עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by VP24,

לפי מה שהבנתי חובה להשתמש בכבל 3 פינים וכמובן לוודא שיש הארקה תקינה לתשתית חשמל בבית. בנוסף כשמתעסקים עם המארז צריך להשאיר את הספק כבוי ומחובר. מה שאני לא להבין זה למה אחרי כל זה צריך את הצמידים שמחברים לספק או לגעת בספק כל כמה דקות? כדי לשחרר חשמל סטטי מהגוף כביכול?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by mz155,

כשאני רואה סרטים בBSplayer, אחרי בערך רבע שעה, קורה אחד משני דברים: 1. יש מסך כחול שאומר שהחומרה לא הותקנה כמו שצריך ואז הוא מפעיל את המחשב מחדש 2. הסרט הופך להיות שחור וכתוב שהדרייבר הפסיק לפעול וחזר לפעול שוב (כתוב שהקובץ הזה nvlddmkm) חשוב לציין שהמחשב חדש, נקנה לפני שבועיים. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא הכי מעודכן שיש (האתר של nvidia) והמחשב רץ על ויסטה.. תודה לעוזרים mz155

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  3. במחשב פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו אחרי 5 דקות של פעילות. אין לי ברירה אלא לעשות ריסטארט למחשב ולחכות שוב עד שייתקע... חייב עזרה דחוף... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.

5. Started by idan21m,

שלום לכולם .. התחדשתי במחשב חדש ויש לי איתו בעיות בזכרונות אז ככה הלוח אם שלי P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600 הזכרונות שלי ‏3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600MHz אז ככה בתוכנה 3dmrk06 הוא מראה לי שיש 6GB שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי 4GB ובמאפיינים של המחשב הוא מראה לי 4GB, יש לי ווינדוס 7 64 ביט . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by matan007,

המחשב שלי בן שנה ושבעה חודשים נקנה מ-KSP ועד עכשיו עבד מצוין להפליא. זה המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 8GB RAM gigabyte 880gm ud2h sapphire hd 6850 crucial m4 128gb ssd samsung f3 1TB SeaSonic 500w 80+ ss-500et antec two hundred v2 פתאום לאחר שנכנסתי למשחק כבד כל שהוא, המסך ריצד והופיעו צבאים ירוקים או סגולים עליו עד שהכל קפא לשחור ועשיתי ריסטרט. אחרי זה הפעלתי שוב את המחשב וכל פעם המסך הופך לוורוד תוך כמה דקות (גם על שולחן העבודה). כעת שאני מפעיל את המחשב, לא קורא כלום כלל והכל מת (נדלק הספק והכל, אבל אין מסך או פעולת HDD). ההימור הברור הוא שהלך לי הכרטיס מסך..אולם שהכל קופא והמסך ירוק או שחור למשל..אני רואה שהמחשב לא עובד מבחינת HDD וכ"ו וכאילו גם שאר הדברים חוץ מכרטיס …

• 80 תגובות
    • 42.9k צפיות
  7. שלום,הדלקתי לראשונה את ה NUC שקיבלתי (I3 6100U, עם זיכרון 8GB קינגסטון וכונן M2 SSD 250GB של סמסונג). הבנתי שעל מנת להכנס לביוס יש ללחוץ על F2, אך לשווא (חיברתי מקלדת חוטית, כדי לוודא שאכן היא מחוברת. כמו כן, בלחיצה על NUM LOCK, הנורית NUM LOCK מגיבה, כלומר - המקלדת מחוברת)ישנו לופ חוזר על עצמו עם הודעות שגיאה:PXE-E61 Media test failure, check cablePXE-M0F: Existing Intel Boot Agentמה הבעיה? יתכן שברירת המחדל הינה עלייה מתוך ה SSD (ואז, כמובן תהיה הודעת שגיאה, כי אין כלום על ה SSD)?איך נכנסים לביוס? באיזה שלב עלי להקיש F2? ניסיתי הכל משלב המסך השחור, ועד לשלב הלופ, אך לשווא.תודה

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by GRINFELD,

יש לי READON 9100 וכל הזמן המסך רועד! יש לי 2 מסכים, אחד SAMPO ואחד MAG ובשניהם הוא רועד ממש חזק. במחשב השני יש לי GeForce 2 ו2 המסכים עובדים יופי! מה יכול לגרום לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by Shadow64,

זאת הגרוטאה שלי : Pentium 4 Willamette, 1500 MHz Intel Winnipeg D845WN Generic 512 MB (SDRAM 133Mhz) NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB), AGP X4 SAMSUNG SV3002H (30 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Win XP Pro, DX 9.0c עכשיו, GTA-SA מקרטע על ההגדרות הנמוכות ביותר למרות שהוא עובר את דרישות המינימום (וה Frame Limiter כבוי). מה אתם חושבים, יש איזושהיא בעייה או שהמחשב פשוט איטי? אגב, ציון 3D Mark03: 953 ציון 3D Mark05: 237 (ידוע, עלוב ביותר... :'()

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by tzionkr,

אהלן אנשים ... יש לי בעייה כזו.... חיברתי מחשב עם הארד דיסק אחד SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ויש לי דיסק נוסף IDE שאני משתמש בו, אך אני לא מצליח לקנפג אותו במערכת. בשום צורה שניסיתי לא זוהה עכשיו יש לי גם כמובן כונן DVD שהוא IDE שיושב על אותו הערוץ כמו ה - HD את הכונן הוא כן מזהה ונותן גישה אליו לא ברור איך הג'מפרים אמורים להיות ע"מ לעבוד עם שניהם במקביל תודה על העזרה

11. Started by noy2222,

אז ככה, הבעיה הזאת נמשכת כבר כמה חודשים ואף אחד לא מצליח לפתור אותה: כשאני משחק במשחק גרפי כלשהו, תוך 2-20 דקות המחשב נתקע לחלוטין. ניסיתי לפרמט, להפוך את הכוננים ל fat32, להחליף מערכת, להחליף כרטיס גרפי, להחליף זיכרון, להוסיף מאווררים, שום דבר לא עובד... פרטי מערכת: p-4 2.4 לוח אם - asus p4s533-vm כרטיס גרפי - geforce 4 mx 440-8x 256 mb (די די אר) windows xp בתודה מראש noy

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. שלום חברים, ביצעתי התקנה נקייה של Windows 10 pro x64(עם קוד מקורי) הכולל את העדכון הגדול שהיה לאחרונה. לאחר עליית המערכת לוקח לחיבור אינטרנט (מחובר עם כבל ישירות לראוטר) בין דקה ל-2 לזהות חיבור. הבעיה לא חוזרת בעת ביצוע ריסטרט אך חוזרת בכל הפעלה חדשה (לאחר כיבוי מלא) ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים בDevice manager ולא פתר את הבעיה. בצעתי הסרה והתקנה מחודשת וללא הצלחה. אשמח אם תוכלו לעזור לפתור בעיה מציקה זו שלא מצאתי עבורה פתרון בגוגל תודה נ.ב. יש ברשותי לוח אם מדגם intel dh77eb.

13. Started by ido_m2,

שלום לכולם אני חדש פה קניתי אוזניות האלו https://www.amazon.com/gp/product/B00IORDD7S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 התקנתי את הדריבר מאתר הבית שלהם עכשיו השאלה שלי איך אני עובר לשמע מהרמקולים של המחשב לאוזניות? יש לי ווינדוס7

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hagay21,

מה פשר השגיאה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Simply,

a

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב חבר'ה לילה טוב. אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך. בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest. מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין. אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!! החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות. דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT. זה נראה לכם תקין? ???

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. שלום אשמח לעזרתכם לפני שאני מוציא כסף סתם יש לי מחשב בן 3.5 שנים בערך. מצורף המפרט לפני קרוב לחצי שנה קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהמחשב עשה ריסטרטים ללא הפסקה והמסקנה הייתה שמדובר בכרטיס מסך. לפני כחודשיים החלה בעייה חדשה שמתרחשת לפעמים בעיקר בזמן משחק. המחשב נתקע על מסך בצבע אחיד מסויים עם פסים. הסאונד ממשיך לכמה שניות ואז נתקע על ביט מסויים. לקחתי את הכרטיס מסך לבדיקה ב- KSP (באחריות) והם אמרו שהוא תקין. בשבוע הראשון אחרי שהכרטיס מסך חזר לא היה בעיות כלל. ואז הבעייה חזרה מידי פעם בזמן משחק הוא נתקע על מסך בצע אחיד רנדומלי (בלי פסים כבר) וביט סאנוד תקוע. האם התסמינים מתאימים לבעיה של ספק כוח (יש לי 450W והדרישה לכרטיס מסך היא 500W)? יש לכם ר…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. היי לחבר שלי יש לוח giga byte ga-7vaxp http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAXP.htm לאחר שימוש של שנה בערך הלוח עולה עד לזיהוי IDE ושם הוא עוצר ולא מוכן להמשיך לא לביוס ולא כלום ??? גם ניסיון להיכנס לביוס ליפני שהוא מחליט לקחת חופש עלו בתוהו הלכתי להחליף אותו ותתפלאו החליפו לי אותו ביום אחד כלומר למחרת זה היה מוכן אני הולך לקחת אותו ואני מקבל לוח אם חדש באריזה מקורית שמח וטוב לבב הולך ;D להרכיב לו את המחשב והינה בעיה הWINXP עולה ממש לאט לעובד בצורה מעוררת חשד הפעלה מחדש וכניסה לביוס מגלים לי כי המעבד נימצא על 101 מעלות והלוח על 40 מעלות נשמע לי קצת מוזר למרות הAMD גם לו יש גבול והוא מזמן עבר חלף לו :smiley5: נגעתי בהיטסינק והוא …

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by thbyrby,

שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות

21. הי, יש לי מחשב נייח (WIN7 אם זה משנה) שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר. הטאבלט מזהה את הרשת ומתחבר אליה ללא בעיה בכל מקום בבית. עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף שיש עליו XP והוא לא מזהה אותה. אני לא יכול לחבר אותו עם כבל כי המרחק לראוטר ארוך מדי. איך לגרום לו לזהות שיש רשת אלחוטית? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tbox27,

אז ככה , כמה פעמיים ביום בדר"כ כשהמחשב עובד עם הרבה ישומים כמו מדיה פלייר תוכנות הורדה למינהן וכדומה הוא לפתע קורס ולאחר שהוא עולה מחדש כתוב " שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה " אני לא חושב שהוא קורס בגלל העומס כי המחשב הוא יחסית חזק INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בכל מקרה חשבתי שאולי הבעיה היא השילוב של האסוס והראדון אבל בדקתי והמספר הסידורי של הראדון מסתיים 30 ובחוברת של האסוס היה רשום שבכרטיסים שמסתיימים ב 30 או יותר הבעיה נפתרה למישהו אולי יש רעיו מה יכול לגרום לבעיה ? ...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  23. Started by avio,

קניתי כונן של 250gb והביוס מזהה רק 8 ניסיתי לעדכן את הדריבר ללוח אם + לביוס וזה לא עזר יש לי P3 733 עם לוח של ASUS CUV4X וביוס של AWARD מה לעשות הלאה כדי לפתור את הבעיה הזאת ????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי. כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי בעיה. בשבוע האחרון אני עובד על המחשב הרבה לא כיביתי אפילו פעם אחת אותו ולפני איזה ארבעה ימים הוא התחיל לעשות לי ככה: אני עובד איזה חצי שעה על המחשב, ברגע שאני מתחיל כמה תוכניות ביחד וכאילו מעמיס עליו אז ישר נתקע ואז קופץ מסך כחול שלא הבנתי כל כך מה רשום. רשום אבל משהו על זה שהמחשב צריך להיכבות בשביל שלא ייגרם נזק ושזה משהו שקשור לזכרון. בכל מקרה, אין לי ניסיון בגרוש בדברים האלה אבל יכול להיות שפשוט לא כיביתי הרבה זמן אז זה מתחמם או משהו וזה לא עובד טוב ופשוט כדאי לי לכבות את המחשב לכמה שעות שזה יתקרר? במקרה שלא, זה המפרט שלי: INTEL PENTIUM D 950 (ליבה כפולה 28) 1024 RAM GeForce 7300GS מחכה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gabig12,

שלום יש לי מסכים כחלים כבר תקופה די ארוכה מעזרתי במדריך של המסכים הכחולים עם התוכנה WinDbg אבל אחרי קריסה של המערכת הוא לא מוכן להראות ממה הבעיה: כשאני פותח את הקבצים של ה minidump עם התוכנה הוא כותב לי CommandLine: "C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar" Cannot execute '"C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar"', Win32 error 193 " %1 אינו חוקי ביישום Win32 ." וכבר הרבה פעמים היו לי מסכים כחולים ובדרך כלל רק כשאני משחק במשחקים אבל השגיאות הם שונות כשמופיע מסך כחול איך אני פותר את הבעיות של המסכים הכחולים זה משגע אותי בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.