תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם לקרוא את הכל בלי עצלנות, זה לא ארוך כפי שזה נראה. קודם כל לפני שאשכח, מפרט המחשב: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz 512 RAM NVIDIA GeForce 7600 GS אוקי אז הכל התחיל ככה: לפני כמה חודשים נהרס לי הכרטיס מסך (Radeon 9250), פשוט נהרס קרה שם משהו לא משנה. קניתי כרטיס מסך חדש, GeForce 7300 GT, הכל עבד טוב שיחקתי ופתאום אחרי חצי שעה-שעה: בעיות בגרפיקה. כשאני מדבר על בעיות בגרפיקה אני מתכוון לדברים כאלו: http://img98.imageshack.us/img98/9050/denuke0000dj4.jpg סבבה השלב הראשון שניסיתי, עדכוני דריברים. העידכונים לא עזרו לכן עברתי לשלב הבא, בדיקה של הכרטיס מסך בחברה. הטכנאי שלי שלח את הכרטיס מסך לתיקון ואמר שלא מצאו בעיות ושאני יבדוק שוב שיש בעיות. חזרתי הביתה בדקתי טמפרטו…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום,חלקכם אולי זוכרים שהיתה לי בעיה דומה עם המחשב בפעם הקודמת שסודרה ע"י מחיקת הדריברים של המדפסת. הבעיה היתה שהעכבר היה נתקע לכמה שניות וכל המחשב היה קופא איתו ומשתחרר,ולפעמים העכבר היה קופא לדקה~ ואחרי דקה המחשב היה משתחרר והעכבר לא,ז"א שהוא פשוט היה נשאר באותה נקודה בלי שום כוונה נראית לעין לזוז,ובפעמים אחרות הכל פשוט נתקע ולא השתחרר! הבעיה שוב חזרה,אפילו גרוע מקודם,כי הפעם אין לי מה להאשים,פעם קודמת שזה היה קורה,התפריט של הAlt+Ctrl+Del היה עולה ומראה לי שהקובץ Msgrv32 הפסיק להגיב,הפעם זה לא קורה,הקובץ הזה אפילו לא נמצא ברשימה הפעם! מה יכול לגרום לפאקינג האנגים הללו שוב? ואיך אפשר לסדר את פעם אחת ולתמיד? (אולי פירמוט?) ד"א הבעיה מתרחשת גם ללא האוברקלוקינג שעשיתי על …
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חדש יחסית. אחרי שסיימתי להתקין הכל, החלטתי להזיז אותו למקום הסופי שלו בחדר ולחבר לו את שאר החיבורי USB, שעדיין לא חיברתי (כמו קורא כרטיסים, מצלמת אינטרנט, מפצל USB וכו'). עשיתי טעות וחיברתי את כל הדברים האלו בפעם הראשונה כשהמחשב היה מכובה. כשהדלקתי אותו זה הכניס אותו לבלבול, ולמשך כמה שעות אתמול היו לי בעיות להעלות ווינדוס בגלל בעיות בביוס. בכל אופן, התגברתי על הבעיות האלו ועכשיו המחשב נפתח ועולה. הבעיה שנשארה היא מין תסמונת מוזרה כשהמחשב רק נפתח- לוקח לו בערך 10 שניות של חושך במסך עד שהוא מראה לי משהו. והמסך הראשון שאני רואה הוא החלון של ה RAID של אינטל, ורק אחריו אני רואה את המסך פתיחה (לא יודע איך קוראים לזה- המסך עם הכוננים שהוא מזהה, המעבד, הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך שלי משמיע רעשים חזקים כשהוא נמצא על85 mhz וכאשר הוא בקצב רענון נמוך יותר הוא משמיע את הרעשים הרבה יותר חלש הדגם הוא syncmaster 700ift של samsung מסך דיי חדש נקנה לפני כשנה וחצי תודה לעזורים ;D
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי דרייבר לביוס והוא קובץ ROM איך אני משתמש איתו? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. הdirectx הפסיק לפעול תחת 32bit ,ב64 אין שום בעיה ניסיתי כבר כמה פטרונות מהאינטרנט כולל עידכון של DX וגם הסרה של driver של כ.מ ועדכון ישירות מאתר אינטל גם זה לא עזר. מחשב ASUS UX31A עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. מערכת WIN7 HOME PREMIUM 64bit חייב את 32bit להפעלת KODI. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr
-
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב ספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את הארד דיסק ... והבעיה היא : זה בסדר אם יהיה רק כונן אחד? כלומר זה לא משנה אם הארד דיסק מחולק לכמה חלקים או או אחד? נניח רק C.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה ממש מדאיג אותי. היום אני חוזר הביתה ומגלה שהמחשב שלי דולק. אני גם מגלה שהמסך דלוק אך חסרה תמונה, וכמובן תזוזות עכבר והקשה על המקלדת לא עוזרים. אני לוחץ על הכפתור של הריסטרט וזה לא עושה כלום. אני מכבה את המחשב ע"י לחיצה של שש שניות על כפתור ההדלקה, והמחשב נכבה. איך שאני עוזב את הכפתור הוא נדלק מחדש לבד. רק אחרי מספר כיבויים כאלו או הפסקת זרם החשמל (הוצאת התקע או כיבוי הספק) אני מצליח להשכיב את המחשב לישון. המסך תקין לגמרי, אני חושב. יש עליו הודעות POWER, דיגיטל אנלוג וכו' אז הוא לא נשרף. החיבורים יושבים בסדר גמור, ואין ריח של משהו שרוף בחדר או ליד המחשב - הדלת גם הייתה סגורה כל היום וכל הלילה אז אם התפשט ריח שרוף כלשהו הייתי מרגיש אותו. ניסיתי הכל - לחבר מחדש, להוציא ול…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול כיביתי את המחשב, אחרי רבע שעה או עדיין לא נכבה אז כיביתי אותו מהכפתור. היום כשאני מדליק אותו, הוא עולה טוב, עובר את הPOST, אבל אחרי הלוגו של הלוח אם, במקום להעלות את הוינדוס, הוא מראה לי קו מהבהב ולא קורה כלום. כיביתי אותו, ופתחתי אותו בשביל לבדוק ששום דבר לא התנתק. ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי להדליק שוב. הפעם הוא נדלק, אפילו לא מגיע למסך של הלוגו, לא מצפצף ולא כלום, ונכבה. אחרי כ-3 שניות אחרי שאני מדליק אותו, הוא פשוט נכבה. נראה לי שזה בעיה בספק. תודה מראש :s05: עריכה: הצלחתי לטפל בבעיה שחשבתי שזה הספק עם איפוס ביוס. נשארה הבעיה של הווינדוס. אם אפשר להעביר לפורום וינדוס או משהו... עריכה2: נראה שהוא בכלל לא מבצע BOOT אלא נתקע שניה לפני... הוא לא עולה לא מהסי…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי לפני כמה ימים לשחק במשחק רשת apb reloaded והמשחק עובד חלק ולאחר כמה שניות הוא נתקע המסך הופך לשחור ואז חוזר למשחק וככה זה חוזר כול פעם ומה לא ניסיתי הורדתי רזולוציה ביטלתי פילטרים הורדתי רמת גרפיקה למדיום ועדיין המשחק נתקע גם התקנתי מחדש את הווינדוס , עידכנתי את כול הדריברים ושום דבר לא עוזר בדקתי טמפרטורה בזמן מאמץ במשחק והינה תמונת מסך: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name Asus P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) שתי סטיק…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את הסלרון 400 A שהיה לי במשרד ( 128KB ) באתלון64 3000 אחרי המלצות חמות באתר ונתקלתי במספר בעיות : 1 מחשב איטי איטי בצורה מחרידה 2 אני נכנס לביוס אחרי כמה דקות ריסטרט או מחשב נתקע שם ( מקלדת לא זזה ) חייב לציין דיסק קשיח לא חדש של WD 30 GB אבל עבד עם הסלרון בצורה מעוררת כבוד קניתי צלעות קירור ב 11 $ 1900-2300 סיבובים של GlacialTech דגם : lgloo 7200 light הגוף קירור קיבל מחמאות באתר חומרה שכחתי את שמו אבל ציון סופי 7 מ 10 . ציינתי את הצלעות קירור מפני שחשבתי שאולי הגוף קירור לא מצליח לצנן את המעבד והוא קורס מחום הקטע שהוא בביוס נע בין 48 ל 53 מעלות הורדתי AIDA32 ולא רשום את הליבה של המעבד ממש מוזר רשום "לא מזוהה" והחתימה על המעבד של שנת 2001 משהו נראה לי מסר…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אתמול כשניסיתי לעבוד עם המחשב, התחילו לקפוץ לי תפריטים. הייתי בטוח שזו בעיה של המקלדת, ולכן דבר ראשון ניקיתי אותה טוב טוב. לא עזר. ניתקתי אותה לגמרי ועשיתי RESET למחשב אבל גם זה לא עזר. שמתי לב שהבעיה היא בכל תפריט קיים. ברגע שאני נכנס לדף עם תפריט ולוחץ על אחת הרובריקות, הוא מתחיל לרוץ כלפי מעלה עד שהוא מגיע לסוף. אפילו שפה אני לא יכול להחליף כי הוא יש עובר ישר לשנייה. SFC אני לא יכול לרשום ב- CMD כי באות הראשונה שאני רושם הוא ישר מריץ לי כל מיני שמות קבצים. גם במצב safe mode התקלה נשארת. אני חייב לתקן את הבעיה ומהר. אני חושב לעשות פירמוט למחיצה ולהתקין OS מחדש אבל אני לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה. בבקשה עזרה אני חייב את מחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אפליקציה כזו (למשל כמו "פתיחה בנגיעה") "יודעת" לפתוח רק את שערי החניון של הבניין שלנו, ולא שערים של חניונים אחרים? יש לציין שהכנסת מספרי הטלפון של הדיירים שמקבלים הרשאה לפתוח את השער היא באמצעות אפליקציה אחרת - אפליקציית ניהול שאינה תת אפליקציה של פתיחה בנגיעה.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-