עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מבקש ממכם לקרוא את הכל בלי עצלנות, זה לא ארוך כפי שזה נראה. קודם כל לפני שאשכח, מפרט המחשב: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz 512 RAM NVIDIA GeForce 7600 GS אוקי אז הכל התחיל ככה: לפני כמה חודשים נהרס לי הכרטיס מסך (Radeon 9250), פשוט נהרס קרה שם משהו לא משנה. קניתי כרטיס מסך חדש, GeForce 7300 GT, הכל עבד טוב שיחקתי ופתאום אחרי חצי שעה-שעה: בעיות בגרפיקה. כשאני מדבר על בעיות בגרפיקה אני מתכוון לדברים כאלו: http://img98.imageshack.us/img98/9050/denuke0000dj4.jpg סבבה השלב הראשון שניסיתי, עדכוני דריברים. העידכונים לא עזרו לכן עברתי לשלב הבא, בדיקה של הכרטיס מסך בחברה. הטכנאי שלי שלח את הכרטיס מסך לתיקון ואמר שלא מצאו בעיות ושאני יבדוק שוב שיש בעיות. חזרתי הביתה בדקתי טמפרטו…

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אחת המערכות עריכה שלי בנויות כך: לוח אסוס P4C800E DELUX ATI X9600XT פנטיון 2.8 2 גיגה זיכרון וכמובן כרטיס עריכה של קנופוס. המערכת עבדה יפה מאוד קרוב ל 5 שנים. פתאום המצב כזה: אני מדליק את המחשב, הלוח הזה, שיודע "לדבר" ולהתריע על שגיאה אומר " SYSTEM FAILED CPU TEST" ושמתי לב שגוף קירור של הציפסט ר-ו-ת-ח . ניתקתי הכל- את כל הכרטיסים כל החוטים וזיכרון, עדיין לא נדלק,ועשיתי clear cmos. המחשב לא עולה והמסך לא נדלק בכלל. חייב לסדר את העניין מהר,כדי להבטיח השמח עבודה תקינה (ופרנסה כמובן). מישהו מכיר? מה הפתרון? תודה לעוזרים

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אחרי ריסטרט מטומטם במהלך הסרת תוכנת רול בק בשם reboot restore rx הבוט נהרס. ניסיתי לבצע תיקון בוט מדיסק הפעלה של חלונות אבל התוכנה מחזירה הכל אחורה,אני מניח,ואין אפשרות לשחזר אותו. מה אפשר לעשות במצב כזה? תודה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by croko,

שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???

5. קניתי מחשב נייד חדש מאמזון מחשב גיימינג של acer Predator Helios 300 שהגיע עם וינדוס שמותקן על הssd אבל הדיסק קשיח של ה 1T אני לא מזהה במחשב גם כשאני מנסה להכנס למנהל דיסקים מהמחשב שלי אני ישמח לעזרה תודה.

6. Started by azi,

שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. הכנסתי כבר 2 דיסקים משחקים DVD-R ואני פותח את התיקיה ופשוט ריק מה לעשות??

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by shr,

שלום! יש לי מחשב נייד compaq presario 1700 בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה עובדת. איך אני יכול להתקין מערכת הפעלה?(לא משנה איזה) אפשר להתקין עם mp4 שעליו אני ישים את הקבצים למשל של הוינדוס ואז איכשהו עם דיסקט אתחול לעשות boot לusb ?אם כן איך? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. עכשיו אחרי שפירמטתי (לא בדיוק פירמוט, אלא שיחזור למצב ממש התחלתי) וגם הוספתי ארדיסק חדש- המחשב כל הזמן נתקע- תוכניות שנתקעות ומציגות את ההודעת שגיאה של "לא מגיב", גם לפעמים סתם פתאום נתקע ואני לא רואה כלום מלבד הרקע, או מסכים כחולים, או שאפילו המחשב לא נכבה, ולא משנה מאיפה אני מנסה (דרך מנהל המשימות או דרך התחל) וזה ממש מעצבן כל זה, זה מחשב יחסית חדש ומאוד יקר. חשבתי שהבעיה נובעת בגלל הספק- כי עכשיו הוספתי עוד ארדיסק, אז זה בטח מכביד עוד יותר על הספק שהוא לא כזה חזק. אבל יכול להיות שבעיות כאלה נגרמות בגלל ספק? יש תוכנה שיכולה לבדוק את הספק ואם הוא מחזיק טוב את המחשב? בקשה תעזרו כי זה מעצבן ואי אפשר ככה להתשמש במחשב....

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by AvivHalevy,

קניתי מחשב חדש התקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE הכל טוב ויפה עד שעשיתי למחשב ריסטארט וזה מה שקורה כזה לפעמים מאפשר לי להיכנס ל SAFE MODE זה עובד אבל אין לי אינטרנט אין לי כלום

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום רב ספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

שלום לכל המומחים והעוזרים. הסיפור הוא כזה: לאחר ניקוי יסודי של המחשב" אבק, ניקוי מאווררים והחלפת משחה תרמית המחשב מסרב להדלק חזרה. ברגע שמפעילים אותו הוא עובד לאיזה כמה שניות(יש רעש של המאוורר ונוריות במארז נדלקות) אבל לאחר מכן הוא פשוט נכבה. במחשב כרגע מותקן רק המעבד ולא שום דבר אחר- הכל נותק. יש לציין שבלוח אם יש 2 נוריות ואחת מהן לא דולקת. מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF אודה לפתרון התעלומה. נ.ב המחשב של החבר שלי אבל היות והוא לא עובד( ) אני רושם את הבעיה דרך יוזר שלי.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. בעיה ממש גדולה אני מיואש כבר כמה ימים אחרי ופרמוטים ומה לא קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו וינדוס 8.1 , בפעולות שדורשות הרבה זכרון הוא פשוט קורס , ותהליכים בעמודה של זכרון כתוב 100% כמו פה : http://h30434.www3.hp.com/t5/image/serverpage/image-id/43249i5B190E03BAEB51B4/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 עעכשיו בדקתי באינטרנט וראיתי שזה בעיה פופולארית מאוד אבל שום פתרון לא עזרררר, למישהו יש מושג נתקל בזהה אני משתגע כברר

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום,חלקכם אולי זוכרים שהיתה לי בעיה דומה עם המחשב בפעם הקודמת שסודרה ע"י מחיקת הדריברים של המדפסת. הבעיה היתה שהעכבר היה נתקע לכמה שניות וכל המחשב היה קופא איתו ומשתחרר,ולפעמים העכבר היה קופא לדקה~ ואחרי דקה המחשב היה משתחרר והעכבר לא,ז"א שהוא פשוט היה נשאר באותה נקודה בלי שום כוונה נראית לעין לזוז,ובפעמים אחרות הכל פשוט נתקע ולא השתחרר! הבעיה שוב חזרה,אפילו גרוע מקודם,כי הפעם אין לי מה להאשים,פעם קודמת שזה היה קורה,התפריט של הAlt+Ctrl+Del היה עולה ומראה לי שהקובץ Msgrv32 הפסיק להגיב,הפעם זה לא קורה,הקובץ הזה אפילו לא נמצא ברשימה הפעם! מה יכול לגרום לפאקינג האנגים הללו שוב? ואיך אפשר לסדר את פעם אחת ולתמיד? (אולי פירמוט?) ד"א הבעיה מתרחשת גם ללא האוברקלוקינג שעשיתי על …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ofir667,

אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by meni123,

היי, ניסיתי להתקין ubuntu 12 על מחשב שהיה בו dualboot של win7 וubuntu13, (המטרה היתה להחליף את 13 ב12). במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום בפרטישן כדי להחליף את האובונטו. שיחקתי שם קצת עם הpartition אך לא הצלחתי להתקין את האובונטו. עם זאת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש ואני מנסה לעשות Boot כרגיל לווינדוס אני מקבל את ההודעה שבתמונה. משהו יודע מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by ccc,

אני פשוט חייב את הגיים פורט שמסרב לעבוד... זה מה שקורה אחרי שגם ניסיתצי להחליף סלוט, לקבוע ערוץ אחר שאין שום דבר פנוי גם ככה, להתקין דרייבר, לבטל את הכרטיס של הלוח והכל... מה אפשר לעשות?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by ShaharSi,

האם יש אופציה של ביטול המתח של חיבורי ה usb3 כאשר המחשב מכובה? הארד דיסק החיצוני שלי ממשיך לעבוד והרעש שלו משגע אותי!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by moishi86,

היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?

20. הי, יש לי לפטופ של asus בן כמה שנים טובות שזז כמו עגלה שבורה ביום רע... תוהה אם החלפת ההארדדיסק בSSD תעשה שינוי דרמטי אם החיבור עדיין יהיה מסוג SATA, היות ואין בו סלוט ל m.2 MVNe. מה דעתכם? תודה!

21. ??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?

23. המסך שלי משמיע רעשים חזקים כשהוא נמצא על85 mhz וכאשר הוא בקצב רענון נמוך יותר הוא משמיע את הרעשים הרבה יותר חלש הדגם הוא syncmaster 700ift של samsung מסך דיי חדש נקנה לפני כשנה וחצי תודה לעזורים ;D

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by haimvrt,

התחלתי לפני כמה ימים לשחק במשחק רשת apb reloaded והמשחק עובד חלק ולאחר כמה שניות הוא נתקע המסך הופך לשחור ואז חוזר למשחק וככה זה חוזר כול פעם ומה לא ניסיתי הורדתי רזולוציה ביטלתי פילטרים הורדתי רמת גרפיקה למדיום ועדיין המשחק נתקע גם התקנתי מחדש את הווינדוס , עידכנתי את כול הדריברים ושום דבר לא עוזר בדקתי טמפרטורה בזמן מאמץ במשחק והינה תמונת מסך: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name Asus P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) שתי סטיק…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by ashbit_q,

הורדתי דרייבר לביוס והוא קובץ ROM איך אני משתמש איתו? תודה !!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים