תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי, בתקופה האחרונה פעם בכמה ימים המערכת קורסת לב דווקא בשימוש אלא שהמחשב דלוק אבל ללא שימוש ושאני חוזר אני מקבל הודעה המערכת קרסה וקובץ minudump יש למישהו מושג איך לאתר את הבעיה ? רשימה מסודרת: http://jailbreak.co.il/CrashList.html
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן (האמת שכבר הרבה) התחילה לי בעיה של מסכים כחולים, כיוון שאני עצלן ובאותה תקופה לא הייתי יושב הרבה על המחשב לא ייחסתי לזה חשביבות. היום החלטתי לטפל בזה, אך כשאני בודק עם תוכנה איזה מסכים כחולים יש לי אני מקבל רשימת שגיאות שונות: APC_INDEX_MISMATCH DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (פעמיים) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (תשעה פעמים) KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (שישה עשר פעמים) MEMORY_MANAGEMENT (חמישה פעמים) NTFS_FILE_SYSTEM (ארבעה פעמים) PFN_LIST_CORRUPT SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (חמישה םעמים. יש לציין שזה רק מה- 4 חודשים האחרונים.. אשמח לעזרה והדרכה כיצד אני יכול לפטור את הבעיה- הרצתי כבר MEMTEST בדיקה מלאה שמצאה שהזכרונות תקינים. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי התחילו לי מסכים כחולים לפני שבוע פחות או יותר. זה כבר קרה 3-4 פעמים, וניתחתי את קבצי ה- DUMP ע''י התוכנה WinDbg לראות מה הבעיה. לפי האבחון ככה: 3 פעמים- EL2K_XP.sys פעם אחת לפני שעה - usbehci.sys ( usbehci+4b4a ) עכשיו לפי חיפוש בגוגל, התהליך שהופיע כבר בפעם הרביעית(נדמה לי) זה תהליך שקשור לכרטיס רשת הפנימי של המחשב. (Gigabyte LOM 3C940) הלוח אם הוא של ASUS. (דגם P4P800) עכשיו לא ניסתי לעדכן את הדרייבר, כי לא מצאתי משהו שנראה כמו התקנה נורמלית של דרייבר. אני מפחד להוריד כל דבר(גם ההייתי באתר הראשי שלהם, אבל הם עירבבו אותי), והעידכון לא יצא בסדר(אני עושה את זה ע''י ידנית הסר התקנה במנהל התקנים ואז מרענן שיהיה סימן שאלה צהוב) מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר ה…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד ACER לפני חודש בדיוק הוא טוען שניסה להוריד קובץ במחשב וקיבל מסך כחול. הוא הביא אלי את המחשב, המחשב מגיע לוינדוס ונופל במסך כחול וכל פעם השגיאה משתנת. ניסיתי להפעיל אותו ב safe mode ללא הצלחה לבסוף הצלחתי להפעיל אותו במצב של command נכנסתי ל msconfig הורדתי את כל התהליכים אבל גם זה לא עזר, העלתי אותו עם hirens boot במיני וינדוס xp גיביתי את החומר שהיה צריך ופירמטתי את המחשב דרך השחזור של ACER מתוך ה hirens boot , לאחר הפירמוט קיבלתי את אותו מסך כחול. לפי כל מה שעשיתי אני מבין שיש פה בעיית חומרה כלשהי האם אני צודק או שניתן לעשות עוד משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היום היו לי שני נפילות (היו מלא בעבר...) אחת בגלל הקובץ nv4_disp.dll שאני יודע שזה הגרטיס מסך ואני צריך לעדכן דרייברים אבל הקובץ השני היה portcls.sys שאני לא יודע לאן הוא שייך אם מישהו יודע מהו הקובץ הזה ואיך לפתור איתו את הבעיה אני אודה לו מאוד. אשמח אם תוכלו לעזור. (קבצי מינידאמפ מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מאוד מתסכל בתקופה האחרונה באמצע שאני משחק ( ברוב המשחקים) המחשב קופא ואני מקבל מסך כחול אבל ריק שום איזכור לסוג הקריסה כלום!!!! אני לא יודע איפה להתחיל לחפש את הבעיה יש רמז אחד שגאשר זה קורה הסאונד במשחק פתאום מתעוות וקופץ במהלך הקריסה למישהו יש רעיונות אם אתם רוצים לשאול למפרט שלי אז שאלו (אם זה חשוב)
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הפעם המסך הכחול האחרון שהופיע במחשב שלי אימי הוא זה: ================================================== Dump File : 071416-14539-01.dmp Crash Time : 14/07/2016 15:44:22 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x8374940f Parameter 3 : 0xb3483ac0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+30c40f File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.23418 (win7sp1_ldr.160408-2045) Process…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי .. לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!! בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!! התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש... למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם קורים בעיקר כשאני מריץ משחקים כבדים, האם האופציה היחידה היא להחליף את הכרטיס מסך? צריך לציין שהוא די חדש(שנה וחצי),אבל האחריות רק לשנה. אגב הכרטיס מסך הוא מסוג רדאון 9800 פרו.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בוקר טוב,אני כבר מיואש מהמחשב ורגע לפני שמחליף לוח ,תעזרו לי להחליט סופית 0x0000008e 0x00000050 0x000000d1 ועוד אחד או שניים,ולעולם לא נוצרה תיקיית minidump המספר הראשון מופיע בתדירות הכי גבוהה החלפתי ספק,זכרונות,כרטיס מסך,עדכנתי כל הדרייברים הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח,למעשה נשאר רק לוח ומעבד אגב,יש סיבה מדוע לא נוצרו קבצי minidump?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בלילה ישבתי על המחשב כשפתאום קפץ לי מסך כחול. בלי יותר מדיי לחשוב עשיתי ריסט, ומאז המחשב הפסיק לעלות.... הגיע למצב הטעינה של ווינדוס (מסך שחור עם לוגו, והשורה הכחולה הרצה), ופתאום מראה מסך כחול לחצי שניה, ועושה ריסטרט היום על הבוקר הדלקתי את המחשב, והוא עלה רגיל... עד ששוב אותו דבר חשבתי להכנס לSAFE MODE, נכנס בהצלחה, ואחרי כמה שניות שוב. ניסיתי להכנס דרך הדיסק של ווינדוס, לעשות REPAIR או משהו, ושוב אותו דבר. הנה חלק ממהודעות שקיבלתי: וכשסופסוף הצלחתי להעלות את המחשב, הוא הקפיץ לי הודעה כזאת: מישהו יודע אולי מה הבעיה? יש לי סברה, שזה בגלל התחממות, כי עכשיו אחרי כל הפעולות שעשיתי, פתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר רגיל גדול... והוא עלה, ונותן לי את האפשרו…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא מחשב שני, המפרט: Intel pentium D 2.8 Asus P5LD2 קיט זיכרון של סמסונג DDR2 512X2 שנקנה עם המחשב בזמנו, ועוד קיט עם אותם נתונים חדש יותר. המחשב רץ בסדר גמור בהרכב הנ"ל כמעט שנה. בוקר אחד אני קמה והמחשב בפאניקה - מלא מלא הודעות שגיאה לא מובנות של DLLים חסרים, הבהובים של מסכים כחולים ומיד לופים של restart. אין לי מושג קלוש מה בדיוק עבר עליו בלילה, אני רק יודעת שבערב היה סבבה, בבוקר קטסטרופה. בקיצור, מפאת חוסר סבלנות וזה שלא הצלחתי לגרום לו להתנהג כמו בן-אדם אחרי איזה חצי שעה, נשברתי ופירמטתי אותו. אחרי הפירמוט המצב נראה בסדר למשך השעה הראשונה, כמובן שנעלמו כל הודעות השגיאה המוזרות, ואז הופ! שוב הבהוב של מסך כחול ואתחול. התחלתי לחשוד בזכרונות הישנים, והוצאתי א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מקבל מסכים כחולים מעצבנים .. ועשיתי ניתוח ל MINIDUMP אבל אין לי מושג מה זה הקובץ הזה .. עזרה בבקשה ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
חברים, יש לי מסכים כחולים מעצבנים, והינה ה MINI DUMP. אם תוכלו לנתח אותו ולהגיד לי את הבעיה אשמח ! בתודה מראש ! המינידאמפ: http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=01452RMAZKG4Y3QDNBT4BDTRVE
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי באמצע צפיה בסרט מסך כחול. עשיתי חיפוש ונאמר שיש כנראה בעיה בזכרון. אבל אחרי שאני מדליק את המחשב המסך שלי דפוק. ראו תמונה. יכול להיות שנשרף לי הכרטיס מסך? או מה לעשות? מאז אתמול לא קיבלתי מסכים כחולים, אבל המסך לא עולה כמו שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הינה המינידאמפ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini081208-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable se…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. יש לי מארז עם 2 מאווררים רגילים אחד מכניס אויר השני מוציא. לא מזמן ניקיתי את המחשב ובטעות שברתי כנף של המאוורר שמכניס את האוויר מאז המחשב בקושי נדלק לא בטוח לגמרי שזאת כל הסיבה. אני בטוח שזה איכשהו קשור לכ. מסך שהוא מתחמם יש איזה מסך כחול או יש לי פריז ואז הכל חוזר וכתוב שהמנהל תצוגה הפסיק להגיב וה windows שחזר אותו. אבל הבעיה גם לפעמים שאני נותן למחשב מספיק זמן להתקרר הוא לא נדלק ועושה צפצופים. אני טיפה מבין וניסיתי להדליק את המחשב בלי ראם\כ.מסך לראות מה גורם ל POST להתקע. לפי מה שהבנתי זה הכ.מסך. המחשב בן 3 שנים וקצת אם יש משהו מסויים שצריך להחליף אולי כ. מסך אני מוכן אם זה יפתור לי את הבעיה לגמרי. ולהחליף מאוורר כמובן אבל זה שטויות. תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל במסכים כחולים ומעצבנים לאחרונה .. נתחתי את קובץ הדאמפ ותראו מה קבלתי.. אין לי מושג מה הבעיה הזאת בתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המון בעיות במחשב בזמן האחרון,אני לא מצילח לשים את היד על איזו מהחומרה היא הבעייתית. הרצתי המון בדיקות סטרס במשך יומיים שלמים.3dmark רץ בלי בעייה והתוצאות הם מה שהם צריכות להיות.וכל התוכנות האחרות רצות יופי.אבל עדיין יש לי מסכים כחולים. אי אפשר לעדכן את חלונות,כי באמצא ההתקנה מסך כחול.באמצא המשחקים,מסך כחול.ואח"כ הwin לא מצליח לעלות.מחזיר שגיאה-0x000000e אני ממש לא מבין איפה הבעייה. אולי הכ.מסך?זכרונות?ה-ssd,אולי בכלל כל הלוח? הטמפ של המערכת מעולות,המעבד לא מתאמץ בכלל,אין בעייה של חוסר ram.זה קצת מתסכל. לא נעשה oc,המחשב פורמט מחדש פעמיים,הכל נקי
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בהרבה מסכים כחולים...עשיתי פירמוט/ניקוי וירוסים עידכון דרייבים וכדומה אפילו ניקוי אבק. מצורף קובץ DUMP אחרון שיניתי את הסיומת ל TXT מ dmp תודה (איפה יש מדריך טוב לקריאת DUMPS) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל מסכים כחולים ב-starcraft 2. מערכת הפעלה win 7 אשמח אם מישהו יוכל לפענח לי את הקובץ Minidump ולומר לי מהיכן מגיעה הבעיה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן. המסכים הכחולים האלה לא מוכנים לעזוב אותי במנוחה!! ניתחתי את קבצי המינידאמפ עם התוכנה וכמעט בכולם (6 קבצים , תוך יומיים, מאז שהתקנתי את הווינדוס XP SP2 מחדש), והקובץ האשם שגורם לכל הקריסות האלה הוא- NVENETFD.sys הדפוק הזה!! זיהיתי את המיקום שלו במחשב והוא נמצא בתיקייה drivers בתוך תיקיית ה- windows. מדובר בקובץ- Nvidia Networking Function Driver. כלומר- בעיה עם הדרייבר של Nvidia לכרטיס הרשת. ואני גם מעלה תמונה שלו- ברגע שגילתי את הבעיה הזו, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של Nvidia ל- nForce4, הלא הם- 6.66. הם פשוט לא עשו כלום! המסכים הכחולים נמשכו. הסרתי אותם, והתקנתי את הדרייברים העתיקים שבאו עם לוח האם- ללא שינוי- המסכים הכחולים נמשכים. עשיתי חיפוש …
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-