עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Big_Guy7,

למישהו יש מושג למה? הוא כמעט כל הזמן באחוז גבוה, המחשב הוא לא לצורכי משחקים, הוא אחרי פרמוט, ומתוך 40GB דיסק קשיח, אולי 7GB תפוסים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by xena,

מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה. Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by DXT,

ערב זח. לפני ימים מספר קניתי מעבד חדש דנדש P4 3.0E פרסקוט (לצערי נורת'וודים הם על תקן נדיר/לא קיים). עבד מצויין ביום הראשון, אציין שהיה לי ספק 350W של איזו חברת קבר (TZAG-ELITA) לא ידועה. הספק כלל חיבור 4 פינים 12V לפנטיום 4. לאחר יום/יומיים החלו הבעיות. הרצתי משחק מסויים ועל המסך החלו להופיע קווים ודברים מוזרים, בקושי אפשר היה לראות משהו, בקיצור הפרעות מאד חזקות בתמונה. ניסיתי להוציא כרטיסים (כולל gfx), כוננים, מה לא, נשאר אותו הדבר, ואחרי כמה נסויות פשוט הפסיק לעלות כלל המחשב (ה- POST LED שלי הראה F חביב, כלומר FAIL). טוב, הנחתי שזה המעבד (מקודם היה לי 2.8C אגב, שהלך פייפן מסיבה אחרת לחלוטין..). אז הלכתי לחנות (יותר נכון אבא שלי קפץ לחנות בזמן שאני הייתי בקורס) ולמרבה ה…

• 109 תגובות
    • 37.5k צפיות
  4. Started by RonM15,

מעבד i5 4690 בכמה חודש האחרונים שמתי לב שהוא תמיד על 30%, כל פעם שאני מריץ משהו הכי קטן הוא קופץ ל100% ואז יורד ל30%. הייתי משחק OW בעבר בלי בעיות, היום אני עם לאגים שנובעים מהמעבד שתקוע על 100% קבוע. המחשב כמובן בין 7 שנים, מה יכולה להיות הבעיה? PSU? המעבד עצמו לקראת סוף חייו, לוח אם? WINDOWS? המעבד עצמו תמיד על מצב טורבו בלי מנוחה (3.7GHZ). עריכה: פרוסס system 12% קבוע

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by Y.k,

המעבד שלי מגיע ל 42 עלות כשהוא אידיאלי .. עכשיו בדקתי את המתחים של ה core והמתח הוא 2.5 V .. עכשיו התוכנה מראה לי את זה באדום ואין לי שמץ איך אני משחק עם המתחים .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד אהה וגם הלוח אם שלי מגיע בערך ל 35-40 על אידיאלי .. יכול להיות שזה בגלל המעבד .. בגל מקרה אני מקווה שמישהו יענה ומהר למה המעבד טוחן ... תודה

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  6. אני מנסה להחליף לוח אם למחשב שנקנה והורכב בKSP. המעבד הוא Ryzen 1700 ואני מחליף לוח אסוס. כשפירקתי את הברגים של הגוף קירור הוא יצא ויחד איתו המעבד. המעבד דבוק לגוף הקירור, עושה רושם שהשתמשו ב thermal adhesive במקום ב thermal paste. זה הגיוני בכלל? האם יש דרך להציל את המצב? מה הסיכוי שאצליח להרכיב את גוף הקירור יחד עם המעבד על הלוח החדש? תודה עריכה: אני מניח שזה adhesive ולא paste בגלל שכשאני מגרד מהקצוות הוא מאוד קשה. כל ניסיון לסובב את המעבד לאיזה שהוא כיוון לא צלח. לא זז מילימטר.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by pizzaguy,

אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  8. למרות ששמתי עליו מלא משחה טרמית, והמחשב מצפצף. המחשב נקנה לפני 7.5 שנים. האם זה אומר שהמעבד סיים את חייו? יש תצוגה במסך. תודה.

9. Started by MiniMizer,

אתמול קיבלתי לידיי Hardcano 2, הרכבתי אותו, תקעתי במפרץ 5.25", הורדתי את ה AX7 (מבצע לא פשוט כשמדובר במארז מידי, הייתי צריך לפרק את הספק), העברתי את החיישן בין הפינים של המעבד והדבקתי אותו לתחתית המעבד, הרכבתי הכל חזרה, הדלקתי. הצג של החיישן התחיל לעלות בקצב מהיר מאוד, הגיע ל107 מעלות ואז *פוף* המחשב נכבה. כמה שלא לחצתי על כפתור ההדלקה, שום דבר לא עזר, המחשב לא נדלק. בצעד נואש החלטתי לעשות clear CMOS והפלא ופלא, הלוח נדלק (המסך לא נדלק ועד כמה שאני זוכר, הוא גם לא נדלק בפעם הראשונה). שימו לב, החיישן עדיין נמצא מתחת למעבד. לאחר כ6 שניות הכל נכבה שוב, לאחר שהחיישן הציג 65 מעלות. כל פעם שהלוח נכבה הייתי צריך לעשות clear CMOS כדי לגרום לו להדלק שוב ל5-6 שניות. "לעזאזל עם זה" …

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by proevo4ever,

אהלן חברים, בעבודה אנחנו רוצים לאפשר RemoteFX ב HYPER-V . בכל מקרה על מנת לעשות זאת המעבד צריך לתומך באופציה של HYPERTHREATING ו EPT בכל אופן יש תוכנה של מייקרוסופט שנקראת COREINFO.EXE לבדוק את הנושא. הקטע המוזר הוא שכאשר ה - HT עובד ה EPT כביכול מכובה ושאני מכבה אתה HT פתאום ה EPT נדלק. איך אפשר להפעיל אותם ביחד? המעבדים בוודאות תומכים ב-2 הפוקנציות העלאתי פה קישור תמונה עם ה COREINFO http://s13.postimg.org/9qgemuvzr/EPT.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by xtract1,

יש לי AMD 3800DC s939.. לפני שעה שעתיים שמתי לב שהוא פתאום עובד לי על חמישים אחוז כל הזמן כשאני בעצם לא עושה כלום...רק מסנג'ר... כשתמיד הוא עובד לי על 0-1 אחוזים כשאני במסנג'ר ולא עושה שום דבר מיוחד. הינה המפת תהליכים תראו מה תופש לי ואני אשמח אם תגידו לי מזה בדיוק... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by avidavid,

נשרף לי הלוח היום, הייתי בחנות והוא אישר שזה הלוח. לפני שאני רץ לקנות לוח חדש שתואם למעבד שיש לי, i7700, איך אני יכול לדעת אם המעבד לא נפגע גם כן? יש דרך או שאני קונה לוח ומהמר שהמעבד תקין?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים אחי הכניס לUSB כבל של מצלמה דיגיטלית וישר המחשב נכבה. מה שקורה עכשיו זה שמדליקים את המחשב יש חשמל והמאווררים פועלים אבל לא רואים כלום במסך. איך אני יודע איזה חלק הלך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, זהו בעצם לתקן לוח אם חדש שהפסיק לעבוד, ולפני שהולכים וקונים לוח אם חדש הייתי מעוניין להתייעץ. לוח האם הוא בסך הכל בן חצי שנה, והסיבה שאני לא מחליף אותו במסגרת האחראיות היא שהחנות שממנה קניתי אותו, הראתה לי שיש עליו "נזק פיזי" ועל כן הוא לא באחריות. מדובר בשני פינים עקומים בתושבת של המעבד שהתעקמו כנראה בעת פירוק המעבד לצורך מסירת לוח האם לבדיקה. אני טוען שהבעיה לא בפינים מאחר והמחשב עבד נהדר במשך חצי שנה עד להשבתתו הפתאומית. לפני מסירתו של לוח האם לבדיקה, המחשב עוד היה נדלק אבל לא מגיע לביוס. כרגע המצב הוא שהוא לא נדלק בכלל. יישרתי את הפינים, אבל זה לא סייע לכלום כצפוי. ניסיתי לדבר אל החנות שיחליפו לי בכל זאת, אבל הם מסרבים בכל תוקף. לפני שאני קונה לוח חדש, האם יש אפש…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by fyodor,

הלך לי המחשב הנייד, התחיל להתחמם ואז להתכבות, התחלתי לעשות לו שחזור מערכת הפעלה, ואז הוא נכבה באמצע ואחר-כך התחיל להגיד שהדיסק מלא והוא לא יכול להתקין את המערכת הפעלה. יש בארץ מעבדה שמתקנת אסוסים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by yu_al,

ברשותי מוניטור וידיאו לצפייה בחדר תינוק (מצלמה אלחוטית WIFI) ומסך בקרה המעביר קול ותמונה; המכשיר התקלקל ובבדיקה קלה גיליתי שיש נתק של אחד החוטים; פניתי לאלקטרונאי על מנת שילחים את הנתק,אך הוא לא יכל לעשות זאת הוא אמר שיש לפנות למעבדה המסוגלת לעשות הלחמה עדינה בכדי לא ליצור קצר ולשרוף את הלוח... לאחר חיפוש מדוקדק וארוך באינטרנט, לא מצאתי שום מעבדה שיכולה לתת לי שירות, האם יש למישהו שם ו/או רעיון למקום שאפשר לתקן את המכשיר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by babushka,

שלום, ברשותי מחשב נייד Asus ROG 751JT ואני מעוניין לבצע ניקוי במחשב, בעיקר ניקוי במאוורים בקרביים של המחשב. ראיתי כמה סרטונים בyouYube והחלטתי שפירוק של המחשב הנייד, פעולה שגדולה עליי. מחפש מעבדה טובה שאתם יכולים להמליץ לי עלייה, בסביבת אשדוד, שניתן לפנות אלייה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  18. היי לכולם , זהו דאבל-פוסט , לפוסט שפתחתי במחשבים ניידים . החנות/מעבדה שאני בדר"כ קונה/מתקן אצלה נסגרה . המאוורר של הנייד עשה רעש , אז חיפשתי מעבדה מומלצת לניקוי מאוורר במחשב נייד (HP) באזור המרכז . הלכתי למישהו שלא הכרתי לפני כן . הוא החליף לי את המאוורר . אתמול אספתי את המחשב . היום שמתי לב שהמחשב אינו מזהה את כונן הדיסקים . בנוסף המחשב נכבה בעומס . תקלות , שנגרמו עקב התיקון : (לא היו לפני) 1.כונן הדיסקים אינו מזוהה במנהל ההתקנים . 2.מחשב נכבה בעת עומס . הדגם של הנייד הוא HP dv6t . הוא נקנה בחו"ל . אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על טכנאי אמין ומקצועי . תודה , ליאור .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by DJO,

אני לא מכיר מעבדות בכלל אבל צריך אחת שיחליפו לי את הכבל VGA של המסך שאחד מהפינים בה נשבר. אשמח להמלצות או אפילו סתם לשמות, תודה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by Quora.,

היי, לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של לנובו מKSP באילת. יש לי עדיין אחריות. המחשב הנייד עושה בעיות עם חיבור של אוזניות אלחוטיות אליו ובנוסף הסוללה נשחקה (זה מה שכתוב במחשב באזור של הסוללה). בכל מקרה, ארצה לקחת את המחשב לתיקון מעבדה. למי לפנות? אין לי את הקבלה, אך שילמתי לKSP באשראי. האם לKSP יש מעבדה מורשית של לנובו? האם יש מקום אחר מורשה שאפשר לסמוך עליו? האם בגדר האחריות התיקון יהיה בחינם? (החלפת סוללה ותיקון חיבור האוזניות האלחוטיות למחשב הנייד) תודה רבה לעוזרים.

21. מישהו מכיר כאלה? באיזור המרכז או תל אביב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. פירמטתי את הארדיסק זה לא עזר, כשאני משחקת למשל ב WOW זה מה שקורה: ראו תמונות.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לפני כמה ימים הייתה לי בבניין הפסקת חשמל שלאחריה בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... האם יש למישהו רעיון איך ניתן לפתור את זה? אם לא , האם אתם יכול…

24. הכותרת דיי מספרת את הסיפור, מישהו מכיר מקום או בנאדם אמין בחולון/ראשל"צ/תל אביב/בת ים?

25. Started by ztakram,

שלום אבקש לקבל המלצה למעבדה רצינית ואמינה בגבעתיים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים