עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...קניתי לאחי מחשב...לא משהו מטורף...(לא חדש חוץ מהמעבד) מעבד E5200 לוח ASUS P5K-VM זיכרון של OCZ 1024*2 DDR800 כרטיס מסך 7600GT הרד דיסק ברקודה 250 סדרה 7200.10 יש לו מערכת הפעלה ויסטה 32 בעברית המחשב מקבל קפיאות ומסכים כחולים על ימין ועל שמאל... התקנה מחדש לא עזרה... הקטע המוזר זה שההרד דיסק בסדר גמור....אני שם אותו על המחשב שלי והוא עובד המערכת הפעלה בסדר גמור.... מה יכולה להיות הבעיה?.. הוא לא מצליח ליצור קבצי DUMP...אז ככה שאין הרבה מידע....יש רעיונות?.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כבר שנתיים שהמחשב שלי עושה מסכים כחולים (בערך 8 ריסטים ביום). המחשב כבר היה מספר פעמים אצל LOGICPC (המעבדה של החברה) והם אמרו שאין שום בעיה עם הזכרונות או משו כזה.. אבל זה כבר לא מעניין אותי מה הם אומרים כי נראה לי שהם מחרטטים אותי וכן יש בעיה עם החומרה. בכל מקרה, העלתי את הקבצים של ה- MINIDUMP תסתכלו עליהם ותגידו אם אתם יכולים לזהות את הבעיה כדי שאני אוכל לדעת אם להתלונן אצלהם שוב כדי שיסדרו את הבעיה. (שימו לב לכמות הפעמים שהמחשב עושה מסכים כחולים ביום אחד =\ ברשימות של הקבצים של הMINIDUMP) בעיה נוספת: נעלמה לי האופציה של ה- Recovery Console כשאני מנסה להכנס לשם דרך הדיסק של הווינדוס XP כשאני מאתחל את המחשב.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? כי …

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  3. מחשב חדש. עדיין באחריות. אלא שאני ממש אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני נותן לחבר'ה מהחנות לחלחל אותי עם סיפורים מכאן ועד עמק הסיליקון... הוא אצלי כשלושה חודשים. מההתחלה היו מסכים כחולים (בעיקר בעת גלישה באינטרנט ו/או שימוש במדיה פלייר), אבל עבר פירמוט אחד די בהתחלה, לכן קבצי הדאמפ הם רק מהחודשיים וחצי האחרונים. לא חושב שזה קשור, אבל כדאי שתדעו שבעת הרכבת המחשב היו בעיות תאימות עם הזכרונות המקוריים (של קורסייר) שגרמו ללופ אינסופי של אתחולים. בדקנו זכרונות חלופיים עד שהגענו לזכרונות הנוכחיים (של טווינמוס דווקא) שאיתם המערכת גילתה יציבות. (הורץ גם memtest פעמיים לכמה שעות טובות...) ניסיתי להתקין בעצמי את התוכנה לניתוח קבצי דאמפ (גרסת ה 64 ביט) אבל משום מה ההתקנה נכשלת ומתקבלת ה…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by talisman,

אני מקבל מסכים כחולים .. אבל כל פעם יש לי הודעה שונה שאומרת שהגורם לבעיה הוא קובץ אחר אני מצרף את קבצי ה DUMP תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 977 צפיות
  5. המחשב שלי עוד לא בן שנה.. מאז והוא מתמיד הוא היה עושה לי מסכים כחולים ואני לא יודע למה.. עשיתי בעבר MEMTEST לא אמר כלום. הינה המיני דאמפ אשמח לעזרה ולקבל הצעות. במידה ואתם יודעים תבעיה (בעיית זכרון,לוח אם דפוק) תגידו לי כדי שאני יוכל להחליף תחלק ! תודה ושבוע טוב חן! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. תודה שנכנסתם קודם כל מפרט: gef 6600 (יש לי אותו משו' כמו חמישה חודשים..אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק.. ניסתי לעשות עליו OC שקיבלתי אותו ואולי קצת דפקתי אותו ) 2.8 intel 80 gb 512 ddr בחודשים האחרונים הייתה לי בעייה שבזמן שאני משחק(americas army) קופא לי המסך - פשוטו כמשמעו..אבל זה היה פעמיים ביום ולא הפריע לי, שאני אומר קופא אני מתכוון שהתמונה קופאת ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מריסטרט.8(לפעמים המסך קופא ואחרי כמה שניות הכול חוזר לעצמו.. אני יודע לפי הנורה האדומה שיש במארז, שהיא מהבהבת זה סימן שעוד כמה שניות זה יסתדר). בימים האחרונים המחשב שלי החליט להישתדרג ובכלל אחרי 10 דקות של שיחוק יש מסך כחול או לחלופין המסך קופא.. עכשיו אין לי בעייה של חום הטמפרטורת בסדר גמו…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש. amd 3300 64bit abit an8 ultra twinmos 512 x2 gIL forsa geforce 6600 GT כבר מהתחלה היו לי את הבעיות הבאות: 1. מסכים כחולים 2. בעיות בגלילת מסמכים (המסך מראה פסים דקים עם כל גלילה - מצורף SCREENSHOT) 3. מסך שחור לגמרי לשתי שניות ואז חזרה לנורמה. הבעיות האלו קורות ביחד, כלומר, אם יש אחת אז יש את כולן. בהתחלה התברר שזה בגלל פיירוול של אנוידיה. הסרתי אותו. אחר כך עידכון של דרייבר לכרטיס מסך. אחר כך הפתרון היחיד היה סיסטם ריסטור. עכשיו שוב פעם יש את אותה בעייה. הבעיות מתחילות בזמן משחקים (FEAR) וצפייה בסרטים. אחרי כל פעם שאני מתקן אני נהנה ממספר ימים של שקט אבל אז הבעיה שוב חוזרת כל פעם עם הסבר אחר. עכשיו הבעייה לפי ניתוח מינידאמפ ה…

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by moonjib,

מצורפות תמונה של המסך הכחול. מה פשר הדבר? זו כבר פעם שנייה (את הפעם הראשונה לא צילמתי). עוד דבר, לפעמים יש כמו נקישות ב-hd , שתיים כשהמערכת מופעלת! אבל ב-speed fan הכל טוב. (תמונה מצורפת). עריכה: גיביתי לפני שעה את כל הדברים החשובים על דיסקים (שירים, תמונות, משחקים ו-stuff) כדי להיות מוכן לכל תקלה. ד"א אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד לגיבויים (כבר נמאס לחלק 20 ומשהו ג'יגה על דיסקים של 4.7 g"b . מאוד מתיש.) ותיכננתי על ה-maxtor one touch (למרות שהוא נורא יקר). יש מוצר אחר לגיבוי שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by PuLsE,

אממ ככה אז בזמן האחרון מופיעים לי מספר מסכים כחולים... הנה המספרים 0X0000008E 0XC0000005 0XAAE3B4D3 0XA77ECB64 והוא רושם גם Klif.sys - Adress AAE3B4D3 base at AAE38000 Datestamp44d328c7

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. אהלן, אני מחבר ללפטופ(Lenovo Thinkpad) שני צגים בעזרת מתאם- HDMI TO C(המחשב נטען בעזרת Type C). הכול עבד כמו שצריך עד אתמול שעשיתי עדכון לווינדווס ומאז לא עובד דרך המתאם. כל מסך בנפרד כן עולה לבד. ניסיתי להסיר מסכים ולחבר, ריסטארט כמה פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון?

11. Started by Epidem,

לפני כחודש הזמנתי את הלוח הזה שמאפשר להפוך מסך של מחשב נייד ע"מ להשתמש בו כמסך רגיל. (לינק למכירה באיביי) הלוח הגיע, חיברתי הכל, ועובד. יש תמונה והכל נראה סבבה. אבל ברגע שאני מחבר את המחשב הנייד שלי ללוח הזה דרך חיבור HDMI התמונה בשני המסכים נתקעת פעם בשנייה בערך. הינה הדגמה פשוטה של אנימציה במשחק (במסך המקורי של המחשב): https://drive.google.com/file/d/0BwuDacfTlIuULVd0NF9yMXNfak0/view?usp=sharing אותו דבר קורה גם במסך המאולתר הבעיה קיימת בשני המאיצים הגרפיים (Switchable graphics) גם במשחקים וגם בשולחן העבודה, דפדפן וכו'.. הכל על מקסימום ביצועים דרך אגב.. בדקתי 2 כבלי HDMI שונים, לא השפיע. בדקתי גם עם כבל VGA והבעייה לא קיימת! ניסיתי לחבר מכשיר GoogleTV מדגם Mk8…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. http://img88.imageshack.us/img88/3726/errorjo6.jpg אני מנסה לשחק קצת, יש מסך צבעוני(כל פעם צבעים אחרים) הכרטיס עושה רעש ואז מגיעה ההודעה הזאת לפעמים גם המחשב מרסט ניסיתי להחליף דרייברים, להוריד תגרפיקה למינימום, שום דבר לא עוזר מה עושים?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  14. שלום, שדרגתי את המעבד ל AMD RYZEN 5 5600 , לפני זה היה AMD RYZEN 5 1600 לפני השידרוג עדכנתי את הגרסה של ה BIOS. הבעיה היא שכאשר אני משנה משהו ב BIOS ועושה אתחול, המסכים שחורים, לא רואים כלום. אחרי שאני מאפס את ה BIOS, הכל מסתדר אבל השינוים ב BIOS לא נשמרים. GIGABYTE AB350M-GAMING3, AMD RYZEN 5 5600

15. Started by Buffer,

אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע לי והתחילו להופיע מסכים כחולים בדקתי WHO CRASHED וזה מה שיצא On Thu 05/05/2011 15:48:17 GMT your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini050511-01.dmp This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x2446BE) Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8430925, 0xFFFFFFFFB2A68704, 0x0) Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll product: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 270.61 Bug check description: This indic…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. Started by shiran88,

שלום, לפעמים יוצאים לי מסכים כחולים פתאום,אני כבר החלפתי את הקבל של USB לקבל רשת כי חשבו שזאת הבעיה אבל זה לא עזר, בדקתי את הטמפרטורה במצב מנוחה והיא הייתה תקינה.. אבל נתנו לי לבדוק את הזיכרון על ידי תוכנה : memtest וזה מצא לי די הרבה שגיאות,אני לא יודעת כמה זמן היה צריך שהתוכנה הזאת תפעל אז עצרתי אותה אחרי 50 דקות ככה (זה היה ב120 אחוז כבר) ואני אצרף לפה את השגיאות שהוא מצא עד אז.. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה הזאת ותסבירו לי איך אני מצרפת לפה קובץ... יום טוב

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by אבירמי,

שלום,תמיד שאני נכנס למשחק שהורדתי בשם קאונטר סטרייק אחרי כמה דקות שאני משחק יש לי על המסך קווים צבעוניים ואחרי 10 שניות בערך המסך נעשה שחור וצריך לנתק את המחשב ולחבר מחדש כדי שהמחשב יפעל שוב למה?איך פותרים בעיה זו? אשמח לתשובה מהירה תודה מקרב לב !

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by shimi10,

שלום יש לי מסך LG w2220p בין שבועיים. התקנתי win 7 והמסך נהיה מטושטש. בהתחלה חשבתי שזה רק הטקסט אך זה כל המסך. כנראה שזה לא בעיה של ה win7. מכיוון שגם xbox 360 מחובר hdmi רואים מטושטש. יכול להיות שההתקנה של win7 שינתה הגדרות של המסך. ייתכן ושיניתי הגדרות של המסך וגרמתי לטשטוש (כפתורי מגע רגישים ומעצבנים). המסך נראה כאילו מישהו הטיז עליו ען ספריי. מישהו נתקל בבעיה? אני פתוח לכל רעיון. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 18:15:46 כמובן שהכוונה למסך מטושטש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ikehgl,
    • 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by ORLY9992,

יש לי במחשב הרבה מסמכי טקסטים. פתאום הם השתנו לבד מעברית לדפים מלאים בסימנים ולא בכתב בכלל ,יותר גרוע מג'יבריש. מה לעשות כדי להציל אותם? הדבר היחיד שעשיתי הוא עדכון של תוכנת הוירוס, הורדתי משם עדכונים והתקנתי. אח"כ כיביתי את המחשב להפעלה חדש. זה קשור לזה מה שקרה? אחרי שהפעתי מחדש רשום לי כך: Service to decrypt the files. To continue please enter the code from the picture in the input field מישהו יודע איך להשיג את הסיסמת עדכון ל- 7.0.317.4 זה קשור לזה בטוח.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by eli aharoni,

לאחר התקנת ווינדוס 7 המסמכים שאני מקבל נפתחים בגיבריש, אציין ששפת המחשב והאזור הם בעברית!! . האם יש איזו שהיא תוכנה להמרת קבצים מגיבריש לעברית ? אודה לכם על העזרה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  23. Started by Melike Pk,

שלום לכולם. שדרגתי השבוע את כרטיס המסך שלי ל8800GT אבל בUT3 לא משנה אילו הגדרות אני מכוון המשחק רץ על איזה 10 FPS... יכול להיות שיש לי צוואר בקבוק? המפרט שלי: athlon 4400+ x2 2gb ram 667 mobo gigabyte m61ps3 התקני פאטץ' 1.1 והבעיה לא הסתדרה. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס (6928) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by Or1987,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס, מאז ישנם מספר אתרים כמו פייסבוק ומיקרוסופט שלא עולים לי, פירוואל ביטלתי עדיין לא עובד, אנטי וירוס גם לא, גם ביצעתי סריקות לא מצא שום דבר, CCLEANER גם, שנכנסתי לCMD ורשמתי פינג על האתר המבוקש הוא רשם לי FAILURE, הגדרות הIP והDNS מהראוטר מסומנות על אוטומט. כבר אובד עצות מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Epidem,

לפני הכל, מידע כללי על המחשב שלי: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz Asus Z170-A 16GB RAM @ 2400Mhz Asus GTX1080Ti Strix OC 2x Samsung EVO 850 250GB - Raid0 Seagate Barracuda 2TB Seasonic 660W PLATINUM ASUS PG279Q 2K 165Hz IPS Secondary: DELL P2414H Corsair Strafe Keyboard Corsair M65 Pro Mouse אז דבר ראשון שקורה לי בעלייה של המחשב זה שהטעינה של הוינדוס עצמו לוקחת כלכך הרבה זמן שאפשר ללכת לשירותים, להכין קפה, לשתות את הקפה עם סיגריה, לחזור וזה עדיין טוען. איזור ה10 דקות שבהם רואים את הלוגו הכחול עם עיגול שמסתובב למטה. זה התחיל אצלי לפני כשנתיים, לאחר מכן קניתי SSD שני ועשיתי RAID0 לכן הייתה התקנה נקייה - תקופה קצרה זה טען בשנייה ועכשיו זה חזר שוב לאותו מצב. תקינות הSSD…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים