עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אהלן, כמו שהכותרת אומרת, יש לי לוח אם מדגם H81M-HDS -ASRock ואני רוצה להוסיף עוד 8 ג'יגה רם בנוסף ל8 הקיים, האם זה מתאים ? 8GB 1600Mhz Corsair CMX8GX3M1A1600C11

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום , מפרט שלי כרגע : c2d q6600,8800gts 512, 2gb ddr2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm מעוניין להחליף את כרטיס מסך ל: zotac gtx 480 נתוני ספק שלי : האם הוא יספיק למערכת החדשה ?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  4. היי. יש לי כונן קשיח רגיל 1tb ועליו מערכת ההפעלה עם כל התוכנות. אני מעוניין להוסיף כונן ssd שעליו תהיה מערכת ההפעלה והאופיס ועל הכונן הישן ישארו התמונות והגיבויים. השאלה שלי אם מישהו יכול לעזור עם מדריך מפורט איך אני עושה את השידרוג הזה. והאם ניתן להעביר את המערכת הפעלה והתוכנות לדיסק החדש מבלי למחוק ולהתקין מחדש. תודה מראש לעוזרים

5. Started by Redraff,

שלום אני חושב שהספק כוח של לא טוב כי במקום 2.5 וולט הוא מוציא 1.99 ובמקום 3.2 הוא מוציא 2.96. אז אני צריך לשרוף אותו כדי שיסכימו לי לקנות משהו חדש אולי ליברטי 400. בקיצור : שווה לשרוף או שזה נורמאלי ובסדר שהספק יוציא כאלה מתחים? תודה ואני יודע שזה נשמע מפגר

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  6. לוח האם: GA-H61M-S2-B3 4GB ראם מעבד I3-2100 סוקט 1155 1.האם כל כרטיס מסך 1GB או 2GB יתאים או יש מגבלה 2.האם יש חשיבות לסוג משחה טרמית לשים למעבד ? 3.האם הסטרימרים שנמכרים באיביי וכו' יש יכולת התקנת פופקורן טיים עליהם כי בסמארט TV לא ניתן ? אשמח לתשובות מידע אישי (לא ניחושים) שישלחו למייל HOLYO1953@GMAIL.COM תודה !

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. הלוח אם מגיע עם 2 יציאות SATA בלבד, וכל הIDE תפוס. אני מעונין לרכוש עוד כונן קשיח, אבל אין לי איך לחבר אותו. לכן חשבתי על בקר PCI -SATA אני ארגיש הבדל בביצועים בין SATA OB לבין כרטיס? ואם אפשר להמליץ לי על כרטיס אני אשמח, זול כמה שאפשר. תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by T3,

שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Jextrick,

קניתי קירור של זלמן ואחרי שהתקנתי אותו הוא מראה מעלות מטורפות של 60 80 70 במנוחה!! ואפילו 100 מה אפשר לעשות? ואיך אני יודע שזה משפיע על המחשב? מה הבעיות שאני אמור לראות? ** עדכון ** בדקתי במנוחה זה בין 50~60 מעלות במאמץ זה מגיע ל 100 מעלות! זה נשמע לי הזוי ברמות בדקתי והמאוורר יושב טוב ולא רופף אז מה זה יכול להיות? וכן החלפתי משחה טרמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eliXir,

אני מאמין שזו בעיה טכנית, אז כך: ברשותי AMD Athlon XP 2500+ Barton ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory ATI Radeon 9700 128MB DVI Video Card Thermaltake Volcano 10 Cooler For AMD HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD RAIDMAX SILVER COMPUTER CASE ATX MID TOWER את המארז תוכלו לראות כאן: http://i15.ebayimg.com/02/i/01/35/09/5b_1.JPG עכשיו, יש לי את הקירור של הוולקנו 10 ומאוורר שמוציא אוויר כלפי חוץ בצד המארז. החוטים מתוך המארז מסודרים למדי ואין אבק, עכשיו הבעיה היא שאני עובד קבוע על 60 מעלות הכי נמוך עשיתי בדיקה שבה סגרתי את המחשב לכ-20 דקות וכאשר פתחתי ונכנסתי לביוס המעלות ניצבו ע…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום רב! הזמנתי לפני חודש בערך מחשב דרך נטאקשן, מחברת eXtreme. קודם כל, החבר'ה האלה איחרו בשבועיים (פחות או יותר) מזמן האספקה שנקבע, וסופק לנו רק יום לאחר שהתלוננו בנטאקשן. כאמור, קיבלנו את המחשב ואני ניגשתי ישר למלכה- התקנת צורב ה-DVD שרכשנו בנפרד. במהלך ההתקנה נכנסתי לביוס, ו"גיליתי" שהמעבד שנמצא על המחשב הוא למעשה Amd Athlon 1050 mhz (כן, כן, 1050!). כמובן שזעמתי מאוד על החברה וצר לי שהם סיימו לעבוד כבר בשעה שבדקתי את המחשב. למחרת התקשר אבא שלי אל החברה (מחשב שלו) ושאל אותם לפשר העניין, והטכנאי ה"מבין עניין" (כפי שאבא שלי הגדיר את זה) אמר שיתכן והביוס לא מזהה את המעבד, כיוון שהביוס מזהה את המעבד לפי המהירות שלו וזה גורם לו לבלבול לפעמים (נשמע ממש לא אמין, אבל אני בודק…

• 46 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. קיבלתי לוח אם חדש או מחודש או משומש (לא ברור) והמחשב מתנהג בצורה חריגה (לא ברורה עדיין הסיבה). מה שקורה הוא הדבר הבא: תוך בערך 60 שניות מהדלקת המחשב, כולל כניסה לתוכנית BIOS SETUP , הטמפרטורה של המעבד עולה על 60 מעלות והיא ממשיכה לטפס (כיביתי את המחשב מייד כאשר הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל- 70 מעלות). אציין שעל לוח אם קודם (אותו החלפתי) המעבד הגיע לטמפרטורה 45-50 מעלות וזו הייתה טמפרטורה יציבה שלו גם בחודשי הקיץ. ----------הדרך היחידה שלי (כנראה) לקיים מעקב אחר נתוני בריאות של המחשב היא דרך תוכנית ה- BIOS SETUP ---------ברצוני לברר האם נתוני הבריאות דרך BIOS SETUP הם נתונים _מדוייקים_ !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nwbugo,

שלום, קניתי מחשב i7 עם לוח אם של ג'יגה-בייט, ex58-ud3r, בנוסף קניתי שלושה כוננים קשיחים שהרכבתי ב-raid 0 בעזרת הבקר המובנה שעל לוח האם. הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שיפור בביצועים של הכונן הקשיח, לצורך השוואה, יש לי ציון של 5.9 בכוננים קשיחים בבדיקה של windows 7. האם זה תקין? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא כמו שצריך? איך אני בודק את זה? אני אשמח לתשובות והערות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים פרמטתי את המחשב. לאחר הפרמוט התקנתי שוב את מערך ה-RAID שהיה קיים לפני הפירמוט. לאחר תקיעות רבות של המחשב, הבנתי שהבעיה כנראה הינה מערך ה-RAID. משום מה לאחר זמן מה של עבודת המחשב ARRAY 2 ב-RAID מפסיק לעבוד וגורם לתקיעת המחשב וכל המידע שעובד באותו רגע מהכונן הזה של ה-RAID. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by ben672,

ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by unfacedman,

שלום. ברשותי דיסק קשיח בעל מחיצת NTFS שמערכת ההפעלה שלו (XP) הפסיקה לפעול עקב תקלה כל שהיא בכמה סקטורים. נסיתי להעלות RECOVERY CONSOLE ולבחור בFIXBOOT וFIXMBR, ומשום מה סומנה לי מחיצה של FAT בת 10 מ"ב... כל תוכנות שחזור המחיצות הנורמליות לא לוקחות את זה. רק NDD הודיע לי שבMBR רשום FAT ובPARTITION TABLE רשום NTFS. מה אפשר עוד לעשות?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by thepoosh,

לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב חדש והחלטתי במקום הארד דיסק יחיד של 7200 rpm לקנות 2 של 5400 ולעשות להם raid, דא עקא בהתקנת המערכת של xp-66 bit שלי סימנתי לו לעבוד ברייד והוא אישר זאת אבל מאז ועד היום הוא מסרב להכיר בדיסק השני שלי, ה-BIOS מזהה את הדיסק השני וכך גם מנהל ההתקנים אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי וגם אין לי גישה אליו. היום ניסיתי להתקין דרייברים לרייד מהאתר של GIGABYTE אבל לא ראיתי שינוי. חוץ מזה יש גם בעיה של מתאם הרשת שלי, הוא מתעקש שיש בעיה ונותן אזהרה של limited connectivity אפילו שאני מחובר לאינטרנט וגולש במהירות מירבית. לוח האם שלי הוא: ma78gm-s2h rev 1.1 תודה רבה ישי

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  18. מחשב hp compaq dx2200. cpu pentium D 925. cpu-z מציג לי רק מעבד יחיד. במנהל ההתקנים התקנתי את הדרייבר: ACPI multiprocessor אבל תחת processors אני ממשיך לראות רק מעבד אחד. מה חסר בהתקנה לצורך זיהוי המעבד כמעבד כפול?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?

20. בעקבות עצה של חבר שידרגתי במחשב שלי. לשם כך השתמשתי במחשב אחר בביתי שהיה בו מעבד טוב יותר, קניתי כ.מסך חדש והוספתי 2G זכרון. לצורך השדרוג החלפתי את ההארד דיסק במחשב הישן יותר (שבו יש את הקבצים שלי) יחד עם ההארד דיסק במחשב החדש. עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא עולה עד לנקודה שבה הוא צריך לטעון את מערכת ההפעלה (windows 7 אם רלוונטי) ואז קורס. ניסיתי כמובן לשנות את הboot sequence בביוס אבל לא זו הבעיה. אני לא יודע מה לעשות מכאן, אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Zipsh,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo ideapad 300-15isk . קרתה תקלה שאינני יודעת מהי? מערכת ההפעלה (ווינדוס 10) לא עולה אלא ישירות לביוס. ניסיתי מספר פעמים להפעיל את המחשב ומערכת ההפעלה לא עולה . בביוס שמתי לב שבסדר עליית המחשב אין ברשימה כונן קשיח. ניסיתי להתקין את ווינדוס מחדש דרך דיסקאונקי , ללא הצלחה. תודה.

23. הזמנתי מחשב חדש לפני כשבוע ואמרו לי שיש בעיה במפרט שלי ולא ניתן לעשות RAID בגלל שהצורב שבחרתי בחיבור SATA הלוח אם הוא GIGABYTE EP45-UD3LR האם זה נשמע לכם הגיוני?? הם אמרו שמערכת ההפעלה לא מזהה את ה RAID. חשוב לציין שניסו גם VISTA וגם XP. לי זה ממש לא נשמע הגיוני, הם אמרו שהם ניסו עוד 5-6 לוחות אם ואף אחד מהם לא עבד. וברגע שניסו לחבר צורב בחיבור IDE המחשב עלה ולא היו בעיות מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן שלוש שנים, המשמש אותי כרגע לתצוגה בתערוכה (יושב במוזיאון, מחובר למצלמה ומקרנים, מופעלת עליו תוכנות רזולום ואוטומייטור). בעת הדלקה תקינה של המחשב, לפני הופעת השקופית הראשונה של ווינדואז, מופיעה שקופית של לוח אם (מצורפת תמונה). במצב תקין השקופית עוברת לאחר זמן קצר ועולה מערכת ההפעלה ווינדואז 10. לפני כחודש, לאחר שהוצאתי את אחד ההארדיסקים מהמחשב, התחלתי להיתקל בבעיה שהופיעה בכ-30 אחוז מההדלקות - המחשב נדלק, העלה את השקופית של לוח האם, ושם נתקע - לא מגיב ללחיצות על f2 וכו', ולא מעלה את מערכת ההפעלה. רק לאחר ביצוע הפעלה מחדש באמצעות הכפתור שעל הפאנל, המחשב עלה כרגיל. לאחרונה הבעיה החריפה - מופיעה בכמעט מאה אחוז מהמקרים, ולפעמים…

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  25. שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים