוונטיות למסך השני. האם אתם מכירים הגדרה שגורמת לו להישאר בדיוק איך שהפסקתי לעבוד בו לפני הכניסה למצב השינה? תודה!

25. יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים