עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi.hagit,

יש לי לוח abit ip95 ואני לא יודע איפה לחבר לו את חוטים כגון הדלקה usb וכול מה שיש שם איפה אני יכול למצוא חוברת של הלוח הזה או שירטוט איפה כול חוט צריך להיות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי בבית סורק ממש ישן (מעל 5 שנים) ואני מעוניין להפעיל אותו. אני עובד עם Windows XP. התקנתי את הדרייבר שלו אבל הוא לא עובד. יש לציין שלפני מס' חודשים התקנתי את הדרייבר עם Windows 98 והסורק עבד. לנוכח המצב יש לי כמה שאלות: 1. מה זה Twain Driver? 2. שמתי לב שמתקינים אותו במכשירים ספציפיים בלבד כגון: סורק, מצלמת אינטרנט, מצלמה דיגיטלית... האם זה דרייבר כללי לכל המכשירים העובדים עם Twain, או שלכל מכשיר יש את ה-Twain שלו? 3. איך אני יכול למצוא דרייברים מעודכנים יותר לסורק למרות שהוא ישן (Relisys - Scorpio)? באתר של החברה אין. * אני יודע שתמליצו לי לקנות חדש, אבל מסיבות אישיות זה כרגע לא אפשרי. אשמח לקבל פתרון זמני לסורק הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by idoleff,

שלום, הגיע אלי מחשב מלפני 3 שנים שעד ללפני חצי שנה היה באחריות מלאה אבל היא הסתיימה. עקב בעיה בהארד דיסק החלפתי אותו וכשאני מנסה להתקין את הווינדוס מחדש (עותק מקורי) אני לא מצליח. בפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הדיסק התקנה (עותק עם SP2 מובנה) אבל כתב על קובץ חסר והפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק המקורי אבל הוא רק מתחיל לטעון אותו ומפעיל מחדש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by kaputcom,

שלום לאחר הוספת הרדיסק ,המחשב פעם נידלק ופעם לא ,כאשר הוא נידלק לוקח לו 30 שניות להגיע לקטע של ה ציפצוף והpost כשבדרך כלל לוקח לו בסביבות ה 2-5 שניות.ואם הוא לא נידלק אז רק המאוררים עובדים ואין ציפצוף ו POST . ניסיתי לעשות איתחול לביוס לפי הספר של ה לוח-אם אבל לא עזר . מפרט מחשב: amd athlon 64 bit 4600 dule core 2800mhz asus m2n motherbord kingston ddr2 800mhz 2g ati hd5770 1g western digital 250g seagate 160g

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by idoleff,

שלום, אחרי שהצלחתי לפרמט את המחשב הישן (ראה אשכול ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211639.0) והתקנתי עליו WinXP Pro התחילה בעיה חדשה, בעיית דרייברים. מכיוון שגם כרטיס הקול וגם כרטיס הרשת הם O/B והוינדוס לא מוצא אוטומטית את הדרייברים שלהם אני לא יכול לגלוש באינטרנט או לשמוע מוזיקה. הפרטים של הלוח לפי CPU-Z הם: Model 8IGML Chipset Intel i845G Rev A1 Southbridge Intel 82801DB (ICH4 Sensor ITE 0 מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייברים לכרטיס הרשת וכרטיס הקול של לוח זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by valera199309,

שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by מנדי שטרן,

שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by miim17,

יש לי לוח אם של אסוס (m2npv-vm) שמשתמש בציפסט של NVIDIA והכרטיס מסך (אונבורד) הוא GEFORCE6150 , גיג'ה זיכרון. . הקצאתי לו בביוס 128 מגה. התקנתי דריברים אחרונים של NVIDIA וגם עדכנתי את הביוס של הלוח אם. התופעה היא כזו: כאשר אני משחק אנריל (אנריל טורנמנט, משנת 99, שרץ לי מעולה על ה MX4000 הישן שלי) הכל רץ חלק (אחרי ריסט) אבל עם המחשב עובד כמה שעות ואז אני מנסה לשחק - יש קפיצות בתצוגה - משמע הוא לא מראה לי את כל הפריימים אלה מדלג על חלק מהם. מה עשיתי עד כה: בדקתי טמפרטורה - עובד בסביבות 61 מעלות בזמן המשחק - נאמר לי שתקין. (פרט לזה מרחתי עוד פעם משחה טרמית, לא הוריד את הטמפ') עידכנתי דיירקס - (9) וזהוא בערך. אין לי יותר רעיונות מה אפשר לעשות. למישהוא יש רעיון ? (מריץ XP - לא…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by portance,

שלום הייתי היום אצל חבר שלי שפתאום המסך שלו לא מראה תמונה, זאת אומרת שחור לגמרי. הדלקתי את המחשב והוא דלק וגם המאורר של המעבד מסתובב אבל המסך מחשב שזה מסך CRT 17 של LG, לא נתן תמונה. ג'ימפרתי את הלוח אם גם עם הג'מפר וגם על ידי הוצאת הבטריה, שמתי את הזכרונות בחריצים האחרים ועבדתי עם זיכרון אחד אחר כל פעם. חיברתי רק את החשמל והמסך למחשב, הוצאתי את הכרטיס רשת, הוצאתי גם את הכרטיס מסך מהחריץ וחיברתי בחזרה אך גם זה לא עזר. מדובר במחשב בן 8 שנים בערך, עם לוח אם ישן מאוד של ASUS אני לא יודע אם זה משנה משהו אבל ללוח יש 4 לדים ושהמחשב היה דולק אז 2 לדים היו בצבע ירוק ו2 לדים בצבע כתום. מחר אני הולך אליו עם כרטיס מסך תקין לנסות לסדר לו את הבעיה. לפי דעתי זה או כרטיס מסך או הלוח אם…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by johnyG,

אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by shaks,

המיקרופון שלי לא עובד אני מנסה להקליט משהו מהרשמקול של ווינדוס ובמקום זה זה מקליט לי את מה שהמחשב משמיע למשל אם אני שומע משהו בMP זה מקליט את זה ולא את הדיבורים שלי המיקורפון מחובר טוב ליציאה האדומה והרמקולים מחוברים ליציאה הירוקה וגם ניראה שהם מוגדרים טוב בדרייבר של הכרטיס קול: מה לעשות כדי לפתור את זה? הכרטיס קול הוא הכרטיס המובנה שמגיע עם DFI LANPARTY NF4 ULTRA D

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. השאלה בכותרת. הלוח הוא ASUS P5K ואין לו אחריות דרך אגב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by אייל מלול,

בלחיצה על כפתור הפאוור של המחשב שום דבר לא קורה המאוורר של הספק לא לא מסתובב אין שן רעש ולא צפצופים חוץ מנורית דלוקה בירוק בלוח אם אין שום אות שום סימן הצילו עזרה ספק 500 וולט

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  14. טוב.. אני מבין שהכותרת שלי קצת מוזרה, אבל הבעיה שלי היא כזאת: יש לי לוח אם via kt333-8235... אשר איתו קניתי זכרונות ddr 2700 333mhz הכל עבד טוב עד שיום התחילו קריסות.. שיחקתי קצת בסלוטים ובסוף שמתי אותם בראשון ובשלישי [השני נשאר ריק]... עד שעברו כמה חודשים, ולפני כמה ימים קניתי עוד ddr pc 2700 333mhz... כמובן שלא היו לי סלוטים פנויים יותר אז שמתי אותו באמצעי שעשה לי בעיות. בהתחלה זה לא זיהה שיש לי 768 ראם... אז שיחקתי בסלוטים עד שהגעתי לזה... בסדר, עבד כמה שעות הלכתי לישון אני קם והמחשב תקוע... התחלתי לשחק בסלוטים ונכנסתי למשחק [ניד פור ספיד אנדרגראונד]... הכל היה טוב עד שפתאום.... נתקע.. [או שעשה ריסט] חשבתי.. אולי זה רק במשחק הזה ? הורדתי 3D MARK 2003 ונתקע בטסט הראשון.…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

לפי מה שהבנתי כל המחשבים מגיעים עם זה מכובה, שווה להפעיל את זה ? מה זה עושה בדיוק ? לפי מה ששיערתי לעצמי זה מנמיץ את הRPM של המאוורר במנוחה ומגביר (עד לאן שאפשר) במאמץ.. אני צודק ?[ זה טכנולוגיה מוצלחת ? אם כן, אז למה הם לא מפעילים אותה לכולם אוטומאטית ומפעילים אותה מהBIOS פשוט ?

16. Started by 111111,

לא מצליח לפרמט כונן קשיח, אין עליו וינדוס.. ניסיתי דרך הוינדוס, ניסיתי דרך פרטישין מג'יק, ללא הועיל.. הוא פשוט אומר שאין אפשרות לבצע פירמוט תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  17. סלרון 1.7 פנטיום 4 פשוט החליט למות . בהתחלה קפא בניגון סרטים אתמול כיום קפא שוב באמצע עבודה וזהו מאז לא רוצה להידלק . זה לא ספק כי יש חשמל נורות דולקות שומע מאוורר של ספק מסתובב . לגבי הלוח אני גם לא בטוח שהלך הלוח כי יש לו חשמל . כאשר אני מדליק המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (AGP רגיל מחובר לחשמל של הלוח לא חיצונית או משהו ...) אין צפצופים אין כלום , מדליקים והמסך פשוט מהבהב . ניסיתי כמובן להוציא בטריית ביוס לאיפוס לנתק הכל כולל הכל !!! מה שכן שמתי לב ברגע שהוא שווק חיים שפתחתי אותו (שהמחשב דלוק) ראיתי שמאוורר המעבד לא פעל . יכול להיות נשרף המעבד ? למרות שלא שמעתי כבר 10 שנים על מעבד שנישרף ? ניסיתי בלי קירור עם מאוורר ישירות על המעבד ל"בינתיים" דקה שתיים רק כדי ל…

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by תושב העיר,

כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?

19. Started by DORAZABI,

מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר מדבקה מאט למסך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by kisharon,

אז ככה.. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : amd 2500 abit nf7-s geil 512 יש לי צורב עוד מהמחשב הישן שלי שעבר בלי בעיות עם המחשב הישן שלי משום מה במחשב החדש הוא עושה לי בעיות. מה שמוזר הוא שבתמונה שאתם תראו משום מה הוא מזהה את הצורב כ-סקאזי והוא ide ואני לא מצליח לצרוב, הוא נותן הודעת שגיאה. זה צורב ישן של ימאהה אבל עם המחשב הישן הוא עבד בלי שום בעיה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אודה לו מאוד. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  21. שלום, אני מתקין לחבר מחשב עם לוח MSI עם chipst של VIA (הדגם של הלוח PM8M2-V ). הטמבלים מהחנות לא הביאו לי את הדיסקט שאני צריך להכניס בעת התקנת ה-WINDOWS (כאשר לוחצים F6 בהתחלה) מישהו מוכן לעזור לי מאיפה מורידים.. אני לא מצליח למצוא.. נורא דחוףף תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רציתי ללמוד קצת על גיבויים אז התקנתי את acronis-ו-norton ghost ואחרי שניסיתי להסיר אותם בדרך הרגילה כל המחשב כמעט התפגר. הצלחתי לתקן את כל הבעיות חוץ מהבעיה שהמחשב לא מזהה את הכונני די וי די (צורבים) וגם עם התוכנה partition magic שיחקתי קצת .אני לפני פירמוט אם הבעיה לא תיפטר . תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by Burkey,

יש לי מחשב שלא מגיב, ברגע שמדליקים אותו, נדלקת הנורה, כלומר יש חשמל, אולם לא רואים כלום על המסך, לא את ה - BIOS, לא כלום, שחור. מה יכולה להיות הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם קיבלתי את רכיבי המחשב שלי, עיזרו לי נא : מה אני מרכיב קודם ? את הלוח במארז ואז מעבד ואז היסטסינג thermalright ? או קודם מעבד על לוח ואז לוח במארז והז היטסינק ? עיזרו לי מהר תודה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by rsigall,

שלום, ברשותי מחשב ישן, שהחל לעשות בעיות מוזרות בימים האחרונים. זה התחיל כתקלת תוכנה, אך זו ללא ספק בעיית חומרה. זה התחיל מבעיית תוכנה - ZA לא עלה (אמר שקובץ פגום) ואז גם NOD טען שיש משהו פגום. קצת לאחר מכן גם המחשב "איבד" את הדרייבר של הכרטיס מסך. החלטתי לשחזר מ-ghost, אבל המחשב טען שהקבצים פגומים. אז התחלתי לחשוד בהרד-דיסק. ניסיתי לעשות פירמוט מלא דרך ההתקנה של ה-XP, והפרמוט נכשל וקיבלתי הודעה שהדיסק תקול. שמתי הרד דיסק אחר, שאני יודע שהוא בסדר, הצלחתי לפרמט. המשכתי בהתקנה. כאשר windows עלה טען שחסרים לו כל מיני קבצים. ולא נתן להעלות את המחשב. החלטתי לחבר את ההרד דיסק (את שניהם) למחשב אחר - שם הכל בסדר, הצלחתי לפרמט, להתקין XP והכל פועל כמו שצריך. כעת ניסיתי לחבר בחזרה ל…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.