עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום. יש לי מחשב שמותקנת עליו XP PRO SP2 המשמש אותי ליצירת מוזיקה בעזרת התוכנה קיובייס SX 3 (למטה תראו תמונה של המפרט שלו). בזמן האחרון אני מרגיש ירידה בביצועים של המחשב.. עקבתי אחרי זה מעט. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא זכרון מועט, אך לאחר שביררתי ובדקתי ראיתי שבמצב עבודה מלא בתוכנה המחשב השתמש בערך בשלישש מהזכרון (500-600MB מתוך 1.5GB) (למטה תראו תמונה של הביצועים של המחשב) בדקתי את הטמפרטורות וראיתי שהמעבד מגיע ל- 81 מעלות שזה הדאיג אותי מאוד בנוסף לכך אציין שהמאורר של המעבד מגיע למהירות של 4,500RPM והוא עושה רעש חזק מאוד (לא רעש של משהו שמפריע לו אלא רעש של סיבובים) ובנוסף בסכמה המובנית שבווינדוס במצב עבודה מלא ניצול מעבד מגיע ליותר מ 70%). צירפתי גם תמונה שהיא בעצם הפ…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה, אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב יחסית חדש ( מס' חודשים ), ביומיים האחרונים התחלתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם ( ASUS ), הבודקת את התחממות רכיבי החומרה, וגיליתי שהמעבד שלי ( Core 2 Duo 6300 ) מתחמם יתר על המידה. לפי האתר של אינטל הטמפ' המקסימלית שלו צריכה להיות 61.4 מעלות צלזיוס, וברגע זה, בשעת צהריים חמה הוא מגיע ל - 65. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by omrik10,

האם זאת רק בעייה של קירור לא טוב, מישחה טרמית, או שמעבד לאחר מספר שנים מיתחמם יותר. המעבד P4 3 GHZ בן 3.5 שנים, הוחלפה מישחה טרמית לפני שנה + הותקנה יחידת קרור טובה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Tilien,

היי, אני משתמש במעבד I5 2400 שמתי לב שהוא מגיע לטמפרטורה של 99C בזמן שאני משחק ניסיתי לנקות אבק וגם הוחלף המאורר אך עדיין הוא מגיע ל80-90 מעלות בזמן משחק אם אני סוגר את הקייס המעלות עולות לאזור ה90C ואם לא אז זה בסביבות ה80C המעבד הזה מעולם לא הגיע לטמפרטורות כאלה (בדקתי גם שהמאורר עובד והכל תקין) הכרטיס מסך לעומת זאת עובד תקין וכרגיל ללא שום בעיה בנוסף שמתי לב שהטמפרטורות יורדות בקצב הזוי לגמרי, מ80 ל76 ו72 בפחות מ3 שניות. כשהחליפו לי את המאורר אמרו לי שיש משחה תרמית מובנית על המאורר החדש ולא צריך לשים גם על המעבד, זה בסדר או שצריך לשים גם על המעבד עצמו? אשמח לעזרה , תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by bugo11,

amd 5000, המחשב מתחמם כל פעם שנכנס ליוטיוב אפילו או לחלק מהאתרים ואז המחשב מתחיל להתחמם מהר מאוד ואם אני לא יוצא בזמן אז המחשב נכבה. ביוטיוב לדוגמא שאני מגדיל את המסך אז המחשב מתחמם מאוד מהר, אני רואה בcore temp הוא קופץ מ45 ל60+ מהר מאוד ותוך 2 3 דקות הוא נכבה, אם אני מפעיל קובץ וידאו ששמור על המחשב ואפילו מגדיל אז אין בעיה והוא לא מתחמם. הוצאתי את המאורר של המעבד והיה מלא אבק ניקיתי והחזרתי את המאוורר ואז המחשב נכבה עוד לפני שהגעתי לווינדוס... קניתי מאוורר חדש של זלמן ושמתי משחה טרמית והמחשב חזר למצב שבו הוא נכבה מכל גלישה, אולי לוקח לו קצת יותר זמן עד שהוא נכבה עם המאוורר החדש אבל עדיין הבעיה קיימת. הcpu usage גם קופץ די מהר למעלה למטה עד שמתקרב ל100 יחד עם התחממות המח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TONY23,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום שוב ברשותי מחשב לוח אם GA-7DXE DURON 800 הבעייה שהמעבד מתחמם ומגיע ל 52-56 מעלות במצב רגיל גם כשהמארז פתוח ומאוורר בחדר ממוזג על המעבד יש מאורר חזק מאוד אם שני חיבורי חשמל ללוח אם 12V מאורר מסוג SUPER ORB TL נתוני ביוס PC HEALTH STATUS VCORE 1.63V 3.3V 3.20 5V 4.92V 12V 12.24 ניסיתי אפילו עידכון ביוס אך ללא הועיל מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  9. Started by maimon_y,

לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חדש ובזמן האחרון שמתי לב שהמעבד מתחמם מהר ומגיע ל80-85 מעלות בזמן משחק. מערכת הקירור של המעבד שלי זולה אך בחורף פעלה טוב, הטמפרטורה של המעבד הייתה 70-75 מעלות. הוספתי עוד מאוור שיכניס אוויר למארז זה לא עזר. אני צריך המלצה על מערכת קירור למעבד שתתאים להרבה שעות משחק.( אם יש מערכת שתתמוך באובר קלוקינג בהמשך ולא יקרה ביחס לקירור סטנדרטי גם אפשרי אך לא חייב.) תודה מעבד i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 4.1 GHz קירור Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM כרטיס מסך GeForce GTX1070 G1 Gaming ספק Antec NE550M לוח אם H170 - LGA1151 זיכרון 16GB DDR4 2133Mhz

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by itamar050,

ערב טוב, לאחרונה (יומיים האחרונים) שמתי לב כי המעבד שלי נוטה להתחמם , כאשר המחשב במצב המתנה (אף אחד לא משתמש במחשב, אבל הוא פועל). כאשר אני עובד עם המחשב, טווח הטמפרטורות נע בין 35.5 ל-41 מעלות וכאשר אני מפעיל משחקים (למשל בורדרלנדס 2), המעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. לוח האם נע כל העת בין 36-41 מעלות. כאשר המחשב במצב המתנה, כאמור, הטמפ' של המעבד קופצת מ-35 ל-58 מעלות. כאשר אני מזיז את העכבר, הטמפרטורה צונחת באחת ל-35 מעלות. ברשותי לוח אם של ASUS, - Rampage III Formula, מעבד i7 960 של אינטל, כ.מסך של ATI 6870X2 ו-6 גיגה זכרון. הדרייברים מעודכנים וכן וינדוס 7 מעודכן ואפשרויות הגיבוי השונות כבויות, כך שאין אפשרות גיבוי שרצה ברקע. אני לא משתמש באפשרויות overclocking כאלו וא…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by adios,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא די מלחיץ. יש לי מחשב חדש (בן 4 חודשים) שהרכבתי לבד עם נתונים טובים יחסית.. לאחרונה קורה שהמעבד מתחמם בפתאומיות עד לטמפרטורה של 90 מעלות בערך, ובאותם שניות כל המאווררים מנסים לפצות על זה. עד שמהלחץ אני עושה ריסטרט והכל מסתדר. אני משתמש ב RealTemp 3.7 כדי לראות נתוני טמפרטורה גם ל- CPU וגם ל- GPU בשימוש רגיל הטמפרטורות נעות בסביבות ה 26 מעלות, בשימיש אינטנסיבי (רנדר בתוכנת 3D) זה בסביבות 55 מעלות למעבד. נתוני מחשב: Windows 7 64bit מעבד: i7-4770 קירור נוזל למעבד של ZalmanLQ310 http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.php?Idx=707 16 גיגה של RAM SSD 120G כמובן עוד הארד-דיסק טרה נוסף כרטיס גרפי :GTX 770 ספק כוח 600W של Zalman ht…

• 18 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by עומרי מנחם,

אז כמו שרשום בכותרת המעבד מתחמם ואני רוצה להחליף לו את הקירור לNoctua NH-D15SE ורציתי לדעת אם כדארי להחליף לקירור הזה או למשהו אחר ? (התמונה במצב מנוחה ובמאמץ מגיע לאזור ה87+)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הייתי היום באתר של אינטל וראיתי דרייברים לצ'יפסט שלי (865PE). הורדתי את העדכניים ביותר (7.0.0.1019) ומאז המעבד חם ב10 מעלות בהשוואה למקודם, ויש פעמים שהוא גם נתקע. חשוב לציין שטמפ' החדר לא השתנתה והקירור של המעבד עובד מצוין. מה אני עושה? ???

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by cannotfindaname,

יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאורר שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK חדש שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  15. שלום, עזבתי את הארץ לתקופה קצרה לאיזור אסיה, המחשב נשלח במכולה, ומאז שהגיע הוא נכבה כל כמה דקות בבדיקה קצרה בביוס, התברר שה-CPU מתחמם לרמות של מעל 90 מעלות, ניסיתי לחדש את המשחה הטרמית ולבדוק אם המאוורר יושב כמו שצריך, ועדיין הטמפרטורה קופצת לרמות ה-90 מהר מאד (מדליק את המחשב, ועוקב אחרי הטמפרטורה בביוס, תוך פחות מדקה, הוא כבר ב-90) יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות המתח? הספק (MASTER COOLER SILENT PRO 500W) כותב שתומך ב-110 והכל, אבל אולי אני מפספס משהו? יש סיכוי שפשוט הלך המעבד במשלוח עם איזה טלטול? לא נראה שום נזק פיזי למארז או למעבד אגב, החזרתי את הגדרות הביוס ל-DEFAULT, ולא ניסיתי שום אוברקלוקינג בעבר, וגם, אני משאיר את המארז כרגע פתוח עם מזגן בחדר, ועדיין אות…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by nirperry,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד PHENOM II 720 BE, לוח של DFI 790GX-M3H5 וגוף קירור של SCYTHE MUGEN 2. על הMUGEN יושב מאוורר 120ממ' במהירות של 660 RPM, פלוס עוד מאוורר 120, שמוציא אוויר חם החוצה, גם כן באותה מהירות.. בIDLE, הטמפ' של המעבד במצב הנ"ל מגיעה ל-72 מע' פלוס מינוס! החיווי שמראה ה-EVEREST הוא: CPU TEMP = 72..(זהה לחיווי דרך הביוס..) הביוס בשום אופן לא במצב OC... אשמח מאוד לעזרה דחופה!!! :'( בברכה ותודה, ניר

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by jwinter,

היי. יש לי מחשב מבוסס amd athlon xp 2000+ ולוח אם 7VA GA של gigabyte. לפי הביוס שלי וגם לפי sandra זה נראה כאילו המעבד מגיע לחום של כ95 מעלות, הספק עובד בחום של 60 מעלות (הספק הוא גנרי) והלוח עצמו עובד בחום של 25 מעלות. האם זה נראה לכם הגיוני ? (בהנחה שהמחשב לא גוסס אלא עובד רצוף כבר משהו כמו 3 שבועות ואני מריץ עליו דברים). אם כן, מה יכולה להיות הסיבה לחום הזה (לפי סנדרה המאוורר של המעבד לפחות, עובד בסדר גמור ואני גם לא מרגיש כאילו המחשב פולט חום מכיוון כלשהו)? תודה.

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by ORrrr,
    • 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום רב, ברשותי מחשב חדש שנרכש מ- "נעה מחשבים" בנשר במאי 2009 (מפרט בצד). בחודשים האחרונים בעת הדלקת המחשב נשמעים רעשים כמו של טרקטור וכל המארז רועד, הרעש נפסק אחרי 10 דקות. מבדיקה שעשיתי התברר שמאוורר המעבד מרעיש ובקושי מסתובב, מידי פעם הוא מפסיק לעבוד לחלוטין - לא ברור לי אם זה בהשראת הגדרה מסויימת בביוס או בגלל שהוא מקולקל. בקיצור בעת גלישה באינטרנט אין בעיות, אבל כשאני מריץ משחק המעבד מתחמם ומתחילות הבעיות (ריסט, תקיעות, הודעות שגיאה וכ'). פתחתי את המדבקה והמכסה ונתתי לו כמה שפריצים של WD40, זה עזר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע. בקיצור מה עליי לעשות כעת? המחשב באחריות ל- 3 שנים על תקלות חומרה. צריך להחליף את המאוורר? מה עם הגוף קירור עצמו? אני יכול להביא להם את המאוורר ולק…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by refael1967,

אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by BuNKeR,

שלום יש לי לוח אם של A-open AK73 PRO ראיתי שהוא תומך בדגמי ATHLON ו DURON עד 266FSB הכנסתי לו מעבד דורון 1600 וכעבור כמה שניות היה ריח שרוף יש מצב שהלוח אם היה ישן מידי בשביל המעבד ואז הוא שרף לי אותו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yot,

אהלן, אחותי משתמשת בנייד מסוג Compaq CQ61 שנקנה לפני שנה וחצי, ובערך חצי שנה לאחר הקנייה שדרגנו את מערכת ההפעלה ל-Windows 7. לאחרונה לאחר זמן שימוש משתנה (לפעמים יותר לפעמים פחות) הניצול של המעבד עולה פתאום ל-100% ולא יורד. ב-Task Manager אפשר לראות למטה ניצול של 100%, אבל ב-Process אין שום יישום שמצויין לידו ניצול כזה. ניסיתי כל מה שאני יודע, סריקה עם Spybot ודומיו, סריקת ווירוסים מלאה, עידכון דרייברים אבל שום דבר לא עזר (כמו גם חיפוש בגוגל). יש לציין שהתופעה ממשיכה גם כשכל היישומים סגורים (דפדפן, נגן וכו') - פשוט מאוד יש ניצול של 100% ואף תוכנה לא לוקחת על כך אחריות. כמובן שכתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד (מה שאני מניח לא בריא בכלל). אשמח אם תעלו רעיונות מה יכולה להיות הבעי…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. Started by oded6188,

מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by GuillotineX,

ניקית תמעבד מאבק (הייה עליו אבק כמו שמיכה) ואחרי שהחזרתי אותו למקום המחשב נכבה אחרי משהו כמו דקה ובביוס המעבד על 100 הפעלתי תמחשב שהדלת של המארז פתוחה, כל המאוורים עובדים והכל נראה בסדר איזה דברים אני צריך לבדוק? הצעות?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Big_Guy7,

אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים