עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by I7210I,

שלום יש לי כמה וכמה יציאות USB במחשב אני מחבר מאחורה את המסך שלי ומדפסת שתיהם על יציאה נפרדת כל אחד מהמסך של המחשב יש עוד יציאות של USB ושמתי לב שלפעמים כשאר אני מנתק את הפלאפון שלי N97 שמחובר למחשב וטוען ממנו מתנתקים לי כל היציאות (יש לי קורא כרטיסים שנמצא מחובר לUSB ובנוי על הפאנל של המארז)וכן המקלט של העכבר והמקלדת..רק לאחר כיבוי והשהייה של המחשב למשך 15 דקות המצב לפעמים חוזר.. מה עושים ? איך מטפלים בזה?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by azi,

שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על ד…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד. האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל.. אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by maimon_y,

בזמן האחרון קורת לי תופעה מוזרה שהמחשב נתקע לשניה וחצי עד שלוש ומשתחרר, כל היישומים ממשיכם לרוץ רגיל אבל אין קלט בזמן התקיע. זה לא קורה בזמן הרצה של משחק אבל קורה כשאני מכווץ את המשחק. התקיעות מתרחשת בדרך כלל כשאני פותח אפליקציה, פותח את ההתחל, כל דבר שקשור בהפעלה של משהו, אך לפעמים זה קורא באקרי ללא פעולה. וינדואס 10 מעודכן ודריברים של הכרטיס מסך גם.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום, עד לפני כמה דקות הכל עבד מצויין, ואז פתאום ניסיתי לפתוח נושא בפורום [ וזה קורה בכל אתר: וואלה, נענע, פורומים אחרים ], אני כותב בעברית וזה כותב לי בג'יבריש, מוזר. קחו דוגמא: ??ט????ט ??‗ - אמור להיות הארדוואר זון. יש לציין שבשורת הכתובות הוא כותב מצויין, זה קורה רק בתיבות שכותבים בהן טקסט בכל מיני אתרים, בינתיים מכל האתרים שבדקתי, זה קורה בכולם. במסנג'ר הוא כותב טוב, כנ"ל לגביי ICQ, וכנ"ל לגבי וורד ופנקס רשימות, מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין, אני יודע שזה פורום רק לתקלות חומרה, אבל אני נשבע לכם שלא מצאתי פורום יותר מתאים לנושא הזה. בתודה מראש, נ.ב את ההודעה הזאת כתבתי בפנקס הרשימות ואז העברתי לפורום.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום,חלקכם אולי זוכרים שהיתה לי בעיה דומה עם המחשב בפעם הקודמת שסודרה ע"י מחיקת הדריברים של המדפסת. הבעיה היתה שהעכבר היה נתקע לכמה שניות וכל המחשב היה קופא איתו ומשתחרר,ולפעמים העכבר היה קופא לדקה~ ואחרי דקה המחשב היה משתחרר והעכבר לא,ז"א שהוא פשוט היה נשאר באותה נקודה בלי שום כוונה נראית לעין לזוז,ובפעמים אחרות הכל פשוט נתקע ולא השתחרר! הבעיה שוב חזרה,אפילו גרוע מקודם,כי הפעם אין לי מה להאשים,פעם קודמת שזה היה קורה,התפריט של הAlt+Ctrl+Del היה עולה ומראה לי שהקובץ Msgrv32 הפסיק להגיב,הפעם זה לא קורה,הקובץ הזה אפילו לא נמצא ברשימה הפעם! מה יכול לגרום לפאקינג האנגים הללו שוב? ואיך אפשר לסדר את פעם אחת ולתמיד? (אולי פירמוט?) ד"א הבעיה מתרחשת גם ללא האוברקלוקינג שעשיתי על …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. עדכון חשוב: לאחר כל הבדיקות המתוארות בעמוד הראשון, התקנתי מחדש WIN7 64BIT ULTIMATE על דיסק חדש ובדוק בחיבור SATA שונה ועם כרטיס מסך חדש. לאחר יומיים וחצי שוב התחילו נפילות - או שהמסך קופא/נעלם לחלוטין או עיוותים במסך וציפצופים ברמקולים. גם stress test ב-WIN7 גורם לקריסות כנ"ל - בדיוק במו ב-XP ה"קשיש" שלי. * לוח נראה פיזית תקין לגמרי (GA-X38-DS4 די חדש). * כל הזכרונות עברו פעמיים MEMTEST * הדיסקים עברו MHDD, שניהם חדשים. * החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים * הספק CROSAIR HX520W מאחורי UPS אימתני כך שאני בספק שזו הבעיה. * ללא OC כלל. מנסה עכשיו להתקין מחדש XP 32BIT רשמי ללא כל תוספות (שעבד אצלי 3 שנים ברציפות) על דיסק חדש עם סטיק RAM בודד וכרטיס מסך חדש על ה-PCIE השני שלא היה בשימו…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. זה ממש מדאיג אותי. היום אני חוזר הביתה ומגלה שהמחשב שלי דולק. אני גם מגלה שהמסך דלוק אך חסרה תמונה, וכמובן תזוזות עכבר והקשה על המקלדת לא עוזרים. אני לוחץ על הכפתור של הריסטרט וזה לא עושה כלום. אני מכבה את המחשב ע"י לחיצה של שש שניות על כפתור ההדלקה, והמחשב נכבה. איך שאני עוזב את הכפתור הוא נדלק מחדש לבד. רק אחרי מספר כיבויים כאלו או הפסקת זרם החשמל (הוצאת התקע או כיבוי הספק) אני מצליח להשכיב את המחשב לישון. המסך תקין לגמרי, אני חושב. יש עליו הודעות POWER, דיגיטל אנלוג וכו' אז הוא לא נשרף. החיבורים יושבים בסדר גמור, ואין ריח של משהו שרוף בחדר או ליד המחשב - הדלת גם הייתה סגורה כל היום וכל הלילה אז אם התפשט ריח שרוף כלשהו הייתי מרגיש אותו. ניסיתי הכל - לחבר מחדש, להוציא ול…

10. Started by giliboy,

כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. המסך שלי משמיע רעשים חזקים כשהוא נמצא על85 mhz וכאשר הוא בקצב רענון נמוך יותר הוא משמיע את הרעשים הרבה יותר חלש הדגם הוא syncmaster 700ift של samsung מסך דיי חדש נקנה לפני כשנה וחצי תודה לעזורים ;D

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by blabla2002,

אין את האפשרות ל DMA ועוד אפשרויות ושאני אומר אין זה שאני לא מוצה את זה יש לי רק write cache enabled ואני לא יכול לבחור את זה לא נראה לי שלדיסק אין DMA כי אם לא היה היתה את האפשרות אבל לי אין כלום יש לי windows 2000 ו wd 20 gb 7200 rpm אזה דחוף ולא נראה לי שזה בעיה driver

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by baz06,

הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by IMAGUY1X,

היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by haimvrt,

התחלתי לפני כמה ימים לשחק במשחק רשת apb reloaded והמשחק עובד חלק ולאחר כמה שניות הוא נתקע המסך הופך לשחור ואז חוזר למשחק וככה זה חוזר כול פעם ומה לא ניסיתי הורדתי רזולוציה ביטלתי פילטרים הורדתי רמת גרפיקה למדיום ועדיין המשחק נתקע גם התקנתי מחדש את הווינדוס , עידכנתי את כול הדריברים ושום דבר לא עוזר בדקתי טמפרטורה בזמן מאמץ במשחק והינה תמונת מסך: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name Asus P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) שתי סטיק…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1.איך קוראים לסלוט החום שסימנתי בתמונה באדום זה agp ? Uploaded with ImageShack.us 2. יש לי הארד דיסק שמחובר למחשב בחיבור sata ואני חיברתי ללוח הארד דיסק נוסף עם חיבור ide שאני מאתחל את המחשב המחשב עוצר בביוס ולא עולה .חיברתי את הדיסק לחיבור-ide הכחול בתמונה זה משנה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. בואו ידידי ואספר לכם סיפור מופלא על תקלה חמה אש! הקדמה: המחשב שלי בן 3.5, אני חייל תפרן שלא רוצה לקנות חדש, נרכש מאיבורי וזה המפרט המקורי שלו: Processor Name: Intel Core 2 Duo E6550 Memory Type: DDR2-SDRAM 2 X 1GB kingstone Speed: 333.3 MHz (PC2-5300) WD harddrive Motherboard Model: GIGABYTE 945GCMX-S2 Motherboard Chipset: Intel 945GC (Lakeport-GC) + ICH7 INNO3D NVIDIA GEFORCE 8500GT לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות לי צרות, זה התחיל במסך כחול פעם בשבוע... והתקדם עד למצב הבא: ראו תמונה ראשונה IMG_0062.jpg מצב בו כל המסך מוקפא הופך להיות מנוקד בכל מיני צבעים שקצת מהבהבים, בקיצור חוטף איזה קדחת. חיפשתי חיפשתי ובסוף מצאתי... הקבלים של הכרטיס מסך היו מפוצצים...ראה תמונה שני…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום רב ספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. החלטתי להחליף את הסלרון 400 A שהיה לי במשרד ( 128KB ) באתלון64 3000 אחרי המלצות חמות באתר ונתקלתי במספר בעיות : 1 מחשב איטי איטי בצורה מחרידה 2 אני נכנס לביוס אחרי כמה דקות ריסטרט או מחשב נתקע שם ( מקלדת לא זזה ) חייב לציין דיסק קשיח לא חדש של WD 30 GB אבל עבד עם הסלרון בצורה מעוררת כבוד קניתי צלעות קירור ב 11 $ 1900-2300 סיבובים של GlacialTech דגם : lgloo 7200 light הגוף קירור קיבל מחמאות באתר חומרה שכחתי את שמו אבל ציון סופי 7 מ 10 . ציינתי את הצלעות קירור מפני שחשבתי שאולי הגוף קירור לא מצליח לצנן את המעבד והוא קורס מחום הקטע שהוא בביוס נע בין 48 ל 53 מעלות הורדתי AIDA32 ולא רשום את הליבה של המעבד ממש מוזר רשום "לא מזוהה" והחתימה על המעבד של שנת 2001 משהו נראה לי מסר…

21. שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לחבר דיסק און קי לטלוויזיה לראות סרטים.. סטרימר וכל האופציות האלה נשמע לי מסובך ובאמת שאין לי מושג איך לעבוד ומה לקנות כל בן אדם ממליץ על משהו אחר בכל מקרה בטלוויזיה שלי בחדר הכל עובד יופי טלוויזיה של SAMSUNG ככה גם בחדרים של אחים שלי פשוט מעביר את הסרט (בינתיים קורא לי את כל הפורמטים) לטלוויזיה נכנס בהגדרות ורואה הכל מושלם אבל בטלוויזיה אצלנו בסלון של PHILIPS שיש לציין הרבה יותר חדשה וטובה ועלתה יותר.. כלום... מחבר את הדיסק און קי זה קורא אותו אני נכנס לתיקייה שלו וכאילו הכונן ריק.. אין כלום הכנסתי גם כונן קשיח חיצוני אותו דבר אני רואה את כל התיקיות אבל הקבצים עצמם לא רואים אותם הייתי חושב שזה לא קורא את הפורמט אבל בכונן קשיח יש כל כך הרבה דברים.. תוכ…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Arie Medinsky,

הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Nadav1983,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע לחיבור מחשב לטלוויזיה. עד לא מזמן הייתי מחבר את המחשב לטלוויזיה רגיל באמצעות חיבור HDMI, שום דבר לא השתנה מלבד הפסקת חשמל אחת (שאולי היא הגורם) CTRL P לא מזהה את המסך הנוסף, עדכנתי דרייבים, חיברתי כבל אחר, חיברתי למקרן ולא לטלוויזיה. המחשב עצמו המקרן כן מזהים שהכנסתי קבל אבל עדיין המחשב לא מזהה. בנוסף הוצאתי את הכניסה של המסך הרגיל השארתי רק את החיבור לטלוויזיה והפעלתי מחדש. גם לא מזהה. אשמח לעזרה כי נראה לי שניסיתי הכל

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.