תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום למי שהוא יש ניסיון עם זה? האם אפשר עם הסוללה של שיומי להטעין לפטופ שיש לי חיבור חשמל רגיל? לא USB C או בסגנון. ראיתי שיש גם יעודיים ללפטופ , רק שהם גדולים, אבל עדיין זה שימושי.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת אם בעיה של המסכים הכחולים והתקיעות החוזרות של המחשב יכולות להיגרם מהרד דיסק פגום ??? לאחר שבדקתי עם כרטיס מסך וזכרונות ממחשב אחר הבעיה עדיין נמשכת, רציתי לדעת אם ההרד דיסק יכול לגרום לזה ? ואיך אפשר לדעת האם ההרד דיסק דפוק, מדובר ב-WD 80GB, קניתי אותו בפנדה לפני קצת פחות מ-3 שנים, אם אני לא טועה הדגם הזה בא עם אחריות ל-3 שנים ושמרתי את הקבלה, אבל אני רוצה לוודא קודם שזה באמת ההרד דיסק... תודה.
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה, אני מנסה לחבר את הלפטופ שלי (Schenker XMG A722) לטלוויזיה ללפטופ יש 2 כרטיסי מסך: GeForce 660M ו Intel HD Grephics 4000 עם טכנולוגיית Optimus שניתן לבחור עם איזה כרטיס מסך לעבוד. בכל אופן אני כבר מנוסה בחיבור מחשבים לטלוויזיות אבל עם הלפטופ זה פשוט לא קולט, אין תמונה ואין סאונד, כמובן שבדקתי אם הכבל תקין (אני מצליח לחבר את הכבל מהמחשב הנייד לטלוויזיה בלי בעיות), שהערוץ בטלוויזיה מוגדר נכון והרזולוציה תקינה. לא יודע אפשר לעשות חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני מנסה לפתור את הבעיה כבר 3 ימים.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן מכירים את המסך טעינה של WIN8.1? יש את העיגול המסתובב הזה... אז עד לפני כמה ימ ים, לאחר כ 2 סיבובים של המעגל, אני כבר הייתי בשולחן העבודה שלי. פתאום, עכשיו אני צריך לחכות משהו כמו 30 שניות. שמתי לב שניתוק של HDD eSATA, מתקן את הבעיה. מה שמטריד אותי הוא העובדה שיש לי את eSATA הזה במשך כמה שבועות ללא בעיות. זה משהו שקרה לאחרונה (כמו 3-4 הימים האחרונים). ה-eSATA מכיל שני כונני גיבוי N ו-G. צירפתי קובץ MSINFO אודה לעזרה בנושא. 0 0
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי קיבלה מהעבודה לפטופ סמסונג (דגם np530u3c), עם ווינדוס 7 אנטרפרייז. הבעיה היא שבכל הפעלה מחדש של המחשב (אם זה ריסטרט או כיבוי והפעלה), הכל נמחק והמחשב חוזר למצב כאילו הוא יצא עכשיו מהקופסא. תוכנות וקבצים נמחקים, הוא לא זוכר את הסיסמא של הוויפי, צריך להתקין מחדש דרייבר לעכבר וכו'. הכל מתאפס לגמרי. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך בהגדרות שאפשר לסדר את זה או שצריך לשלוח את זה לטכנאי. אם זה היה מחשב פרטי לא היה אכפת לי להתקין מחדש ווינדוס או משהו כזה, אבל בגלל שזה מהעבודה שלה ויש שם כבר רישיון לאנטי וירוס, אופיס וכל מיני דברים כאלה אני לא רוצה להתעסק יותר מדי ולמחוק הכל לגמרי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. מחשב שלי בן פחות משנתיים. הכל עבד והיה מצויין. לאחרונה אחד המשחקים שאני משחק עבר "שידרוג" או לא יודע איך עוד להסביר את מה שקורה. המחשב מכבה לי בפתאומיות וכשאני מדליק אותו הוא מראה הזהרה על מצב ספק. (התמונה מצורפת) הורדתי CPUID. גיליתי די בוודאות שכשיש מעל ל 10 משתתפים מכל צד במשחק אז באמת מעבד מתחמם. ל 87C. קצת גוגל וגיליתי שזה טמפרטורה מוגזמת אפילו למעבדי K. שלא לדבר על S שיש לי. חידשתי משחה אך זה לא עשה הרבה, הוריד ב 5C בלבד. כרגע די ברור לי שאני חייב לשדרג לקירור טוב יותר ולא להשאר עם מקורי של אינטל. השאלה המרכזית היא האם יש איפשהו לוגים כדי לוודא שמחשב נכבה עקב טמפרטורה של מעבד? יש מצב שאחד לא קשור…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול ללחוץ על למעלה + שמאלה!!! זה משגע אותי!!! מה זה?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את הארד דיסק ... והבעיה היא : זה בסדר אם יהיה רק כונן אחד? כלומר זה לא משנה אם הארד דיסק מחולק לכמה חלקים או או אחד? נניח רק C.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי עידכון ביוס לאחי אני חושב שעשיתי טעות קשה זה הלוח : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#bios הביוס היה מעודכן F7 והלכתי על הביוס הכי חדש 10B " בטה " טעיתי ? 1. זה בטה זה טעות ? פשוט עידכנתי לפי התאריך 2. ליד כל ביוס רשום משהו איך יודעים מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבאתי הביתה אתמול מחשב חדש מאייבורי שמח ומאושר ונחשו מה ? ידעתי שמשהו יקרה מפרט : E5300 MSI G41M4-F CEON 2GB 800MHZ RAIDMAX APEX + FSP 400W 12CM התקנתי מערכת הפעלה - ולפתע המחשב עבד לאט כמו פנטיום 3 ישן קירטע בקושי זז ושוב עבד מהר ושוב קירטע לחצתי התחל כיבוי הפעל מחדש במסך היה " NO SIGNAL " ובמארז של המחשב היה מתח ! כיביתי את המחשב הדלקתי והפעם עשיתי הפעלה מחדש בלי מאמץ ולא קרה כלום שהפעלתי 3DMARK זה קרה שוב עשיתי MTEST ל CEON ויצא תקין הבעיה בכרטיס מסך ! OB . רק ביום ראשון יבדקו את זה ואני תלוי בטכנאים החובבנים של אייבורי מזל שקניתי מחשב בגרושים ולא נסחפתי ! התעקשתי שיבדקו את המחשב לפני שאני הולך שלא יאשימו אותי בגרימת נזק כבר קלטתי עם מי יש לי עסק אני מ…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בו את זה אבל זה נראה לי המקום הכי נכון. תמיד כשאני מתקין משחקים בכונן שהוא לא C אז המשחק לא פועל לי וזה מזמן ככה עכשיו לפי מה שאני יודע זה לא בעיה זה פשוט ככה כי המשחק צריך גישה למסמכים שלי . אני צודק או שזה לא נכון? אם כן יש דרך לפתור את את זה ?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה- USB שלי, והיום אחרי שאני מכניס אותו לפתע זה מראה לי את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/862hcw אני מאוד מאוד אשמח לעזרה איך לטפל בשגיאה הזאת, אני לא יכול לחיות בלעדי ה USB הזה, תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב ישן כבן 5. הבעיה היא כזאת מאז ששדרגתי לווינדוס 10 המחשב קורס וקופא . פשוט יש ליד השעונים סימן של משולש אזהרה צהוב. פעמים רבות אחרי שימוש במחשב או לחילופין שהוא דלוק ואני לא נוגע בו . הוא פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום. אני אוסיף תמונות: זה המפרט שלי: אני עדכנתי את מנהלי התקנים. בעיקרון זה המפרט של המחשב שלי: אשמח לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ? נ.ב המחשב במצב בטוח לא מראה את הבעיה הזאת. …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם שואל בשביל חבר, מדובר על dell vostro 5471.. נראה שהמסך התנתק מאחת הדפנות, המחשב עובד אך נכבה לאחר מס' שניות. האם זה בר תיקון לדעתכם? שווה לנסות לפתוח את הפאנל האחורי לבדוק אם ניתן להחזיר את המסך לתושבת איכשהו?
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם לחבר שלי התהפך המחשב הכל ממש עכשיו הוא משתמש עם מסך הפוך עד כמה שזה נשמע מצחיק אבל זה המצב מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את המחשב שלי וכרגע מותקן שם כרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX560 TI דרייבר מעודכן מהדיסק,מדי פעם קורה שהמסך מתכבה ונדלק מחדש עם הודעה הזו,נסיתי לעדכן דרייבר חדש מאתר של NVIDIEA אך לצערי הוא עושה עוד יותר בעיות אחרי שמתקין אותו הרקע של המסך נעלם לןגמרי מה אתצם מציעים לנסות? נ.ב מצרף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כיבוי פתאומי של המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מסך שחור ולא ניתן לעשות כלום. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי לנקות את האבק ולבדוק אם החיבור של הדיסק הקשיח מחובר כמו שצריך. זה לא עזר. לאחר מכן, נכנסתי דרך הביוס, הכנסתי את דיסק ההתקנה של ווינדוס ועשיתי שה-CD יעלה. המחשב נדלק מחדש, ונשאר הלוגו של המסך. בדקתי בביוס boot option priorities: והכל נראה תקין. (יש אופציה אחת - SATA SM...) (יש לי 2 דיסקים קשיחים. על ה-SSD מותקנת מערכת ההפעלה) וכשנכנסתי דרך הביוס לדיסק הקשיח מופיעות לי שתיי אופציות: sata (boot option #1) ו- bo…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפטופ חדש וכדי להיפטר מווינדוז 8 המקולל אני רוצה לפרמט ולהתקין את ווינדוז 7 החביב אותו יש לי על דיסק. בלפטופ אין כונן DVD, אבל יש לי כונן DVD חיצוני שמתחבר ביואסבי. תהיתי האם אני מחבר אותו בשביל הפרמוט והוא יצליח לעשות ממנו boot כאילו שהוא כונן פנימי. רב תודות כרגיל!
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הורדתי את האנדרואיד למחשב ועל זה התקנתי את הטינדר אבל בצט שיש שם אני לא מצליח לכתוב בעברית למה זה ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-