תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לפני כמה ימים לשחק במשחק רשת apb reloaded והמשחק עובד חלק ולאחר כמה שניות הוא נתקע המסך הופך לשחור ואז חוזר למשחק וככה זה חוזר כול פעם ומה לא ניסיתי הורדתי רזולוציה ביטלתי פילטרים הורדתי רמת גרפיקה למדיום ועדיין המשחק נתקע גם התקנתי מחדש את הווינדוס , עידכנתי את כול הדריברים ושום דבר לא עוזר בדקתי טמפרטורה בזמן מאמץ במשחק והינה תמונת מסך: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name Asus P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) שתי סטיק…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב ספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מבקש ממכם לקרוא את הכל בלי עצלנות, זה לא ארוך כפי שזה נראה. קודם כל לפני שאשכח, מפרט המחשב: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz 512 RAM NVIDIA GeForce 7600 GS אוקי אז הכל התחיל ככה: לפני כמה חודשים נהרס לי הכרטיס מסך (Radeon 9250), פשוט נהרס קרה שם משהו לא משנה. קניתי כרטיס מסך חדש, GeForce 7300 GT, הכל עבד טוב שיחקתי ופתאום אחרי חצי שעה-שעה: בעיות בגרפיקה. כשאני מדבר על בעיות בגרפיקה אני מתכוון לדברים כאלו: http://img98.imageshack.us/img98/9050/denuke0000dj4.jpg סבבה השלב הראשון שניסיתי, עדכוני דריברים. העידכונים לא עזרו לכן עברתי לשלב הבא, בדיקה של הכרטיס מסך בחברה. הטכנאי שלי שלח את הכרטיס מסך לתיקון ואמר שלא מצאו בעיות ושאני יבדוק שוב שיש בעיות. חזרתי הביתה בדקתי טמפרטו…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מערכת הפעלה וינדוס 10, הלוח - ASUS P8 Z77-M Pro, ניסיתי מספר רמקולים והתוצאה זהה, ניסיתי לחבר את הרמקולים מקדימה, אותו הדבר. ברגע הפעלת קובץ מוזיקה או סרטון שומעים אותו ממש בקושי, שברקע רעש שריקה וזמזום שמשתנה בעת הזזת העכבר למשל. הדרייברים מעודכנים, הבעיה הופיעה פתאום כך לאחר הדלקת המחשב, יש מצב שהבעיה בלוח? יש למישהו רעיונות לפיתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי את האנדרואיד למחשב ועל זה התקנתי את הטינדר אבל בצט שיש שם אני לא מצליח לכתוב בעברית למה זה ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
העם לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה על המחשב עד אשר המחשב נדלק ואז נכבה שוב פעם יכולה לעשות נזק כלשהו למחשב? הפעול מבוצעת לצורך איפוס רכיבים כמו רכיבי רשת USB וכדומה. או שכדאי להוציא את כבל החשמל מהמחשב ולאחר מכן להחזיק את כפתור ההדלקה לחוץ? תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריכה את עזרתכם. קניתי מחשב יד 2 מחברה שנסגרה. על המחשב מותקן אופיס, אך הרישיון שלו הושבת. כלומר, לא ניתן להשתמש בו. אני רוצה להתקין את הגרסה שהשתמשתי בה במחשב הישן (ששבק חיים) ושאותה רכשתי במיטב כספי העניין הוא שמדובר ב- Office Small Business 2007 וכשאני מנסה לעדכן את הרישיון, מיקרוסופט לא מזהים אותו, כי זה מוצר שכבר אין לו תמיכה. ממש לא בא לי להשקיע עוד פעם ברכישת רישיון ואין לי צורך בגרסה עדכנית של האופיס. 2007 זה מספיק טוב בשבילי. יש לכם רעיון מאיפה אני יכולה להוריד את התוכנה ולהתקין עם ה- product key המקורי שבידי? או כל פתרון יצירתי אחר (וחוקי). תודה מראש למשיבים
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מהבוקר של אתמול המחשב נכבה ומסרב להדלק. בהתחלה לא הייתה כל תגובה, בדקתי את הספק כח ע"י קצר בפינים 15-16 והבנתי שהוא הלך, קניתי חדש, אחד שמספק אף יותר וואט מהקודם. לאחר החיבור וניסיון ההדלקה, המאווררים, של הספק ושל המעבד עושים כמה סיבובים והמחשב נכבה. הוצאתי את כל החיבורים, כרטיס המסך, הכוננים הקשיחים והצורב וניסיתי להרציץ אותו ערום ולא השתנה דבר, ניסיתי לשחק עם הראם בשביל לשלול אך גם זה הועיל. קניתי סוללה חדשה ללוח אם, דבר שלא עזר. פירקתי את הלוח אם ושמתי אותו על שולחן עץ ולידו את הספק בלבד, ללא שינוי. הקבלים על הלוח נראים בריאים, לפחות לפי מה שאני רואה. המפרט של המחשב, כאשר הוא ערום הוא: i7-4770k ללא אוברקלוק Gigabyte q87m d2h 8GB*2 Ballistix Seasonic S…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי קיבלה מהעבודה לפטופ סמסונג (דגם np530u3c), עם ווינדוס 7 אנטרפרייז. הבעיה היא שבכל הפעלה מחדש של המחשב (אם זה ריסטרט או כיבוי והפעלה), הכל נמחק והמחשב חוזר למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסא. תוכנות וקבצים נמחקים, הוא לא זוכר את הסיסמא של הוויפי, צריך להתקין מחדש דרייבר לעכבר וכו'. הכל מתאפס לגמרי. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך בהגדרות שאפשר לסדר את זה או שצריך לשלוח את זה לטכנאי. אם זה היה מחשב פרטי לא היה אכפת לי להתקין מחדש ווינדוס או משהו כזה, אבל בגלל שזה מהעבודה שלה ויש שם כבר רישיון לאנטי וירוס, אופיס וכל מיני דברים כאלה אני לא רוצה להתעסק יותר מדי ולמחוק הכל לגמרי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן,יש לי שתי כרטסי מסך HD 6950. איך אני מפעיל את ה-CROSSFIRE ומוודא שזה עובד?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע לחיבור מחשב לטלוויזיה. עד לא מזמן הייתי מחבר את המחשב לטלוויזיה רגיל באמצעות חיבור HDMI, שום דבר לא השתנה מלבד הפסקת חשמל אחת (שאולי היא הגורם) CTRL P לא מזהה את המסך הנוסף, עדכנתי דרייבים, חיברתי כבל אחר, חיברתי למקרן ולא לטלוויזיה. המחשב עצמו המקרן כן מזהים שהכנסתי קבל אבל עדיין המחשב לא מזהה. בנוסף הוצאתי את הכניסה של המסך הרגיל השארתי רק את החיבור לטלוויזיה והפעלתי מחדש. גם לא מזהה. אשמח לעזרה כי נראה לי שניסיתי הכל
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי לפטופ טושיבה קצת עגלה, עם זיכרון 4 ג'יגה אני רוצה להרחיב ל 8 ג'יגה אבל יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לרכוש מישהו יכול לסייע? מבחינת המפרט של המחשב, אני לא יודע איזה פרטים רלוונטיים: Processor Intel Core i3-2328M 2.2 GHz Motherboard: Intel - PLCSF8 Memory Type: DDR3 Module Details: Slot "BANK 2", 4 GB, Speed "1333 MHz SODIMM", Type "DDR3", Manufacturer "Samsung" Operating System: Microsoft Windows 10 Home (64-bit)
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-