תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
שלום, מקרה שמתי לב היום שבTASK MANAGER המעבד על עומס של בין 15 ל-20 אחוז במנוחה. אני לא מריץ כמעט שום דבר ברקע. לאחר חיפוש קל בגוגל גיליתי שכל העומס מגיע מדבר שנקרא system interrupts, מעבר לזה לא מצאתי אשם לעומס. כדאי לציין שהמחשב חדש (כחודשיים). אשמח לעזרה, תודה מראש מצורפת תמונה.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Asus P5B Deluxe. אני לא עושה OC. המעבד הזה (E6400), באופן נורמאלי כאשר אין עומס עליו, עובד ב 1600mhz, וכאשר עולה העומס, הוא קופץ לתדר 2133mhz. זו התנהגות נורמאלית של המעבד. ב Vista, משום מה, הוא נשאר תקוע כל הזמן ב 1600nhz (גם כאשר הניצולת היא 100%). בדקתי במספר תוכנות, וכולן מראות את זה. מדוע ?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הייתי הבוקר במחשב והכל עבד מצוין עד שברגע אחד הכל השתנה והמחשב נעשה איטי להחריד. עד כדי כך שהפעלה מחדש לקחה כמה דקות טובות וגישה לביוס לקחה בקירוב של רבע שעה. כשהגעתי לביוס התגלה שהמעבד הגיע ל92 מעלות כאשר בד"כ הוא מסתובב סביב ה50 מעלות. המסקנה היא שהקירור מים שלי CoolIT Eco התקלקל אבל כאשר המחשב פועל אני מסוגל להרגיש את המשאבה עובדת ומרגיש שיש זרם בתוך הצינורות. לפני הולך לקנות קירור חדש למעבד האם יש משהו שעליי לבדוק? הם כדאי לי לפנות לחנות בחשש שיש נזק למעבד? הוא הגיע ל92 מעלות והמחשב לא הפעיל שום מנגנון הגנתי אלא ישר נהיה איתי. בנוסף, עוד מעט אעבור לפורום קירור לבקש המלצה לקירור מעבד אבל לפני כן רציתי לשאול שאלה - הקירור הנוכחי כולל מעגן שהודבק בחלק האחורי של הלוח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד נידבק לי לגוף קירור. הפרדתי בניהם כי המחשב לא היה תקין החזרתי תמעבד ניקתי אותו ושמתי מישחה והיסתדר! עכשיו איך מונעים את הבעיה הזאת שלא תחזור שוב על עצמה?!
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE …
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
החלפתי למעבד AMD 64 3500 וללוח Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 שאר המפרט מופיע בחתימה. התקנתי הכל כמו שצריך,אך איני מצליח להתקין את הWINDOWS. עברתי את השלב שהדיסק פורמט והקבצים הועתקו,אך לאחר מכן מתחילות הבעיות: פעם מסך כחול בזמן ההתקנה (בחיים לא קרה לי) פעם הוא פשוט נתקע בזמן שהוא עולה לאחר שהעתיק את הקבצים מהCD-ROM וגם לאחר שאני כבר מגיע לשלב של ההתקנה (שהשעון מופיע),המחשב נתקע לאחר דקה שתיים,או ששוב נותן מסך כחול. אני בהחלט מיואש,ולא יודע מה הסיבה לכישלון :-\ המעבד והלוח חדשים מהאריזה!!! האם יכול להיות שהבעייה היא בהארד דיסק?. אם לא,האם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי מעבד משומש מ איביי - Athlon X2 5800+. התקנתי את המעבד על הלוח הזה: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2500#manual המחשב עולה - אך טמפרטורת המעבד גבוהה מייד עם הבוט. בעקרון השארתי שם את קירור הסטוק של המעבד הקודם (Athlon 3500+) ואני חושד שזה קשור. אבל האם מאורר סטוק חלש מדי יגרום לטמפרטורה כל כך גבוהה כל כך מהר? זה נשמע לי מוזר. רציתי להתקין שם GOLDEN ORB II - אבל אי אפשר להסיר את תושבת הקירור מלוח האם הזה. האם מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותה בלי לשבור? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אז ככה, המערכת הנוכחית שלי היא לוח אם GIGABYTE M55S-S3 Rev 2.0 (ביוס מעודכן לFJI, גרסא הכי עדכנית) מעבד AMD Athlon X2 4400+ כ.מ HD3850 256MB צורב H44N LG צמד HDD של WD, אחד 160GB ואחד 500GB. ספק Thermaltake 400W PP (דגם 350AR) 2GB RAM DDR2 667 כרטיס קול Creative Audigy SE מארז NZXT Trinity החלטתי על שדרוג, קניתי HD5770 1GB וPhenom II X2 555 BE. החלפתי את החלקים בקלות וללא בעיות, אבל המחשב אינו נדלק כמו שצריך. אתמול נראה היה כאילו רק המעבד לא נדלק (המאוורר שלו לא עבד), אבל שאר החלקים עבדו, המאווררים עבדו, כ.מ עבד, גם הכונן לדעתי, אבל הצג טמפרטורה של המארז לא עבד. היום ניסיתי שוב, והפעם כל המחשב בכלל לא נדלק, פשוט אין תגובה. ניסיתי קומבינציות שונות, המעבד …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כמה ימים המחשב סירב לעלות, כלומר הוא לא נותן למסך אות לעלות. יש לציין שלפני זה הוא עשה בעיות בתצוגה, כלומר היו טישטושים וכאלה. לקחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, קצת חאפר, אבל עדיין,והוא בדק הכל ולפי דעתו הכל בסדר , הוא לא מצא בעיה בשום דבר, ואת המעבד הוא לא בדק. אז לפי דעתו זה או המעבד או הלוח אם, שלפי דעתו זה יותר נוטה לכיוון המעבד כי הלוח אם "סופר" את הזכרונות או משהו כזה. עכשיו, אם באמת הבעיה במעבד, ויש לי אחריות לכל החיים על המעבד, עד כמה אפשר להסתמך על זה? חבל לי על המחשב ואני רוצה לתקן אותו. כמה אמור לעלות דבר כזה, בערך? תודה. אה, המעבד הוא Intel Pentium 4 1.4 GHZ והלוח אם הוא GARIBALDI850.
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
על לוח של די אף איי מעבד 3800+ מזוהה כליבה אחת.. איך אני יכול להגדיר כשתי ליבות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
להלן תוצאות בדיקה של שני מעבדים שניתן לרכוש עם הטאבלט הזה . אני לא איש מחשבים. מאיזה מעבד אני אהנה יותר? https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-Gold-4425Y-vs-Intel-Core-m3-8100Y/m786431vsm648336
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי לאחרונה זכרונות חדשים 2 סטיקים של 512 לdual DDR והכול עבד מצויין שבוע לאחר מכן אחרי שהעמסתי את המחשב עם אימיול וF.E.A.R. המחשב הראה לי סימני מצוקה שחסר לו זיכרון באופן קריטי אז עשיתי לו ריסט כדי שיתאפס אחרי הריסט המחשב כבר לא עלה הוא רק הגיע למסך הראשון שהוא עושה את הבדיקת זכרון והראה את הדבר הבא Main Processor :AMD Athlon XP 2500+ <CPUID:06A0> ניסיתי לנתק את החשמל ולהפעיל שוב אבל זה לא עבד מישהו יודע מה יותר הגיוני שזה יהיה? לוח האם או המעבד? ומה אני יכל לעשות? תודה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד 2.6c ht כמו שאתם יכולים לראות בחטימה שלי אם שאר המפרט. המחשב נתקע אחריי איזה שעתיים משחק ובדרך כלל עושה ראסט בלילה שהוא פתוח אם emule. המעבד רץ תקופה מסויימת על 3.2 ואף פעם לא נתתי לו יותר מ1.65 מתח. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום . יש לי לוח של אינטל se440bx מותקן עליו מעבד של סלרון 266 , ביצעתי עדכון ביוס לפי מה שרשום באתר אינטל כדיי שהוא יתמוך לי במעבד פנטיום 450 , ובמדריך של הלוח הוא רושם שהלוח תומך רק עד 400 , אחרי העדכון ביוס הרכבתי את המעבד 450 והמחשב נדלק אבל לא עולה לי לא מציג שום דבר .. עכשיו או שהאתר של אינטל טועים או שביצעתי משהו לא נכון .. אשמח לעזרה ממכם המבינים ..
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחשב נייד דל ישן, מעבד אינטל i3-2328m המעבד לא עובר בשום מצב את ה36 אחוז תפוקה, הפעלתי prime64 תוכנה שבודקת את המעבד תחת לחץ וגם אז המעבד מגיע לתקרה של 36 אחוז.... את המחשב קיבלתי לצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה והחלפת כונן קשיח לSSD, המחשב עבד סבבה, החזרתי אותו ללקוח, אחרי יומיים הוא חוזר אלי בטענה שהמחשב לא זז, קיבלתי ממנו את המחשב ואז שמתי לב לדבר המוזר הזה, התקנתי מחדש את המערכת הפעלה והמחשב חזר לעבוד סבבה כמו שהיה אחרי הפעם הראשונה, וזה למרות הבעיה המוזרה עם המעבד, לפני שאני מחזיר לו את המחשב כמו שהוא רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות... מוצרפת תמונה להמחשה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המעבד הזה Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 38 °C Ivy Bridge 22nm Technology והמחשב איטי לאיזה מעבד כדאי להחליף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי לוח אם חדש חיברתי אותו וחיברתי את המעבד המחשב עובד 5 דקות ונכבה בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בביוס הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה. פתחתי את המארז והצמדתי לו מאוורר של בית על הרמה הכי גבוהה עדיין אותו דבר מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד ) עדין לא עוזר כלום יכול להיות שזה בעיה של מעבד ? אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-