עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omri123,

יש לי שתי בעיות במחשב 1. אני עובד עם "כרום" ולפני כמה חודשים הוא התחיל להתריע לי על plugin shokwave not respons או shokwave flash has crashed ניסיתי להתקין עידכונים חדשים והכל אבל כלום לא עוזר (לא יודע אם זה קשור אבל זה קורה לי בעיקר כשהרבה חלונות פתוחים יחד, בעיקר יוטיוב). 2. מאז שקניתי את המחשב (אני כמעט בטוח), ישנה תופעה מוזרה שכאשר אני עושה ריסטרט למחשב הוא ניתקע בלופ של ריסטרט שמגיע רק לשלב הראשון שהלוח אם מזהה את הרכיבים ולא מגיע להעלאת הווינ, הבעיה מסתדרת רק כאשר אני מכבה את המחשב ומפעיל מחדש, אמרו לי פעם שכנראה אחד החיבורים או הכרטיסים בלוח אם לא מחובר כמו שצריך (נבדק ונמצא תקין) או שאני צריך לעדכן את הביוס למרות שאני כמעט בטוח שבהתחלה זה לא היה ככה, יש לי את המחש…

2. Started by FRT,

I have a virus in my computer and in my flash drives .the virus hides files and makes shortcuts no matter what I try to do by cmd and deleting the virus from regedit and restarting the flash drives, the virus comes back.(I have a problem with the hebrew keyboard so I write in English but I hope to fox it soon

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by srulikg,

הורדתי את המשחק. הורדתי את הגרסה [R.G. Mechanics] The Sims 3 - Complete Edition כשאני משחק ב-Live Mode המשחק נתקע כל כמה שניות. המחשב שלי עומד בדרישות הגרפיקה של המשחק. כרטיס מסך Geforce RTX 2070. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגרסה הזאת לא טובה?

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by SixKiller,

שלום לכם יש את המשחק מהיום ואני נכנס וכשזה טוען את הכתוביות האלה למטה זה עושה רעש נוראי!!!!! של צמרמורת אבל מה זה רעש???? רעש מפחיד!!!!!! תודה מרשא בבקשה עזרה...

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  5. Started by SuB,

מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by common,

יש לי כרטיס מסך מובנה (ומעאפן) SIS630. כשאני רוצה לראות סרט קופאים לי פריימים וההרצה נתקעת. האם זה בגלל כרטיס המסך ? אני משתמש בwin98se media player classic K-lite codec pack standard יש פתרון ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Intel Celeron,

יש לי שתי כרטיסי AGP אחד של SIS 128 מגה ואחד של ATI 8 MB ואין הבדל בינהם זה הורג אותי איך ? על הנייר שניהם שמיים וארץ !!!! לא שמים לב לאיכות הגרפיט כאילו לא החלפתי כלום !!! איך זה ? בכל זאת 128 MB ו 8 של ATI RAGE

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by buuhaa,

אהלן. המחשב אחרי פירמוט ואני מחפש לתומי דרייבר למודם 56K שיש בו. לפי EVEREST המודם הוא SIS SW MODEM. אין דבר כזה באתר של SIS, ולתדהמתי בחיפוש בגוגל התוצאות הראשונות שאני מגיע, זה לאתרים מוכי וירוס. יש אפילו כמה שבפירוש שנקראים : www.sis-sw-modem.COM והם סתם אתרים או מלאי וירוסים. מישהו מכיר דבר כזה ? איך אני משיג דרייבר כזה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by SubX,

הורדתי את סנדרה 2002 מאגף ההורדות התקנתי אותו לאחר ההתקנה הפעלתי ואז הופיעה תיבת ההודעה "סגור" "ופרטים" הורדתי את הקובץ מספר פעמים והבעייה חוזרת על עצמה. הבעייה הזו מופיעה לי בשלושת המחשבים שיש לי בבית. לא הייתה לי את הבעייה הזו עם סנדרה 2001...

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by guru_shastri,

היי, יש לי כבר איזה חודש תקלת רשת בלתי מוסברת שאני לא מצליח להשתחרר ממנה, מקווה שתוכלו לעזור. מדי פעם (יכול לקרות 3-4 פעמים בשעה גם) הגלישה לאתרים כאילו נקטעת. אני מקבל הודעת website took to long to respond ורק אחרי כמה רגעים זה ישתחרר ואוכל להמשיך לגלוש כרגיל. אני חושב (אך לא בטוח) שזה ספציפי למחשב אחד. הסיבה שבגללה אני לא בטוח היא שיש לי גם שירות טלויזיה על האינטרנט וגם שם היו לי 2-3 ניתוקים, אבל בגלל שיש שם איזשהו באפר שאולי מחפה על תקלות כאלה קשה לי לדעת. ניסיתי לבדוק במכשירי סלולר שמחוברים לרשת במקביל כשהתקלה קורית, שם הגלישה כרגיל, אז אני די בטוח שזה מקומי למחשב. ספקית האינטרנט היא פרטנר, בשירות הסיבים האופטיים שלהם. היו אצלי 3 טכנאים, לא מצאו תק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gregos1990,

אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yonatanph,

רכשתי את המשחק בסטים והתחלתי לשחק. משחק מדהים. אחרי בערך שעה המשחק נתקע והמסך נכבה (נכנס לPOWER SAVE MODE). המחשב לא הגיב לשום דבר חוץ מכיבוי ידני (לחיצה ארוכה על הPOWER). התבאסתי אבל הדלקתי את המחשב והמשכתי לשחק. אחרי עוד כשעה וחצי זה קרה שוב. אחרי כחצי שעה שוב. אחרי זה כל 5 דקות קורס המחשב. התחלתי לחפש ברשת וראיתי שקריסות לשולחן העבודה זה דבר נפוץ וגם קריסות של המחשב קורות לכמה אנשים (למרות שזה נראה נדיר יותר). מצאתי ברשת הצעות כמו לשנות את הגדרות הSOUND (לא עזר) להתקין את הדרייברים הכי חדשים (לא עזר) וגם בכמה מקומות דיברו על כך שלמי שיש מערכת 64 ביט עם יותר מ4 GB זכרון זה יכול לקרות ונתנו תוכנה שממירה את הקובץ הרצה כך שיעבוד עם יותר מ4GB זכרון. קצת פחדתי לנסות את האחר…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by S0ld13R,

התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MIKIBHS,

מערכת הפעלה win XP מחשב נייח שלום כאשר אני מדליק את המחשב מתבצעת העלאת תוכנת ההפעלה (המסך מתפקד) באמצע ההפעלה מופיעה על המסך הודעה " entering sleep mode" והמסך נכבה. ברקע אני שומע דרך הרמקולים שפעולת העלאת מערכת ההפעלה נמשכת כרגיל. החלפתי מסך - התופעה חוזרת על עצמה (משמע זה לא המסך) הוצאתי את הסוללה של המחשב למספר דקות - התופעה לא נפתרה. אני מצליח להעלות את המחשב ב "safe mode" ואז המסך לא נכבה. בדקתי ב power options properties אין לי בכלל את האופציה של sleep mode אשמח להסבר כלשהו וכן פיתרון תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Cynicoren,

שלום, מה בריא יותר למחשב - כיבוי והדלקה כשצריך (למשל כשיוצאים מהבית בבוקר וכשחוזרים אחה"צ), סתם להשאיר דלוק או Sleep Mode? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by DT Tunong,

[b]שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין PCIX ל- PCI Express תודה לעוזרים. [/b]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by ttwow,

Slot PCI שלי לא עובד איך מתקנים אותו? כל כרטיס שאני מכניס ל HARDWER המחשב פשוט לא מזהה. בדקתי וזה בגלל הSlot PCI איך מתקנים את זה ? זה פתאום הפסיק לעבוד... :-[

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by ברוך השם,

אני רוצה לקנות מסך טלויזה כדי להציג לכמה אנשים נתונים מגוגל Google Sheets (- אקסל של גוגל) אמרו לי לקנות מסך smart tv. השאלה שלי אם אני יכול דרך הדפדפן המובנה להכנס לגימיל שלי לגוגל Google Sheets..... תודה רבה

20. שלום, אני פשוט לא מהתחום, ואני מחפש לקנות טלוויזיה חכמה 32 אינג'. בהתחלה שמעתי שכדאי לקנות סוג של cubox כזה ולחבר את זה לטלוויזיה רגילה על מנת שאוכל לצרף USB שמכיל סרטוני MP4 עם קבצי PDF, ואז חבר אמר לי שיש דבר כזה Smart TV שמגיע עם אפליקציות מובנות שיש סיכוי שיכולות לתמוך לך בקריאה של קבצי PDF בצורה נוחה מה-USB וכנ"ל סרטוני MP4 (עם שינוי מהירות וכדומה כמו ב-VLC). הערה: אשמח אם תהיה גם אפליקציה מובנת של NetFlix או לפחות אפשרות להתקין כזו. ממש אודה לכל העוזרים ולהכוונה פשוט אני ממש נוב בתחום הזה

21. Started by Carmageddon,

היי חברה, היום חזרתי הביתה להפתעה הזאת בתמונה מצורפת. עכשיו השאלה היא איזה דיסק זה? על השניים הגדולים יותר יש לי 5 שנות אחריות, על הקטן אני חושב שעברו כבר 3 שנים... אגב, אם מישהו יודע איפה להשיג PHENOM 2 940 במחיר זול, אשמח לשמוע תודה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  22. טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by shlomo1441,

שלום, יש לי מחשב נייד שניתקע רנדומלית לחצי דקה ומשתחרר, זה קורה בזמן גלישה בפייסבוק ויוטיוב, חוץ מזה אין כלום על המחשב, עשיתי SYSTEM RESTORE נקי, התקנתי את כל הדרייברים מהתחלה, ביטלתי HARDWARE ACCELERATION בדפדפן, לא ראיתי משהו שקשור לבעיה ב EVENT VIEWER, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לבדוק? חשבתי לבדוק את הכרטיס מסך תחת עומס, אבל אני רק גולש בפייסבוק, ולא עושה משהו כבד

24. Started by b007,

שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by constantine16,

taazru li yesh li beaia ba sound hulo oved...

• 8 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים